Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 14 982 omdömen

Upplevelsen i Burj Khalifa var jättebra och ett absolut måste här i Dubai för att förstår hur stort det verkligen är! Akvariet var dock helt meningslöst boka inte detta!! Det kostar ca 200kr var att gå i denna lilla tunnel. Hade aldrig bokat den om jag hade vetat. Du kan lika gärna se akvariet inne ifrån Dubai Mall eftersom det ligger där.

Ett ”måste” i Dubai att ta sig upp i Burj Khalifa, kombinerat med Dubai Mall. Det var ungefär som väntat. Makalös utsikt men också dyrt, mycket folk o försäljningstricks. Överlag ändå värt besöket. Akvariet helt ok men inte så världsunikt som vi hade trott.

Bra guide. Man får se mycket och allt fungerade bra med tider och hämtning. Dock ingen tid för fika och lunch. Tid för mat först vid slutet av turen på eftermiddagen vid Dubai mall.

Jag viste inte att man måste stå i kö först på At The Top disk för pappers biljetter och sedan i kö till vattenakvarium. Jag gjorde tvättom och den första kön var bortkastad.

Innehöll det mesta man ville se. Väl värt att åka på denna tur. Dock blev man ganska trött av alla intryck efter 8 timmar. Trevlig guide och rekommenderar!