Cortile del Belvedere

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Cortile del Belvedere

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 35 214 omdömen

Väldigt enkelt och smidigt att boka, skönt att kunna sitta och läsa informationen angående de olika turerna i lugn och ro. Vi tyckte det var lite otydligt angående vouchern. Vi fick information om att vi behövde växla in denna mot biljetter men fick ingen vidare information angående hur och vart man skulle göra detta. Allt detta löstes dock på meetingpoint och guiden hade hand om allas biljetter, vilket var väldigt smidigt. Guiden var bra men pratade med ganska kraftig Italiensk brytning vilket gjorde det svårt att höra vad han sa från och till, speciellt då han pratade väldigt snabbt.

Själva upplevelsen av aktiviteten var mycket bra men gruppen var för stor ( ca 30 ) med hänsyn till att det var så många andra besökare samtidigt. Det var svårt att hålla ihop gruppen och ljudet från ljudapparaten bröts när man kom för långt ifrån guiden. Guiden var mycket kunnig och tydlig.

Förbättringspotential finns vad gäller vägbeskrivningen till "Meeting Point". Det är önskvärt att gatunamnen syns på kartan som ni klipper in i vouchern, i synnerhet namnet på den gata/plats som är tänkt att vara just en ”Meeting Point”.

Mkt kunnig o trevlig guide.. Hans tips- kom Jan/ febr då mkt mindre folk. Mkt nöjd trots att det var mkt mkt folk där. Hade gärna gått lite långsammare gn Sixtinska Kapellet o där fått inf en gg till.

Mycket bra med uppsamlingsplats med sittplats, toalett. Systemet med högtalare på guiden och hörlurar för deltagare också mycket bra. Hade dock lite svårt att hitta därifrån.