Coral Lagoon: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Malta: Comino, blå lagun och grottor Båtkryssning

Malta: Comino, blå lagun och grottor Båtkryssning

Utforska den vackra ön Comino och dess omgivningar på en dagstur med båt. Upptäck Ahrax-grottan, Santa Maria-grottan och andra berömda sevärdheter innan du simmar eller snorklar i det klara vattnet i Blue Lagoon. Du avgår från St Paul's Bay och påbörjar din kryssning längs Maltas norra kust. Vi passerar alla sevärdheter, inklusive St Paul's Islands och statyn av St Paul's, och Ahrax Point. Fortsätt kryssa genom Cominos norra kanal där du passerar elefanternas huvud, Santa Maria Bay, St Nicholas Bay och Comino Hotel. Gör snabba stopp för att gå in i både Ahrax-grottan och Santa Maria-grottan. Under hela resan kommer kapten Kevin att informera dig om platserna och ge dig information om Malta. Efter cirka 1 timme anländer du till ön Comino i den berömda Blå lagunen. Båten lägger till och du kan njuta av ett stopp på 4,5 timmar. Under resan är du välkommen att använda alla faciliteter ombord på båten eller gå av och utforska ön. Koppla av och sola på övre däck eller hitta lite skugga på huvuddäcket. Ta ett uppfriskande dopp i det svala, kristallklara vattnet. Utnyttja toaletter för män och kvinnor, skåp och cafeterian som serverar varma och kalla drycker. När din tid i Comino är slut kan du bege dig till ön Gozo utan att stanna. Kryssa runt i Mgarrs hamn och se fler viktiga platser från båten. Återvänd till Malta via Cominos södra kanal och passera Crystal Lagoon med sina grottor och St Marys torn.

Malta: Solnedgångskryssning till Blå lagunen

Malta: Solnedgångskryssning till Blå lagunen

Se den vackra Blå lagunen mot en fantastisk solnedgång på en resa runt Maltas norra kust ombord på en båt som har en bar med full service och mat. Simma, koppla av och njut av drinkar medan du beundrar panoramautsikten över Malta, strandgrottor och vikar och otroliga klippformationer på en returresa från Bugibba Jetty. Glid förbi St Paul's Island, Ghadira Bay, Coral Cove och Ahrax Point på din resa till Blå lagunen. Stanna till vid Blå lagunen i drygt två timmar och njut av att gå längs den orörda stranden utan dagens folkmassor, koppla av på båtens övre däck eller ta ett dopp i lagunens svala vatten med den nedgående solen som bakgrund. Njut av den utsökta maten som finns ombord till middag innan du kryssar tillbaka till Malta under stjärnorna på en timmes lång returresa.

