Didyma

Didyma
19 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Didyma: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Didim/Altinkum: Lazy Day båttur m/BBQ lunch

Didim/Altinkum: Lazy Day båttur m/BBQ lunch

Denna fascinerande, avkopplande och äventyrliga båttur inkluderar upphämtningsservice från din inkvarteringsplats i Didim. Mer exakt, vid bokningen kommer medlemmarna i vårt team att meddela dig vilken tid du kommer att hämtas från ditt hotell. Se därför till att vara redo i tid för att undvika förseningar i utflyktens schema. Båten: Vid upphämtningen kommer ett bekvämt och modernt fordon att köra dig mot hamnen där båten ligger. Hamnen ligger på Altinkum-stranden, mittemot Didims kommun. Under denna spännande båttur kommer du att segla med en rymlig och bekväm träbåt som har allt du kan behöva för en behaglig och trevlig upplevelse. Solsugna kan njuta av att sola i bekväma solstolar på däck. Alternativt kan du koppla av i inomhusutrymmet. Denna båttur är perfekt utformad för att erbjuda dig en verkligt unik upplevelse. Enligt schemat kommer båten att stanna i några av områdets mest imponerande och hisnande vikar, bukter och små öar. Under dessa stopp kommer deltagarna att kunna simma i turkost och uppfriskande vatten. Landskapet kommer att fånga din uppmärksamhet på grund av dess felfria naturliga skönhet. Deltagarna kan också dra nytta av lugnet och stillheten i omgivningen för att koppla av och släppa tankarna fria. Lunch: I båtturen ingår också en lunchpaus som serveras mellan simstoppen. Mer specifikt kommer den nylagade och välsmakande lunchen att serveras ombord och ge dig den energi du behöver för att fortsätta denna heldagsutforskning. Återvänd tillbaka: När simstoppet är över börjar båten segla tillbaka till hamnen. En returtransporttjänst erbjuds också till deltagarna. Återresan är planerad till eftermiddagen och vid det laget kommer du att känna en viss trötthet, men du kommer att vara full av minnen.

Didim: Traditionell turkisk badupplevelse m / hotell transfer

Didim: Traditionell turkisk badupplevelse m / hotell transfer

Upphämtning: Upplevelsen i Didims turkiska bad kan äga rum varje dag. Eftersom det handlar om din avkoppling kan du välja vilken tid som passar dig mellan 09:00 och 18:00. Därför, baserat på önskad tid, kommer en bil att hämta dig från ditt hotell och köra dig till hamam-anläggningen. Basturum: När du anländer dit kommer den professionella personalen att välkomna dig och ge dig ett skåp för att placera alla dina personliga föremål. Sedan går du till basturummet iförd badkläder och täckt av en handduk. Det viktigaste kännetecknet för detta rum är kulorna. Där kan du luta dig tillbaka och koppla av på de heta stenarna. Särskilda bassänger med varmt vatten finns tillgängliga för dem som vill njuta av en extra varm känsla. Detta 15-minuterspass gör att din kropp kan släppa ut gifter och får din hud att "andas". Sedan börjar en professionell och erfaren massör skrubba varje centimeter av din kropp. Skrubbningsprocessen avlägsnar alla döda hudceller. Skrubbningen gör också att din hud ser friskare och mjukare ut. Det måste noteras att huden efter skrubbning möjliggör friskare och mjukare solbränna. När denna fas är över följer en skummassage och skumtvätt för att ta bort allt från din hud. Avslappnande massage: I slutet av skrubbningsfasen kommer personalen att guida dig mot massagerummet. Där får du njuta av 30 minuters aromterapi och avslappnande massage. Vid denna tidpunkt kommer du att känna dig avslappnad och utan stress. Den professionella personalen kommer att se till att detta blir en verkligt oförglömlig upplevelse. Ytterligare tjänster: Hammam-anläggningen erbjuder en mängd andra tjänster för dem som är intresserade, till exempel massage, kropps- och ansiktsbehandlingar. Dessa extra tjänster erbjuds mot en extra kostnad. Återkomst: När den turkiska badupplevelsen är över kör ett modernt och helt luftkonditionerat fordon dig tillbaka till ditt hotell. Hammam kommer att erbjuda dig avkoppling, revitalisering och kommer att frigöra ditt sinne för resten av din semester.

