Saker att göra i
Distriktet Haifa

Alla aktiviteter

35 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade saker att göra i Distriktet Haifa

Från Tel Aviv: Dagsutflykt till Caesarea, Haifa och Akko

Från Tel Aviv: Dagsutflykt till Caesarea, Haifa och Akko

Tillbringa en dag med att utforska Israels vackra Medelhavskust på denna heldagstur med utgångspunkt i Tel Aviv, Herzliya och Netanya. Låt en expertguide ta dig med en klimatkontrollerad buss för att besöka gamla städer och monument längs kusten. Börja med att upptäcka hamnstaden Caesarea. Upplev en gammal romersk stad fylld av ruiner, inklusive en av de största amfiteatrarna som byggdes under den romerska eran. Därefter åker du till Haifa för att besöka Baha'i Gardens. Besök Baha'i-trädgårdarna med sina fantastiska terrasser, som är kända som en av Israels främsta sevärdheter. Passa på att fotografera de UNESCO-skyddade trädgårdarna innan du fortsätter till Rosh Hanikra. När du väl är där kan du utforska områdets kalkstensgrottor och vitkalkade klippor med utsikt över Medelhavet. Från klipporna kan du kika över gränsen till Libanon innan du fortsätter till Acre i norr. Avslutar du din upplevelse i Acras gamla stad, som är ett av UNESCO:s världsarv, kan du beundra de imponerande stadsmurarna, den charmiga hamnen och den orientaliska basaren. Lär dig om den gamla stadens fascinerande historia av din guide när du vandrar på historiska gator som var kända av grekerna, bysantinerna och ottomanerna.

Från Haifa: Guidad dagsutflykt till Nasaret och Galileiska sjön: från Haifa till Nazareth och Galileiska sjön

Från Haifa: Guidad dagsutflykt till Nasaret och Galileiska sjön: från Haifa till Nazareth och Galileiska sjön

Efter att ha blivit mött av din guide i Haifas kryssningshamn tar du en trevlig bilresa norrut till Galileen. Resan tar dig förbi Jisreeldalen, känd som bibliska Armageddon. Vårt första stopp är i Nasaret där Jesus tillbringade de första åren av sitt liv. Besök den magnifika bebådelsekyrkan som markerar platsen där Mary först fick veta om sin framtida son. Utforska sedan 1:a-talets grotta som bor under Saint Joseph's Church. Enligt traditionen kan Maria, Josef och deras son Jesus en gång ha bott här. När turen lämnar Nasaret ser vi Mary's Well och fortsätter sedan förbi Kfar Kana, den bibliska staden Kana. Här bytte Jesus vatten till vin. Turen tar dig till kanten av Galileiska sjön och Saligprisningarnas berg. Här kan du föreställa dig hur Jesus predikar för sina efterföljare. Besök Saligprisningarnas kyrka som har utsikt över Genesaret sjö. Turen fortsätter till Tabgha, en liten by vid vattnet. Här turnerar vi i multiplikationskyrkan där Jesus mirakulöst delade fem bröd och två fiskar mellan tusentals anhängare. Nästa stopp är i Kfar Nachum (Capernaum). Det var här Jesus tillbringade större delen av sin tjänst. Efter en lunchrast på en Galilee-restaurang stannar vi vid Jordanflodens strand, vid Yardenit. Om det finns tillräckligt med tid kan du bli döpt på denna traditionella dopplats. Turen tar sig söderut och passerar tvillingtopparna på Hattins horn, där Saladin berömt besegrade korsfararna 1187. I slutet av turen kommer du att återvända till hamnen i Haifa i tid för att gå ombord på kryssningsfartyget och fortsätt ditt äventyr.

