Saker att göra i
Dubai Desert Conservation Reserve

Alla aktiviteter

37 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Dubai Desert Conservation Reserve: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelridning och sandboarding

Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelridning och sandboarding

Fly från Dubais liv och rörelse för att uppleva lugnet i den omgivande öknen och tillfredsställa din äventyrslust. Välj mellan ett delat eller privat alternativ och njut av Lahbabs legendariska gästfrihet. Börja ditt äventyr med en bekväm upphämtning på ditt hotell och kör ut i vildmarken i fyrhjulsdrivna bilar. Res till ökenområdet Lehbab som ligger ungefär 50 kilometer från Dubais centrum. Beundra den silkesröda sanden och de höga sanddynerna. Hoppa upp på en kamel för att få en kort ridtur, eller välj den valfria fyrhjulingsupplevelsen. Åk ut i öknen ombord på din fyrhjulsdrivna Land Cruiser medan fordonet glider som en berg- och dalbana över sanddynerna. Försök dig på sandboarding eller slappna av och ta bilder av den spektakulära utsikten över solnedgången, innan du blir skjutsad tillbaka till ditt hotell.

Dubai: Safari i den röda sanddynen, kamelridning, sandboarding och middag

Dubai: Safari i den röda sanddynen, kamelridning, sandboarding och middag

Utforska Dubais öken på bästa tänkbara sätt: dynsurfing i en Land Cruiser, på kamelrygg, sandboarding och med möjlighet att njuta av en traditionell beduinlägerupplevelse med grillmiddag och shower. Efter upphämtning i Dubai åker du ut i öknen i ett 4x4-fordon och delar detta spännande äventyr med familj och vänner. Upplev dynbacken i en Land Cruiser och stanna till för att prova på sandboarding på de röda sanddynerna. Fotografera den lysande solnedgången i öknen tillsammans med din grupp i ett beduinläger. Hoppa på en kamel för en rolig tur och prova på henna-målning på kvällen. Luta dig tillbaka i ett beduinläger och förundras över underhållningen i form av en traditionell Tanura-show och en föreställning med magdans. Njut av den lokala matens rika smaker under en grillmiddag med arabiskt kaffe, färska dadlar, falafel och shawarma.

Dubai: Extrem ökensafari, kamelridning, show och BBQ-middag

Dubai: Extrem ökensafari, kamelridning, show och BBQ-middag

Utforska öknen på denna dagsutflykt med terrängfordon från Dubai. Åk genom ökendyner och se solen gå ner över öknen Lahbab. Delta i aktiviteter som att ta en bild med en falk eller få en henna-målning. Ät en utsökt BBQ-diner med en liveshow. Du har möjlighet att välja mellan en förmiddagstur utan middag och föreställning eller en kvällstur med middag och föreställning. Välj mellan privata och delade transferalternativ. Välj ett alternativ med eller utan VIP-bord. Det är bekvämt att bli hämtad på ditt hotell i Dubai. Slappna av under bilfärden till den omgivande öknen. Korsa den röda sanden och sanddynerna i Lahbab under en spännande dynbashtur i ett 4x4-fordon innan du beundrar solnedgången över sanden. Ta en bild av beduinerna när de korsar öknen med sina kameltåg. Fortsätt till ett ökenläger där du kan ta del av en mängd aktiviteter som henna-målning, sandboarding, shisha-rökning, kamelridning och få en bild tagen med en falk. Upplev det klassiska sättet att färdas genom öknen på och rid på en kamel eller prova på sandboarding nerför de höga sanddynerna för den ultimata adrenalinkicken. Smycka dina händer eller fötter med (borttagningsbara) hennatatueringar. Titta på traditionell arabisk underhållning, till exempel en magdansshow och de virvlande dansarna i en tanoura-show. Rök en shisha-vattenpipa. Du serveras en grillbuffé med autentiska arabiska rätter mitt i öknen. Återvänd till ditt boende i Dubai.

