Lägg till datum

Saker att göra i
Denia

Våra mest rekommenderade saker att göra i Denia

Dénia: Katamarankryssning på dagen eller i solnedgången

1. Dénia: Katamarankryssning på dagen eller i solnedgången

Njut av upplevelsen av att segla och ta en katamarankryssning nära Denias kust. Gör dig bekväm på katamaranen och sätt dig på näten eller på de centrala sätena i båten. Efter att ha lämnat Denias pir kan du njuta av havsbrisen när katamaranen seglar över bukten. Luta dig tillbaka, njut av känslan av att båten gungar och ta in utsikten över Denias kust, klippor, grottor, slott och avlägsna berg. Om du väljer alternativet med solnedgång kan du koppla av medan du tittar på solnedgången över horisonten. Lyssna på avslappnande musik med ett glas cava i handen medan du ser solen gå ner. Njut av det perfekta slutet på dagen med dina nära och kära på Medelhavet.

Från Denia: båttur till Tallada-grottan med valfri simning

2. Från Denia: båttur till Tallada-grottan med valfri simning

Njut av en unik upplevelse längs Dénias kust, där du tack vare att du befinner dig på en båt kan komma nära området vid Tallada-grottan och Dénias marina reservat. Under denna aktivitet kan du utforska den underbara Medelhavskusten och se utsikten över staden Dénia, med sitt slott och naturparken Montgó. Kryssa mot Tallada Cave, där du beroende på väderförhållandena gör ett stopp för att simma. Om det inte är möjligt kommer din kapten att leta efter den bästa alternativa platsen att simma på.

Denia: Trädgården L'Albarda Inträdesbiljett

3. Denia: Trädgården L'Albarda Inträdesbiljett

Promenera bland trädgårdar med influenser från arabisk kultur och renässansen och genom en samling rosor och palmer i L'Albarda Garden. Med din inträdesbiljett i handen kan du se vad som gör denna pärla en kort resa från Denia värd att besöka. Var imponerad av bergsutsikten när du närmar dig trädgårdsområdet och byter ut din biljett för inträde. Börja ditt besök med en promenad ner till huvudbyggnaden och den formella trädgården för att bestämma dig för vad du ska göra härnäst. När du vandrar genom gångvägar och pergolor, låt dig charmas av enstaka fontäner, pooler och kaklade väggar. Beundra den ackumulerade lokala botaniska biologiska mångfalden och infusionen av europeisk och arabisk kultur i trädgårdens arkitektur. L'Albarda Garden är en del av FUNDEM, en stiftelse för bevarande av Medelhavets fauna och flora.

Denia/Jávea: Katamarantur i Cova Tallada och badstopp

4. Denia/Jávea: Katamarantur i Cova Tallada och badstopp

Beundra utsikten över den fantastiska Cova Tallada från havet på en katamaranresa. Turen börjar i Denias hamn och seglar mot Las Rotas i en motorkatamaran. Avresa och segla mot Javea längs kusten och beundra utsikten över det naturliga marina reservatet. På vägen ser du magiska stränder och klippor. Ankomst till den fantastiska Cova Tallada och kom så nära som möjligt så att du kan se detta vackra natursköna område från katamaranen. Under resan kan du njuta av avkopplande musik och en uppfriskande drink ombord. Efter att ha beundrat denna fascinerande vik från nära håll och haft en avkopplande stund ombord kommer kaptenen att leta efter en speciell och vacker plats att stanna för att bada och njuta av det uppfriskande havet. Därefter beger vi oss tillbaka till hamnen.

Dénia & Jávea: Utflykt med segelkatamaran till Portixol med BBQ

5. Dénia & Jávea: Utflykt med segelkatamaran till Portixol med BBQ

Sätt segel på morgonen från hamnen i Dénia. Ge dig ut på en avkopplande kryssning på en lyxig katamaran med en kunnig besättning. Njut av kustens sevärdheter och beundra dess många vikar, kristallklara vatten och branta klippor. Kasta ankar i en av de idylliska vikarna för ett uppfriskande dopp i havet, bort från de överfulla stränderna. Unna dig en rejäl lunch ombord och njut av lite mer tid för att sola eller bada. På eftermiddagen återvänder du till hamnen i Dénia.

Från Denia/Jávea: Seglingstur med katamaran i solnedgången

6. Från Denia/Jávea: Seglingstur med katamaran i solnedgången

Bekanta den spektakulära solnedgången över bergen på Costa Blanca på en tur med motorkatamaran. Njut av en uppfriskande drink medan du betraktar dagens färgstarka slut. Begynna din tur i Denia eller Jávea och stig ombord på en katamaran. Sätt dig ner och gör dig redo att se en otrolig utsikt över Medelhavets solnedgång. Smutta på din drink och låt dig hänföras medan du lyssnar på chill-out-musik. När solen har gått ner återvänder du till din utgångspunkt.