Israel: eSIM mobildataroamingplan

Israel: eSIM mobildataroamingplan

Gör din resa till Israel problemfri med ditt praktiska eSIM. Håll kontakten på resan med höghastighetstäckning i Israel och möjlighet till ytterligare täckning för Mongoliet. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM:s QR-kod för att komma åt alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med den här nollavfallslösningen. Skaffa ett eSIM per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du reser. När det har aktiverats börjar din täckning enligt din valda varaktighet. APN (åtkomstpunktens namn): internet Lokal operatörsinformation: Israel: Pelephone Mongoliet: Unitel

Caesarea, Haifa och Akko: heldagsutflykt

Caesarea, Haifa och Akko: heldagsutflykt

Utforska fyra av Israels mest imponerande platser på bara en dag på denna resa till Caesarea, Haifa och Akko. Upptäck mångfalden och skönheten i Israels norra kustlinje och förundras över Caesarea's romerska akvedukter som skapades av kung Herodes. Ta in underverket i kung Herodes antika kuststad Caesarea, utforska de livliga marknaderna i Akko, ett av UNESCO:s världsarv, och besök slutligen Haifa, hemvist för de "hängande" Bahai-trädgårdarna. Denna heldagstur, som leds av handplockade israeliska reseledare, avgår från Tel Aviv eller Jerusalem fyra gånger i veckan och är det bästa sättet att bekvämt utforska norra Israel på bara en dag. Den här turen visar dig höjdpunkterna i norr och avslutas med returtransfer till din upphämtningsplats i Tel Aviv eller Jerusalem. Avsluta med erfarenhet med underbara minnen och bestående intryck. Turen är tillgänglig fyra gånger i veckan med garanterade avgångar.

Från Jerusalem: Qesarya, Haifa och Akko på dagsutflykt

Från Jerusalem: Qesarya, Haifa och Akko på dagsutflykt

Denna heldagsutflykt tar dig till pärlor på Israels västkust. Lämna Jerusalem i en busstransfer med luftkonditionering för att ansluta till rundturen i Tel Aviv. Åk upp längs kusten, via Tel Aviv, till den gamla romerska huvudstaden Qesarya. Den magnifika hamnen ligger ungefär halvvägs mellan Haifa och Tel Aviv och har en lång och extraordinär historia. Kung Herodes utvecklade den från en blygsam fenicisk hamn till en av Palestinas mest storslagna städer och den överlevde fram till 1200-talet då Baibars av Egypten förstörde den. Ruinerna är imponerande och inkluderar en mäktig akvedukt och en av de största amfiteatrarna från den romerska eran. Ta en lugn rundvandring kring de arkeologiska utgrävningarna innan du fortsätter upp längs kusten till Haifa. Israels tredje stad har panoramautsikter över Medelhavet och staden själv från en av de viktigaste platserna, Baha'i Gardens i Baha'i World Center. Det är ett av Unescos världsarv och du får en fotomöjlighet och kan njuta av utsikten innan du fortsätter till Rosh Hanikra. Utforska kalkstensgrottorna i Rosh Hanikra på gränsen till Libanon. Se de vackra vita kritklipporna som vetter mot havet. Fortsätt till Akko vid Haifabuktens norra ände. Staden är en av de äldsta kontinuerligt bebodda platserna i västra Galiléen och stadens historia är lika fascinerande som den är lång och du har tid att vandra genom gator där greker, bysantiner, arabiska korsfarare, ottomaner och britter har varit verksamma. Den gamla staden är ett av Unescos världsarv och har massiva stadsmurar, en charmig hamn, en orientalisk marknad och den magnifika Jezzar Pasha-moskén, där ett enda hårstrå från profeten Mohammeds skägg förvaras. Du återvänder längs den vackra kusten på resan tillbaka till ditt hotell.