Dubai - soluppgång Varmluftsballongtur i soluppgången över öknen

Dubai - soluppgång Varmluftsballongtur i soluppgången över öknen

Få en tur i soluppgången över Dubais öken från en varmluftsballong. Ta en kopp kaffe eller te på morgonen innan du får uppleva den pittoreska utsikten över svepande sanddyner och fantastiska berg. Se vilda djur som strövar omkring under dig, som oryx och sandgazeller. Hämta upp dig från ditt boende i Dubai och luta dig tillbaka och slappna av på den natursköna färden till baslägret för uppstigning. Ta en god varm kopp kaffe eller te före din kamp. Hoppa ombord och upplev spänningen när du lyfter. Du får njuta av utsikten vid soluppgången över svepande sanddyner och avlägsna berg. Flytta över himlen och håll utkik efter vilda djur som Arabisk oryx eller sandgazelle. Återvänd till ditt boende i Dubai i slutet av turen.

Dubai: Varmluftsballongtur i soluppgången med kamelridning och frukost

Dubai: Varmluftsballongtur i soluppgången med kamelridning och frukost

Känn spänningen i att se soluppgången över Dubais öken när du svävar på en höjd av 4000 fot under denna luftballongstur från Dubai. Njut av en lätt frukost och Börja med upphämtning från ert boende i Dubai. Luta dig tillbaka och koppla av på den natursköna färden till startbasen. Vakna med en varm kopp kaffe eller te innan du ger dig iväg. Hoppa ombord och upplev spänningen när du lyfter. Beundra soluppgången över de svepande sanddynerna och de avlägsna bergen. Sväva över himlen och håll utkik efter vilda djur som den arabiska oryxen eller sandgasellen. Efter landningen åker du till ett autentiskt beduinläger och njuter av en utsökt frukost. Sedan kan du rida över ökensanden på en lugn kamelritt. Ta bilder med en magnifik falk för att dela med vänner och familj hemma. Återvänd till ditt boende i Dubai i slutet av turen.

Dubai: Heritage Land Rover Desert Tour med middag

Dubai: Heritage Land Rover Desert Tour med middag

Res tillbaka i tiden och upplev Dubai som det var för 50 år sedan med denna tur i en Land Rover från 1950-talet. Titta på lokal flora och fauna och tillbringa tid i ett beduinläger. Fördjupa dig i den lokala kulturen med hennamålning, falkoner, shisha, arabisk musik och en traditionell middag. Dra nytta av upphämtning på ditt boende i Dubai. Du välkomnas med ett varmt arabiskt välkomnande med kaffe och dadlar. Ta en tur i en bit av UAE:s historia med ett fordon som användes flitigt på 1950-talet. Kör genom öknen med stil medan du försöker se lokala djur som arabiska oryx och gaseller i det orörda Dubai Desert Conservation Reserve. Var med om en unik upplevelse i beduinlägret som är upplyst av de mjuka lågorna från traditionella lampor. Upplev kulturella aktiviteter som hennamålning, falkoner, shisha och musik. Du får möjlighet att lära dig att tillreda ett lokalt brödrecept som har gått i arv från generation till generation. Titta på och delta i interaktiva emiratiska föreställningar som trumspel och Yola. Slå dig ner på en fyrarätters läcker middag under stjärnorna. Låt historien vakna till liv under den här unika och fascinerande kulturarvsutflykten. Under den heliga månaden ramadan får du uppleva ramadan som den var i Dubai för 50 år sedan. Bryt fastan och lär dig om den heliga månaden i sann beduinanda. Lär dig mer om ramadan och Iftar. Låt Förenade Arabemiratens historia få liv i detta evenemang som du bara kan uppleva en gång i livet.

