Dormition-klostret
Familjevänliga aktiviteter

Familjevänliga aktiviteter

Inga resultat för "Dormition-klostret Familjevänliga aktiviteter"

Topprankade aktiviteter i Jerusalem

210 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Dormition-klostret Familjevänliga aktiviteter

Från Tel Aviv: Jerusalem, den gamla och nya staden

Från Tel Aviv: Jerusalem, den gamla och nya staden

Fördjupa dig i Jerusalems komplexa historia och lär dig mer om dess religiösa och kulturella betydelse på den här stimulerande turen som leds av en professionell guide. Efter att du har hämtats upp från ditt hotell i Tel Aviv, kör du direkt till Oljeberget för att njuta av den vackra panoramautsikten över Jerusalem. Här kommer din guide också att introducera dig till några intressanta fakta och berättelser om staden. Stanna därefter till vid berget Sion för att besöka Kung Davids grav, rummet där Jesus åt sin sista måltid och Dormitionklostret. Åk in i Gamla stan och vandra genom de armeniska och judiska kvarteren för att se den utgrävda och restaurerade huvudgatan Cardo, känd som Romerska vägen. Se den judiska klagomuren och hör på berättelser och myter som är kopplade till detta välkända landmärke. Besök Kotel och fortsätt vidare till de kristna kvarteren. Vandra längs Via Dolorosa och besök Heliga gravens kyrka. Detta är en fantastisk chans att besöka ett så berömt arkitektoniskt verk. Därefter fortsätter du till New City och besöker Yad Vashem, minnesmärket över Förintelsen. Gör din hyllning här och ägna lite tid åt eftertanke. Om du åker på en lördag eller judisk högtid åker ni till Ein Karem istället för att besöka Yad Vashem. Staden Ein Karem är känd som Johannes Döparens födelseort och här kan du promenera längs de pittoreska kvarterens smala gator, stanna till vid Mariakällan och besöka den spektakulära Johannes Döparens kyrka.

Jerusalem heldagsutflykt

Jerusalem heldagsutflykt

Se de viktigaste sevärdheterna i Jerusalem på en heldagstur i staden. Börja med en tur till Olivberget för panoramautsikt över fredsstaden. Stanna sedan vid Sionberget för att besöka kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. Gå in i den gamla staden och gå genom de armeniska och judiska kvarteren till den nyligen utgrävda och restaurerade Cardo, den romerska vägen. Se den judiska västmuren, Kotel, och fortsätt till de kristna kvarteren. Gå längs Via Dolorosa och besök den heliga gravens kyrka. Fortsätt till den nya staden för att besöka Yad Vashem, det judiska minnesmärket över förintelsen. På lördagar och judiska helgdagar kan du i stället för Yad Vashem köra till Ein Karem, traditionellt känd som Johannes Döparens födelseplats; promenera i de smala gränderna i den pittoreska byn och stanna till vid Marias källa innan du fortsätter till Johannes Döparens kyrka.

Heldagsutflykt till Jerusalem och Betlehem från Jerusalem

Heldagsutflykt till Jerusalem och Betlehem från Jerusalem

Njut av en heldagstur till Jerusalem och Betlehem och upptäck den heligaste av heliga städer och den andliga fristaden för tre stora religioner med en historia som sträcker sig över fyra tusen år tillbaka i tiden. Börja med att köra till Olivberget för panoramautsikt över Jerusalems gamla stad. Stanna till vid Sionberget för att se kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. Besök sedan de viktigaste sevärdheterna i den gamla staden, till exempel klagomuren. Promenera genom de judiska och armeniska kvarteren med din guide med statligt tillstånd och se den restaurerade romerska vägen The Cardo. Fortsätt längs Via Dolorosa till den heliga gravens kyrka, där Jesus begravdes och återuppstod. Kör till Betlehem för att få en överblick över herdefältet och besök Födelsekyrkan, en av de äldsta kontinuerligt fungerande kyrkorna i världen och platsen för Jesu födelse. Sug in den livliga atmosfären på Manger's Square innan du åker tillbaka till ditt hotell.