Från Tel Aviv: Qesarya, Haifa, Akko & Rosh HaNiqra - rundtur

Från Tel Aviv: Qesarya, Haifa, Akko & Rosh HaNiqra - rundtur

Lämna Tel Aviv och res upp längs Medelhavets kust, passera Herzliya och Netanya på vägen. Anländ till den första av rundturens intressanta platser: staden Qesarya som byggdes under Herodes och är uppkallad efter Caesar, den romerska kejsaren. Lär dig av det som återstår av den antika staden att detta en gång i tiden var en blomstrande och lyxig stad. Vid de arkeologiska utgrävningarna kan du se stadsportar, en vallgrav och välbevarade väggar och rum. Besök den perfekt bevarade romerska amfiteatern som fortfarande används för föreställningar av både israeliska och internationella artister. Ta dig över till lämningarna av vad som varit en hippodrom och resterna av ett romerskt tempel som vakade över hamnen.  Fortsätt färden norrut till Haifa och där stannar du för att se den hisnande Bábs helgedom och dess trädgårdar. Strosa genom de terrasserade trädgårdarna som faller likt ett vattenfall nerför Karmelberget mot staden nedanför. Se hur var och en av de 19 terrasserna är fylld av färgglada blommor och formgivna mönster. Nästa uppehåll, Rosh HaNiqra, är den nordligaste platsen på Medelhavets kust i Israel. Åk ner med linbana till nätverket av kalkstensgrottor som skapats av det ständiga bombardemanget av vågor mot klipporna. På returresan söderut, gör ett uppehåll vid Akko som är landets främsta stad från tiden för korstågen. Beundra en extremt välbevarad stad och imponeras av den otroliga arkitektur som överlevt. En del av staden lever än, med marknader och människor som fortfarande bor i de gamla byggnaderna. Se stadsmurarna och vallgraven som rekonstruerades och reparerades av guvernören Jazzar Pasha i slutet av 1700-talet. Få veta hur de mäktiga murarna förhindrade Napoleon att erövra staden. Se slutligen vad som återstår från tiden för korstågen: fängelset som har använts under turkiskt styre och galgen som användes under Brittiska Palestinamandatet för att avrätta judar som bröt mot lagen som begränsade judisk invandring till Palestina efter Andra världskriget.

2 timmars guidad EZ Raider-tur i Caesarea, Israel

2 timmars guidad EZ Raider-tur i Caesarea, Israel

Se sevärdheterna i Caesarea, Israel, från ett helt nytt perspektiv. På den upphöjda plattformen i ditt alldeles egna EZ Raider-fordon glider du lätt genom kuststaden och stannar till vid alla viktiga platser för att beundra och utforska. Efter en kort introduktion och några övningskörningar kan du ge dig iväg på din resa och lära dig att behärska hastighet och balans under resans gång. Den idealiska utgångspunkten för ditt äventyr är den nyligen omgjorda golfbanan i Caesarea, som förutom att den är perfekt anlagd av arkitekten Pete Dye, är den perfekta terrängen för nybörjare på detta transportmedel. Om du fortsätter att hålla farten uppe fortsätter din tur och du besöker de stora arkeologiska platserna med den romerska villan och akvedukten. Byggandet av denna extraordinära struktur började redan när staden grundades mellan 27-13 f.Kr. av Herodes den store. I takt med att staden växte lades ytterligare tre lager till, som transporterade vatten nästan 16 mil från källan i Mount Carmel. Avsluta rundturen med utsikt över det klarblå Medelhavet från stadens orörda stränder.

Israel: eSim mobil dataplan

Israel: eSim mobil dataplan

Gör din resa till Israel problemfri med ditt bekväma eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Israel. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna helt enkelt eSIM QR-koden för att få tillgång till 4G- eller 5G-nätverk och alla dina viktiga appar på din resa. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med denna nollavfallslösning. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du går. När den är aktiverad börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släpptes efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS av modeller bortom, Google Pixel 4 och bortom). Om du är osäker, vänligen kontrollera bilden för kompatibilitetsriktlinjer för att bekräfta berättigande. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat detta eSIM, följ felsökningsguiden för självhjälp i din GYG voucher. Israeliska operatörer att använda: Hot Mobile, Pelephone och Partner Israel

