Våra mest rekommenderade saker att göra i Coron

Båttur till Barracuda Lake, Skeleton Wreck och Twin Lagoon

1. Båttur till Barracuda Lake, Skeleton Wreck och Twin Lagoon

Med upphämtning tidigt på morgonen, beger du dig ut till hamnen och hoppar på bangkabåten tillsammans med din snorkelmask. Du kommer att besöka fem populära destinationer och den första är Skeleton Wreck, en populär snorkling- och dykningsplats. Det är ett japanskt fartyg från andra världskriget som sänktes av de allierade styrkorna. Fartyget vilar bara 5 meter under ytan, så det är lätt att skåda under detta intressanta stopp.  Nästa stopp är Barracuda Lake där vattnet är en kombination av saltvatten och sötvatten. Ta ett dopp i dess djupa smaragdgröna vatten, kallt vid ytan och varmt som en varm källa på botten.  Njut av en filippinsk lunchbuffé som förbereds av båtbesättningen på en plats där det är populärt att sola, Smith Beach. Snorkla vid Reef Garden för att se olika vattendjur och glöm inte att ta en minnesvärd bild av dig själv med den vackra utsikten vid Twin Lagoon. Du kommer att vara tillbaka i Corons centrum omkring 16:30.

Coron: Utflykt mellan öar, laguner och sjöar

2. Coron: Utflykt mellan öar, laguner och sjöar

Dagen börjar med upphämtning tidigt på morgonen från ditt hotell i Coron och beger dig till den närliggande kajen. Hämta upp din utrustning för vattenaktiviteter, för snorkling senare under dagen, och åk ut på vikens turkosfärgade vatten. Medan du glider fram över vattnet kan du beundra den hisnande utsikten över landskapets holmar och klippformationer mellan varje uppehåll under rundturen. En av de mest populära destinationerna är CYC Beach, favoriserad av både lokalbefolkningen och turister. Med sin vita sand och klara grunda vatten är stranden den perfekta platsen för ett avslappnande bad eller snorkling för att beundra livet i havet En annan av turens destinationer som är perfekta för vattenaktiviteter är den fantastiska Atwayan-stranden, varifrån du också kan njuta av en resa till det fascinerande Quin Reef, Green Lagoon och Las Islas De Coral. Efteråt, bege dig till den otroliga Kayangan-sjön och Twin Lagoon, för att förundras över det smaragdgröna vattnet som glittrar i solljuset. Njut av mer ledig tid för att utforska dessa hemliga platser, ta ett dopp i det uppfriskande vattnet eller ta några bilder till ditt semesteralbum.  När du har fått upp aptiten efter bad och snorkling är det tid för mat, vilket betyder grillad lunch och havets läckerheter i en miljö med det kristallklara havet som bakgrund.

Coron Tour A: Kayangan Lake & Quin Reef Tour med lunch

3. Coron Tour A: Kayangan Lake & Quin Reef Tour med lunch

Idag kommer du att upptäcka Coron Islands skönhet som börjar med den magnifika klippformationen och höga miljoner år av kalksten. Besök den mest unika öns destination, kristallklart vatten, pudervita sandstränder, förtrollade sjöar, sjunkna gamla skeppsvrak, vackra fiskar och olika koraller i korallträdgårdarna. Resplanen börjar kl. "KAYANGAN LAKE" Upplev den förtrollande skönheten i denna sjö. Tillgänglig med 10 minuters stigning. Det kristallklara vattnet i kayangan-sjön ligger på en bergsvägg; under vattnet är som ett månlandskap. Det finns en liten träväg och plattform där du kan hålla dina saker om du går och simmar. "CYC BEACH (CORON YOUTH CLUB)" En av stranddestinationerna för turen är CYC (Coron Youth Club) Beach. CYC betyder "Coron Youth Club." Ett intressant faktum om denna plats är att det är den enda stranden utan entréavgift. Den har en lång sträcka vilket gör den till det bättre valet när det kommer till simning. Stranden har en pittoresk utsikt, dekorerad av klippformationer, mangroveträd och pudervit sand perfekt för att sola. "SUNSET BEACH" Den heter sunset beach på grund av utsikten över solnedgången. Denna strand är ett bra område för lunch. En vacker strand, med kristallklart vatten. "LAS ISLAS DE CORAL" Bara ett litet dopp från CYC Beach och du kommer till Las Islas de Coral där du kan snorkla. När du simmar i snorklingsområdet, var försiktig eftersom det finns många sjöborrar utspridda runt golvet. Detta område är också rikt på färgglada koraller och fiskar.

