Våra mest rekommenderade saker att göra i Colònia de Sant Jordi

Från Colònia de San Jordi: Katamaran till Es Trenc

Från Colònia de San Jordi: Katamaran till Es Trenc

Hoppa ombord på en katamaranbåt och kryssa iväg från Colònia de Sant Jordi till den enastående vackra stranden Es Trenc, på en härlig guidad kryssning på havet. Bada i det turkosa kristallklara vattnet, beundra naturens sällsamma skönhet och njut av en riktigt god lunchbuffé. Den tysta båten låter dig segla över Medelhavets klarblå vatten samtidigt som du solar ombord och bättrar på brännan. Njut av den underbara atmosfären i de lugna omgivningarna, när du passerar den perfekta stranden Es Caragol och kastar ankar igen. Använd dig av de kostnadsfria snorklingsmaskerna för att ta en titt på det marina livet under ytan. Ta ett svalkande dopp i de turkosa vattnen endast några meter från den idylliska sandstranden. Luta dig tillbaka och slappna av medan besättningen ombord förbereder en god lunchbuffé med ett urval av kött (kycklingbröst, grillspett och korvar), fräscha sallader och goda kakor till efterrätt. Du kan njuta av några goda läskedrycker och mineralvatten under hela resans gång, samt välsmakande lokalproducerade viner från Mallorca och sangria under måltiden.

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

Mallorca: Örundtur med båt, tåg och transfer till hotellet

Denna tur är känd som "Island Tour of Mallorca" eftersom det är en resa som låter dig upptäcka städer som Sóller, Sollers hamn, klippor som La Calobra och kustlinjen på nordvästra Mallorca runt Serra de Tramuntana med olika transportmedel som tåg, spårvagn och båt. Resan börjar med ett vintagetåg från Palma till Sóller, en charmig stad med ett vackert torg och en historisk kyrka. Det finns inte tid att besöka denna stad, för när du kommer fram går du ombord på den historiska träspårvagnen som tar dig på en naturskön resa genom apelsinlundar och pittoreska byar till Port de Sóller där båten till La Calobra väntar - Denna del av resan är särskilt hisnande, eftersom du får se de robusta klipporna och det kristallklara vattnet i Medelhavet på nära håll. När du kommer fram till La Calobra har du tid på dig att utforska området, som har en vacker strand och en naturlig stenbåge. Du kan också besöka Torrent de Pareis, en fantastisk ravin som har skurits ut av en bergsström. Slutligen tar du en buss tillbaka till mötesplatsen Sammantaget är turen ett perfekt sätt att uppleva några av Mallorcas vackraste landskap och charmigaste städer. Rutten kan göras omvänt beroende på tidtabellen för tåg och spårvagn och rutten med båten kan ändras till en panoramarutt med buss för att komma till La Calobra, om det är dåliga väderförhållanden för att segla. *I dessa fall utgår ingen ersättning.

Mallorca: Privat båttur till södra stränderna i Llaut

Mallorca: Privat båttur till södra stränderna i Llaut

Vi erbjuder en unik och autentisk upplevelse på Mallorca. Vår omsorgsfullt restaurerade träbåt från 1973 förflyttar dem till en svunnen tid och låter dem kryssa som de gamla mallorkinerna. De kommer att utforska de fantastiska stränderna och sandstränderna på södra Mallorca, kända för sin skönhet och charm. Våra kunniga guider kommer att visa höjdpunkterna, inklusive Es Trenc, Colonia de Sant Jordi och Sa Rápita, medan de njuter av turkost vatten och pittoreska landskap. Dessutom får de tid att koppla av och simma i det kristallklara vattnet. Vi erbjuder också gratis förfriskningar och drycker för att förhöja deras njutning. Boka denna guidade tur och skapa oförglömliga minnen medan du utforskar Mallorca på ett autentiskt och härligt sätt.

