Upplevelser i
Dresden

Tysklands östra huvudstad är fullt av historiska pärlor, inklusive klassisk arkitektur och imponerande slott.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Dresden

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Dresden?

Alla saker att se i Dresden

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dresden? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dresden

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 24 905 omdömen

Efter att ha kommit till Prag tre gånger nu, trodde vi att vi skulle ha gjort de flesta av höjdpunkterna och tänkte att vi skulle prova något annat. Vi beklagar bara att vi inte gjorde denna turné på vår första resa! Allt är helt underbart. Guiden, Cassius, var rolig, personlig, intelligent och hjälpsam under hela dagen, och såg till att alla bekvämt kunde hänga med på vandringen. Han var en mängd information och var villig att gå utöver det. Föraren, Paul, var supertrevlig, rolig och skicklig. Båda dessa killar var helt fantastiska på vad de gjorde. Även om jag vanligtvis är mer av den typen som planerar de flesta resplaner själv (särskilt om det är en dyr turné), är jag otroligt glad att vi lämnade upp till dem att planera. Resplanen de har är i grunden en perfekt balans mellan aktivitet, vyer och avkoppling, för att inte säga något om de invecklade logistiken. Det var 100% värt priset och mer.

Detta är en lysande resa från Prag vi kunde inte rekommendera den nog! Josef var en fantastisk reseguide som man kunde säga gillade vad han gjorde, på resan dit och under hela dagen kunde han berätta om historien och svara på alla frågor vi hade. Vår förare Pavel var också bra, vi kunde ha en mycket trevlig och rolig dag ute. Hela resan var perfekt organiserad där vi kunde undvika alla stora folkmassor. Vi kunde göra resan i en takt som passade oss samtidigt som vi tog bilder och lärde oss mer om de fantastiska platserna. Varje del av denna resa var landskapet hisnande så vackert. Jag skulle definitivt rekommendera att bära vandringskängor för att vara mer bekväm på promenaderna. Rekommenderar starkt denna turné en av höjdpunkterna på vår resa till Prag!

Hela resan var otrolig! Vår guide, Eduard, hämtade oss från lobbyn på vårt hotell där vi åker in i mycket bekväma och rymliga transporter till Böhmiska Schweiz. Bilresan till den första destinationen var knappt 2 timmar men vår guide pratade oss igenom allt vi passerade och gav oss massor av information så det gick snabbt. Varje stopp därefter var korta resor och vandringen var möjlig men utmanande och utsikten var hisnande. Vi stannade till och med för en mycket traditionell tjeckisk lunch som ingick i priset och fyllde oss redo att fortsätta våra äventyr. Om du funderar på att boka denna resa - gör det! Så värt pengarna och personalen var utmärkt. Tack så mycket Roman och Eduard!

Fina saker, mycket bra idé.

Jag köpte City Card online. Det fungerade mycket bra, det fanns problem med avläsningen under en kontroll. Men sedan fungerade det. Det kommunala försäljningskontoret debiterade ett annat pris för City Card än jag köpte. Personalen kunde inte ge användbar information om prisskillnaden. Jag var lite upprörd. Grundidén med det här kortet är mycket bra. De uppnåbara fördelarna kunde ofta inte realiseras. Användningstiden fram till 19.00 var mycket kort.

Förbindelsen med kollektivtrafik i Dresden är mycket bra. Jag hade förbokat Dresden City Card online. Eftersom vi anlände till hotellet långt före incheckningsdatumet kunde vi börja direkt in i staden utan att leta efter en biljettmaskin eller vänta i rad någonstans. Allt gick perfekt!