Coron: Privat övandring på en yacht eller speedbåt

4. Coron: Privat övandring på en yacht eller speedbåt

Upplev en exklusiv rundtur på Coron Island ombord på din egen privata yacht eller motorbåt. Promenera längs två idylliska stränder, Banol Beach och CYC Beach, och upptäck vad som finns under Barracuda Lake som du planerar att snorkla. Njut av en inkluderad lunch och valfri upphämtning. Välj att möta din guide på en av mötesplatserna eller bli hämtad direkt från ditt hotell. När du sedan lämnar Coron Harbor Square sätter du segel på det turkosa vattnet för att utforska öns unika charm. Var redo för kameran när du besöker Corons berömda Kayangan-sjö, Barracuda-sjön och Twin Lagoon, där den sistnämnda ligger gömd bland häpnadsväckande kalkstensklippor. Eftersom detta är en privat resa får du gott om tid att ta in sevärdheterna i din egen takt. När du fortsätter dagen med att öhoppa runt på en av de bästa ödestinationerna i Asien, stanna till och promenera längs orörda stränder, bland annat Banon Beach och CYC Beach. Låt dig välkomnas av deras gyllene sand och klara, turkosa vatten. Om snorkling är din kopp te kommer du att njuta av ett besök till Coral Garden, som är känd för sina livfulla koraller och sitt färgglada marina liv. Se till att du tar med dig din undervattenskamera eftersom detta kan vara den bästa korall du någonsin sett. Refuel under resan med en inkluderad 3-rätters traditionell lunch. Du kan också ta med dig egen mat och dryck ombord för att ytterligare anpassa din privata resa. Förbättra din upplevelse genom att lägga till den privata resefotografen som tillägg för obegränsat antal bilder, USB i mjuka kopior, drönarbilder ingår och alla foton är förbättrade för oslagbara minnen och lättare att dela på dina konton i sociala medier!

Coron: Öhoppning med kustklippor, strand och Malcapuya

5. Coron: Öhoppning med kustklippor, strand och Malcapuya

Segla i lokal stil på en filippinsk Banca-båt för att ge sig ut till de mest populära öarna i Coron. Denna all-inclusive tur innefattar upphämtning och avläminig, en lokal lunch och snorkelutrustning så att du kan fördjupa dig i en hel dag av öhoppning. Efter upphämtning från ditt hotell och en snabb säkerhetsgenomgång, hämtar du ut din snorkelutrustning innan avfärd. Din första stopp är Banana Island. Även om du inte kommer att kunna upptäcka bananer, väntar en mjuk strand och lata hängmattor på dig. Det andra stoppet är en av Corons mest välkända öar. Malcapuya Island har den bästa stranden i Coron med fantastisk blå himmel, smaragdgrönt vatten och vit sand. Upptäck det ännu mer färgglada och fantastiska marina livet under vattnet med snorklingsredskapen. Sista stoppet är Bulog Dos Island, känd för sin mer privata atmosfär borta från folkmassorna. Här kan du ta bilder, njuta av att sola, eller bada. Slutligen är det dags för en BBQ-lunch i lokal stil med skaldjur och mer, mitt i det fantastiska landskapet, innan du beger dig tillbaka till hotellet.

Coron Island Tour med Barracuda lake och Twin Lagoon

6. Coron Island Tour med Barracuda lake och Twin Lagoon

Idag kommer du att upptäcka skönheten på ön Coron, som börjar med de magnifika klippformationerna och den miljontals år gamla kalkstenen. Besök den mest unika ödestinationen, kristallklart vatten, pudervita sandstränder, förtrollade sjöar, sjunkna gamla skeppsvrak, vackra fiskar och olika koraller i korallträdgårdarna. Resan börjar vid: Barracuda Lake - känns som en drömvärld. Ingången till sjön leder dig längs en stig som slingrar sig genom taggiga klippor som ser ut att komma direkt från en film innan de avslöjar den vackra, expansiva Barracuda-sjön. Sjön är enorm men simmare kan njuta av ett avgränsat område med fridykningsparadis i det djupa vattnet. Undervattensklippor får dig att häpna när du snorklar eller fridyker i denna sötvattensjö på ön Coron. Smith Beach -, Smith Point Beach är tvåa i tävlingen om bästa tropiska matplats i Palawan. På denna lilla ö kan strandbesökare fylla sina magar med de färskaste skaldjuren i stan! Skeleton Wreck - är en liten fiskebåt som ligger på Coron Island. Vraket ligger på en sluttning och börjar på 4 meter. Det mesta av båten har vittrat bort och lämnat kvar revbenen, därav namnet skelettvraket. Skeleton är ett litet öppet vrak och lämpligt för nybörjare. Det finns en hel del makroliv som gömmer sig här om du har ett bra öga. På grund av sitt ringa djup är Skeleton Wreck också populärt bland snorklare. Twin Lagoon- Tvillinglagunerna är där det varma vattnet från det öppna havet möter det rena vattnet från den underjordiska floden. Du känner det varma havsvattnet på huden när du kliver av båten, och när du reser längre in i lagunen, när rent vatten rinner, känner du att det blir svalare. Reef Garden - fristadsområdet är lite djupt, men har en mycket vacker undervattensmiljö med en mängd olika koraller och tropiska fiskar. Det är inte ofta man har möjlighet att besöka den vackra ön och ha roliga aktiviteter med familjen, nära och kära eller vänner.

