Cu Chi-tunnlarna


Vad besökare tycker om Cu Chi-tunnlarna

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 4 768 omdömen

Vår guide var väldigt duktig. Talade utmärkt engelska och såg till att vi ej behövde stå i köer någonstans. När vi kom till Cu Chi tunnlarna var vi där först tack vare att vi hoppade över filmen i början utan vi tog den sist istället. Filmen var dessutom inte mycket att se. Både Cu Chi tunnlarna och Mekong deltat var mycket intressanta att besöka. Kan verkligen rekommendera att ha en privat guide.

Mycket lärorikt och supertrevlig guide mr.Cung. Bra och informativt om Vietnam kriget, och mycket info om tunnlarna och användning. Och man fick prova på tunnlarna både kortare och längre sträcka, så även om man har lite klaustrofobi kan man prova på. Dessutom berättade de om påverkan på landet och människor efter kriget, minor, agent orange m.m. Minns myggsprejen man är i djungeln.

Rekommenderar starkt denna tur! Guiden vi hade var jättebra; det var ”skojigt” och vi fick mycket intressant information. Miljön runt Cu Chi är cool och det var verkligen en upplevelse att besöka tunnlarna!!

A long busride but well worth The Edfors! Increadibly interesting and educational. We had a good guide named Kevin who spoke good english. A nice airconditioned bus.

Intressant, bra guide som pratade utmärkt engelska, Ni tror jag hon hette. En hel del turister. Det var inte så trångt att gå i tunneln som jag trodde.