Från Jerusalem: Caesarea, Haifa, Acre & Rosh Hanikra Tour

Från Jerusalem: Caesarea, Haifa, Acre & Rosh Hanikra Tour

Vi utgår från Jerusalem och reser längs Medelhavskusten. På vägen passerar du Herzilya och Natanya innan du når den första sevärdheten, den gamla staden Caesarea. Upptäck hur denna stad byggdes under Herodes och uppkallades efter den romerske kejsaren Caesar. Bland de arkeologiska utgrävningarna kan du se portar, en vallgrav och välbevarade murar och rum. Besök den perfekt bevarade romerska amfiteatern som fortfarande används idag för föreställningar av israeliska och internationella artister. Bredvid amfiteatern finns resterna av hippodromen och det romerska templet. Lär dig om hur båda byggnaderna stod ovanför hamnen med utsikt över de livliga handelsfartygen som transporterade skatter från öst och de nabatéiska karavanerna som var på väg till Rom. Hör historier om hur staden som var så välmående efter korstågen sjönk i glömska. Fortsätt köra norrut genom Haifa där du stannar för att se den hisnande Baha'i-helgedomen och trädgårdarna. De terrasserade trädgårdarna kaskaderar nerför berget mot staden nedanför, var och en av de 19 terrasserna sprutar av färgglada blommor och landskapsdesign. Nästa stopp är Rosh HaNikra, den nordligaste punkten längs Israels Medelhavskust. Gå ner med linbana i nätverket av kalkstensgrottor som skapats av vågornas ständiga bombardemang mot klipporna. På återresan söderut stannar du till i Akko (Acre), den största korsfararstaden i landet. Beundra hur staden är extremt välbevarad och låt dig imponeras av den otroliga bevarade arkitekturen. Förundras över hur en del av staden är levande med marknader och människor som fortfarande bor i de gamla byggnaderna. Se murarna och vallgraven som rekonstruerades och reparerades av El Jazzar i slutet av 1900-talet. Lär dig om hur de mäktiga murarna hindrade till och med Napoleon från att erövra staden. Besök slutligen korsfararnas kvarlevor, fängelset som användes under turkiskt styre och galgen som användes under det brittiska mandatet för att hänga judar som bröt mot den brittiska lagen som begränsade den judiska invandringen till Palestina efter andra världskriget.

Caesarea, Haifa och Acre: Heldagsutflykt från Tel Aviv

Caesarea, Haifa och Acre: Heldagsutflykt från Tel Aviv

Kör längs Israels västkust till Caesarea, Haifa, Rosh Hanikra och Acre för att uppleva mångfalden i regionens kulturlandskap. Njut av tjänsterna av en statligt licensierad guide medan du reser i lyxiga luftkonditionerade fordon under denna heldagstur. Du kommer att besöka Caesarea, den antika romerska huvudstaden och hamnen. Här kan du njuta av en rundvandring på en teater, arkeologiska ruiner och utgrävningar. När du fortsätter till Haifa får du en naturskön utsikt över staden, hamnen och Bahaiträdgårdarna. Besök Rosh Hanikra anmärkningsvärda grottor, . Efter att ha kört till Acre får ni se korsfararnas och turkarnas underjordiska stad och kryptan. Här kan du promenera runt i den gamla staden, den orientaliska marknaden, den arabiska moskén och den gamla hamnen. Ändringar i programmet är möjliga på grund av helgdagar eller force majeure.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Distriktet Haifa

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Distriktet Haifa?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Distriktet Haifa:

Sevärdheterna i Distriktet Haifa du inte bör missa

De mest populära sevärdheterna i Distriktet Haifa

Att göra i Distriktet Haifa

Städer i Distriktet Haifa

Distriktet Haifa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Distriktet Haifa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Distriktet Haifa

Samlat omdöme

4.3
(730 recensioner)

Resan var väldigt komplett. Stoppen på platser där historien faktiskt hände, vilket var precis vad vi letade efter, guiden med mycket skicklighet och kunskap, pratade med oss och visade till och med intressanta punkter under resan mellan en stad av andra. Allt flöt på väldigt bra, gruppen var också måna om att känna till historien och lära känna platsernas intressanta punkter. Jag tror bara att du kunde ha spenderat mer tid i Akko, eftersom Porto-marknaden erbjuder intressanta produkter till ett bättre pris än i Jerusalem.

Detta är en mycket trevlig turné som har fokus på norra Israel. Rosh hanikra var en mycket trevlig överraskning. Tyvärr bröt den kontinuerliga språkförändringen för förklaringarna först på engelska och sedan på spanska gruppens kompakthet och skapade vissa problem. Den uttryckliga begäran att lämna ett tips i slutet av dagen är inte alltför välkommen.

Lorne var en fantastisk guide för vår dagstur. Vi besökte alla relevanta platser under vår resa och han gjorde sevärdheterna ännu mer intressanta med många detaljer och berättelser. Vi är verkligen tacksamma för honom och rekommenderar honom till alla som är intresserade av att besöka.

Härlig dagstur med en bra guide. Aviva var mycket kunnig och skötte dagen vackert utan några problem. Lunchen var också bra och vi uppskattade särskilt det faktum att presentshopping hölls till slutet av dagen utan att det tog någon tid från besöken.

Mycket välskött av Omri! Stor kunskap om historien och aktuell politik i landet. Extremt informativt.