Cuevas de Génova

Cuevas de Génova

Cuevas de Génova: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma: Genovas grottor Biljett och digital informationsvideo

1. Palma: Genovas grottor Biljett och digital informationsvideo

Genovas grottor upptäcktes år 1906, endast några minuter från Palma de Mallorca. Under den förhistoriska tiden fungerade de naturligt formade grottorna som en plats att bo på och söka skydd. Utforska deras naturliga skönhet och se hur vattnet har karvat fram dem under de senaste hundra åren. Njut av en självguidad tur av grottorna, som ligger i det lilla bostadsområdet Genova. Upptäck ett nätverk av underjordiska kalkstensgallerier som kopplas samman av naturligt utformade korridorer. Gå runt i grottorna i din egen takt. Vandra ner 36 för att se de imponerande stora kupolerna, majestätiska kolumnerna, naturliga poolerna och de långa tunnlarna.

1 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Cuevas de Génova

Cuevas de Génova: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cuevas de Génova: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cuevas de Génova

Samlat omdöme

3.7
(113 recensioner)

Vackra grottor, 37 m djupa, men du kan besöka det hela inom max 20 min. Fortfarande värt biljettkostnaden (vi betalade $22 CAD vardera). Även om det var över 40 graders värme ute är det väldigt skönt och fräscht inne. Grottorna är i kullarna men vi taxade från kryssningsterminalen och det kostade oss bara 8 euro (ca 7 min med bil). Därifrån tog vi stadsbussen till centrum (2 euro styck) och ca 25 min med bil.

Jag gick till grottorna från mitt hotell. Vackert område och jag älskade hela upplevelsen vid grottorna. Familjen som driver grottorna är så välkomnande. Det känns som en dold pärla en bit utanför turiststigen. Grottorna är inte enorma men är allt du behöver för att bli imponerad. Skulle definitivt rekommendera.

Det verkade som en magisk plats för mig och mina tonårsbarnbarn, och sa att de gick runt flera gånger... mysteriet med grottan... REKOMMENDERAS STARKT... Du kan ta dig dit med buss och priset är rimligt... .

Fantastisk grotta, föryngrande. Ingen tydligt definierad rutt men du kan snabbt hitta din orientering i denna grotta. De närvarande ljusen ger en trevlig atmosfär.

Mycket trevlig grotta att besöka, lättillgänglig med buss från Palma.