Dubai Buss- och minivanturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Buss- och minivanturer i Dubai

Visa alla Buss- och minivanturer i Dubai
Se 356 upplevelser

Vad besökare tycker om Dubai

Mycket bra upplevelse och en jättebra fotograf

Jag och min fru åkte ditt tillsammans med andra par i en mini buss. Alla hämtades från sina hoteller. Dock var förarna sena och vi fick dagen innan veta om förseningen. Under resan fick vi information om emeratet och Abu Dhabi. Vi hade en egen fotograf som var jätte bra. Alla andra par tog bilderna själva. Vi fick god tid och väldigt mycket bra bemötande under hela tiden. Bilderna var över förväntan. Fotografen berätrade under tiden om historien om själva mosken och Var väldigt insatt i det. Vi tycker att resan räckte med en halv dag så hade man kunnat göra nåt annat resten av dagen. Vi rekommenderar detta.

Dubai: Rundtur av Schejk Zayed-moskén med fotograf Omdöme från: said, 2018-11-13

Häftig ökenupplevelse med mycket bra chaufför (Maqsood)

Jeepturen där vi verkligen fick åka på tvären genom öknen var helt fantastiskt häftig. Det var bredsladd på sandkammarna och verkligen lekfullt, men ändå kontrollerat. Sandboardingen var också en kul upplevelse. Kamelridningen drog dock ner poängen från en femma till en fyra. Det var bara en fotomöjlighet där de fick slita och dra i det stackars djuret för att få det att gå de ca 50 meter som var tänkt. Kändes som djurplågeri. Vår guide hette Maqsood och det kändes tryggt med honom bakom ratten i öknen och han hämtade och lämnade oss planenligt utanför hotellet.

Dubai: Safari med fyrhjuling, sandsurfning och kamelritt Omdöme från: Mariette, 2018-11-11

Abu Dhabi: Heldags sightseeingtur från Dubai

Det här va en spektakulär guidetur i Abu-Dhabi. De kommer och hämtar upp en på hotellet, utan några problem alls. Bussen man åker är perfekt då guiden berättar all information och att välja hur man vill ha sin AC i bilen. Vår guide hette Hajmth(stavning) och kunde allt som man kan tänka sig. Du hinner se de mest sevärda turistattraktioner samt äta en underbar måltid på "herritage village".

Från Dubai: Hel dags sightseeing på rundtur i Abu Dhabi Omdöme från: Bruno Duarte, 2018-01-29

Bra med hämtning & lämning hotell, fantastisk båttur med god mat.

Rekommenderar denna båttur, bra mat, fin underhållning, häftigt att få se Dubai från denna vy. Fantastisk service från personalen, hämtade mat åt oss. Åkte med min 20-årige son & han uppskattade denna tripp. Mvh/ Richard Sweden.

Our guide Amir did everything in order to make our tour perfect!

Allting flöt på perfekt med hämtning och aktiviteter. Vi blev dock lite åksjuka under ökensafarin, men då kunde vi bara pausa. Väldigt turistigt såklart, men ändå en rolig upplevelse.