Crystal Rock

Bokad mer än 50 gånger förra veckan

Crystal Rock: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Börja din 7-8 timmar långa tur: Delfinsimning, Crystal Rock, Benitier Islandlet och lunch med gratis upphämtning på ditt hotell var som helst på Mauritius. Du kommer att mötas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon kommer vi att köra till La Preneuse/ Flic en Flac, en by som ligger i västra delen av Mauritius. När du kommer dit stiger du ombord på din snabbbåt och börjar kryssa till öppet hav för att se och simma med delfiner. Under resan kommer vår skeppare och guide att förklara hur du ska närma dig dessa vackra däggdjur och vilka simregler som gäller för att respektera dessa vackra delfiner och deras naturliga miljö. När du anländer till platsen får du möjlighet att simma med delfiner, vilket är en otroligt gripande upplevelse som kommer att föra dig i kontakt med slående vacker natur, oförstörda landskap och underbara djur. Du kommer att dyka in i dessa kraftfulla marina däggdjurs märkliga värld och komma ansikte mot ansikte med delfinerna. Efter att ha simmat med delfinerna är ni på väg till den berömda och naturliga Crystal rock. Där borta har du möjlighet att snorkla i den rena kristalllagunen och ta fantastiska bilder. Kristallklippan är ett vackert naturfenomen som förekommer i den sydvästra delen av ön i lagunerna i Le Morne. Denna sublima klippformation ligger bara ett par hundra meter från stranden och erbjuder en fantastisk utsikt för alla som lägger ögonen på den. Efter badet åker ni till ön Benitier för att njuta av en 3-rätters lunch. De underbara kockarna börjar förbereda lunchen så snart ni är på ön och inom en timme kommer ni att äta en utsökt meny med grillade skaldjur och fiskar, kyckling, korv, vitlöksbröd, sallader och efterrätt: Banana Flambe. Du kommer att ha ett brett urval av obegränsade lokala drycker som finns tillgängliga på ön under lunchtid. Efter lunchen kan du njuta av lite avkoppling - ha fritid att sola på stranden, promenera runt på öns ändlösa strand eller utforska de fantastiska lagunerna och korallreven runt ön. En unik upplevelse av simaktivitet med delfiner i deras naturliga miljö! Vi fokuserar verkligen på Corporate Social Responsibility och vi ser till att inga djur skadas under snorklingssessionerna. Att simma med delfiner erbjuder en givande, lärorik, terapeutisk och fantastisk upplevelse för alla!

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Kliv ombord på katamaranen och blicka upp mot bergskedjan Black River och det mytomspunna berget Morne, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. I det lugna blå vattnet i West väntar fullständig avkoppling. Avresa från L'Estuaire, La Balise Marina kl. 9.00 och bege dig till Tamarin Bay. Här kan du försöka få syn på delfinerna. Därefter tar du en lugn seglats i riktning mot Crystal Rock och stannar på vägen för lite snorkling och simning intill korallrevet. När du kommer fram till Crystal Rock kan du ta en simtur till medan besättningen förbereder en utsökt BBQ. Efter lunch kan du ägna 40 minuter åt att upptäcka Ilot Benitier. Det finns en tenderbåt till ditt förfogande som tar dig till ön. Segla tillbaka till Black River och anlända cirka 15:30.

Île aux Bénitiers: Katamaranutflykt med delfinskådning och lunch

Île aux Bénitiers: Katamaranutflykt med delfinskådning och lunch

Gå ombord på en katamarankryssning som seglar genom den natursköna Tamarin Lagoon. Dyk in i ett extraordinärt möte när du observerar vackra delfiner, guidad av en skeppare som delar insikter om respektfull interaktion med dessa graciösa varelser i deras naturliga livsmiljö. Höjdpunkten på ditt äventyr väntar på den berömda Crystal Rock, ett fascinerande naturunderverk som ligger inbäddat i lagunerna i Le Morne. Snorkla i det kristallklara vattnet och fånga oförglömliga ögonblick mot bakgrund av denna subliminala klippformation. Fortsätt din resa på Benitier Islet för en gourmet 3-rätters lunch. Njut av grillad fisk, kyckling och korv, tillsammans med gröna sallader. Avsluta din festmåltid på ett sött sätt med en dekadent bananflambe, kompletterad med vatten, juice, Coca-Cola, Sprite, punsch, öl, vin och rom. När dagen utvecklas kan du njuta av lockelsen från den soldränkta stranden på ön. Känn den mjuka sanden under dina fötter, njut av de tropiska strålarna och njut av det idylliska paradiset som omger dig.

