Välj datum

Disneyland Paris

Tillbringa en förtrollande dag i Disneyland Paris charmerande retro-futuristiska värld.

  • Entrébiljetter
  • Transport
  • Heldagsturer
16 upplevelser hittades
Sortera efter:

Disneyland Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Disneyland Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Disneyland Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 6 357 omdömen

Vi var där för Halloween, det var verkligen en måste-live-upplevelse. Tyvärr gav Getyourguide fel tid. Klockan var 9:30-23:00, vi tänkte att vi kunde stanna i parken till 23:00 och se halloweenshowerna, det var det tyvärr inte. Vi var tvungna att lämna parken klockan 19.00... personalen sa till oss att 23.00 var falsk information från Getyourguide... vad synd att vi såg fram emot Halloween-kvällarna.

Alla i Paris borde ta sig tid! Det inspirerar också människor som inte är mega Disney-fans! Du måste verkligen se det. Jag skulle rekommendera 1 dag för en park. Även om Peter Pan är ganska trevlig, är det inte värt att köa för den mycket korta restiden. Vår höjdpunkt var båtturen på Pirates of the Caribbean!

Jag älskade att vara på Disney Landes Paris på en halloweenfest som jag någonsin hade gjort det var första gången för mig och mina vänner gillade också denna festliga atmosfär och dess halloweendekoration var magnifik. Tack till dig getyourguide för att jag fick se den. Jag kanske kommer tillbaka nästa år

Det är alltid ett stort nöje att återvända till Disneyland Paris Park. Många attraktioner, å andra sidan, besvikna över att inte ha haft möjlighet att delta i vissa attraktioner som var stängda för att återställas, bland annat attraktionen av dockorna.

Det var jättebra. Еn underbar upplevelse för hela familjen.