Coron: Vattensportupplevelse

7. Coron: Vattensportupplevelse

Ha en rolig dag ute till havs i Coron och prova upp till 4 olika spännande vattenattraktioner. Gå på 2, 3 eller 4 åkattraktioner; valet är helt ditt. Njut av en dag ute i havet och blötlägg i landskapet. Lämna solbadet åt sidan och skaka upp din semester med dessa 4 spännande vattensporter. Möt din instruktör på Coron Harbor Square för att starta ditt äventyr. Sätt ut på det turkosa vattnet och känn adrenalinrusningen på de åkattraktioner du väljer. Bumpa med på en bananbåt, håll fast vid flygfisken, försök att hålla sittplatser på en våffla och försök att inte skrika medan du åker på glidflygplanet. Bestäm vilken av åkattraktionerna du vill gå på när du anländer. Du kan också prova kajakpaddling gratis. Utnyttja det härliga varma vädret i Coron med en dag ute på havet. Ha en oförglömlig dag med dina vänner och familj och njut av ditt livs åktur.

Från Coron: Kryssning med Twin Lagoon och Skeleton Wreck med lunch

8. Från Coron: Kryssning med Twin Lagoon och Skeleton Wreck med lunch

Ta en dag till havs och njut av strandlivet på denna dagstur till Corons stränder, där du får utforska tre av Corons vackraste stränder på bara en dag! Börja dagen med en båttur till Malcapuya Island, där du kan njuta av panoramautsikten över kustklipporna när du tar dig fram. Upplev Corons orörda stränder och klara vatten på en kryssning med ö-hoppning, komplett med lunchbuffé, guide och transfer från dörr till dörr tur och retur från hotell i staden. Klättra upp till det kristallklara vattnet i Kayangan Lake, simma i Twin Lagoon, snorkla i Skeleton Wreck och utforska Siete Pecados/ Reef Garden. Fånga några strålar på Corn Youth Club Beach och Sunset/ Atwayan Beach. I paketet ingår kajakpaddling och snorkelutrustning kan hyras.

Coron: Envägs flygplatstransfer

9. Coron: Envägs flygplatstransfer

Resan från Busuanga flygplats till Coron tar cirka 30-45 minuter. De flesta hotell och resort på ön erbjuder inte en sådan tjänst. Om de gör det, är den oftast dyr. På liknande sätt kan det vara svårt att boka en taxi och det kan också kosta dig mer. Lyckligtvis kan du förboka din ankomstöverföring online. Coron flygplatstransfer-tjänsten tar dig från Busuanga Airport till ditt hotell i centrum av Coron. Din förare möter dig på flygplatsen och tar dig till en av bilarna. Eftersom detta är en delad tjänst kan avgångstiderna variera beroende på gästernas ankomsttid.

Coron Island Tour A med Kayangan Lake med lunch

10. Coron Island Tour A med Kayangan Lake med lunch

Idag kommer du att upptäcka skönheten på ön Coron, som börjar med de magnifika klippformationerna och den miljontals år gamla kalkstenen. Besök den mest unika ödestinationen, kristallklart vatten, pudervita sandstränder, förtrollade sjöar, sjunkna gamla skeppsvrak, vackra fiskar och olika koraller i korallträdgårdarna. Resan börjar vid: "Kayangan Lake" Upplev den förtrollande skönheten i denna sjö. Tillgänglig genom en 10-minuters klättring. Det kristallklara vattnet i Kayangan Lake ligger på en bergvägg; under vattnet är det som ett månlandskap. Det finns en liten träväg och plattform för att stanna dina saker om du simmar. "cyc beach" En av stranddestinationerna för turnén är cyc (coron youth club beach. CYC betyder Ett intressant faktum om denna plats är att det är den enda stranden utan inträdesavgift. Den har en lång sträcka vilket gör den till ett bättre val när det gäller simning. Stranden har en pittoresk utsikt, dekorerad med klippformationer, mangroveträd och pudervit sand som är perfekt för solbad. "sunset beach" Den heter sunset beach på grund av utsikten över solnedgången. Denna strand är ett bra område för lunch. En vacker strand med kristallklart vatten. "las Islas de coral " Bara en liten simtur från cyc beach och du kommer till Las Islas de Coral där du kan snorkla. När du simmar i snorklingsområdet, var försiktig eftersom det finns många sjöborrar utspridda runt golvet. Detta område är också rikt på färgglada koraller och fiskar.

Lägg till datum

Saker att göra i
Coron

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Coron

Alla aktiviteter

32 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Coron

Utforska alla

Coron: Fler aktiviteter och sevärdheter

Coron: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.