Mauritius: Ocean Simm with Dolphins & Benetiers Island Tour

Mauritius: Ocean Simm with Dolphins & Benetiers Island Tour

Starta ditt äventyr klockan 7.30 med en lätt frukost innan du går ombord på speedbåten och beger dig ut på havet för att observera spinnardelfiner och flasknosdelfiner i deras naturliga miljö. När delfinerna väl är upptäckta kan du observera dessa vattenspecialister från båten eller till och med hoppa i för att titta närmare innan du sätter kurs för lite snorkling runt "Aquarium", en korallbarriär som är känd för att vara en av de bästa snorklingsplatserna på Mauritius. Efter några trevliga snorkelturer åker vi i riktning mot ön Ile aux Benitiers, på vägen dit gör vi ett stopp vid Crystal rock, en berömd geologisk egenhet. Detta är en utmärkt plats att ta några fotografier på med den vackra utsikten över Le morne-berget som bakgrund. Slutligen tar vi oss till ön Benetiers för vår efterlängtade grilllunch och lite avkoppling innan vi åker tillbaka till fastlandet.

Le Morne: Privat båt, delfinskådning och simning

Le Morne: Privat båt, delfinskådning och simning

- LOKALT FAMILJEFÖRETAG Boka din privata båt med en av de bästa skepparna på havet, som kommer att vägleda dig under dessa turer för att du ska kunna uppleva en av de bästa tiderna i ditt liv ... Ge dig ut på ett spännande äventyr. 📍Möt dig på : Le morne offentliga stranden framför "Emba filao" Restaurang bredvid lux le morne hotell ... - Jag rekommenderar en tidig start, 6am som ordspråket säger "l'avenir appartient à ceux qui se lèvent tôt ("den tidiga fågeln fångar masken")☺️, tidigare start rekommenderas mer eftersom delfinerna är lugnare på morgonen och du får fler chanser att få en ensam tid med dem, innan andra båtar börjar komma ... - Börja med att söka efter delfiner och simma med dem på ett respektfullt sätt, det kommer att finnas någon som hjälper dig i vattnet för att göra din upplevelse mer säker och enklare för dig ... -Därefter snorklar vi i lagunen, snorklingsutrustning som (mask, fenor och tuba finns på båten) ... -Drycker ingår (en flaska vatten)✔️ - Detta är en 2 timmar och 30 minuters resa... Avlämning kommer att vara samma plats där vi hämtar dig

Mauritius Le Morne: Miljövänlig tur med delfinskådning

Mauritius Le Morne: Miljövänlig tur med delfinskådning

Bocka av något fantastiskt på din önskelista i Mauritius på denna spännande tur med vilda delfiner. Innan du kastar dig ut i det glittrande blå havet kommer din skickliga kapten att ge dig en liten föreläsning om delfiner. När du är full av fakta är det dags att ge dig ut och se dem dansa i båtens spray. Håll utkik efter delfiner och ett överflöd av annat marint liv också. Snorkla i den vackra lagunen och titta på en unik undervattensvärld och den berömda kristallklippan innan du kommer tillbaka till verkligheten för en lätt frukost på båten.