Jerusalem: Främsta sevärdheterna - dagsrundtur i liten grupp

Jerusalem: Främsta sevärdheterna - dagsrundtur i liten grupp

** Turerna genomförs på två språk Upplev Jerusalems viktiga platser på en heldagstur som täcker alla grunder i denna gamla och heliga stad. Efter morgonens upphämtning på ditt hotell kör du till Olivberget för en panoramautsikt över staden. Stanna till vid Sions berg för att besöka kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. Gå in i den gamla staden och promenera genom de armeniska och judiska kvarteren till den nyligen utgrävda och restaurerade Cardo, även känd som den romerska vägen. Se den judiska klagomuren, Kotel, och fortsätt till de kristna kvarteren. Gå längs Via Dolorosa och besök den heliga gravens kyrka. Fortsätt till den nya staden för att besöka Yad Vashem, minnesmärket över förintelsen. På lördagar och judiska helgdagar kan du i stället för Yad Vashem köra till Ein Karem, sydväst om Jerusalem, traditionellt känt som Johannes Döparens födelseplats. Promenera i de smala gränderna i det pittoreska området, stanna till vid Marias källa och fortsätt till den märkliga kyrkan Sankt Johannes Döparen. När du eskorteras kommer din reseledare att förklara den religiösa, kulturella och historiska betydelsen av de platser du ser, vilket ger dig en omfattande introduktion till Jerusalem. Observera att den 9, 15, 20 och 29 april, 29 maj, 19, 20 och 27 september 2020 kommer besöket på Yad Vashem att ersättas av ett besök på Ein Karem.

Från Tel Aviv: Dagstur till Jerusalem med transfer

Från Tel Aviv: Dagstur till Jerusalem med transfer

* Turerna genomförs på två språk Din heldagstur i businessklass börjar när vi hämtar dig på ditt hotell i Tel Aviv och kör dig till Olivberget. Från Olivberget har du en spektakulär utsikt över staden Jerusalem. Ni stannar sedan vid Sions berg för att besöka kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. När vi väl är framme kommer vi först in i den gamla staden. Din guide tar dig med på en promenad genom de armeniska och judiska kvarteren till Cardo, den nyligen rekonstruerade huvudgatan i det bysantinska Jerusalem från 600-talet. Den var också känd som den romerska vägen. Du kommer att se klagomuren eller Kotel, en del av den gamla muren som en gång omgav det judiska templet, och fortsätter sedan vidare till de kristna kvarteren. Vi går längs Via Dolorosa och besöker den heliga gravens kyrka. Vårt nästa stopp är den nya staden. Din guide tar dig med till Yad Vashem, minnesmärket över Förintelsen. På lördagar och judiska helgdagar kan du i stället för Yad Vashem köra till Ein Karem, sydväst om Jerusalem, som traditionellt är känt som Johannes Döparens födelseplats; strosa i de smala gränderna i det pittoreska området, stanna till vid Marias källa och fortsätta att besöka den anmärkningsvärda kyrkan Saint John the Baptist. Personlig uppmärksamhet skiljer den här turen från resten på din Business-Class Tour i liten grupp. Den 9, 15, 20, 29 april, 29 maj, 19, 20 och 27 september 2020 ersätts besöket i Yad Vashem med ett besök i Ein Karem.

Jerusalem: Halvdagstur från Tel Aviv

Jerusalem: Halvdagstur från Tel Aviv

Denna halvdagstur tar dig till den heligaste av heliga städer, en andlig helgedom för västvärldens 3 stora religioner, judendom, kristendom och islam. Gamla stan har anor från mer än fyra årtusenden och är så full av webbplatser att den lockar besökare från hela världen, oavsett deras andliga inriktning. Du kommer att resa med en statligt licensierad reseguide i bekväma luftkonditionerade fordon, även om det kommer att bli en del promenader, så kom förberedd. Stanna vid Oljeberget för att ta en panoramautsikt över den dammiga staden nedanför. Du kommer också att stanna till vid Mount Zion för att besöka kung Davids grav, rummet för Nattvarden och Dormition Abbey. Gå in i Gamla stan och besök de stora attraktionerna, som klagomuren. Gå genom de judiska och armeniska kvarteren och den nyligen restaurerade romerska vägen The Cardo, synlig på Jewish Quarter Street. Gå genom basaren mot Västra muren, eller Kotel, och fortsätt längs Via Dolorosa för att besöka Heliga gravens kyrka, även känd som Uppståndelsens kyrka och sägs vara platsen där Jesus är begravd och återuppstår. En viktig vallfärdsplats för kristna sedan åtminstone 300-talet, oavsett din tro är atmosfären fascinerande och kommer att lyfta ditt humör. Denna tur slutar i Gamla stan där du måste ta dig tillbaka till ditt boende.

