Inträdesbiljett

Rom: Colosseum, Forum Romanum & Palatinen inträdesbiljetter

Rom: Colosseum, Forum Romanum & Palatinen inträdesbiljetter

Snart utsåld
Snart utsåld

Från 225 SEK per person

Gå in till Colosseum, Palatinen och Forum Romanum i centrala Rom genom entrén med snabbkö med ett kombinationspaket. Upplev Rom bekymmersfritt i din egen takt. Förundras över ruinerna av några av den romerska republikens främsta monument.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Biljett med köföreträde
Bokningsbekräftelse inom 48 timmar
Du kommer att ta emot en bokningsbekräftelse från turoperatören efter att du genomfört din beställning.
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Res tillbaka till antikens Rom med biljetter till Colosseum, Forum Romanum och Palatinen
 • Njut av en snabb, prioriterad entré på din valda besökstid till Colosseum
 • Få en nedladdningsbar karta över det kejserliga Rom för att kunna utforska platserna enklare
Beskrivning

Hoppa över den långa biljettkön och gå direkt till snabbvägsingången för säkerhetskontroller. Efter att ha kommit in i Colosseum vid din utsatta tid, återupplev berättelserna om kejsare och gladiatorer.

Colosseum, som startade under kejsaren Vespasianus 72 e.Kr., och färdigställdes av hans son Titus 80 e.Kr., var den största amfiteatern som någonsin byggts.

Föreställ dig de våldsamma slagsmålen mellan människa och odjur, när du står på den elliptiska arenan, som består av 4 nivåer, och en gång har plats för upp till 73 000 åskådare. Din biljett inkluderar också ett inträde till Palatine Hill och Forum Romanum, måste-se sevärdheter för alla som besöker "den eviga staden". Enligt gammal tradition är detta platsen där Rom föddes.

Titta ner på ruinerna av tempel i Imperial Forum, centrum för allt politiskt, socialt och ekonomiskt liv i staden under den romerska republiken. Upplev de äldsta delarna av Rom från de viktigaste av dess "sju kullar".

Ingår
 • Snabbinträde till Colosseum vid vald tidpunkt
 • En ingång till Colosseum och en ingång till Forum/Pfalz giltiga i 24 timmar från första användningen
 • Bokningsavgift
 • Nedladdningsbar karta över det kejserliga Rom
 • Guidade rundturer
Covid-19-åtgärder
Deltagarkrav
 • Du måste bära munskydd för att delta
 • Du måste genomgå en obligatorisk temperaturkontroll

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Gå direkt till Colosseums disk för besökare med prioriterade biljetter för att köa till de obligatoriska säkerhetskontrollerna. Denna kö är märkt med skylten "Ticket Holder and Roma Pass".

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att ta med

 • Pass eller ID-kort

Inte tillåtet

 • Bagage eller stora väskor

Bra att veta

 • Observera sevärdheternas säsongsbaserade öppettider och ta hänsyn till detta om du väljer att boka en tid på kvällen, så att du får tillräckligt med tid för ditt besök.
 • Entrétiden till varje sevärdhet kan flyttas en timme beroende på tillgänglighet.
 • Denna biljett ger dig inträde till varje sevärdhet en gång
 • Biljetten är giltig i 24 timmar och inkluderar 1x tillträde till Colosseum vid den valda tiden och 1x tillträde till Forum Romanum och Palatinen
 • Det är inte tillåtet att gå in till sevärdheterna med resväskor och stora väskor.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,5 /5

baserat på 20801 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,3/5
 • Service
  4,4/5
 • Organisering
  4,3/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Detaljerad utställning med originalkomponenter inne i Colosseum. Ljudguiden, som du kan köpa för ytterligare 6 €, är tyvärr relativt sparsmakad med information. På 6 stationer kunde man höra eller se lite bakgrundsinformation om användningen och konstruktionen av Colosseum på cirka 4 minuter vardera, varav de flesta bestod av filmklipp (t.ex. Spartacus). Eftersom stationerna bara innehåller några minuters ljudmaterial är det också enkelt för två att dela på en guide och turas om att lyssna. Egna hörlurar rekommenderas, de medföljande är obekväma och ljudkvaliteten är dålig.

Läs mer

4 maj 2022

De tre platserna är storslagna. De är dock mycket omfattande och långa att täcka. Svårt att göra alla tre i rad på en halv dag. Observera: biljetten tvingar dig att gå på Forum och Palatinen samma dag, medan Colosseum måste göras först vid den angivna tiden. Så om du inte kan göra alla tre på samma dag, begränsa dig till Colosseum den första dagen och gör de andra dagen efter. Generellt sett för lite information på plats. Få indikationer, få visning av namnen på monument. Det här är intressanta promenader att ta, men för att förstå något om dem måste du vara beredd på dem... Om du inte väljer de guidade formlerna, som har andra nackdelar. Dricksvatten och toaletter finns på platsen. Skip-the-line-biljetterna sparade inte riktigt tid vid entréerna, eftersom publiken inte var så stor trots att vädret var strålande.

Läs mer

4 maj 2022

Det är en helt otrolig upplevelse att gå omkring bland alla dessa 2000 år gamla ruiner! Och utsikten över Forum Romanum från Palatinen är magisk. På minussidan ligger att det inte längre finns någon möjlighet att hyra audioguides på plats i Forum Romanum. Istället hänvisas man till att ladda ned en ganska tung app, samtidigt som wifi:t inte funkar inne på området. Personalen hävdar att det är bättre inne på Colosseum, men det hjälper ju inte om man är inne på Forum Romanum… Så för vår del fick vi nöja oss med att läsa på de skyltar som finns. När vi frågade om det fanns möjlighet att köpa in sig på en guidad visning på plats fick vi också kalla handen. Bra att veta att det finns gott om dricksvattenkranar inne på Forum Romanum. Numera finns även ett café vid en av ingångarna.

Läs mer

20 april 2022

Produkt-ID: 127592