Lägg till datum

DubaiAktiviteter

Våra mest rekommenderade Dubai Aktiviteter

Dubai: Entrébiljett till Burj Khalifas våning 124 och 125

1. Dubai: Entrébiljett till Burj Khalifas våning 124 och 125

Ta världens snabbaste hiss upp till Dubais ikoniska skyskrapa Burj Khalifa. Den är världens högsta byggnad och du kan åka upp till 125:e våningen och kolla in utsikten från balkongen på observationsdäcket. Burj Khalifa tornar upp sig över Dubais stadskärna med en imponerande höjd på 830 meter. Njut av en vy från ovan med 360 graders panoramautsikter över det omgivande emiratet. Lär dig om arkitekturen och tekniken bakom denna Mellanöstern-ikon samtidigt som du ser utsikter över staden genom ett av däckets teleskop. Köp ett souvenirfoto som tas vid ingången till 125:e våningen. Se Dubais fontänshow med synkroniserad musik på Burj Khalifas observationsdäck. Förundras över världens största dansande fontän, som ligger vid Burj Khalifa-sjön, från din utsiktsplats.

Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

2. Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelritt & Al Khayma-lägret

Upptäck öknen utanför Dubai på en guidad sanddynsafari. Njut av möjligheten att delta i en mängd olika valfria aktiviteter, som t.ex. en tur på fyrhjuling, en kameltur eller middag och underhållning i samband med en förlängd tur. Din guide hämtar dig på ditt hotell eller på en vald plats.Res sedan ut till Dubais öken och efter en kort paus kan du uppleva den spännande åkturen i dynerna med utbildade förare. Du kan också prova på sandboarding samt ta fantastiska bilder av de rullande sanddynerna. Fortsätt till Al Khayma-lägret för en valfri kamelritt samt inkluderade förfriskningar.Under den 7 timmar långa turen fortsätter deltagarna att njuta av några underhållningsshower och äta en utsökt BBQ-middag i lägret.När turen tar slut kommer du att bli skjutsad tillbaka till ditt hotell/byggnaden.

Dubai: Entrébiljett till Museum of the Future

3. Dubai: Entrébiljett till Museum of the Future

Upplev ett museum som siktar på att förvandla världen snarare än att berätta om det förflutna med en biljett till Museum of the Future i Dubai. Besök denna ikoniska byggnad som är en av världens mest komplexa arkitektoniska strukturer.  Passera genom unika rum med uppslukande framtidsmiljöer som syftar till att försätta besökare i en bejakande version av framtiden. Utforska framtiden för rymdresor, klimatförändring, hälsa, välbefinnande och andlighet.  Lär dig om områdena robotik och artificiell intelligens. Upptäck möjligheterna bakom begrepp som mänsklig förstärkning. Se hur utbildning, smarta städer, energi och transport kan förändras i framtiden. 

Burj Khalifa: Biljett till våning 124, 125, 148 & guidning

4. Burj Khalifa: Biljett till våning 124, 125, 148 & guidning

Undvik folkmassorna och unna dig en förstaklassig upplevelse på Burj Khalifas 124:e, 125:e och 148:e våning, inklusive tillträde till terrassen på världens högst belägna observationsdäck. Välj solnedgångsalternativet för att njuta av staden när solen går ner över horisonten.  Lär dig om arkitekturen och tekniken bakom denna Mellanöstern-ikon, samtidigt som du ser utsikter över staden genom ett av däckets teleskop. Ta dig upp till 555 meter höga Burj Khalifa med början i SKY Lounge. Titta på när specialdesignade projektioner låter dig "flyga" över stadens landmärken på vägen. Se Dubai Fountain-showen med synkroniserad musik och beundra världens största dansande fontän vid Burj Khalifa-sjön från din utsiktsplats med panoramavyer. Åk ner till marknivå där en ny utställning låter dig återuppleva byggandet av Burj Khalifa. Hör vittnesmål från hjärnorna bakom byggnaden, från interiörer till landskapsarkitektur, arkitektur och mycket mer.

