Saker att göra Dubai

Gammalt möter nytt i denna glamorösa hotspot i öknen.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Dubai

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Dubai?

Vilka är de bästa dagsturerna från Dubai?

De bästa dagsturerna från Dubai:

Abu Dhabi

Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 245 795 omdömen

Det var en trevlig resa med solnedgång. Vi fick fina bilder på egna mobiler både i dagsljuset och i mörkret. På färjan fanns en professionell fotograf som skickade alla våra bilder till mejl och sparade på minnesstickan för 225 AED. Personalen var trevlig och hjälpsam. Vi satt på övre våningen och åt grill middag på nedre botten. Resan gick nära Dubai Palm området. Två timmar räcker bra för oss :) Efter det vi tog en härlig promenad på stranden. Vi också starkt rekommenderade resan till våra vänner, som bor i Dubai i 11 år och aldrig varit på yachten ;)

Väldigt uppskattat. Allt flöt på som det skulle, de höll tiden och hämtade oss på hotellet vid 06:30, de lät oss äta upp frukosten i lugn och ro först. Mycket trevlig chaufför som skojade och berättade en del på vägen ut. Även vår guide ute i öknen var mycket trevlig och tog väldigt bra bilder på oss.

Jätte bra upplevelse och guiden så bra! Gjorde så mycket av upplevelsen att han var så grym! Men mycket prisvärd och rolig upplevelse!

Imran was a great guide safe driver we had a lot of fun the whole family fun with the Carmel ride we had time to tje a lot of photos

Riktig rolig upplevelse Allting var bra styrt från början till slut