Lägg till datum

Divinity School

Divinity School: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från London: Dagsrundtur till Harry Potter Studios & Oxford

1. Från London: Dagsrundtur till Harry Potter Studios & Oxford

Gör en dagsutflykt från London och åk till Warner Bros. Studio för att ta en rundtur i "The Making of Harry Potter". Attraktionen ligger i före detta flyghangarer i Leavesden och återskapar magin i Harry Potter och alla dina favoritkaraktärer. Besök sedan Oxford och utforska Divinity School. Gå ombord på det ursprungliga tåget "Hogwarts Express" på en återskapad plattform 9¾ och utforska insidan av tågvagnen som finns med i filmerna. Ta en selfie med en bagagevagn när den försvinner genom stationens tegelvägg. Studiopersonalen avslöjar hemligheterna bakom kulisserna och visar de intrikata proteser och smink som förvandlade skådespelare till varelser i succéfilmerna. Se kulisser från originalfilmerna och få en inblick i Hogwarts högskola under den 4 timmar långa studioturen. Res genom attraktioner som Stora salen, Gryffindor Common, Hagrids hydda, Weasleys kök och Trolldomsministeriet. Ta en rundtur i backlotet och en specialeffektstur, se en modell av Hogwarts slott och mycket mer. Lämna studion och åk till Oxford för att utforska de riktiga universitetsbyggnaderna, inklusive den medeltida Divinity School. Vid ankomsten till universitetsstaden som grundades 1167 får du en guidad tur i det historiska centrumet och beundrar några av de mest berömda universitetsbyggnaderna, klostren och kvadranterna. Följ med in i gränder och kapell, titta in i matsalar och korsa kullerstensbelagda torg i skuggan av de legendariska "drömmande spirorna". Besök den heliga akademiska världen, inklusive Bodleian Library, Radcliff Camera, Sheldonian Theatre och andra utvalda college.

Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

2. Oxford: Christ Church Harry Potter Film Locations Tour

Njut av en rundvandring som visar hur Harry Potter skapades i Oxford och en audioguidad rundvandring i Christ Church College. Se och hör om både Harry Potter och Lewis Carrolls legendariska karaktärer, som Alice och den galna hattmakaren. Först beundrar du utsikten över Christ Church Meadows. Ta in gränserna för floderna Cherwell och Isis. Se sedan långhornsboskap som betar och de drömska spetsarna på Merton College och Corpus Christi. Sedan kan du se Bodleian Library, ett av Europas äldsta bibliotek. Se Christ Churchs kloster och trappor som användes som inspiration till Great Hall, eller besök New College. Och få även inträde till antingen Divinity School eller New College-filmplatsen.

Oxford: Harry Potter-filmvisning ledd av universitetsalumner

3. Oxford: Harry Potter-filmvisning ledd av universitetsalumner

Utforska världens äldsta engelskspråkiga universitet på en guidad tur. Se inspelningsplatserna för Harry Potter-filmerna och andra storfilmer. Lär dig mer om Oxford University och dess relation till underhållningsvärlden. Ta reda på mer om Oxfords koppling till J.K. Rowling och andra kändisar. Besök platserna där stora Marvel-filmer spelades in. Utforska New College och Divinity School och se några av de influenser som finns i Harry Potter-universumet.

