Upplevelser i
Doha

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Doha

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Doha? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Doha

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 2 508 omdömen

Jag är så glad att jag valde den här turnén och slutade med vår tour guide, Nofal. Han är helt klart en expert på var han gjorde, förutom att han var artig. Detta är definitivt en av de främsta höjdpunkterna i min vistelse i Doha. Turnén var actionfylld och rolig eftersom vi fick rida på kameler, sandbräda och hålla falkar (ingår inte i turnén men kan betalas separat). Både byrån och guiden höll mig ständigt uppdaterad genom att skicka påminnelser och viktiga meddelanden på WhatsApp. Turnén delas men var ändå bra

Vår förare var bäst!

Vår förare var bäst! Det var en så rolig och full av adrenalinupplevelse med all sanddynen och hoppa i sanden med vår bekväma bil! Vår förare var verkligen erfaren och fick oss att känna oss säkra och såg till att vi har haft vår turné! Sandboarding var något definitivt att prova! Det var en av de bästa upplevelserna i mitt liv! Tack för en minnesvärd turné!

Samir var vår drivkraft för vår ökenutflykt i Doha. Han var mycket professionell / personlig och ett vilddjur av en förare i sanddynerna. Detta var en fantastisk upplevelse för min fru och jag. Jag vet att de fyra andra människorna som var med oss hade en fantastisk tid. Definitivt skulle göra detta igen.

Utmärkt upplevelse, vi sökte av hotellet vid den tidpunkt vi avtalade, den utmärkta gruppen och guiden Hazem ännu bättre. Han berättade mycket om kulturen och om platsen. Jag skulle rekommendera och göra det igen! Han kunde också rekommendera fler aktiviteter i staden. Rekommenderas starkt

Från pick up / drop till kamellrider, våt bas, sandglidning och solnedgångar. Det var bra för guiden att ta vatten och drycker och ta bra bilder. Sammantaget var jag nöjd !!