Saker att göra i
Denia

Våra mest rekommenderade saker att göra i Denia

Dénia: Katamarankryssning på dagen eller i solnedgången

Dénia: Katamarankryssning på dagen eller i solnedgången

Njut av upplevelsen av att segla och ta en katamarankryssning nära Denias kust. Gör dig bekväm på katamaranen och sätt dig på näten eller på de centrala sätena i båten. Efter att ha lämnat Denias pir kan du njuta av havsbrisen när katamaranen seglar över bukten. Luta dig tillbaka, njut av känslan av att båten gungar och ta in utsikten över Denias kust, klippor, grottor, slott och avlägsna berg. Om du väljer alternativet med solnedgång kan du koppla av medan du tittar på solnedgången över horisonten. Lyssna på avslappnande musik med ett glas cava i handen medan du ser solen gå ner. Njut av det perfekta slutet på dagen med dina nära och kära på Medelhavet.

Från Denia: båttur till Tallada-grottan med valfri simning

Från Denia: båttur till Tallada-grottan med valfri simning

Njut av en unik upplevelse längs Dénias kust, där du tack vare att du befinner dig på en båt kan komma nära området vid Tallada-grottan och Dénias marina reservat. Under denna aktivitet kan du utforska den underbara Medelhavskusten och se utsikten över staden Dénia, med sitt slott och naturparken Montgó. Kryssa mot Tallada Cave, där du beroende på väderförhållandena gör ett stopp för att simma. Om det inte är möjligt kommer din kapten att leta efter den bästa alternativa platsen att simma på.

Denia: Trädgården L'Albarda Inträdesbiljett

Denia: Trädgården L'Albarda Inträdesbiljett

Promenera bland trädgårdar med influenser från arabisk kultur och renässansen och genom en samling rosor och palmer i L'Albarda Garden. Med din inträdesbiljett i handen kan du se vad som gör denna pärla en kort resa från Denia värd att besöka. Var imponerad av bergsutsikten när du närmar dig trädgårdsområdet och byter ut din biljett för inträde. Börja ditt besök med en promenad ner till huvudbyggnaden och den formella trädgården för att bestämma dig för vad du ska göra härnäst. När du vandrar genom gångvägar och pergolor, låt dig charmas av enstaka fontäner, pooler och kaklade väggar. Beundra den ackumulerade lokala botaniska biologiska mångfalden och infusionen av europeisk och arabisk kultur i trädgårdens arkitektur. L'Albarda Garden är en del av FUNDEM, en stiftelse för bevarande av Medelhavets fauna och flora.

Denia/Jávea: Katamarantur i Cova Tallada och badstopp

Denia/Jávea: Katamarantur i Cova Tallada och badstopp

Beundra utsikten över den fantastiska Cova Tallada från havet på en katamaranresa. Turen börjar i Denias hamn och seglar mot Las Rotas i en motorkatamaran. Avresa och segla mot Javea längs kusten och beundra utsikten över det naturliga marina reservatet. På vägen ser du magiska stränder och klippor. Ankomst till den fantastiska Cova Tallada och kom så nära som möjligt så att du kan se detta vackra natursköna område från katamaranen. Under resan kan du njuta av avkopplande musik och en uppfriskande drink ombord. Efter att ha beundrat denna fascinerande vik från nära håll och haft en avkopplande stund ombord kommer kaptenen att leta efter en speciell och vacker plats att stanna för att bada och njuta av det uppfriskande havet. Därefter beger vi oss tillbaka till hamnen.

Från Denia/Jávea: Seglingstur med katamaran med alternativ för solnedgång

Från Denia/Jávea: Seglingstur med katamaran med alternativ för solnedgång

Beundra utsikten över den fantastiska Costa Blanca från havet på en katamaranresa. Börja din seglingsupplevelse mot Las Rotas i en motorkatamaran. Segla längs kusten och beundra utsikten över det naturliga marina reservatet. På vägen kommer du att se magiska stränder och klippor. Du kan välja mellan olika alternativ: DAGTID FRÅN DENIA: Anländer till den fantastiska Cova Tallada och kommer så nära som möjligt, så att du kan se detta vackra natursköna område från katamaranen. Under resan kan du njuta av rolig musik och en musselprovning med vitt vin, vatten eller läsk ombord. Efter att ha beundrat detta fascinerande landskap och haft en trevlig tid ombord, gå tillbaka till hamnen. SOLNEDGÅNG FRÅN DENIA ELLER JAVEA: Beundra den spektakulära solnedgången över bergen på Costa Blanca på en tur med motorkatamaran. Njut av en uppfriskande drink medan du funderar över det färgstarka slutet på dagen. Sätt dig ner och gör dig redo att se en otrolig utsikt över Medelhavets solnedgång. Sippa på din drink och låt dig föras bort medan du lyssnar på chill-out musik. När solen har gått ner återvänder du till din startpunkt.

Dénia & Jávea: Utflykt med segelkatamaran till Portixol med BBQ

Dénia & Jávea: Utflykt med segelkatamaran till Portixol med BBQ

Sätt segel på morgonen från hamnen i Dénia. Ge dig ut på en avkopplande kryssning på en lyxig katamaran med en kunnig besättning. Njut av kustens sevärdheter och beundra dess många vikar, kristallklara vatten och branta klippor. Kasta ankar i en av de idylliska vikarna för ett uppfriskande dopp i havet, bort från de överfulla stränderna. Unna dig en rejäl lunch ombord och njut av lite mer tid för att sola eller bada. På eftermiddagen återvänder du till hamnen i Dénia.

