Distriktet Tel Aviv

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Distriktet Tel Aviv

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 6 642 omdömen

Denna upplevelsen var något utöver det vanliga. Vår första guide Amir var helt fantastisk. Han berättade inte bara om Jerusalem och Betlehem utan även om Israel där vi fick lära oss väldigt mycket. När vi kommer till Betlehem så blir det en ny guide som kommer och har en annan approach. Tyvärr hade han inte ätit på hela dagen och det märktes när han kom i dispyt med en av deltagarna. Väldigt oprofessionellt tyvärr. Den exklusiva 3 rätters middagen var den största besvikelsen. Vi kommer till en restaurang som ligger perfekt i Betlehem och väldigt nära den stora kyrkan där midnatts mässan var. Det var som att komma till skolan igen där vi fick gå med bricka och hämta mat som egentligen inte var något vidare alls utan ganska dålig. Upplevelsen totalt är väldigt positiv och detta till väldigt stor del på grund av guiden Amir som är den i särklass bästa guide jag har träffat och då har jag träffat många. Har Ni chansen så skall Ni definitivt åka på denna resa.

Gripande och fantastiskt bra upplevelse som ger en djupare inblick i Palestina och situationen där. Vår guide var engagerande och svarade på alla våra frågor.

Bra, kunnig, entusiastisk och engagerad guide. Namn: Sagi Proffsig. Bra avvägd tid på de två stoppen. Mkt intressant och speciell upplevelse!

Mycket välordnat och vår guide, Danny B, var väldigt kunnig, trevlig och engagerad.

Även om det är väldigt komprimerat hinner man se mycket på kort tid. Ta med vatten!