Mellieha: Malta Jet Ski uthyrning / hyra, ingen licens krävs

Mellieha: Malta Jet Ski uthyrning / hyra, ingen licens krävs

Boka din vattenskoteruthyrning på den fantastiska Medelhavsön Malta strax utanför öarna Comino (mellieha / cirkewwa malta) och förbered dig för ett spännande äventyr på vattnet. Vid ankomsten möter du den vänliga och professionella Jet ski instruktören som kommer att vägleda dig genom hela processen. Din upplevelse börjar med en omfattande säkerhetsgenomgång, som säkerställer att du förstår hur du använder vattenskotern på ett säkert och självsäkert sätt. Denna genomgång är avgörande för din säkerhet och njutning och täcker alla viktiga aspekter av vattenskoterkörning, inklusive hantering, navigering och säkerhetsprotokoll. När du har genomgått säkerhetsgenomgången är det dags att göra dig i ordning. Ta på dig en bekväm och säker flytväst som är utformad för att hålla dig säker under körningen. Du kommer att åka en helt ny jetski av modell 2024, känd för sin kraft, tillförlitlighet och eleganta design. Känn spänningen när du startar motorn och glider ut över Maltas kristallklara blå vatten. När du susar fram över de blå vågorna kan du njuta av den hisnande utsikten över Maltas fantastiska kustlinje. Med sin unika blandning av historiska platser, gömda vikar och orörda stränder finns det ingen brist på vackra landskap att njuta av. Oavsett om du är ute efter en adrenalinkick eller en lugn åktur erbjuder vattnen runt Malta den perfekta jetski-miljön för båda. En av de bästa delarna med att hyra jetski på Malta är den frihet det ger dig. Utan behov av licens kan vem som helst uppleva glädjen av att åka en högdriven jetski. Utforska i din egen takt. Flexibiliteten i uthyrningen gör att du kan skapa ditt eget äventyr, vilket gör det till en perfekt aktivitet för ensamresenärer, par eller grupper av vänner. Om du vill ha mer tid på vattnet kan du enkelt boka en längre jetski-session. Förläng din hyra för att maximera din upplevelse, vilket ger dig gott om tid att utforska mer av Maltas fantastiska havslandskap. Om du vill dela spänningen med en vän eller familjemedlem kan du dessutom välja att betala lite extra för att ta med en annan passagerare. Att dela resan gör äventyret ännu mer minnesvärt och roligt. När din session är slut går du tillbaka till mötesplatsen för att lämna tillbaka din jetski. Processen är enkel och problemfri, så att du kan avsluta din dag på ett bra sätt. Att hyra en vattenskoter på Malta är en oförglömlig upplevelse som kombinerar spänningen i en vattenskoter med hög effekt med den maltesiska kustens skönhet. Eftersom det inte krävs något vattenskoterkörkort kan vem som helst delta i det roliga och njuta av friheten att utforska Maltas kustlinje på sin fritid. Missa inte den här spännande möjligheten att skapa bestående minnen på vattnet. Boka din vattenskoterhyra idag och gör dig redo för ett äventyr utan dess like.

Båttur till Malta, Gozo och Comino

Båttur till Malta, Gozo och Comino

Gör dig redo att upptäcka Maltas legendariska hav i en personligt anpassad upplevelse. Från idylliska stränder till hisnande vyer och vågiga äventyr - vi är redo att dela med oss av öarnas hemligheter. Vi är inte ute efter massturism, utan vill hellre dela med oss av exklusiva upplevelser runt Malta, Gozo och Comino. Hoppa ombord på vår säkra och bekväma båt som bemannas av kunniga och vänliga skeppare. Från en titt upp på Valletta från Grand Harbour, till simning i avskilda och hemliga sandstränder.

Exklusiv charter med katamaran

Exklusiv charter med katamaran

När vi sätter segel kan kunderna njuta av den maltesiska kustens pittoreska skönhet, med möjlighet att koppla av på däck, njuta av solen eller hitta skydd i skuggiga områden. Under resan stannar vi till vid olika förtrollande vikar där kunderna kan fördjupa sig i det klara, azurblå vattnet och delta i snorklingsaktiviteter för att upptäcka det livfulla marina livet under ytan. Förutom den berömda Blue Lagoon på Comino kan katamaranen ankra vid hisnande vikar runt Malta och Gozo. Gästerna uppmuntras att ta med egen mat och dryck eller välja från en meny med förfriskningar som finns ombord. Vissa katamaranturer kan också erbjuda möjligheten att beställa catering i förväg eller ta med lokala specialiteter, vilket förhöjer den kulinariska upplevelsen mot bakgrund av Medelhavet. I slutet av den 8 timmar långa katamaranturen kommer kunderna att ha skapat bestående minnen och ha njutit av det bästa som Malta, Comino, Gozo och deras omgivande vikar har att erbjuda. Kombinationen av utforskning, avkoppling och kulinariska läckerheter gör detta katamaranäventyr till ett perfekt sätt att upptäcka de olika och fängslande landskapen i den maltesiska skärgården. Vårt katamaranäventyr är en varm inbjudan till kunder som söker avgångspunkter bortom Marina di Valletta. För dem som bor i Bugibba kan resan börja från Bugibba Jetty, som är en bekväm och naturskön startplats. Kunder som befinner sig på den förtrollande ön Gozo kan dessutom välja att avresa från en av de charmiga hamnarna. Även om dessa alternativa upphämtningsplatser erbjuder olika startplatser, är det viktigt att notera att valet av Bugibba Jetty eller Gozo som avgångsplats kan innebära en extra avgift. Denna flexibilitet tillgodoser våra kunders individuella preferenser och säkerställer att de påbörjar sin utforskning av Malta, Gozo och Comino från en plats som passar deras bekvämlighet och förbättrar deras totala katamaranupplevelse. TID & VARAKTIGHET -Vi sätter segel kl. 10.00 och återvänder kl. 18.00. KAPACITET -Max 14 gäster INKLUDERAT -Excess12 katamaran -Professionell skeppare - Bränsle - Städning före och efter charter -Din alldeles egen professionella skeppare. -Obegränsat med vatten och läsk ombord. -Rengöring av båten före och efter -Bränsle Även ombord att använda: Paddelbrädor Snorklingsutrustning Nudlar Grill för BBQ