Colonia Sant Jordi: Klassisk och express båttur till Cabrera

Colonia Sant Jordi: Klassisk och express båttur till Cabrera

Cabrera Island är en liten, obebodd ö som ligger på Mallorcas sydkust. Den pittoreska ön ingår i nationalparken Cabrera Archipelago Maritime-Terrestrial och är känd för sin fantastiska natur, sitt kristallklara vatten och sin rika biologiska mångfald. Börja din resa på Colonia Sant Jordi och anlända till Na Foradada, den allra första ön i Cabrera Archipelago. Väl framme på ön går du i land i Cabreras hamn där nationalparkens guide välkomnar dig med en kort introduktion om ön så att du kan få ut det mesta av din tid på ön. Under din lediga tid på ön kan du välja vad du vill utforska bland de olika sakerna att göra på ön: - se slottet: ett kulturminnesmärkt vakttorn som har bevittnat ön Cabreras historia sedan 1400-talet. - Besök Cabreras museum "Es Celler": det byggdes på 1800-talet av familjen Feliu, som tidigare ägde ön. Det bevarar strukturen i familjen Felius källare och visar öns historia. - Upptäck de arkeologiska platserna från romersk, bysantinsk och fransk tid. - Utforska det franska monumentet: byggt till minne av de franska fångar som dog i fångenskap under självständighetskriget. - Koppla av vid Sa Platgeta och S'Espalmador: stränder med kristallklart vatten där du kan simma och njuta av vattenvärlden. - Gå runt i den botaniska trädgården: en kopia av Sollers botaniska trädgård där du kan lära känna och beundra den endemiska floran i Cabrera-arkipelagen. - Ta en lätt promenad till Ensiolas fyr: den sista fyren på Balearerna. Gå ombord på båten igen för att åka till Sa Cova (den blå grottan) där du går in (om väderförhållandena tillåter det) och kan ta en uppfriskande simtur. Efter stoppet vid Sa Cova återvänder vi till Colonia Sant Jordi. Du kan välja mellan 2 alternativ: 1- Den klassiska turen med en varaktighet på 6 timmar 2- Expressturen med en varaktighet på 3 timmar Båda alternativen erbjuder samma resplan, den enda skillnaden är hur mycket fritid du får i Cabrera. Om du väljer den klassiska turen får du 4 timmars ledig tid på ön Cabrera. Om du väljer Express-turen får du 1 timmes ledig tid i Cabrera

Mallorca: Hams grottor Inträdesbiljett med transport

Mallorca: Hams grottor Inträdesbiljett med transport

Utforska de dolda underverken i Hams' grottor med inträdesbiljetter och transfer tur och retur från din plats på Mallorca. Låt dig fascineras av unika formationer i form av krokar och bevittna en magi utan motstycke när du passerar genom de olika salarna i de upplysta grottorna. Besöket tar ca 1 timme att genomföra. Din resa till Hams grottor börjar med en upphämtning med buss från din adress eller närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid det tar att ta sig till grottorna beror på var ditt hotell ligger. Efter ankomsten kan du gå in med de biljetter som ingår och utforska grottorna i din egen takt. Från första stund kommer du att förundras över den charmiga botaniska trädgården i Cueva Redonda. Denna underjordiska grotta, som var stängd i miljontals år, är nu öppen för dig att se. Innan du återvänder till avresestället kan du ta en promenad i Porto Cristos hamn (20 minuter) eller om du föredrar det kan du besöka butiken med utställningen av Majoricas pärlor där du kan köpa en pärla eller souvenir för att minnas din upplevelse. Slutligen väntar en buss för återresan.