Från Kusadasi: Privat dagsutflykt till Priene, Miletos och Didyma

Från Kusadasi: Privat dagsutflykt till Priene, Miletos och Didyma

Upptäck de historiska platserna i Turkiet på en heldagsutflykt från Kusadasi. Förundras över den antika staden Miletus, besök Athenatemplet i Priene och beundra det enorma Apollontemplet i Didyma. Börja med en bekväm upphämtning från hamnen i Kusadasi, där din privata guide och chaufför väntar på din ankomst. Ni får ett varmt välkomnande och en kort introduktion till dagens resplan. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av de vackra vyerna när du reser genom den pittoreska turkiska landsbygden. När du anländer till Priene möts du av de fängslande ruinerna av denna antika joniska stad. Njut av arkitektoniska underverk som går tillbaka till 400-talet f.Kr. Följ med på en guidad tur för att se Athenatemplet, Bouleuterion och den imponerande teatern. Ta dig tid att insupa atmosfären och föreställa dig det myllrande liv som en gång blomstrade innanför dessa murar. Fyll sedan på med lokala smaker under den turkiska lunchen som ingår. Fortsätt till den antika staden Miletus. Miletus är känd som födelseplatsen för flera berömda filosofer och tänkare och har en speciell plats i historiens annaler. Här kan du se den storslagna teatern, de majestätiska Faustina-baden och de intrikata mosaikgolven i Delphinium. Lyssna när din guide delar med sig av fängslande berättelser och historiska insikter, låt din fantasi transportera dig tillbaka till den blomstrande metropol som Miletus en gång var. Ta dig till Didyma, platsen för Apollontemplet, en av de heligaste helgedomarna i den antika världen. Förundras över de kolossala pelarna som fortfarande står kvar och utforska ruinerna som avslöjar det imponerande hantverket från den hellenistiska eran. Din guide kommer att berätta historier om oraklet och de mystiska ritualer som ägde rum innanför dessa heliga murar. Ta farväl av de antika städerna och påbörja din återresa till Kusadasi hamn. Reflektera över de imponerande sevärdheterna du har mött och de berättelser som har väckts till liv under din privata rundtur.

Didim: Off-road Jeep Safari Tour m / Lunch & Hotell Pickup

Didim: Off-road Jeep Safari Tour m / Lunch & Hotell Pickup

Upphämtning: Didim Jeep Safari äger rum varje dag, inklusive helgerna. Beroende på vilken dag din utflykt äger rum kommer en Jeep att hämta dig från din inkvarteringsplats. Efter upphämtningen börjar jeepen köra mot en plats där andra jeepar befinner sig, för att bilda en konvoj. Jeepar: Jeeps är de perfekta fordonen för en utflykt som den. Detta beror på att de är fullt funktionella i terräng. Dessutom gör deras öppna sittgrupp att människor kan njuta maximalt av sin upplevelse. Jeepar som används i denna utflykt är helt säkra och följer alla säkerhetsbestämmelser. Terrängkörning: Den mest äventyrliga och spännande delen av denna utflykt börjar när jeeparna kör genom terrängvägen. Just denna rutt är dammig, våt och lerig så att deltagarna kan uppleva vad off-road handlar om. Under denna fas kan du göra dig redo för några vattenkrig mellan jeeparna. Stopp: Enligt schemat för denna utflykt kommer flera stopp att äga rum på intressanta och vackra platser runt Didim. Landsbygden: En av de mest intressanta höjdpunkterna på denna utflykt är att jeeparna kommer att passera från några autentiska byar på landsbygden. Våra gäster kommer att kunna observera dessa byar och beundra deras traditionella arkitektoniska stil. Det måste noteras att vissa stopp kommer att äga rum i några av dessa byar. Detta kommer att vara det perfekta tillfället för dig att promenera runt och observera lokalbefolkningens livsstil. Att gå runt i byn kommer också att vara den perfekta chansen att träffa lokalbefolkningen, interagera med dem och lära sig lite mer information om deras plats. Lunch: Mellan stoppen erbjuds en lunchpaus på en lokal, familjeägd restaurang. Här får du möjlighet att koppla av och njuta av nylagade och utsökta lokala recept. Återkomst: När terrängupplevelsen är över börjar Jeepkonvojen köra tillbaka till Didim. Detta extra roliga äventyr tar slut när du återvänder till ditt hotell under eftermiddagen. Jeep Safari kommer att fylla dig med känslor och långvariga minnen.

