Saker att göra i
Devizes

3 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade saker att göra i Devizes

Badkar: Sightseeing Boat Cruise med Prosecco

Badkar: Sightseeing Boat Cruise med Prosecco

Se Baths höjdpunkter från vattnet på en delad eller privat kryssning i en restaurerad kryssningsbåt från 1960-talet. Välj standardalternativet och njut av två glas Prosecco medan du ligger i solen eller vid koleldstaden. Fira ditt party eller din sammankomst med kryssningsalternativet med bottenlös Prosecco och ginprovning. Under soliga dagar kan du njuta av ett öppet cockpittak på båten, eller hålla dig mysig och varm med en riktig koleld vid svalare dagar. Medan du njuter av din resa ombord på en autentisk, restaurerad liten kryssare från 1960-talet kommer din skeppare att peka ut de viktigaste sevärdheterna. Se infarten till Kennet and Avon Canal, som förbinder London med Bristolkanalen, och kryssa under North Parade Bridge. Se upp för häckande pilgrimsfalkar vid 1800-talskyrkan St John's Church, och se Pulteney Bridge, den forsande dammen, och arkitekturen i stadens centrum, inklusive 1600-talskyrkan Bath Abbey. För standardalternativen privat och delad tur kan du njuta av utsikten med två glas Prosecco medan du passerar under Halfpenny Bridge och ser platsen där de gamla kajerna brukade stå, den centrala punkten för Baths handelsförbindelser med Bristol sedan 1700-talet. Privat kryssning med bottenlös prosecco För grupper, fester och andra festligheter kan du pumpa upp festen med det privata alternativet med bottenlös prosecco-kryssning. Låt proseccoen flöda samtidigt som du håller igång festen. Njut av tillgång till musiksystemet ombord för att spela alla dina favoritlåtar. Privat kryssning med ginprovning Alternativt kan du smutta på en G&T med vännerna med det privata kryssningsalternativet för ginprovning. Slå på den musik du vill ha och smutta på signaturcocktails från båten. Luta dig tillbaka medan dina guider berättar om tre spritprover från Gin-kollektionen, allt innan du höjer en skål med din favoritgin och mixer.

Kung Arthur-tur: Stonehenge, Glastonbury och Avebury

Kung Arthur-tur: Stonehenge, Glastonbury och Avebury

En rundtur i Englands västra delar med utgångspunkt i Arthurlegenden. Vår resa tar oss till Stonehenge och Avebury, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Glastonbury, enligt legenden Arthurs sista viloplats, finns också med på dagens resplan där vi vandrar uppför Glastonbury Tor, besöker Chalice Well och Glastonbury Abbey. Från London åker vi till Stonehenge där vi besöker världens mest berömda förhistoriska stencirkel. I närheten ligger staden Amesbury, en plats med starka kopplingar till Arturian. Vi beger oss vidare västerut, djupt in i sommarfolkets land, Somerset och Glastonbury, den mystiska ön Avalon, där vi klättrar upp på Tor för att få en fantastisk utsikt - om vädret tillåter! Därefter kommer The Chalice Well, en plats som är starkt förknippad med Joseph of Arimethea, där vi kan smaka på källvattnet och njuta av lugnet och tystnaden i trädgårdarna. Om vi vill kan vi bada i det kyliga vattnet i det viktorianska pumphuset direkt under tornet. Därefter är det dags för lunch. Kanske fish and chips på en prisbelönt restaurang? Det blir lite tid över att titta runt i butikerna innan vi besöker Glastonbury Abbey, Kung Arthurs sista viloplats...eller är det? Vi åker tillbaka till Caen Lock för att se ett imponerande antal kanalslussar som byggdes för över 200 år sedan. Vi passerar Wansdyke, en enorm jordvall som byggdes under kung Arthurs tid för 1500 år sedan och som är cirka 50 kilometer lång. I närheten ligger Aveburys stencirkel, den största i världen, inom vilken det ligger en by med affärer, pub och postkontor. Efter en promenad runt stenarna åker vi tillbaka till London och passerar en gammal hög som förknippas med trollkarlen Merlin.

Wiltshires underverk (interaktiv guidebok)

Wiltshires underverk (interaktiv guidebok)

-Denna online reseguide hjälper dig att skapa en skräddarsydd bilresa för att hjälpa till med att planera din semester innan du reser såväl som när du är på din semester, med 12 månaders åtkomst. -Därför föreslår vi att du inte väntar till ditt resedatum, köp guideboken i förväg för att hjälpa dig med din planering. Välj ett tidigt datum och börja planera direkt! - Utforska underverken på UNESCO: s världsarvslista i Stonehenge och Avebury, där forntida stencirklar och historiska mysterier väntar på upptäckt. - Upptäck den rika historien i Devizes, hem till attraktioner som Wiltshire Museum, livliga marknader, närliggande bryggerier och andra lokala pärlor. - Upplev Kennet and Avon Canal, inklusive de imponerande Caen Hill Locks. - Fördjupa dig i charmen i Wiltshires marknadsstäder och byar, som erbjuder livliga marknader, historisk arkitektur och pittoreska gator. - Njut av shopping i oberoende boutiquer och hantverksbutiker och koppla sedan av på mysiga pubar eller kaféer medan du njuter av det lokala köket och atmosfären. - Njut av natursköna promenader genom pittoreska byar och längs Ridgeway, eller utforska den lugna landsbygden i North Wessex Downs Area of Outstanding Natural Beauty. - Besök Swindon för en blandning av moderna bekvämligheter, kulturella attraktioner som STEAM Museum och enkel tillgång till fantastiska landsbygdsäventyr. - Förundras över Wiltshires ikoniska vita hästar, forntida bergsfigurer som etsats in i kritkullar och visar upp stiliserad design och kulturarv. - Upptäck den tidlösa skönheten i Salisbury, med sin majestätiska katedral, historiska gator och medeltida dragningskraft, som erbjuder en fängslande upplevelse för besökare. Reseguider: - Den föreslagna kartlagda rutten i online-guideboken är helt flexibel och hjälper dig att planera din resa med platser att besöka och saker att se och göra, oavsett om du reser i 3 eller 14 dagar. - Utforska West och East Wiltshire separat eller tillsammans, beroende på dina preferenser och tidsbegränsningar. - Den kombinerade rutten täcker ett totalt avstånd på 207 km och tar cirka 6 och en halv timme att köra. Online & interaktiv guidebok för destinationer: - Spara timmar genom att använda vår inspiration och skyltning för att planera din perfekta Wiltshire-körrutt. - Destinationsguiden omfattar 22 destinations- och platsguider om viktiga platser att besöka, inklusive Stonehenge, Salisbury och många av de traditionella marknadsstäderna - Kartan Uncover More innehåller: 20+ utsiktspunkter, 100+ intressanta platser, 30+ dolda pärlor - Kartan Overnight Stay innehåller: 30+ campingplatser, 55+ ställplatser för husbilar, 50+ hotell, 30+ B&B, gästhus och lodger

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Devizes

Vilka är de bästa friluftsaktiviteterna att göra i Devizes?

De bästa friluftsaktiviteterna att göra i Devizes:

Se alla friluftsaktiviteter i Devizes på GetYourGuide

Vilka är de bästa inomhusaktiviteterna i Devizes när det regnar?

De bästa inomhusaktiviteterna i Devizes när det regnar:

Se alla inomhusaktiviteter i Devizes på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Devizes

Att göra i Devizes

Städer i England

Devizes: Fler aktiviteter och sevärdheter

Devizes: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Devizes

Samlat omdöme

4.6
(338 recensioner)