Välj datum

Dolphin Bay, Dubai

  • Vattenaktiviteter
2 upplevelser hittades
Sortera efter:

Dolphin Bay, Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Dolphin Bay, Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Dolphin Bay, Dubai

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 960 omdömen

En exceptionell upplevelse för våra två döttrar på 4 och 5 år. Vi kom till Atlantis via Monorail, stationen ligger precis bredvid ingången. Med vouchern "Get Your Guide" presenterade vi oss 15 min innan vid disken i "Dolphin bay" efter att ha korsat köpcentret. Sedan togs vi om hand av personalen för att ta oss med vagn direkt till platsen för mötet med delfinerna. Vi kunde välja väst eller våtdräkt för att gå i vattnet. Vattentemperaturen i början av april var mycket behaglig. Vi hade gott om tid att njuta av denna stund. Personalen är mycket trevlig, snäll. Det är förbjudet att ha telefonen i vattnet. Endast en medföljande person som är kvar på stranden kan ta bilder eller så måste en extra budget tillhandahållas för souvenirbilder som fotografen tagit på plats. Vi hade bokat en plats på morgonen. Restaurang på plats och vattenpark.

Vid ingången till Atlantis Waterpark sa receptionisten till oss att Get Your Guide inte bekräftade vår hjälp. Min fru och jag var i chock, men tack vare receptionisten kunde vi äntligen njuta av aktiviteten 3 timmar senare när jag organiserade när jag betalade. Jag kunde inte föreställa mig om det inte fanns plats för oss den dagen, vår sista dag i Dubái. Upplevelsen i Dolphin Bay var fantastisk. Hela laget var verkligen vänliga och vänliga. Fotografen var riktigt bra, så vi köpte äntligen albumet (16 bilder: 980 Dirhams). Det finns många andra olika alternativ med olika priser. Stort tack till alla Atlantis-teamet.

Vilken fantastisk, säker och informativ aktivitet. Delfinen är väl respekterad och i mycket god vård. Vi fick tydliga instruktioner om vad vi kan förvänta oss. Ishmail och hans kollegor var mycket vänliga och gjorde en extra speciell fiende Helen som firade sin födelsedag. Rekommenderar starkt denna aktivitet till alla som besöker Dubai. Tack så mycket.

Super organiserat. Du lär dig mycket om delfinerna. Du kan se hur kärleksfullt tränarna och delfinerna behandlar varandra. Bilderna är ganska dyra om du kan skriva ut dem. Vi valde ut 12 bilder, fick en magnet och en nyckelbricka och en kod för alla 218 bilder. Vi betalade nästan €250

Vilken upplevelse! Delfiner kan kramas och klappas. I slutet håller du fast i ryggfenorna på två delfiner och simmar långt. Fantastiska bilder tas under hela vistelsen, men de kostar också runt €250,00...