Katamarancharter på kvällen

Katamarancharter på kvällen

En charterkväll utmärker sig med sin förtrollande blandning av solnedgångens magi, stadens ljus och en lugn atmosfär. När solen sjunker under horisonten skapar de skiftande färgerna på himlen och den glittrande stadsbilden en fängslande, romantisk atmosfär. Med färre båtar på vattnet känns upplevelsen exklusiv och privat, vilket gör den idealisk för speciella tillfällen. Den lugnande havsbrisen, möjligheten att titta på stjärnor och de kulinariska läckerheterna bidrar till en unik och minnesvärd resa. Oavsett om det är en romantisk kväll, ett firande eller bara en önskan om en lugn tillflyktsort, erbjuder en kvällscharter en distinkt och magisk maritim upplevelse.

De mest populära sevärdheterna i Il-Mellieħa

Att göra i Coral Lagoon

Städer i Malta

Coral Lagoon: Fler aktiviteter och sevärdheter

Coral Lagoon: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Coral Lagoon

Samlat omdöme

4.7
(786 recensioner)

Det var en mycket trevlig resa. Boarding var i tid och vi njöt till fullo av solnedgångsvyn och badaktiviteter under resan. Ps: Vi bokade faktiskt en turné den 17 augusti men vi kom ihåg fel datum för turnén till den 18 augusti och insåg först att vi missade turnén på morgonen den 18:e. Vi bokade omedelbart en ny turné den 18 augusti utan något hopp om att göra anspråk på eller avbryta turnén den 17:e eftersom det faktiskt var vårt fel. Vi kom till hamnen vid avtalad tid för att göra ombordstigningen och träffade Katherine där. Efter att ha pratat med henne om den missade resan blev vi så förvånade att hon kom ihåg vårt namn i listan över gäster och sa till oss att hon skulle hjälpa till att återbetala den missade resan. Tack så mycket Katherine och teamet och vi rekommenderar starkt turnén till alla!

Resan med Hornblower rekommenderas varmt! Denna båt har den bästa platsen i lagunen. Vi tog också fartbåten till Comino-grottorna, barnen var trillade! Grotttur är verkligen värt priset, det är så vackert och du får en bra närbild av landskapet. På Hornblower: Skulle inte rekommendera toppdäck/solstolar, det är packat/trångt och väldigt väldigt varmt. Vi ändrade oss som tur var när vi gick ombord och satte oss på däck i skuggan. Trevlig och trevlig personal på båten. Lite svårt att höra viktiga meddelanden ombord (som avgångstider), skriftliga instruktioner dessutom skulle vara en förbättring. Vi kommer definitivt att ta denna resa igen med Hornblower :)

Att åka Hornblower-båtkryssningen var en oförglömlig upplevelse. Från det ögonblick som jag kom in omslöt elegansen i atmosfären mig och skapade en atmosfär som var både lyxig och välkomnande. Kundtjänsten var exceptionell, med ett team som alltid var redo att hjälpa och göra upplevelsen trevlig. Mångfalden av vattenaktiviteter var imponerande och erbjöd något för alla, från snorkling till motorbåtsturer. Varje ögonblick som spenderades på denna båtkryssning var rent nöje (särskilt ananascocktails 🍍🤭). Jag rekommenderar starkt detta för en oöverträffad båtupplevelse på Malta.

Jag och min pappa hade en otrolig dag! Besättningen var fantastisk och drinkarna var också fantastiska. Vi åkte på båtturen i en riktigt blåsig dag vilket gjorde det omöjligt att gå till grottorna men de gjorde allt de kunde för att visa oss allt så nära som möjligt! 100% rekommenderar denna aktivitet. Jag kommer definitivt att återkomma och upprepa det!

Otrolig kryssning, Kevin och hans team var mycket välkomnande. Jag rekommenderar med slutna ögon!