Privat tur till Jerusalem för kristna

Privat tur till Jerusalem för kristna

Njut av utsikten över Jerusalem från Olivberget, ta en promenad längs Via Dolorosa och Västra muren och besök den heliga gravens kyrka på en privat dagsutflykt. Upptäck alla viktiga platser i Jerusalem tillsammans med din guide som är specialiserad på kristendom. Kör till Getsemane trädgård för att besöka alla nationers kyrka eller Basilica of the Agony. Kör längs Uppståndelsedalen för att se de äldsta kyrkogårdarna. Gå sedan in i Gamla stan genom Jaffaporten och fortsätt med en rundvandring i Gamla stan. Gå genom de armeniska kvarteren till Sions berg för att besöka Övre rummet, där Jesus tros ha ätit sin sista måltid med sina lärjungar. Se Dormition-kyrkan. Gå sedan längs de gamla stadsmurarna för att njuta av hisnande vyer. Besök Västra muren, den heliga judiska platsen. Korsa det muslimska området och fortsätt längs Via Dolorosa (Jesu korsväg). Vid den heliga gravens kyrka klättrar du upp till Golgata och går ner till stenbrottet. Gå genom den enorma kyrkan med uppståndelseberättelsen som utvecklas framför dina ögon. Titta på Jesu grav - en enorm Edicule. Promenera genom de kristna kvarteren i den gamla staden innan du avslutar rundturen. Sätt dig tillbaka i bilen och ankom till ditt hotell.

Rundtur i Jerusalem och Betlehem

Rundtur i Jerusalem och Betlehem

** Turerna genomförs på två språk Tillbringa en hel dag med att utforska städerna Jerusalem och Betlehem på en rundtur som tar dig till religiösa och historiska platser. betydelse, inklusive platser som är upptagna på Unescos världsarvslista. Följ med din reseledare för att lära dig mer om dessa platsers betydelse och betydelse. Med avresa från Jerusalem kör du först till Olivberget för att få en panoramautsikt över staden. Stanna vid Sions berg för att besöka kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. Gå sedan in i den gamla staden och gå genom de armeniska och judiska kvarteren till den nyligen utgrävda och restaurerade Cardo, den romerska vägen. Se den judiska klagomuren, Kotel, och fortsätt till de kristna kvarteren. Gå längs Via Dolorosa och besök den heliga gravens kyrka. Fortsätt till Betlehem för en översikt över herdefältet .Besök sedan Födelsekyrkan och Manger's Square. Efter en hel dag med sightseeing återvänder du sedan till din utgångspunkt i Jerusalem.

Jerusalem och Bethlehem: heldagstur i liten turgrupp

Jerusalem och Bethlehem: heldagstur i liten turgrupp

**Vidarbesöken sker på två språk Njut av en 10-timmars business class-tur i Jerusalem och Betlehem i små grupper på högst 18 passagerare för en mer personlig upplevelse. Upptäck den heligaste av heliga städer, andlig helgedom för 3 stora religioner, med en historia som går tillbaka över 4 årtusenden. Ni börjar med att köra till Olivberget för att få panoramautsikt över Jerusalems gamla stad. Stanna till vid Sionberget för att se kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. Utforska sedan de viktigaste monumenten i den gamla staden, bland annat klagomuren, tempelberget och Klippdomen. Promenera genom de judiska och armeniska kvarteren med din guide med statligt tillstånd och vandra genom det vackert restaurerade romerska Cardo. Fortsätt längs Via Dolorosa till den heliga gravens kyrka, även känd som uppståndelsekyrkan, som sägs vara platsen där Jesus begravdes och återuppstod. Kör till Betlehem för att besöka Födelsekyrkan, en av de äldsta kyrkorna i världen som fortfarande är i drift, och platsen där Jesus sägs ha fötts. Besök herdefältet och insup den andliga atmosfären på Manger's Square.