Svarta floden: Simma med delfiner Speed Boat Tour med lunch

Svarta floden: Simma med delfiner Speed Boat Tour med lunch

Följ med på ett exklusivt äventyr och simma och snorkla med delfiner, utforska Crystal Rock och Benitiers Islet. Avresa från den natursköna byn Flic en Flac i västra Mauritius ombord på en motorbåt, guidad av vår expertskeppare som kommer att betona respektfull interaktion med dessa magnifika varelser i deras naturliga livsmiljö. Fördjupa dig i orörda landskap när du engagerar dig med delfiner och upptäcker deras fascinerande värld. Res sedan till den berömda Crystal Rock i de sydvästra lagunerna i Le Morne för en förtrollande snorklingsupplevelse i kristallklart vatten. Efter dina vattenäventyr kan du njuta av en överdådig 3-rätters lunch på Benitiers Islet, tillagad av våra skickliga kockar. Ät grillad fisk, kyckling, korv och mycket mer, kompletterat med obegränsat med lokala drycker. Koppla av med fritidsaktiviteter som solbad, strandpromenader eller utforskning av fängslande korallrev. Upplev den oöverträffade spänningen att simma med delfiner, med vetskap om vårt engagemang för deras välbefinnande. Detta extraordinära äventyr erbjuder inte bara spänning utan också en djup kontakt med naturen, berikande och terapeutiskt.

Snabb båt till Ile aux Benitier: Möte med delfiner & lunch

Snabb båt till Ile aux Benitier: Möte med delfiner & lunch

Resan börjar med en genomgång av vår representant som guidar dig ombord på speedbåten i Flic en Flac. Njut av en heldagsaktivitet på västkusten, inklusive delfinmöte och lunch på Benitiers Island. En unik upplevelse av delfinmöte på öppet hav! Detta är definitivt en av de bästa sakerna att göra i Mauritius. När du kommer ombord på speedbåten kommer skepparen att informera dig om den upplevelse du är på väg att få. Genomgången kommer också att omfatta sådana aspekter som: - Typer av delfiner som ni kommer att stöta på - Delfinernas vanor - Riktlinjer för hållbar delfinsafari - Säkerhetsåtgärder på båten - Förfaranden vid möte med delfiner Sedan är det dags för två och en halv underbara timmar på öppet hav. .... Dolphin Encounter erbjuder en givande, lärorik, terapeutisk och fantastisk upplevelse för alla! Efter den 2,5 timmar långa utflykten med delfinerna åker ni till L'ile aux Benitiers för att äta lunch och tillbringa eftermiddagen i en magnifik lagun. Ni kommer också att besöka Crystal Rock och ha en magnifik utsikt över berget Le Morne. De underbara kockarna börjar förbereda lunchen så snart ni är på ön och inom en timme kommer ni att äta en utsökt lunch med grillade godsaker inklusive grillade kebab, skaldjur och fisk, kyckling, korv och andra tillbehör plus drycker. Efter lunchen kan du njuta av lite avkoppling - du kan sola på stranden, gå runt på öns ändlösa strand eller utforska de fantastiska lagunerna och korallreven runt ön.

Delad heldagstur med motorbåt i sydvästra lagunen Dolphin Swim

Delad heldagstur med motorbåt i sydvästra lagunen Dolphin Swim

Upptäck en unik och minnesvärd upplevelse i Mauritius med denna tur. Till skillnad från vanliga utflykter kan du här simma med delfiner i deras naturliga miljö och få en nära kontakt med dessa majestätiska djur. Din skeppare kommer att vägleda dig på ett respektfullt sätt. Äventyret sträcker sig till snorkling vid Crystal Rock, där du kan dyka in i den livfulla undervattensvärlden medan du njuter av den fantastiska bakgrunden av Le Morne Mountain. Det som utmärker denna tur är möjligheten att njuta av en härlig lunch på Ile aux Benitiers, omsluten av hisnande kustutsikt, vilket gör det till en omfattande och exceptionell utforskning av Mauritius naturliga underverk. Flic En Flac, Flic En Flac - 2 timmar Crystal Rock, mittemot Ile Aux Benitiers, inne i lagunen, Le Morne, Mauritius - 1 timme Ile aux Benitiers, Ile aux Benitiers - 4 timmar Flic En Flac, Flic En Flac - 1 timme