Colonia Sant Jordi: Båttur runt Cabrera skärgård

Colonia Sant Jordi: Båttur runt Cabrera skärgård

Den här turen är utformad för att du ska upptäcka hela sjövägen runt hela Cabrera-arkipelagen Med avgång från Colonia Sant Jordi kommer du att färdas längs den maritima rutten runt Cabrera. Du kan njuta av landskapet som erbjuds av alla holmar som utgör Cabrera skärgård, dess klippor, dess vikar, liksom det djurliv som bebor dem. De olika arter av sjöfåglar som häckar i parken, inklusive den hotade baleariska shearwater, kommer att välkomna oss till denna unika enklav. Under resan kommer det att finnas flygfiskar, och om vi har tur, vanliga delfiner. Ditt första stopp blir vid Foradada, den första holmen i Cabrera skärgård. Därefter följer ni den maritima rutten runt hela Cabreras skärgård och njuter av landskapet som erbjuds av de 19 holmarna som utgör den. Ni anländer sedan till Cabrera hamn där ni välkomnas av nationalparkens guider, som ger er all information om de olika resvägar som kan genomföras När du har stigit i land på ön Cabrera kan du besöka följande historiska, kulturella och naturalistiska platser under din fritid: - se slottet: ett kulturminnesmärkt vakttorn som har bevittnat ön Cabreras historia sedan 1400-talet. - Besök Cabreras museum "Es Celler": byggdes på 1800-talet av familjen Feliu, som tidigare ägde ön. Det bevarar strukturen i familjen Felius källare och visar öns historia. - Upptäck de arkeologiska platserna från romersk, bysantinsk och fransk tid. - Utforska det franska monumentet: byggt till minne av de franska fångar som dog i fångenskap under självständighetskriget. - Koppla av vid Sa Platgeta och S'Espalmador: stränder med kristallklart vatten där du kan simma och njuta av vattenvärlden. - Gå runt i den botaniska trädgården: en kopia av Sollers botaniska trädgård där du kan lära känna och beundra den endemiska floran i Cabrera-arkipelagen. - Ta en lätt promenad till Ensiolas fyr: den sista fyren på Balearerna. Gå ombord på båten igen för att åka till Sa Cova (den blå grottan) där du går in (om väderförhållandena tillåter det) och kan ta en uppfriskande simtur. Efter stoppet vid Sa Cova återvänder vi till Colonia Sant Jordi. Du kan välja mellan 2 alternativ: 1- Den klassiska turen med en varaktighet på 6 timmar 2- Express-turen med en varaktighet på 3 timmar Båda alternativen erbjuder samma resväg, den enda skillnaden är hur mycket fritid du får i Cabrera. Om du väljer Premium-turen får du 3,30 timmars ledig tid på ön Cabrera. Om du väljer Express-turen får du 1 timmes ledig tid i Cabrera.

Mallorca. Båtuthyrning . Våga utforska

Mallorca. Båtuthyrning . Våga utforska

Upplev den imponerande skönheten på Mallorcas södra kust med vår hyrbåt Rápita Charter. När du är kapten på ditt eget äventyr kommer du att upptäcka det fascinerande turkosa vattnet som är svårt att hitta någon annanstans. Börja med att utforska den orörda Sa Rápita-stranden, med sina inbjudande turkosa nyanser och solkyssta stränder. Kryssa vidare till den berömda Es Trenc-stranden, där du kommer att fascineras av den fantastiska sträckan med pudervit sand och kristallklart, fascinerande turkost vatten. Fortsätt resan förbi Colonia de Sant Jordi och du kommer till den berömda Es Carbó-stranden. Sedan kan du upptäcka den dolda pärlan Es Caragol Beach, ett avskilt paradis med hisnande turkos skönhet. Slutligen kan du besöka Cabo Salinas, där det blå havet möter horisonten och skapar en scen av lugn och naturliga underverk. Med vår båtuthyrning får du förmånen att fördjupa dig i den oöverträffade turkosa skönheten vid Mallorcas kust. Förbered dig på att bli förbluffad och skapa minnen för livet på detta extraordinära äventyr.