Jerusalem

Jerusalem

Våra mest rekommenderade Dormition-klostret Familjevänliga aktiviteter

Från Tel Aviv: Jerusalem, den gamla och nya staden

Från Tel Aviv: Jerusalem, den gamla och nya staden

Fördjupa dig i Jerusalems komplexa historia och lär dig mer om dess religiösa och kulturella betydelse på den här stimulerande turen som leds av en professionell guide. Efter att du har hämtats upp från ditt hotell i Tel Aviv, kör du direkt till Oljeberget för att njuta av den vackra panoramautsikten över Jerusalem. Här kommer din guide också att introducera dig till några intressanta fakta och berättelser om staden. Stanna därefter till vid berget Sion för att besöka Kung Davids grav, rummet där Jesus åt sin sista måltid och Dormitionklostret. Åk in i Gamla stan och vandra genom de armeniska och judiska kvarteren för att se den utgrävda och restaurerade huvudgatan Cardo, känd som Romerska vägen. Se den judiska klagomuren och hör på berättelser och myter som är kopplade till detta välkända landmärke. Besök Kotel och fortsätt vidare till de kristna kvarteren. Vandra längs Via Dolorosa och besök Heliga gravens kyrka. Detta är en fantastisk chans att besöka ett så berömt arkitektoniskt verk. Därefter fortsätter du till New City och besöker Yad Vashem, minnesmärket över Förintelsen. Gör din hyllning här och ägna lite tid åt eftertanke. Om du åker på en lördag eller judisk högtid åker ni till Ein Karem istället för att besöka Yad Vashem. Staden Ein Karem är känd som Johannes Döparens födelseort och här kan du promenera längs de pittoreska kvarterens smala gator, stanna till vid Mariakällan och besöka den spektakulära Johannes Döparens kyrka.

Jerusalem heldagsutflykt

Jerusalem heldagsutflykt

Se de viktigaste sevärdheterna i Jerusalem på en heldagstur i staden. Börja med en tur till Olivberget för panoramautsikt över fredsstaden. Stanna sedan vid Sionberget för att besöka kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. Gå in i den gamla staden och gå genom de armeniska och judiska kvarteren till den nyligen utgrävda och restaurerade Cardo, den romerska vägen. Se den judiska västmuren, Kotel, och fortsätt till de kristna kvarteren. Gå längs Via Dolorosa och besök den heliga gravens kyrka. Fortsätt till den nya staden för att besöka Yad Vashem, det judiska minnesmärket över förintelsen. På lördagar och judiska helgdagar kan du i stället för Yad Vashem köra till Ein Karem, traditionellt känd som Johannes Döparens födelseplats; promenera i de smala gränderna i den pittoreska byn och stanna till vid Marias källa innan du fortsätter till Johannes Döparens kyrka.

Heldagsutflykt till Jerusalem och Betlehem från Jerusalem

Heldagsutflykt till Jerusalem och Betlehem från Jerusalem

Njut av en heldagstur till Jerusalem och Betlehem och upptäck den heligaste av heliga städer och den andliga fristaden för tre stora religioner med en historia som sträcker sig över fyra tusen år tillbaka i tiden. Börja med att köra till Olivberget för panoramautsikt över Jerusalems gamla stad. Stanna till vid Sionberget för att se kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. Besök sedan de viktigaste sevärdheterna i den gamla staden, till exempel klagomuren. Promenera genom de judiska och armeniska kvarteren med din guide med statligt tillstånd och se den restaurerade romerska vägen The Cardo. Fortsätt längs Via Dolorosa till den heliga gravens kyrka, där Jesus begravdes och återuppstod. Kör till Betlehem för att få en överblick över herdefältet och besök Födelsekyrkan, en av de äldsta kontinuerligt fungerande kyrkorna i världen och platsen för Jesu födelse. Sug in den livliga atmosfären på Manger's Square innan du åker tillbaka till ditt hotell.