Oxford: Inspektör Morse Lewis Endeavour - rundtur i liten grupp

4. Oxford: Inspektör Morse Lewis Endeavour - rundtur i liten grupp

Följ med på en guidad tur runt Oxford och upptäck de sevärdheter som inspektörerna Morse, Lewis och Endeavour besökte i den populära TV-serien Inspector Morse, som spelades in på ca 100 platser i Oxford. Besök högskolor vid Oxfords universitet. Denna rundtur riktar sig till fans av Inspector Morse, Lewis och Endeavour, men även om du inte är ett stort fan är denna rundtur fortfarande ett bra tillfälle att få insikter i Oxfords universitet och historien och traditionerna för varje college du besöker. Lär känna staden Oxford och universitetets arv när du tar en djupgående titt på John Dexters karaktärer. Dyk ner i hans vision för sina karaktärer när du utforskar platser som besöks i serien. Den primära guiden på denna tur är Tom och Tom har i genomsnitt ett 5-stjärnigt betyg från cirka 50% av alla sina kunder. Så boka gärna den här turen för att ta reda på varför den har så bra betyg. Observera att vi under lågsäsong har en policy om att minst 3 personer måste göra en bokning för att säkerställa att turerna inte går med förlust. Du kan fortfarande boka som 1 eller 2 personer, men boka bara som 3 personer.

Oxford: Harry Potter-tur med New College & Divinity School

5. Oxford: Harry Potter-tur med New College & Divinity School

Gå in i Harry Potters magiska värld, besök inspelningsplatserna för New College och Divinity School och lär dig intressanta fakta och trivia från din guide under denna Oxford-turupplevelse. Låt dig förflyttas till det älskade fiktiva universum som omger Oxford. Fly in i Harry Potter-universumet när du besöker inspelningsplatserna i Oxford tillsammans med en expertguide. Gå förbi New Colleges kloster och se var Malfoy förvandlades till en iller av Mad-Eye Moody i "Harry Potter och den flammande bägaren". Besök Divinity School på Bodleian-biblioteket. Denna plats användes som Hogwarts sjukhusflygel i flera Harry Potter-filmer. Minns du scenen där Harry måste stanna över natten för att återfå sina ben efter att professor Lockhart tagit bort alla sina ben? Den filmades precis här. Alla datum då New College-klostret (den faktiska inspelningsplatsen) är stängt kommer rundturen att gå men inte inkludera tillgång till klostret. Dessutom, på alla datum då Divinity School är stängd, kommer du att besöka ytterligare ett college istället (inte en filmplats). Information om eventuella stängningar under julhelgen eller på examensdagar finns i meddelandet om stängningar nedan under avsnittet.

Från London: Oxford, Cotswolds och lunch på lantlig pub

6. Från London: Oxford, Cotswolds och lunch på lantlig pub

Vår dagsutflykt från London börjar med ett besök i Oxford, staden med de drömmande spirorna. Här kan du följa din guide i fotspåren av berömda studenter som författaren J.R.R. Tolkien, poeten och dramatikern Oscar Wilde och den berömde fysikern Stephen Hawking. Vandra längs smala bakgator till gamla colleges och vackra quadrangles och insup atmosfären i denna livliga universitetsstad. Du kommer också att besöka Oxford Universitys äldsta klassrum - den medeltida Divinity School. När stadsvandringen är slut har ni tid att utforska staden på egen hand innan vi beger oss till de fantastiska Cotswolds. Vi lämnar Oxford och kör till de mjukt böljande kalkstenskullarna i Cotswolds, där vi kör på enkelspåriga smala landsvägar i vår minibuss och utforskar småvägarna och de små slingrande dalarna. Med en expertguide ombord får vi lära oss om ullhandelns uppgång och fall i denna region och hur den lämnade efter sig ett landskap som är orört av den moderna världen, med små honungsfärgade stenbyar och dolda gröna dalar med porlande bäckar. Vårt första stopp är härliga Burford med stenhus som faller ner mot floden Windrush, se Woolsack-gravar på den historiska kyrkogården innan vi stannar för en utsökt lunch i en traditionell Cotswolds country pub. Luta dig tillbaka och koppla av i ett gammalt stenhus och upplev det månghundraåriga tavernalivet i en värld där en mild och långsammare takt är normen. Vi besöker sedan Bibury med dess fotogeniska samling av hus som kallas Arlington Row, innan vi kör genom fantastiska hundraåriga byar med fotostopp. Våra mindre fordon kan köra uppför den smala Coln Valley på enkelspåriga vägar, förbi fårhagar och sömniga byar. Vårt sista stopp är livliga Stow on the Wold med sitt livliga marknadstorg, innan vi kör tillbaka till London genom Chipping Norton och Woodstock.