Didim Buggy Safari-turer med transfer tur och retur

Didim Buggy Safari-turer med transfer tur och retur

Didim Buggy Safari, en av de mest populära turerna i Didim, äger rum på en 35 kilometer lång bana. Vår tur, som organiseras 3 sessioner om dagen, varje dag i veckan under sommarsäsongen, varar i cirka 2 timmar. Didim Buggy-turen, som äger rum vid havet och i skogen, lovar dig en dag full av adrenalin. På vägen passerar du stränder och Apollontemplet, så de fotominnen du kan göra kommer att bli fantastiska. Vår bana ligger lite utanför stadens centrum. Du kan ta dig dit på egen hand om du har möjlighet, eller om du bor i Didim kan du dra nytta av vår transfer till och från hotellet. Om du vill komma själv kommer vår försäljningsrepresentant att skicka dig platsen för vårt spår via Whatsapp efter bokningen. På så sätt kan du komma direkt till banan och delta i aktiviteten. Behöver jag ha erfarenhet av att köra, och finns det en minimiålder? Nej, du behöver inte ha erfarenhet för att delta i Didim Quad Safari-turen. I början av turen kommer våra instruktörer att ge dig nödvändiga instruktioner och ta en uppvärmningstur. Barn under 14 år får inte köra ensamma, de måste åka i ett fordon med en annan förare som uppfyller ålderskraven. Ryttare under 6 år får inte delta. Programmet för Didim Buggy Safari Tour Didem Buggy Tour-upplevelsen inkluderar hämtning och lämning från ditt hotell, användning av en Buggy och all nödvändig säkerhetsutrustning. Extra tillägg: Eventuella förfriskningar och souvenirer som professionella fotografier. Upphämtning från Didim Hotels Transfer till Buggy-stationen Informationsmöte om Buggy-cykelturen och rutten En kort provkörning Och den 1 timme och 20 minuter roliga och äventyrliga turen börjar pauser under turen Didim Buggy-cykelturen avslutas och vi återvänder till hotellen

Didim: Dykning med upphämtning på hotell och lunch

Didim: Dykning med upphämtning på hotell och lunch

Upphämtning: Denna spännande aktivitet börjar på morgonen. En modern och bekväm bil hämtar deltagarna från deras boende i Didim. Därefter når deltagarna hamnen varifrån båten avgår. Inledande session: När du anländer till hamnen och går ombord på båten följer en introduktionssession. Under denna halvdagsutflykt kommer du att åtföljas av professionella och fullt licensierade dykinstruktörer. De kommer att förklara allt du behöver veta om teckenspråk och andningsteknik. Dessutom kommer de att visa hur man använder dykutrustningen och förklara alla säkerhetsrutiner. Dyk: Båten stannar till vid den första dykplatsen som instruktörerna har valt. De kommer återigen att förklara allt du behöver veta om platsen och om dyket. Den ungefärliga varaktigheten är 30 minuter. Under denna tid kan du observera och beundra skönheten i undervattensvärlden. Dessutom kommer en känsla av frihet att fylla din kropp när du simmar bredvid färgglada fiskar. Återresa: Återresan är planerad till tidig eftermiddag. När du anländer till hamnen kan du mot en extra kostnad köpa foton och videor från ditt dyk. Sedan kör en bekväm bil dig tillbaka till ditt hotell. När du kommer tillbaka till ditt hotell kommer du att vara full av adrenalin och långvariga minnen.

Ephesus, Priene, Miletos och Didyma Tour

Ephesus, Priene, Miletos och Didyma Tour

Börja dagen i Kusadasi-hamnen och njut av en bekväm bilresa i ett luftkonditionerat fordon med en professionell guide och förare. Den antika staden Efesos anses vara ett av de mest spektakulära friluftsmuseerna i världen och är ett måste för alla besökare i Turkiet. Promenera i stadens gamla marmorgator och se hur romarna rörde sig genom tusentals år sedan. Besök det fantastiska biblioteket i Celsus, Hadrians tempel och de spektakulära fontänerna Trajan an Polio. Ta dig sedan till den stora Great Theatre, vars 24 000 sittplatser var imponerande särskilt under den gamla tiden. Fortsätt turen med en enhet Priene, en gammal jonisk stad som dramatiskt har utsikt över de bördiga slätterna i Meander Valley. Efteråt tar du dig till den antika staden Miletus och Didyma, inställningen för ett av de mest kolossala templen i den grekiska världen, som vördar Gud Apollo. Avsluta dagen tillbaka vid Kusadasi -hamnen.