Dubai: Biljett med köföreträde till Dubai Miracle Garden

5. Dubai: Biljett med köföreträde till Dubai Miracle Garden

Utforska Dubai Miracle Garden, världens största naturliga blomsterträdgård, med den här halvdagsbiljetten. Upptäck en värld som består av 50 miljoner blommor, en grönskande skattkammare med upplevelser som fångar fantasin. Låt dig hänföras av skulpturer som har vunnit tre Guinness World Records. Se 45 miljoner blommande blommor i fantastiska mönster, fantastiska former och iögonfallande färger i Miracle Garden. Se en dubbeldäckare i överdimensionerad design av Emirates A380-planet, täckt av mer än 500 000 färska blommor och levande växter.  Se välbekanta ansikten som Musse Pigg, Mimmi Pigg och deras vänner. Promenera runt på solrosfältet, i sjöparken, i smurfbyn och i paraplytunneln. Lyssna på livemusik, beundra gatudansarna i vagnar och njut av en oförglömlig upplevelse tillsammans med din familj och dina vänner.

Dubai Marina: Rundtur med yacht & frukost eller BBQ

6. Dubai Marina: Rundtur med yacht & frukost eller BBQ

Ta en kryssning runt Dubai för att se dess höjdpunkter från vattnet med ett yachtcharterföretag som har varit verksamt i 15 år och som betjänar över 1 miljon gäster per år. Segla genom Dubai Marina till Bluewaters Island. Kryssa över till Dubai Eye, se den berömda Jumeirah Beach och Palmen samt passera Burj Al Arab. Du får ett välkomnande på röda mattan när du går ombord på din båt. Njut av frukost eller grillning ombord, beroende på vilket alternativ du valt. Nätverka och få kvalitetstid ombord på det 64 fot långa fartyget. Utnyttja diverse bekvämligheter, inklusive ett serveringsområde samt tre vackra kajutor med naturligt ljus. Slå dig ner i loungen som erbjuder både sol samt skugga. 

Dubai: Inträdesbiljett till Atlantis Aquaventure Waterpark

7. Dubai: Inträdesbiljett till Atlantis Aquaventure Waterpark

Upplev spänningen på Dubais Aquaventure Waterpark, den största vattenparken i Mellanöstern, med dussintals åkattraktioner och vattenrutschkanor. Förbered dig på att slåss med havets kung i Poseidons torn med en dagsbiljett. Färdas genom den mörka och slingrande vattentunneln Aquaconda. Ta en inre tub och följ med på en tur på forsarna av en flod. Sätt nerverna på prov på den spännande Ziggurat och hoppa mer än 27 meter ned i Leap of Faith, en nästan vertikal fritt falls-vattenrutschkana, genom hajfyllda vatten. Slappna av på en privat strand och njut av lite tilltugg från restaurangen. Ta med barnen till Splashers, en vattenlekplats speciellt gjord för barn.

Dubai: Safari med fyrhjuling, kamelridning och middagsbuffé

8. Dubai: Safari med fyrhjuling, kamelridning och middagsbuffé

Utforska öknen på denna SUV-tur från Dubai. Kör upp, ner och genom öknens sanddyner i Land Cruiser. Kör en ATV över sanddyner innan du njuter av levande underhållning och middag i ett beduinläger. Börja med att utforska öknen och få en glimt av den hårda och intensiva ökensanden. Senare kan du prova att åka dynbashing i en 4x4 Land Cruiser (som är fullt utrustad med alla nödvändiga säkerhetsdetaljer) och sandboarding på de silkeslena sanddynerna med röd sand. Nästa steg, om du har valt det alternativet, är en upplevelse med fyrhjuling.Du får en kort genomgång med säkerhetsinstruktioner innan du njuter av spänningen när du kör en fyrhjuling över den vidsträckta sanden. Avslutningsvis kan du koppla av i ett traditionellt beduinläger, där du kan delta i aktiviteter som kamelridning och henna-målning. Njut av att bli underhållen av mag- och folkdansare medan du äter en utsökt grillmiddag.