Oxford University: Guidad liten gruppvandring

7. Oxford University: Guidad liten gruppvandring

Turnén introducerar minst 9 högskolor och beskriver universitetslivet, studenttraditioner, kända litterära, vetenskapliga och politiska figurer och engelsk historia i Oxford. Följ en guide runt i staden när du besöker de berömda sevärdheterna och lär dig om Oxfords historia. Få ut det mesta av din resa till Oxford på denna turné – den allmänna rundturen kan schemaläggas för att passa alla önskemål och intressen du har. Denna turné är idealisk för små grupper, språkskolor eller företagsorganisationer. Guider av turnén talar ofta olika språk och de flesta är Oxford-studenter, akademiker, engelska handledare, skådespelare eller skådespelerskor. De flesta turer besöker inom 1 eller 2 college, men vilka college som besökt är omöjligt att förutsäga i förväg.

App Självguidad London - Harry Potter Oxford

8. App Självguidad London - Harry Potter Oxford

Upptäck Harry Potters magi på en guidad rundtur i Oxford. Besök inspelningsplatser från filmerna, inklusive Bodleian Library, New College och Christ Church. Börja din rundtur på Bodleian Library, som användes som sjukhusflygel på Hogwarts. Se var viktiga scener som Harrys tillfrisknande i "De vises sten" och danslektionen i "Den flammande bägaren" filmades. Lär dig mer om bibliotekets historia, som den äldsta universitetsbyggnaden i Oxford, som använts för teologiska diskussioner sedan 1400-talet. Gå sedan till New College, som var skådeplatsen för Hogwarts korridorer, där Harry förlöjligas med märken som säger "Potter suger" i "Den flammande bägaren". Inne i New College kan du se en 200 år gammal ek, under vilken Malfoy förvandlas till en iller av Moody. Besök slutligen Christ Church, där trapporna användes i McGonagalls välkomsthälsning till Harry, Ron och Hermione. Även om Hogwarts stora sal inspirerades av Christ Churchs matsal, filmades den inte där. Se matsalen, som fortfarande används av studenter som äter där varje dag.

Oxford: Privat rundvandring med en guide från universitetets alumni

9. Oxford: Privat rundvandring med en guide från universitetets alumni

Vare sig du kommer på familjesemester eller på en dagsutflykt med vänner är Oxford det perfekta historiska resmålet. Om du vet var du ska leta hittar du inspelningsplatser för Harry Potter, några av världens mest kända litterära personer, politiker och filosofer, puben där de första exemplaren av "Hobbit" och "Lejonet, häxan och garderoben" delades ut, och mycket, mycket mer. Men hur får du ut det mesta av din tid i denna magiska stad? En privat rundtur är ett utmärkt sätt att få en intim och skräddarsydd inblick i Oxford och det vackra universitetet. Du kan skräddarsy upplevelsen helt och hållet: från mötes- och startpunkter till särskilda teman som du vill att de ska täckas (skicka e-post till den lokala leverantören i förväg med eventuella önskemål). Prata med din guide om du vill besöka några betalda platser, detta kan diskuteras och arrangeras för dig. Beroende på vad du vill se kan det tillkomma ytterligare inträdesavgifter, men dina guider kan diskutera alla tillgängliga alternativ för dig i början av turen. Dina guider har en stor insikt i Oxford och är fast beslutna att erbjuda intressanta och roliga turer i denna vackra stad, snarare än turer som får folk att somna. De flesta av dina guider har själva studerat vid University of Oxford och kan ge dig detaljer om hur institutionen verkligen fungerar. Täcker Oxfords höjdpunkter för att se till att du får se det bästa staden har att erbjuda. En typisk resplan omfattar: - Balliol College - Trinity College - Sheldonian-teatern - Divinity School - Suckarnas bro - Bodleian-biblioteket - Radcliffe-kameran - Universitetskyrkan St Mary The Virgin - Christ Church College - All Souls College - Oriel College - Merton College