Dolphin Swim & Snorkling & Äta på ön

Dolphin Swim & Snorkling & Äta på ön

Simma med graciösa delfiner: Dyk ner i det kristallklara vattnet i Indiska oceanen och bevittna dessa majestätiska varelser i deras naturliga livsmiljö. Våra erfarna guider tar dig till de bästa platserna där delfiner älskar att leka och frossa. Kristallklippan: Efter din delfinupplevelse tar vi dig till Crystal Rock som är en stor bit vulkanisk sten mitt i havet. Säg oss, vill du hoppa i vattnet och röra vid klippan eller till och med lyfta den!!!! ( det är ett skämt) ️ Besök Ile Aux Benitiers: Efter ditt undervattensäventyr tar vi dig med till den pittoreska Ile Aux Benitiers. Denna idylliska och jungfruliga ö, omgiven av turkost vatten, erbjuder den perfekta miljön för avkoppling och utforskning. Ta en lugn promenad längs de orörda vita sandstränderna, koppla av på sandstranden eller bara varva ner i skuggan av svajande filao-träd. ️ Läcker ö-lunch: Som en del av detta otroliga paket kommer du att njuta av en aptitretande bbq-lunch i kreolsk stil direkt på stranden på Ile Aux Benitiers. Festa på färsk fisk och skaldjur, lokala delikatesser och tropisk juice / cocktails medan du tar panoramautsikt över havet. Oförglömliga minnen: Fånga magin från den här dagen med fotografier av dina undervattensmöten och det fantastiska ölandskapet. Ta med din kamera och go-pro. Vårt team är här för att se till att du får en säker och minnesvärd upplevelse. Mer information: Tillgänglighet: Dagliga turer, med avgångar på morgonen. Turens varaktighet: Heldagsäventyr (mellan kl. 07.30 och 14.30 är du tillbaka på stranden. Perfekt för alla åldrar: Oavsett om du är en erfaren snorklare eller en förstagångsäventyrare tillgodoser våra turer alla färdighetsnivåer och åldrar. Ta med din kamera: Glöm inte din vattentäta kamera för att fånga skönheten under vågorna! Boka ditt västra Mauritius-äventyr idag! Missa inte chansen att skapa bestående minnen av att simma med delfiner och utforska den utsökta skönheten i Ile Aux Benitiers. Våra turer är populära och fylls snabbt, så se till att reservera din plats idag. Gör dig redo för en dag fylld med underverk, spänning och avkoppling i hjärtat av Mauritius naturliga prakt!

28 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Crystal Rock

Crystal Rock: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Börja din 7-8 timmar långa tur: Delfinsimning, Crystal Rock, Benitier Islandlet och lunch med gratis upphämtning på ditt hotell var som helst på Mauritius. Du kommer att mötas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon kommer vi att köra till La Preneuse/ Flic en Flac, en by som ligger i västra delen av Mauritius. När du kommer dit stiger du ombord på din snabbbåt och börjar kryssa till öppet hav för att se och simma med delfiner. Under resan kommer vår skeppare och guide att förklara hur du ska närma dig dessa vackra däggdjur och vilka simregler som gäller för att respektera dessa vackra delfiner och deras naturliga miljö. När du anländer till platsen får du möjlighet att simma med delfiner, vilket är en otroligt gripande upplevelse som kommer att föra dig i kontakt med slående vacker natur, oförstörda landskap och underbara djur. Du kommer att dyka in i dessa kraftfulla marina däggdjurs märkliga värld och komma ansikte mot ansikte med delfinerna. Efter att ha simmat med delfinerna är ni på väg till den berömda och naturliga Crystal rock. Där borta har du möjlighet att snorkla i den rena kristalllagunen och ta fantastiska bilder. Kristallklippan är ett vackert naturfenomen som förekommer i den sydvästra delen av ön i lagunerna i Le Morne. Denna sublima klippformation ligger bara ett par hundra meter från stranden och erbjuder en fantastisk utsikt för alla som lägger ögonen på den. Efter badet åker ni till ön Benitier för att njuta av en 3-rätters lunch. De underbara kockarna börjar förbereda lunchen så snart ni är på ön och inom en timme kommer ni att äta en utsökt meny med grillade skaldjur och fiskar, kyckling, korv, vitlöksbröd, sallader och efterrätt: Banana Flambe. Du kommer att ha ett brett urval av obegränsade lokala drycker som finns tillgängliga på ön under lunchtid. Efter lunchen kan du njuta av lite avkoppling - ha fritid att sola på stranden, promenera runt på öns ändlösa strand eller utforska de fantastiska lagunerna och korallreven runt ön. En unik upplevelse av simaktivitet med delfiner i deras naturliga miljö! Vi fokuserar verkligen på Corporate Social Responsibility och vi ser till att inga djur skadas under snorklingssessionerna. Att simma med delfiner erbjuder en givande, lärorik, terapeutisk och fantastisk upplevelse för alla!