Dubai: Rundtur med BBQ-middag, kamelridning och traditionell show

Dubai: Rundtur med BBQ-middag, kamelridning och traditionell show

Ta del av en kväll i öknen och koppla av under en härlig grillning och underhållning som erbjuds av traditionella tanoura- och magdansare. Du hämtas upp på ditt boende i Dubai och körs till öknen i utkanten av staden. Detta är den perfekta utflykten för dig som vill uppleva öknen på kvällen, men som inte är intresserad av att köra på sanddynerna. Denna rundtur är speciellt anpassad för familjer, inklusive de väldigt unga och de äldre, då det är en mycket mer avkopplad upplevelse. Efter du anländer till lägret kan du ta en kort kamelritt, eller slå dig ner och få din hand dekorerad med henna. Eftermiddagen kan du njuta av arabiskt kaffe och shisha. Andra valbara aktiviteter finns också tillgängliga, så som fyrhjuling och att bli fotograferad med en falk. Observera att de valbara aktiviteterna inte ingår i priset för rundturen.

Dubai: Heritage Safari, kamelritt och middag i Al Marmoom Oasis

Dubai: Heritage Safari, kamelritt och middag i Al Marmoom Oasis

Förhöj din reseupplevelse i Dubai med en safari i en vintage Mercedes Benz G-klass på Al Marmoom Oasis. Er upptäcktsfärd börjar med upphämtning på ert hotell, följt av en tur till oasen i ett luftkonditionerat fordon. En kvällssafari genom de silkeslena sanddynerna i Al Marmoom Oasis är det bästa sättet att njuta av öknens bärnstensfärgade skönhet. Det känns som om du flyger när du åker i detta utomhusfordon, tar de bästa bilderna och upptäcker vilda djur längs vägen. I den autentiska beduinbyn välkomnas du på emiratiskt vis med kaffe gahwa och sötsaker. Hoppa på en kamelkaravan för att utforska öknens storslagenhet på nära håll och på ett traditionellt sätt. Gå tillbaka till byn, där du också kan njuta av en levande arabisk kaffebryggning och provsmakning. Njut av att utforska byn som är byggd med naturmaterial, medan din guide berättar de okända historierna om den gamla beduinska livsstilen och kulturen. Sedan är det dags att njuta av en solnedgång i den natursköna skönheten i vågiga sanddyner och Falcon-showen Inne i lägret kommer de lokala damerna att demonstrera den emiratiska matlagningsstilen genom att förbereda luqaimat ─ dumplings och tunnbröd. Att tillbringa tid i byn är ett utmärkt sätt att delta i beduinunderhållningsprogram och njuta av den mest autentiska 6-rätters Emirati-middagen. Efteråt, när lamporna släcks, kommer din upplevelse att berikas med en stjärnskådningssession och en kortfattad information om hur beduinerna använde stjärnor för navigering. När turen närmar sig sitt slut körs du tillbaka till ditt hotell eller boende i Dubai.

Dubai: Safari i röda sanddyner, kamelritt och BBQ i Al Marmoom Oasis

Dubai: Safari i röda sanddyner, kamelritt och BBQ i Al Marmoom Oasis

Utforska Al Marmoom Conservation Reserve i fyrhjulsdrivna fordon. Följ med en kamelkaravan och upplev Dubais rika traditioner i en autentisk beduinby. Njut av en grillbuffé medan kvällsunderhållningen äger rum och njut av ökenstämningen. Starta din resa med en upphämtning i ett modernt, luftkonditionerat fordon. Efter en naturskön 60-minuters körning når du öknen och känner spänningen när du åker i de silkeslena sanddynerna följt av en sandboarding-session. Spänn fötterna på en surfbräda och glid över öknens slätter och observera sanddynerna. Efteråt kan du fortsätta med en kameltur och beundra de fascinerande vyerna i ökenlandskapet. När du återvänder till byn välkomnas du med Qahwa (arabiskt kaffe) och godis innan du unnar dig en arabisk makeover och en pose med en majestätisk falk. Medan du utforskar byn kan du delta i lägeraktiviteter som shisharökning och henna-målning. När kvällsunderhållningen börjar blir du bjuden på en utsökt grillbuffé följt av lokala desserter. Slappna av genom att titta på den glada och livliga underhållningen i beduinstil. När kvällen faller kommer lägerljusen att släckas, så att du kan känna den meditativa eftermiddagsstämningen med en stjärnkikning. Hoppa tillbaka in i fordonet för att avsluta din resa med en sista tur tillbaka till ditt hotell eller utvalda plats i Dubai.