Jerusalem: Främsta sevärdheterna - dagsrundtur i liten grupp

Jerusalem: Främsta sevärdheterna - dagsrundtur i liten grupp

** Turerna genomförs på två språk Upplev Jerusalems viktiga platser på en heldagstur som täcker alla grunder i denna gamla och heliga stad. Efter morgonens upphämtning på ditt hotell kör du till Olivberget för en panoramautsikt över staden. Stanna till vid Sions berg för att besöka kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. Gå in i den gamla staden och promenera genom de armeniska och judiska kvarteren till den nyligen utgrävda och restaurerade Cardo, även känd som den romerska vägen. Se den judiska klagomuren, Kotel, och fortsätt till de kristna kvarteren. Gå längs Via Dolorosa och besök den heliga gravens kyrka. Fortsätt till den nya staden för att besöka Yad Vashem, minnesmärket över förintelsen. På lördagar och judiska helgdagar kan du i stället för Yad Vashem köra till Ein Karem, sydväst om Jerusalem, traditionellt känt som Johannes Döparens födelseplats. Promenera i de smala gränderna i det pittoreska området, stanna till vid Marias källa och fortsätt till den märkliga kyrkan Sankt Johannes Döparen. När du eskorteras kommer din reseledare att förklara den religiösa, kulturella och historiska betydelsen av de platser du ser, vilket ger dig en omfattande introduktion till Jerusalem. Observera att den 9, 15, 20 och 29 april, 29 maj, 19, 20 och 27 september 2020 kommer besöket på Yad Vashem att ersättas av ett besök på Ein Karem.

Från Tel Aviv: Dagstur till Jerusalem med transfer

Från Tel Aviv: Dagstur till Jerusalem med transfer

* Turerna genomförs på två språk Din heldagstur i businessklass börjar när vi hämtar dig på ditt hotell i Tel Aviv och kör dig till Olivberget. Från Olivberget har du en spektakulär utsikt över staden Jerusalem. Ni stannar sedan vid Sions berg för att besöka kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. När vi väl är framme kommer vi först in i den gamla staden. Din guide tar dig med på en promenad genom de armeniska och judiska kvarteren till Cardo, den nyligen rekonstruerade huvudgatan i det bysantinska Jerusalem från 600-talet. Den var också känd som den romerska vägen. Du kommer att se klagomuren eller Kotel, en del av den gamla muren som en gång omgav det judiska templet, och fortsätter sedan vidare till de kristna kvarteren. Vi går längs Via Dolorosa och besöker den heliga gravens kyrka. Vårt nästa stopp är den nya staden. Din guide tar dig med till Yad Vashem, minnesmärket över Förintelsen. På lördagar och judiska helgdagar kan du i stället för Yad Vashem köra till Ein Karem, sydväst om Jerusalem, som traditionellt är känt som Johannes Döparens födelseplats; strosa i de smala gränderna i det pittoreska området, stanna till vid Marias källa och fortsätta att besöka den anmärkningsvärda kyrkan Saint John the Baptist. Personlig uppmärksamhet skiljer den här turen från resten på din Business-Class Tour i liten grupp. Den 9, 15, 20, 29 april, 29 maj, 19, 20 och 27 september 2020 ersätts besöket i Yad Vashem med ett besök i Ein Karem.

Jerusalem: Halvdagstur från Tel Aviv

Jerusalem: Halvdagstur från Tel Aviv

Denna halvdagstur tar dig till den heligaste av heliga städer, en andlig helgedom för västvärldens 3 stora religioner, judendom, kristendom och islam. Gamla stan har anor från mer än fyra årtusenden och är så full av webbplatser att den lockar besökare från hela världen, oavsett deras andliga inriktning. Du kommer att resa med en statligt licensierad reseguide i bekväma luftkonditionerade fordon, även om det kommer att bli en del promenader, så kom förberedd. Stanna vid Oljeberget för att ta en panoramautsikt över den dammiga staden nedanför. Du kommer också att stanna till vid Mount Zion för att besöka kung Davids grav, rummet för Nattvarden och Dormition Abbey. Gå in i Gamla stan och besök de stora attraktionerna, som klagomuren. Gå genom de judiska och armeniska kvarteren och den nyligen restaurerade romerska vägen The Cardo, synlig på Jewish Quarter Street. Gå genom basaren mot Västra muren, eller Kotel, och fortsätt längs Via Dolorosa för att besöka Heliga gravens kyrka, även känd som Uppståndelsens kyrka och sägs vara platsen där Jesus är begravd och återuppstår. En viktig vallfärdsplats för kristna sedan åtminstone 300-talet, oavsett din tro är atmosfären fascinerande och kommer att lyfta ditt humör. Denna tur slutar i Gamla stan där du måste ta dig tillbaka till ditt boende.

