Välj datum
Dubai

Aktiviteter

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Äventyr
  • Vattenaktiviteter
  • Heldagsturer
379 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 379

Vanliga frågor om Aktiviteter i Dubai

Vad finns det för andra saker att göra än Aktiviteter som är värt att besöka i Dubai?

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Eftersom jag nyligen flyttade till Dubai ville jag göra en rundtur för att lära känna staden bättre. Valuta för pengarna är bra, guider är väldigt trevliga, tar hand om alla ombord, stannar till för att fota och ge dig iskallt vatten. Min enda rekommendation skulle vara - gå sent på eftermiddagen. Jag gick klockan 9, och det var fortfarande lite av en morgon "dimma". Runt middagstid är det alldeles för varmt, så jag skulle föreslå efter 16.00. Njut av!

Rekommenderar stark. I detta paket ingår inte fyrhjuling och det är ganska dyrt att köpa där. Vår guide Faiz var jätte bra, han förklarade bra och tydligt. Han gav oss också tips på saker på vägen mot öken safari. Om ni vill köpa glass, solgalsögon, eller sjal så är det dyrt på dem ställe man stannar på. Läget var underbart och mysigt.

En otroligt stor upplevelse. Kaptenen Teddy och hans besättning var oslagbara. Det blev stopp för foton på de viktigaste punkterna, kylt vatten serverades flera gånger och snabbbåtsupplevelsen försummades inte. Det var ett nöje

Över förväntan, bra mat, bra show och en mycket bra guide som tog hand om oss under hela dagen!

Fantastiskt att åka upp i detta torn och läsa om dess historia