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Kliv ombord på katamaranen och blicka upp mot bergskedjan Black River och det mytomspunna berget Morne, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. I det lugna blå vattnet i West väntar fullständig avkoppling. Avresa från L'Estuaire, La Balise Marina kl. 9.00 och bege dig till Tamarin Bay. Här kan du försöka få syn på delfinerna. Därefter tar du en lugn seglats i riktning mot Crystal Rock och stannar på vägen för lite snorkling och simning intill korallrevet. När du kommer fram till Crystal Rock kan du ta en simtur till medan besättningen förbereder en utsökt BBQ. Efter lunch kan du ägna 40 minuter åt att upptäcka Ilot Benitier. Det finns en tenderbåt till ditt förfogande som tar dig till ön. Segla tillbaka till Black River och anlända cirka 15:30.

Île aux Bénitiers: Katamaranutflykt med delfinskådning och lunch

Île aux Bénitiers: Katamaranutflykt med delfinskådning och lunch

Gå ombord på en katamarankryssning som seglar genom den natursköna Tamarin Lagoon. Dyk in i ett extraordinärt möte när du observerar vackra delfiner, guidad av en skeppare som delar insikter om respektfull interaktion med dessa graciösa varelser i deras naturliga livsmiljö. Höjdpunkten på ditt äventyr väntar på den berömda Crystal Rock, ett fascinerande naturunderverk som ligger inbäddat i lagunerna i Le Morne. Snorkla i det kristallklara vattnet och fånga oförglömliga ögonblick mot bakgrund av denna subliminala klippformation. Fortsätt din resa på Benitier Islet för en gourmet 3-rätters lunch. Njut av grillad fisk, kyckling och korv, tillsammans med gröna sallader. Avsluta din festmåltid på ett sött sätt med en dekadent bananflambe, kompletterad med vatten, juice, Coca-Cola, Sprite, punsch, öl, vin och rom. När dagen utvecklas kan du njuta av lockelsen från den soldränkta stranden på ön. Känn den mjuka sanden under dina fötter, njut av de tropiska strålarna och njut av det idylliska paradiset som omger dig.

Mauritius: Ocean Simm with Dolphins & Benetiers Island Tour

Mauritius: Ocean Simm with Dolphins & Benetiers Island Tour

Starta ditt äventyr klockan 7.30 med en lätt frukost innan du går ombord på speedbåten och beger dig ut på havet för att observera spinnardelfiner och flasknosdelfiner i deras naturliga miljö. När delfinerna väl är upptäckta kan du observera dessa vattenspecialister från båten eller till och med hoppa i för att titta närmare innan du sätter kurs för lite snorkling runt "Aquarium", en korallbarriär som är känd för att vara en av de bästa snorklingsplatserna på Mauritius. Efter några trevliga snorkelturer åker vi i riktning mot ön Ile aux Benitiers, på vägen dit gör vi ett stopp vid Crystal rock, en berömd geologisk egenhet. Detta är en utmärkt plats att ta några fotografier på med den vackra utsikten över Le morne-berget som bakgrund. Slutligen tar vi oss till ön Benetiers för vår efterlängtade grilllunch och lite avkoppling innan vi åker tillbaka till fastlandet.