Från Dénia/Jávea: Båttur till Cala Blanca med jetski och lunch

Från Dénia/Jávea: Båttur till Cala Blanca med jetski och lunch

Ge dig ut på ett avkopplande och spännande äventyr ombord på vår lyxiga katamaran som seglar i Cala Blancas kristallklara vatten. Och för dem som söker en extra dos spänning väntar vår JET SKI på dig för en ren adrenalinupplevelse, som rusar genom vattnet i full fart! Vår erfarna kapten kommer att ankra så att vi kan njuta av en utsökt medelhavsmåltid (sallad, valenciansk paella, färsk frukt och en drink), simma i det kristallklara vattnet, perfekt för snorkling, åka jetski och låta oss föras bort av den milda havsbrisen. Boka dina platser och gör dig redo för en unik upplevelse fylld av kul, sol och äventyr!

Dénia: Båttur & Parasailing-upplevelse med solnedgångsalternativ

Dénia: Båttur & Parasailing-upplevelse med solnedgångsalternativ

Segla genom luften med denna äventyrliga parasailingresa. Följ med på en båttur och ge dig ut för att upptäcka den fantastiska kusten runt Dénia. Beundra utsikten från båten och se landskapet från ovan när du flyger över det kristallklara vattnet på Costa Blanca. Möt upp på den lokala partnerns kontor nära hamnen i Dénia för att påbörja din 1,5 timmar långa upplevelse. Under kryssningen spänner du fast dig i fallskärmen för att njuta av 10 minuters parasailing högt över havet. Din expertkapten och instruktör kommer att se till att du är säker och glad under hela turen. Om du väljer alternativet med solnedgång kan du lyssna på avslappnande musik med ett glas cava i handen. Du kommer att kunna se solnedgången medan du tar en flygning över vattnet i Denia.

Denia: Enkelriktad båttransfer till/från Javea

Denia: Enkelriktad båttransfer till/från Javea

Njut av en båttransfer mellan Denia och Javea. Ta den här exklusiva resan och glöm din bil. Välj från en bred tidtabell för avgångar åt båda hållen, från hamn till hamn i varje stad. Under resan på cirka 50 minuter kommer du att kunna njuta av den underbara utsikten över Denia och Javea. Beundra grottorna och vikar som finns mellan dessa två platser.

Javea/Denia: Katamaranresa till ön Portitxol med Paella

Javea/Denia: Katamaranresa till ön Portitxol med Paella

Spendera en dag till sjöss på en motorkatamarantur runt den natursköna Costa Blanca. Gå ut från Javea eller Dénia-hamnen och få en chans att se, sola, simma, snorkla och se vikarna, stränderna och fascinerande klipporna i området. Besök Portitxol Island-zonen och ta en uppfriskande simtur eller öva snorkling i det kristallina vattnet. Njut av en traditionell valenciansk lunch med sallad, paella, färsk säsongens frukt och ett vatten, läsk eller öl. Fortsätt att suga upp solen medan du lyssnar på musik på väg tillbaka till Javea eller Dénia.

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Denia

Vilka är de bästa dagsturerna från Denia?

De bästa dagsturerna från Denia:

Se alla dagsturer från Denia på GetYourGuide

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Denia?

Här är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Denia?

Se alla erbjudanden och rabatter i Denia på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Denia

Att göra i Denia

Städer i Spanien

Denia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Denia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Denia

Samlat omdöme

4.3
(545 recensioner)

Mycket trevlig upplevelse. Min familj njöt också verkligen av det. Vädret var underbart, lite för lugnt för min smak då jag hoppades på lite mer "seglingsaction". Besättningen kommunicerade knappt, sa bara "Olà" och kollade biljetten vid ombordstigning, sedan efter ungefär hälften av resan serverade de cava utan ett ord och sa "Adiòs" vid landstigning. Lite mer, inklusive några förklaringar om omgivningen, vore inte fel, kanske förutom spanska även engelska, tyska... Nåväl, detaljer. Som jag sa, totalt sett en underbar, värd upplevelse.

Förvånansvärt bra. Båten är som utlovat på bilderna, besättningen var trevlig och det var en underbar dag. Jag rekommenderar dig att hitta ett av ställena att ligga ner på, det förbättrar upplevelsen med 200%. Den enda lilla nackdelen, maten var inte dålig, men konsumtionen är bara en plastmugg per person, jag skulle lägga lite mer kvantitet eller ge två drinkar.

Rekommenderad aktivitet, som består av en katamarantur utanför Denia, med imponerande utsikt över kusten som inte kommer att göra dig besviken. Båten går mot Cape San Antonio och återvänder till hamnen i Denia. Det är ett spektakulärt landskap som är värt att se. Högt rekommenderad!

Allt fungerade bra, vi hade en mycket trevlig bilresa in i solnedgången.

Fantastisk solnedgångstur med Cava. Bra musik att koppla av när du kör.