Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai Aquarium & Underwater Zoo? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 15 547 omdömen

Fantastiskt !! Mycket praktiskt, för de tre attraktionskorten gjorde vi en middagskryssning i den ultra romantiska marinan (100 AED per huvud för att lägga till för obegränsad alkohol) båten var inte full, den var fantastisk, super desert safari (å andra sidan inkluderar det bara bilen, överföringen och måltiden "visar" allt annat är extra, kamel, hök, shisha, henna) och slutligen Den absolut lysande Atlantis vattenparken och tas till andel är mycket mycket dyr. Jag tror att vi verkligen har gjort stora besparingar och det är också väldigt praktiskt! Tveka inte! Observera att du måste ringa för att boka de flesta aktiviteterna (om ett schema är fixat eller en överföring är nödvändig)

Mycket vänlig och hjälpsam personal vid alla inträdesplatser. Turerna är väl samordnade. Även med Gray Line natttur, fick vi fortfarande anslutningen till den sista Green Line-bussen till kryssningsterminalen.

Trevligt akvarium, för priset på den kombinerade biljetten är det värt det. Burj är riktigt trevligt och högt ... för att gå upp är det välorganiserat, å andra sidan är det mycket väntan för att gå ner.

Akvariet uppskattades mycket av barnen och smidigt att allt var på samma ställe så det blev flera aktivitet av en.

Allt var bra planerad. Inga problem att komma fram till disken och ta ut biljetter .