Välj datum

Criss Angel Theater

1 upplevelser hittades
Sortera efter:

Criss Angel Theater: Fler aktiviteter och sevärdheter

Criss Angel Theater: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Criss Angel Theater

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 52 omdömen

Showen i sig var ganska bra. Jag måste dock säga, förvänta dig inte att tricken från MTV-serien kommer att visas. Det är lite mer familjevänligt skulle jag säga. De som följde Criss på MTV då vet vad jag menar. Jag tyckte att showens längd var lite för kort för pengarna. Och slutligen, som naturligtvis alla artister gjorde, marknadsförde Criss deras nästa shower och slängde verkligen de som sågs. Jag måste vara ärlig, det var OK att bara gå ut och se en show på kvällen. Personligen slog detta inte av mina strumpor. Det som inte heller riktigt fungerade var att jag var tvungen att ringa runt bakom biljetterna själv eftersom kupongerna man får från Getyouurgide inte är giltiga. Så det kunde organiseras lite bättre.

Det var en underbar upplevelse, det är verkligen en värdefull show och det är det bästa jag har sett.