Privat tur till Jerusalem för kristna

Privat tur till Jerusalem för kristna

Njut av utsikten över Jerusalem från Olivberget, ta en promenad längs Via Dolorosa och Västra muren och besök den heliga gravens kyrka på en privat dagsutflykt. Upptäck alla viktiga platser i Jerusalem tillsammans med din guide som är specialiserad på kristendom. Kör till Getsemane trädgård för att besöka alla nationers kyrka eller Basilica of the Agony. Kör längs Uppståndelsedalen för att se de äldsta kyrkogårdarna. Gå sedan in i Gamla stan genom Jaffaporten och fortsätt med en rundvandring i Gamla stan. Gå genom de armeniska kvarteren till Sions berg för att besöka Övre rummet, där Jesus tros ha ätit sin sista måltid med sina lärjungar. Se Dormition-kyrkan. Gå sedan längs de gamla stadsmurarna för att njuta av hisnande vyer. Besök Västra muren, den heliga judiska platsen. Korsa det muslimska området och fortsätt längs Via Dolorosa (Jesu korsväg). Vid den heliga gravens kyrka klättrar du upp till Golgata och går ner till stenbrottet. Gå genom den enorma kyrkan med uppståndelseberättelsen som utvecklas framför dina ögon. Titta på Jesu grav - en enorm Edicule. Promenera genom de kristna kvarteren i den gamla staden innan du avslutar rundturen. Sätt dig tillbaka i bilen och ankom till ditt hotell.

Rundtur i Jerusalem och Betlehem

Rundtur i Jerusalem och Betlehem

** Turerna genomförs på två språk Tillbringa en hel dag med att utforska städerna Jerusalem och Betlehem på en rundtur som tar dig till religiösa och historiska platser. betydelse, inklusive platser som är upptagna på Unescos världsarvslista. Följ med din reseledare för att lära dig mer om dessa platsers betydelse och betydelse. Med avresa från Jerusalem kör du först till Olivberget för att få en panoramautsikt över staden. Stanna vid Sions berg för att besöka kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. Gå sedan in i den gamla staden och gå genom de armeniska och judiska kvarteren till den nyligen utgrävda och restaurerade Cardo, den romerska vägen. Se den judiska klagomuren, Kotel, och fortsätt till de kristna kvarteren. Gå längs Via Dolorosa och besök den heliga gravens kyrka. Fortsätt till Betlehem för en översikt över herdefältet .Besök sedan Födelsekyrkan och Manger's Square. Efter en hel dag med sightseeing återvänder du sedan till din utgångspunkt i Jerusalem.

Jerusalem och Bethlehem: heldagstur i liten turgrupp

Jerusalem och Bethlehem: heldagstur i liten turgrupp

**Vidarbesöken sker på två språk Njut av en 10-timmars business class-tur i Jerusalem och Betlehem i små grupper på högst 18 passagerare för en mer personlig upplevelse. Upptäck den heligaste av heliga städer, andlig helgedom för 3 stora religioner, med en historia som går tillbaka över 4 årtusenden. Ni börjar med att köra till Olivberget för att få panoramautsikt över Jerusalems gamla stad. Stanna till vid Sionberget för att se kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. Utforska sedan de viktigaste monumenten i den gamla staden, bland annat klagomuren, tempelberget och Klippdomen. Promenera genom de judiska och armeniska kvarteren med din guide med statligt tillstånd och vandra genom det vackert restaurerade romerska Cardo. Fortsätt längs Via Dolorosa till den heliga gravens kyrka, även känd som uppståndelsekyrkan, som sägs vara platsen där Jesus begravdes och återuppstod. Kör till Betlehem för att besöka Födelsekyrkan, en av de äldsta kyrkorna i världen som fortfarande är i drift, och platsen där Jesus sägs ha fötts. Besök herdefältet och insup den andliga atmosfären på Manger's Square.

Vanliga frågor om Dormition-klostret-Familjevänliga aktiviteter

Vad finns det för andra saker att göra än Dormition-klostret-Familjevänliga aktiviteter som är värt att besöka i Jerusalem?

Andra upplevelser du inte bör missa i Jerusalem:

De mest populära sevärdheterna i Jerusalem

Att göra i Dormition-klostret

Städer i Israel

Dormition-klostret: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dormition-klostret: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.