Es Trenc, Mallorca: Båttur, snorkling i kristallklart vatten

Es Trenc, Mallorca: Båttur, snorkling i kristallklart vatten

Våra passagerare går ombord i den vackra hamnen i Colonia de Sant Jordi kl. 10.00 eller 15.00, beroende på vilken tid som väljs, och seglar till vackra platser på Mallorcas sydkust ombord på det helt nya passagerarfartyget ES TRENC, som kombinerar klassicism och elegans i perfekt harmoni. När vi har lämnat hamnen i Colonia de Sant Jordi bakom oss seglar vi mot den vackra ES CARBÒ-stranden. där vi kan beundra ett otroligt sandområde med mycket fin sand i jungfruligt tillstånd, flankerat av ett täcke av sanddyner, tallar och medelhavsbuskar, och sedan gå mot naturparken ES TRENC och lämna ön Cabrera på hamnsidan. När vi kommer fram till naturparken ES TRENC Maritime ankar vi i ett av de mest intensivt blå och smaragdgröna vattnen i hela Medelhavet. Passagerarna kommer att kunna beundra och begrunda det unika i detta extraordinära landskap, bada i det kristallklara vattnet och snorkla för att upptäcka en havsbotten full av biologisk mångfald. Det är ett strand-dynsystem där ett betydande antal livsmiljöer samexisterar, inklusive viktiga Posidonia oceanica sjögräsbäddar, främre primära dynryggar, stabiliserade sanddyner, tall- och enbärsskogar och, i norra och centrala delen , odlingsfält. När som helst på den maritima rutten kan du använda barservicen ombord för att köpa drycker, mat och olika snacks. På samma sätt kommer passagerarna att kunna njuta av läckra cocktails som tillagas av båtens bartender. Vi påbörjar återresan till Colonia de Sant Jordi och anländer till hamnen kl. 13.30 eller kl. 18.30, beroende på vilken tid som valts. På så sätt fullbordas en unik och oåterkallelig upplevelse. Passagen kommer hela tiden att assisteras av vår kvalificerade besättning, ledd av en kapten med mer än 30 års erfarenhet av segling genom Balearernas vatten.

Mallorca: Uthyrning av jetski. Njut av upplevelsen på vår ö.

Mallorca: Uthyrning av jetski. Njut av upplevelsen på vår ö.

Först träffas vi på mötesplatsen, vi ger dig en kort introduktion till jetski, vi kontrollerar att allt är i utmärkt skick och du får nycklar, västar, förankringsbarn och om det behövs ett barn för att förvara sin mobiltelefon och personliga föremål. Även neopren om det behövs och önskas. Med det sagt och gjort kan du segla och njuta av adrenalinet av att åka i full fart och utforska havet och vikarna runt dig på våra vattenskotrar, med hänsyn till badplatser och andra båtar. Tiden börjar räknas från det ögonblick han lämnar med vattenskotern tills han återvänder. När tiden är slut. Vi träffas igen på mötesplatsen, där vi kommer att kontrollera att vattenskotern är i samma skick som den levererades och att bensintanken är full, som vi levererade den till oss. (VIKTIGT) Det bör noteras att du måste lämna en deposition på € 250 (kontant eller Paypal); Denna deposition kommer att returneras i sin helhet när vi verifierar att vattenskotern är i perfekt skick, som den levererades.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Colònia de Sant Jordi

Att göra i Colònia de Sant Jordi

Städer i Spanien

Colònia de Sant Jordi: Fler aktiviteter och sevärdheter

Colònia de Sant Jordi: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Colònia de Sant Jordi

Samlat omdöme

4.4
(608 recensioner)

Jag gjorde turnén med min 80-åriga mamma. Hon går inte bra och jag var orolig att denna långa dag skulle bli för ansträngande för henne. Det var han inte! Vi hade väldigt roligt, processen gick fantastiskt smidigt. Reseguiden var uppmärksam. Turen rekommenderas starkt. Jag kommer att ha fina minnen av det länge och min mamma kommer att ha ännu fler.

Det var en fantastisk dag med reseledaren Aziz! Allt var extremt organiserat. Hans humoristiska sätt gjorde det roligt att följa hans förklaringar. En stor eloge till busschauffören, som tryggt chaufferade oss genom den ofta hårresande trafiken. Vi kan rekommendera denna ö-tur.

Sammantaget var det mycket bra, det var bara synd att reseledaren inte nämnde eller berättade mycket om turen. Några bitar av information hade varit trevligt och inte bara att läsa broschyren själv, men priset var lite också mycket. Skulle ha varit möjligt utan en reseledare

Välorganiserad, professionell vägledning och ett roligt, mångsidigt företag. Båten var behagligt upptagen.

Jag kan absolut rekommendera denna ö-tur. Var jättekul.