Le Morne: Privat båt, delfinskådning och simning

Le Morne: Privat båt, delfinskådning och simning

- LOKALT FAMILJEFÖRETAG Boka din privata båt med en av de bästa skepparna på havet, som kommer att vägleda dig under dessa turer för att du ska kunna uppleva en av de bästa tiderna i ditt liv ... Ge dig ut på ett spännande äventyr. 📍Möt dig på : Le morne offentliga stranden framför "Emba filao" Restaurang bredvid lux le morne hotell ... - Jag rekommenderar en tidig start, 6am som ordspråket säger "l'avenir appartient à ceux qui se lèvent tôt ("den tidiga fågeln fångar masken")☺️, tidigare start rekommenderas mer eftersom delfinerna är lugnare på morgonen och du får fler chanser att få en ensam tid med dem, innan andra båtar börjar komma ... - Börja med att söka efter delfiner och simma med dem på ett respektfullt sätt, det kommer att finnas någon som hjälper dig i vattnet för att göra din upplevelse mer säker och enklare för dig ... -Därefter snorklar vi i lagunen, snorklingsutrustning som (mask, fenor och tuba finns på båten) ... -Drycker ingår (en flaska vatten)✔️ - Detta är en 2 timmar och 30 minuters resa... Avlämning kommer att vara samma plats där vi hämtar dig

Mauritius Le Morne: Miljövänlig tur med delfinskådning

Mauritius Le Morne: Miljövänlig tur med delfinskådning

Bocka av något fantastiskt på din önskelista i Mauritius på denna spännande tur med vilda delfiner. Innan du kastar dig ut i det glittrande blå havet kommer din skickliga kapten att ge dig en liten föreläsning om delfiner. När du är full av fakta är det dags att ge dig ut och se dem dansa i båtens spray. Håll utkik efter delfiner och ett överflöd av annat marint liv också. Snorkla i den vackra lagunen och titta på en unik undervattensvärld och den berömda kristallklippan innan du kommer tillbaka till verkligheten för en lätt frukost på båten.

Svarta floden: Simma med delfiner Speed Boat Tour med lunch

Svarta floden: Simma med delfiner Speed Boat Tour med lunch

Följ med på ett exklusivt äventyr och simma och snorkla med delfiner, utforska Crystal Rock och Benitiers Islet. Avresa från den natursköna byn Flic en Flac i västra Mauritius ombord på en motorbåt, guidad av vår expertskeppare som kommer att betona respektfull interaktion med dessa magnifika varelser i deras naturliga livsmiljö. Fördjupa dig i orörda landskap när du engagerar dig med delfiner och upptäcker deras fascinerande värld. Res sedan till den berömda Crystal Rock i de sydvästra lagunerna i Le Morne för en förtrollande snorklingsupplevelse i kristallklart vatten. Efter dina vattenäventyr kan du njuta av en överdådig 3-rätters lunch på Benitiers Islet, tillagad av våra skickliga kockar. Ät grillad fisk, kyckling, korv och mycket mer, kompletterat med obegränsat med lokala drycker. Koppla av med fritidsaktiviteter som solbad, strandpromenader eller utforskning av fängslande korallrev. Upplev den oöverträffade spänningen att simma med delfiner, med vetskap om vårt engagemang för deras välbefinnande. Detta extraordinära äventyr erbjuder inte bara spänning utan också en djup kontakt med naturen, berikande och terapeutiskt.

Snabb båt till Ile aux Benitier: Möte med delfiner & lunch

Snabb båt till Ile aux Benitier: Möte med delfiner & lunch

Resan börjar med en genomgång av vår representant som guidar dig ombord på speedbåten i Flic en Flac. Njut av en heldagsaktivitet på västkusten, inklusive delfinmöte och lunch på Benitiers Island. En unik upplevelse av delfinmöte på öppet hav! Detta är definitivt en av de bästa sakerna att göra i Mauritius. När du kommer ombord på speedbåten kommer skepparen att informera dig om den upplevelse du är på väg att få. Genomgången kommer också att omfatta sådana aspekter som: - Typer av delfiner som ni kommer att stöta på - Delfinernas vanor - Riktlinjer för hållbar delfinsafari - Säkerhetsåtgärder på båten - Förfaranden vid möte med delfiner Sedan är det dags för två och en halv underbara timmar på öppet hav. .... Dolphin Encounter erbjuder en givande, lärorik, terapeutisk och fantastisk upplevelse för alla! Efter den 2,5 timmar långa utflykten med delfinerna åker ni till L'ile aux Benitiers för att äta lunch och tillbringa eftermiddagen i en magnifik lagun. Ni kommer också att besöka Crystal Rock och ha en magnifik utsikt över berget Le Morne. De underbara kockarna börjar förbereda lunchen så snart ni är på ön och inom en timme kommer ni att äta en utsökt lunch med grillade godsaker inklusive grillade kebab, skaldjur och fisk, kyckling, korv och andra tillbehör plus drycker. Efter lunchen kan du njuta av lite avkoppling - du kan sola på stranden, gå runt på öns ändlösa strand eller utforska de fantastiska lagunerna och korallreven runt ön.