Dubai: Guidad rundtur i Burj Al Arab med hotelltransporter

9. Dubai: Guidad rundtur i Burj Al Arab med hotelltransporter

Få en guidad tur till Burj Al Arab, Dubais mest ikoniska hotell och en global ikon för arabisk lyx. Utforska Jumeirahs juvel och kliv in i dess överdådiga atrium som är 180 meter högt. Ta en titt in i ett av de dyraste hotellrummen i världen, Royal Suite. Hämta upp dig från ditt hotell i Dubai och åk i luftkonditionerad komfort till Burj Al Arab. När du når lyxhotellet på dess egen konstgjorda strand är det dags att följa din guide in i lokalerna. Börja din rundtur vid välkomstcentret, där du får veta mer om Burj Al Arabs historia. Förundras sedan över hotellets futuristiska arkitektur och utforska de överdådiga interiörerna, som är otillgängliga för de flesta. Ge dig ut på en exklusiv upptäcktsresa, lyssna till de outtalade historierna om det världsberömda hotellet och ta reda på vad som gör Förenade Arabemiratens internationella ikon till ett landmärke för arkitektonisk innovation. Besök det storslagna atriumet, det högsta i sitt slag, och den bländande Royal Suite, en av de dyraste sviterna i världen. Njut också av Experience Suite med digitala interaktiva element för att återuppleva historien om byggandet av Burj Al Arab och se var allting började.

Dubai: "The view" vid the Palm - inträdesbiljett

10. Dubai: "The view" vid the Palm - inträdesbiljett

Ta in oslagbara utsikter över Pal Jumeirah och kringliggande landmärken från utsiktsplattformen på The View at the Palm med denna entrébiljett som inkluderar tillgång till den fängslande The View-utställningen. Du kan välja mellan en allmän biljett eller en snabbkö-biljett med köföreträde. Observationsdäcket på nivå 52 i det ikoniska Palm Tower är 240 meter högt och erbjuder 360 graders panoramautsikter över Palm Jumeirah, Persiska viken och andra ikoniska landmärken från en terrass utomhus och en förstklassig VIP-lounge. Förutom enastående utsikter och fotomöjligheter av Dubais skyline kan du njuta av uppslukande upplevelser som tar dig med på en resa genom Palm Jumeirahs historia och mycket mer på The View Exhibition, en utställning inspirerad av förundran. Palm Jumeirah är en världsomspännande symbol för Dubais energi, tillväxt och ambition. Den verkligt ikoniska utvecklingen sträcker sig ut i Persiska viken i form av en dadelpalm, Förenade Arabemiratens nationella växt.

711 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 45

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

En fanatisk upplevelse! Upphämtning och avlämning skedde vid smidigt vid min lokalisation. Uppskattas att de var väldigt punktliga. Ziad vår guide fantastisk rolig och kunnig som gjorde hela upplevelsen extraordinärt. Så tacksam att vi hade honom. Schejk Zayed moskén förbluffade mig med sin arkitektur och fantastiska konst. Museet louvre var likaså. Super nöjd och rekommenderar starkt. Stort tack till dig Ziad som gav oss en fantastisk rolig och spännande upplevelse

Vi var på Burj Khalifa klockan 11:30, väntetiderna för hissarna var ibland lite längre, men överlag okej. En bra erfarenhet. Akvariet och undervattenszoon överträffade alla förväntningar, verkligen unikt. Vi blev också positivt överraskade av mångfalden av arter.

Our guide Ramzan was the best driver and very helpful. He tolk Cate of us safetly. The show at the camp could be better. The food was great. Everything was good.

Mycket bra safari utflykt, fyrhjuling i öknen var så nice. Värt pengarna.

Eveytjong was good. Good musik and food. Sid was the best!