Välj datum

Dubai Audioguider

  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Äventyr
  • Hoppa på/hoppa av-turer
  • Heldagsturer
  • Andra upplevelser
31 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Dubai

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Dubai?

Vilka är de bästa dagsturerna från Dubai?

De bästa dagsturerna från Dubai:

Abu Dhabi

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 28 115 omdömen

Vi hade planerat en kort mellanlandning i Dubai och bestämde oss bland annat för båtturen på kvällen. Ur vår synvinkel ett bra tillfälle att fånga olika sevärdheter (pariserhjul, Burj al Arab, hamn, skyline...) från vattnet och i kvälls-/nattstämningen. Teamet runt Guidekasernen är jättebra, alltid hjälpsamma och på gott humör. Grillen var okej, hamburgare, varmkorv, olika köttspett, frukt och grönt. Jag tycker att det borde stå klart för alla att man inte får någon stjärnnivå här, men lite för vegetarianer. Verkligen rekommenderas bara för att fånga atmosfären i landskapet.

Vi var de sista som hämtade oss och hämtades från hotellet i tid. Det var 4 andra i den luftkonditionerade bussen med oss. Vår guide Samuel var supertrevlig och svarade på alla våra öppna frågor. Vatten (dryck) ingick inte som beskrivits. Vi hade tillräckligt med tid att titta på alla sevärdheter och ta bilder. Samuel tog bilder på oss tillsammans. Det fanns en ljudguide för alla, som kunde väljas på önskat språk. En fantastisk resa (nästan 2 1/2 timme) för ett litet pris. Rekommenderas fortfarande varmt, tummen upp! Tack - så är semester roligt :)

Det var bra! Supertrevligt team, incheckningen gick smidigt och det var en väldigt avslappnad och vacker tur på vattnet. Professionella bilder togs också som kunde köpas för över 100 AED och som sedan mailas. När som helst!

Ett mycket bra sätt att ta sig runt i städer o se alla sevärdheter på ett enkelt sätt, mycket hjälpsam o serviceinriktad personal, vi är mycket nöjda☺️

Captian shahil crew sana rahul prem arvin Nice tripp but a bath would be nice ;)