Dénia: 1,5 timmars båttur och parasailingupplevelse

7. Dénia: 1,5 timmars båttur och parasailingupplevelse

Segla genom luften med den här äventyrliga parasailingturen. Följ med på en båttur och upptäck den fantastiska kusten runt Dénia. Beundra utsikten från båten och se landskapet från ovan när du flyger över Costa Blancas kristallklara vatten. Möt upp vid den lokala partnerns kontor nära hamnen i Dénia för att starta din 1,5 timmar långa upplevelse. Under kryssningen blir du fastspänd i fallskärmen för att njuta av 10 minuters parasailing högt över havet. Din expertkapten och instruktör ser till att du är säker och glad under hela turen.

Från Denia eller Javea: 3 Cape båtutflykt med snorkling

8. Från Denia eller Javea: 3 Cape båtutflykt med snorkling

Upptäck kustens bäst bevarade hemligheter. Under den här roliga utflykten kan du upptäcka charmiga platser, landskap, grottor och mycket mer. Segla nära kusten och njut av utsikten över Cabo de San Antonio, Cabo de San Martín och Cabo de La Nao. Förbered dig på att gå ombord på fartyget i hamnen i Denia eller Javea . Avresa från Dénia till Javea, förbi San Antonio Cape och direkt till Jáveas hamn. Båten fortsätter sedan sin kurs mot San Martín-kap och Nao-kap. Gör ankarplats i cirka 1 timme för att njuta av bad och valfri snorkling. Dyk ner i det klara vattnet för att upptäcka undervattensvärlden. Återvänd till valfri hamn full av underbara nya intryck.

Denia: Enkelriktad båttransfer till/från Javea

9. Denia: Enkelriktad båttransfer till/från Javea

Njut av en båttransfer mellan Denia och Javea. Ta den här exklusiva resan och glöm din bil. Välj från en bred tidtabell för avgångar åt båda hållen, från hamn till hamn i varje stad. Under resan på cirka 50 minuter kommer du att kunna njuta av den underbara utsikten över Denia och Javea. Beundra grottorna och vikar som finns mellan dessa två platser.

Alicante: Denia Nybörjarupplevelse i dykning

10. Alicante: Denia Nybörjarupplevelse i dykning

Dykdoppet i Denia är det första steget för att komma närmare undervattensvärlden. Din första dykupplevelse som du aldrig kommer att glömma och som kommer att få dig att ansluta dig till den underbara värld som dykare njuter av. Du kan göra det ensam, med din partner, med familjen eller en grupp vänner. Det är en aktivitet som aldrig gör oss besvikna, den ger oss positiva och avslappnande känslor som gör dykdopet till en ojämförbar och 100 % säker upplevelse. Vad du bör veta innan du börjar:Dykdoppet är uppdelat i 2 delar. Å ena sidan, och vid ankomsten till centrum av Denia, kommer vi att njuta av ett samtal med instruktören där vi får lära oss grundläggande aspekter som kommunikation under vattnet, fenor och hur vår dykutrustning fungerar. Det är dags att hoppa i vattnet och uppleva upplevelsen av dykningens dop! Vi kommer att gå ner, alltid tillsammans med instruktören, till ett maximalt djup på 6 meter, i det lämpligaste området som inte utgör någon svårighet att uppleva denna första gång i Denia eller Jávea. Att göra dykdopet i Denia beror bara på ditt val när du gör bokningen, vi följer gärna med dig i denna underbara upplevelse

Alla aktiviteter

27 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Denia

Denia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Denia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Denia

Samlat omdöme

4.3
(545 recensioner)

Rekommenderad aktivitet, som består av en katamarantur utanför Denia, med imponerande utsikt över kusten som inte kommer att göra dig besviken. Båten går mot Cape San Antonio och återvänder till hamnen i Denia. Det är ett spektakulärt landskap som är värt att se. Högt rekommenderad!

Mycket trevligt, att komma tidigt är nödvändigt för att vara väl placerad på näten. På kvällen med solnedgången över bergen och havet är det magnifik

Jag bokade och förväntade mig segling men det var mest dieseldrivet men det förstörde inte kvällen.

Allt fungerade bra, vi hade en mycket trevlig bilresa in i solnedgången.

Fantastisk solnedgångstur med Cava. Bra musik att koppla av när du kör.