Didim Jeep Safari W/Lunch och transfer tur och retur

Didim Jeep Safari W/Lunch och transfer tur och retur

Didim & Altinkum Jeep Safari Tours, Vi erbjuder dig chansen att njuta av en förförisk jeep sdafari-tur i Didim. Detta är en fyrhjulsdriven jeepsafari natur- och underhållningsturné, känd som Didims mest njutbara terrängäventyr. Chansen att se landsbygden i Didim, en rolig safaritur på vägarna som passerar genom bergen och chansen att njuta av en utsökt lunch med vacker utsikt över berg och skog är allt i denna turné ... Upphämtning från hotell och transfer till mötesplats 09:00 / 09:30 Turen börjar på Petrol Ofisi-stationen i Mavişehir kl. 10.00. Vi kommer att ladda om våra vattenpistoler här precis innan turen börjar. Därefter beger vi oss mot kungens väg Apollon. Efter att ha passerat Apollontemplet gör vi ett besök på Tatlı Horses Farm, 16 km från Didim. Här tar vi en paus på 40 minuter för lite vila, dryck, glass och snacks. De som vill simma i poolen som finns här kan simma (glöm inte att ta med baddräkten). Akbuk Efter pausen på hästgården blir nästa stopp en trevlig lunch på en restaurang nära stranden i Akbuk, 21 km från Didim. Efter lunchen hoppar vi på våra jeepar och fortsätter vår rundtur. I det här skedet av vår resa åker vi till Akbuk Beach och tar en badpaus. Vårt nästa stopp efter Akbük blir Bozbük, 30 km från Didim. Här kommer vi återigen att ta en paus för att vila, simma och vandra runt. Bozbuk har ett rent och vackert hav som inte blir djupare direkt. Det finns också en pir här. Det är ett utmärkt ställe att ha en mycket trevlig tid, särskilt för familjer med barn. Vårt sista stopp är Hidden Cennet, en av de mest populära stränderna i Didim och Akbuk; en underbar plats där skogen och havet omfamnar varandra i en bildmässig harmoni, där blått och grönt skapar en unik bild. Efter att ha tillbringat lite tid i Saklı Cennet återvänder vi till Didim mellan kl. 16.00 och 17.00. Vår rundtur slutar i Didim och vi släpper av er på era hotell.

Rundresa med lunch till Priene, Miletos och Didyma

Rundresa med lunch till Priene, Miletos och Didyma

Priene Den antika staden Priene var viktig under den bysantinska eran och ligger norr om Miletus och söder om Efesos. Den viktigaste byggnaden i Priene är Athina-templet på toppen av kullen. Även teatern från Priene är värd ett besök, med sina 5 kungsstolar på första raden. Teatern kunde rymma 6500 personer och byggdes under den hellenistiska eran, det är den enda teatern som inte förnyades av romarna. Akustiken är riktigt bra i teatern. Priene hade en hamn och var baserad på havet, och var en av de 12 städerna som var bundna till varandra under jonisk tid. Priene var en rik stad med lyxhus nästan 33 procent av medborgarna hade sitt eget badrum med toalett, vilket är riktigt högt antal under dessa år. Milet Miletus ligger norr om Didyma och söder om Priene.Miletus var en kuststad och hade 4 hamnar och var på grund av detta en av de viktigaste bosättningarna under den joniska eran. Dess guldålder var under 6:e och 7:e århundradena f.Kr. Under den hellenistiska eran byggdes en teater för 5300 personer och den förstorades av romarna till en kapacitet på 15000 personer. Nära Miletus finns Ilyas bey-moskén från år 1404 som användes för att be men också som skola. Här finns också Miletus museum där smycken och andra fynd har förvarats. Didyma Didyma var centrum för profetiska orakel Apollons tempel i Didyma planerades som en dipteros häxa betyder två rader av kolumner men det var aldrig färdigt. Det är en liten antik stad som är värd ett besök.

Priene Miletus Didyma Tur

Priene Miletus Didyma Tur

Vårt äventyr börjar i Priene, en juvel av klassisk grekisk stadsplanering. Strosa genom de välbevarade gatorna som en gång i tiden var hem för filosofer och lärda. Beundra Athenatemplet, ett bevis på arkitektonisk precision. Prienes unika blandning av intellektuella strävanden och stadsplanering ger en inblick i det antika Greklands intellektuella hjärta. Vi reser sedan till Miletus, ett antikt centrum där handelsvägar korsades med intellektuellt utbyte. Den stora teatern, en amfiteater i stor skala, avslöjar historier om underhållning och sociala sammankomster. Med sin kulturella rikedom avslöjar Miletus de sammanlänkade lager av handel och filosofi som formade dess ärorika förflutna. Vår expedition avslutas i Didyma, hem till det gåtfulla Apollontemplet. Utforska de kolossala pelarna och den intrikata arkitekturen som omger det en gång så vördade oraklets helgedom. Känn den mystiska energin i denna helgedom dit de som sökte vägledning en gång flockades. Didyma-templets prakt och viskningarna från gamla profetior ger ett kraftfullt slut på vår resa genom dessa anmärkningsvärda antika underverk. En oförglömlig resa väntar på dig!

De mest populära sevärdheterna i Jonien

Att göra i Didyma

Städer i Turkiet

Didyma: Fler aktiviteter och sevärdheter

Didyma: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Didyma

Samlat omdöme

4.9
(9 recensioner)