Dubai: Halvdags kamelvandring med frukost i Al Marmoom

Dubai: Halvdags kamelvandring med frukost i Al Marmoom

Resa till Al Marmoom Conservation Reserve för att delta i en kamelsafari på den här resan från Dubai. Upplev hur livet ser ut i en traditionell beduinby och ät en utsökt frukost. Låt dig fotograferas med en falk. Vi blir hämtade från ditt boende i Dubai. Slappna av och njut av landskapet på en 50 minuter lång resa till Al Marmoom. Njut av ett traditionellt emiratiskt välkomnande med gahwa (arabiskt kaffe) och läckra lokala sötsaker. Möt din kamel och ge dig ut i Al Marmoom-öknen. Färdas på kamel genom det största oinhägnade ökenreservatet i Förenade Arabemiraten. Håll utkik efter vilda djur som fåglar och den arabiska oryxantilopen. Hör om beduinernas levnadssätt från din guide. Ankomst till en beduinby som byggts av naturliga och hållbara material. Se beduintält, en restaurerad brunn, matlagningsstationer och husdjur. Titta på en levande arabisk kaffekokning i direktsändning. Njut av en färsk kopp kaffe medan du lyssnar på beduinhistorier. Dra på dig arabiska kläder och ta några foton med en majestätisk falk. Efter din fotosession kan du prova en traditionell emiratisk frukost. Beundra ökenlandskapets skönhet samtidigt som du upplever nya smaker. Återvänd till ditt boende i Dubai.

De mest populära sevärdheterna i Dubai

Att göra i Dubai Desert Conservation Reserve

Städer i Förenade Arabemiraten

Dubai Desert Conservation Reserve: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dubai Desert Conservation Reserve: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai Desert Conservation Reserve

Samlat omdöme

4.8
(21 944 recensioner)

Dubaiöknen är en absolut höjdpunkt. Vi bokade bara den 4 timmar långa resan till öknen med kamelridning, sandsurfing och sanddyner (utan mat). Bilresan till öknen tog en timme. Vi var där på kvällen runt 15.30. På grund av solnedgången skulle jag föredra kvällsafari, men det är lite dyrare. Dune bashing rekommenderas inte för mindre (rädda) barn. Kanske beror det också på föraren. Du borde gilla "berg-och dalbana". Men det var verkligen inom gränserna, det var inte som att spy. Absolut inte! Dunebashing varade bara cirka 10 minuter (beskrivningen sa cirka 40-50 minuter). Resten av resan gick på platta sandvägar. Vi blev hämtade från hotellet och hämtade tillbaka i tid. Du kan ange "upphämtningshotell" vid bokning. Innan vi hämtade fick vi ett Whatsapp-meddelande från föraren. Jag rekommenderar starkt denna aktivitet!

Guide Nabeel var underbar! Han är en mycket bra förare och förklarade allt för oss bra. Han gav oss mycket tid för sandboarding, kamelridning och sanddynerna var fenomenal. Vi hade också tillräckligt med tid för att boka fyrhjuling. Tack så mycket!!!! Vi rekommenderar!!! Struckl familj

Vi gjorde det här besöket i morse med Mr. Haroon som var perfekt och visste hur han skulle göra oss lugna direkt. Vi var med ett bra team. Alla aktiviteter var perfekta och supervacker täckta av sandsurfing. Tveka inte att gå för det.

Intressant tur genom öknen bort från de helt trånga platserna. guiden var alltid rolig, han tog även pauser så att deltagarna kunde sandboarda och fota.

Ibrahim, jätteroligt med aktiviteten. Hann göra massor under en kort tid. Trevlig personal