Djurgården

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Djurgården

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 369 omdömen

Mycket trevlig båttur under Stockholms broar med guidning genom Sveriges historia på valfritt språk i egna hörlurar. Slussningen var också spännande för mina två skolbarn. Barnen är 12 och 14 år och de fick en bra förståelse för hur stan hänger ihop från ett annat perspektiv än från land. Rekommenderas varmt som aktivitet för mellanstadie- och högstadieelever även om man är Stockholmsbor som vi. Trevligt med kafeterian på båten också.

Jag som köpte biljet heter Barbara Stenman, köpte den till min vännina från Holand ( Margareta Pawlas) som kom på besök. Den förmiddag kunde jag innevarande med henne , så jag skickade henne med er på resa under bruarna , hon var mycket nöjd och glad, så jag är glad oxå och sugen att testa själv nån gång . Tack

Vi uppskattade båtturen mycket. Anser dock att det som sägs i audioguiden behöver ses över och uppdateras eftersom det var mer information om Sverige och svenskarna än om platserna vi passerade. Hade uppskattat att få höra mer om byggnaderna, bostadsområdena, öarna etc.

Mycket trevlig båttur, kanske lite väl mycket historielektion för min del. Hade istället velat fått mer info om de platser vi åkte förbi och mer info om var vi var. Men är tanken att det är mer för utländska turister än för oss som vill uppleva Stockholm så var det ok.

Själva båtturen var en hit ,där man fick se en annan sida av Stockholm som vi inte hade sett annars. Det enda negativa var att man var tvungen att skriva ut eran voucher i strömmas biljettkiosk, för dom godtog inte den som jag fick av er i mail. Vh Erik Abrahamsson