Wizarding Oxford Tour: Följ i Harry Potters fotspår

10. Wizarding Oxford Tour: Följ i Harry Potters fotspår

Följ med på "Wizarding Oxford Tour: Följ i Harry Potters fotspår", en trollbindande resa genom Oxfords historiska gator, där trollkarlsvärlden möter den akademiska världen. Börja ditt äventyr i Blackwells bokhandel, en skattkammare som påminner om Flourish and Blotts. Titta in i Bodleian Library, vars antika fasad skulle kunna mäta sig med Hogwarts bibliotek. Förundras över Clarendon Building, som påminner om storheten hos magiska institutioner. Vandra utanför New College, vars kloster kan påminna dig om Hogwarts korridorer. Skåda Radcliffe Camera, en struktur lika fängslande som vilken magisk byggnad som helst. Besök University Church of St Mary the Virgin, som påminner om Hogwarts sjukstuga. Strosa förbi 6 Alfred St, en plats fylld av charm från trollkarlsvärlden. Avsluta din rundtur vid Christ Church, vars majestätiska arkitektur inspirerat till ikoniska Hogwarts-scener, och Divinity School, känd för sin förtrollande lockelse. Observera: Tillgängligheten och tillgängligheten till attraktionerna kan variera beroende på tid på dagen och folkmängden, så att varje besök blir en unik upplevelse.

17 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Divinity School

Divinity School: Fler aktiviteter och sevärdheter

Divinity School: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Divinity School

Samlat omdöme

4.7
(363 recensioner)

4 timmar var gott om tid att se allt i Harry Potter men som ett fan hade jag kunnat stanna hela dagen 😂. Föraren var mycket trevlig. Ta med snacks, ta bilderna, men köp inte bildpaketet förrän HP. Det finns flera fotooperationer så att du i slutet kan bestämma vilka du vill ha jämfört med att köpa på varje station. De kommer att ge dig ett kort och du kan fortsätta lägga till på det. Oxford var för snabb. Glad att vi såg det, men jag kunde ha stannat hela dagen och gått in på varje sida! Kontrollera dagar/tider och säsong eftersom det inte alltid är öppet för allmänheten. Och bussen hämtar. Kensington-området...vi kommer definitivt tillbaka på det sättet i morgon för att utforska. Så underbart

Det var riktigt bra organiserat och allt gick smidigt. Hämta först vid den överenskomna mötesplatsen, kör sedan till WB Studios, kör sedan till Oxford och slutligen tillbaka till London. Reseguiden gav oss till och med en liten rundtur i London när vi åkte runt i staden på bussen. Bara 2 små kritikpunkter: Som HP-fan var den planerade tiden i studion (4 timmar) enligt mig för kort och tyvärr kunde vi inte gå på Divinity School i Oxford eftersom det var bröllop där. Men allt som allt en trevlig resa.

Otrolig dag på Harry Potter och Oxford. Så väl omhändertagen från början till slut av Valaria och Terry. Jag skulle starkt rekommendera detta till alla, inte bara Harry Potter-fans. Kunskapen och historisk information som ges av Valaria är värt det på egen hand! En sådan fantastisk dag ute, våra barn pratar fortfarande om detta!

Njöt helt av vår tid på Harry Potter-studiorna och att ha en buss för att ta oss dit tog bort stressen! Tiden i Oxford var trevlig som trots att vi hade varit där veckan innan all information vår guide gav oss var ny. Vår guide i Oxford var fantastisk! Jag skulle använda din organisation igen om jag behöver en rundtur. Tack!

Rekommenderas varmt när du inte har tid och vill göra båda. Fantastisk Warner Bros studio! Det är som att du är där i filmen. För fansen räcker inte 4 timmar i studion, det skulle vara bättre att bara göra studion och inte hela dagen. Guiden Edward bra också!