Välj datum
Upplevelser i

Cordoba

Res tillbaka till medeltiden och upptäck storslagen arkitektur, blomsterfyllda uteplatser och smaskiga tapas.

Alla saker att se i Cordoba

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Cordoba? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cordoba

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 13 004 omdömen

Byggnaden är helt enkelt hisnande och ett absolut måste att besöka om du är i Cordoba. Vi använde inte ljudguiden, utan föredrar att läsa alla användbara skyltar runt varje anmärkningsvärd utställning. Den lilla kartan är verkligen användbar och det finns QR-koder, för ytterligare information. Det är ett spektakulärt utrymme och även om det var väldigt upptaget kändes det inte så och vi hittade några härliga ställen att sitta och bara njuta av arkitekturen och lugnet.

Vi var med Afrika och hon var en utmärkt expt. Mycket professionell i allt. Förutom att innehållet var väldigt trevligt och attraktivt, visste han hur han skulle sköta tiderna så att det inte fanns några lediga ytor när ett område inte gick att gå in på grund av att det var mycket folk. Man kan säga att hon är ett fantastiskt proffs och kan ämnet på djupet. Vi skulle upprepa, utan tvekan.

Varje gång jag har använt den här plattformen har jag gillat dess sätt att arbeta, det enda är kanske överbeläggningen av de besökta platserna som ibland hindrade att lyssna på guidens förklaringar för att interagera med andra guider från andra grupper för att använda samma kanal i systemet med audio Guiden för besöket i moskén mycket bra

Extraordinär upplevelse: speciell atmosfär, kalla, varma, mycket varma bad, hamam och 15 minuters massage. Mycket vänlig personal. Jag rekommenderar verkligen!

Wonderful tour, the guide was sweet and knowledgeble.