Lägg till datum

Divadlo Hybernia

Divadlo Hybernia: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Prag: Vivaldianno The Show på Teater Hybernia

1. Prag: Vivaldianno The Show på Teater Hybernia

Vivaldianno The Show är en visuellt nyanpassad version av Michal Dvořaks, en känd tjeckisk producent, musiker, konstnär och kompositör, världsfenomen Vivaldianno som förberetts speciellt för Theatre Hybernia. Showen berättar en historia om Vivaldis liv och hans musik. Den kombinerar 3D-effekter, modern koreografi av Dekkadancers, en dansgrupp som består av de mest begåvade dansarna med många belöningar, och interaktiva projektioner, fyllda med en levande orkester och tjeckiska solister, inklusive Jiri Vodicka, en violinvirtuos och konsertmästare för Tjeckiska filharmonin, cellisten Terezie Kovalova som spelar i flera genrer och violinisten Martina Bacova. Upphovsmännen till 3D-projektionerna och de visuella bilderna är tjeckiska animatörer från Incognito studio. De återspeglar skönheten i barocken, Venedig och visualiserar musiken. Föreställningen lämnar sedan utrymme för tittarens fantasi. Den nya versionen, med undertiteln The Show, överträffar den visuella stilen i de tidigare projekten City of Mirrors och Reloaded. Den spektakulära multimediashowen har visats i trettio världshuvudstäder och hittills lockat mer än 150 000 entusiastiska åskådare. En föreställning med artrock-inslag som på ett känsligt sätt blandas med barockmusik kommer att tilltala både familjepubliken och fans av klassisk musik i alla generationer. Den engelska versionen har Hollywoodstjärnan och 007-agenten Pierce Brosnan som berättare. Teaterns byggnad har en djup historia kopplad till Antonio Vivaldis musikepok. Den byggdes några år innan Vivaldi föddes.

Prag: Tjeckisk kabaré på kvällen på Hybernia-teatern

2. Prag: Tjeckisk kabaré på kvällen på Hybernia-teatern

Låt dig förtrollas av den tjeckiska kabaréns magi med denna biljett. Gå tillbaka i tiden på Hybernia Theater i Prag, när du njuter av en hisnande föreställning som kombinerar element från kabaré, teater, vaudeville och traditionell cirkus. Lyssna till berömda kabaré- och musikalnummer som förbluffar med sitt originalutförande, sin rika design och sina vackra kostymer. Se hur fyrtio exceptionella artister intar scenen iklädda tusentals strassstenar. Se själv varför Czech Cabaret Show under de senaste fyra åren har regerat över den tjeckiska konstnärliga scenen. Ta reda på varför tusentals nöjda besökare kommer att se denna show om och om igen. Beundra förtrollande dansare klädda i glänsande strass och fjädrar, orädda akrobater och stjärnor från nycirkusen. Sång, burlesk, komedi, eld och ljusshow blandar sömlöst en glamorös och en gammal Hollywood-atmosfär. Ta med en dejt på en show som tar dig till parisiska kabaréer, förföriska jazzklubbar, Broadway-teatrar, cirkustält och in i en sagovärld. Varje show är unik eftersom man samarbetar med de bästa europeiska artisterna. Varje gång du går kan du hitta något speciellt och nytt. Ta på dig dina bästa kläder och tillbringa en kväll på teatern. Köp ett glas champagne i baren på plats och låt dig hänföras av créme de la créme av alla shower som du kan besöka i Prag.

Självguidad stadsvandring och skattjakt i Prags gamla stadskärna

3. Självguidad stadsvandring och skattjakt i Prags gamla stadskärna

Prague Old Town Tourist Scavenger Hunt är en 3,5 km / 2,2 mi självguidad vandringstur i stadens historiska centrum. Det bör ta dig 3 timmar att slutföra. - Se sevärdheterna! - Lär dig lite lokal historia - Utmana dina kunskaper - Kul för alla åldrar, inklusive barn - Gå i din egen takt: 3,5 km / 2,2 mi - Ta så lite eller så mycket tid på dig som du vill för att slutföra din jakt Köp 1 skattjakt för ditt sällskap på 1 till 6 personer.

Prag: 4 timmars privat rundvandring i modern tjeckisk mat och dryck

4. Prag: 4 timmars privat rundvandring i modern tjeckisk mat och dryck

Gå bort från den upptrampade vägen när du utforskar några av Prags coolaste stadsdelar som är praktiskt taget okända för turister! På den här matrundturen i Prag får du smaka på allt från vedeldade bakverk till hemmagjorda digestives och höra berättelser om det lokala livet som du inte hittar i någon Pragguide. Du får massor av lokala rekommendationer och en inifrånspårning av stadens kulinariska och kulturella liv från en äkta Pragboende. Och glöm inte kameran, det kommer att finnas några fantastiska fotomöjligheter på vägen! Vi inleder vår kulinariska resa med att prova en helt ny restaurang som erbjuder en modern twist på det tjeckiska köket. Medan vi promenerar genom ett pulserande kvarter i Prag utanför stadskärnan kommer vi att upptäcka att även dessa områden är värda att utforska och lära oss mer om. I slutet av promenaden kommer du förmodligen att vara redo för en ny bit mat! Oroa dig inte, snart nog sitter vi på en modern bistro, dricker lokalt bryggd hantverksöl och njuter av läcker pulled pork. Vi kanske till och med tar en titt på det intilliggande bryggeriet för att lära oss mer om områdets historia och vår kärlek till öl. Vi fortsätter längs en gammal och kanske dammig stig och stannar till för att prova en digestiv dryck från ett familjeägt, helt naturligt destilleri som använder plommon från den miljövänligt skyddade regionen Vita Karpaterna. Det är en äkta smak av regionen Moravia. Vårt nästa mål ligger bara en kort promenad bort, och vi vill inte låta det vänta. Den här restaurangen/bageriet fick utmärkelsen Bib Gourmand i 2017 års Michelinguide, och det med goda skäl! Det är ett paradis för matintresserade, med fokus på hemlagade och hemodlade ingredienser, fermentering, vedeldad bakning och rostning samt naturliga livsmedel och örter. Du kommer att bli överväldigad av smakerna! Vi gör ett kort stopp vid ett av de bästa bagerierna i grannskapet för att köpa koláče, ett populärt tjeckiskt bakverk. Du kanske har smakat dem förut, men tro oss, du har aldrig ätit dem. P. S. Du bör komma hungrig till den här rundturen, du är inte här för att gå ner i vikt...

Tillgängliga aktiviteter

Divadlo Hybernia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Divadlo Hybernia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.