Delad heldagstur med motorbåt i sydvästra lagunen Dolphin Swim

Delad heldagstur med motorbåt i sydvästra lagunen Dolphin Swim

Upptäck en unik och minnesvärd upplevelse i Mauritius med denna tur. Till skillnad från vanliga utflykter kan du här simma med delfiner i deras naturliga miljö och få en nära kontakt med dessa majestätiska djur. Din skeppare kommer att vägleda dig på ett respektfullt sätt. Äventyret sträcker sig till snorkling vid Crystal Rock, där du kan dyka in i den livfulla undervattensvärlden medan du njuter av den fantastiska bakgrunden av Le Morne Mountain. Det som utmärker denna tur är möjligheten att njuta av en härlig lunch på Ile aux Benitiers, omsluten av hisnande kustutsikt, vilket gör det till en omfattande och exceptionell utforskning av Mauritius naturliga underverk. Flic En Flac, Flic En Flac - 2 timmar Crystal Rock, mittemot Ile Aux Benitiers, inne i lagunen, Le Morne, Mauritius - 1 timme Ile aux Benitiers, Ile aux Benitiers - 4 timmar Flic En Flac, Flic En Flac - 1 timme

Dolphin Swim & Snorkling & Äta på ön

Dolphin Swim & Snorkling & Äta på ön

Simma med graciösa delfiner: Dyk ner i det kristallklara vattnet i Indiska oceanen och bevittna dessa majestätiska varelser i deras naturliga livsmiljö. Våra erfarna guider tar dig till de bästa platserna där delfiner älskar att leka och frossa. Kristallklippan: Efter din delfinupplevelse tar vi dig till Crystal Rock som är en stor bit vulkanisk sten mitt i havet. Säg oss, vill du hoppa i vattnet och röra vid klippan eller till och med lyfta den!!!! ( det är ett skämt) ️ Besök Ile Aux Benitiers: Efter ditt undervattensäventyr tar vi dig med till den pittoreska Ile Aux Benitiers. Denna idylliska och jungfruliga ö, omgiven av turkost vatten, erbjuder den perfekta miljön för avkoppling och utforskning. Ta en lugn promenad längs de orörda vita sandstränderna, koppla av på sandstranden eller bara varva ner i skuggan av svajande filao-träd. ️ Läcker ö-lunch: Som en del av detta otroliga paket kommer du att njuta av en aptitretande bbq-lunch i kreolsk stil direkt på stranden på Ile Aux Benitiers. Festa på färsk fisk och skaldjur, lokala delikatesser och tropisk juice / cocktails medan du tar panoramautsikt över havet. Oförglömliga minnen: Fånga magin från den här dagen med fotografier av dina undervattensmöten och det fantastiska ölandskapet. Ta med din kamera och go-pro. Vårt team är här för att se till att du får en säker och minnesvärd upplevelse. Mer information: Tillgänglighet: Dagliga turer, med avgångar på morgonen. Turens varaktighet: Heldagsäventyr (mellan kl. 07.30 och 14.30 är du tillbaka på stranden. Perfekt för alla åldrar: Oavsett om du är en erfaren snorklare eller en förstagångsäventyrare tillgodoser våra turer alla färdighetsnivåer och åldrar. Ta med din kamera: Glöm inte din vattentäta kamera för att fånga skönheten under vågorna! Boka ditt västra Mauritius-äventyr idag! Missa inte chansen att skapa bestående minnen av att simma med delfiner och utforska den utsökta skönheten i Ile Aux Benitiers. Våra turer är populära och fylls snabbt, så se till att reservera din plats idag. Gör dig redo för en dag fylld med underverk, spänning och avkoppling i hjärtat av Mauritius naturliga prakt!

De mest populära sevärdheterna i Black River

Att göra i Crystal Rock

Städer i Mauritius

Crystal Rock: Fler aktiviteter och sevärdheter

Crystal Rock: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.