Coin de Mire

Bokad mer än 50 gånger förra veckan

26 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Coin de Mire

Coin de Mire: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mauritius - en dag Heldags katamarankryssning till de norra öarna

Mauritius - en dag Heldags katamarankryssning till de norra öarna

Utforska Mauritius tre norra öar på bara en dag på denna heldagskatamarankryssning. Förundras över Mauritius alldeles egna öar, som är statligt förklarade naturreservat med orörda vita sandstränder, kristallklart vatten och vackra korallträdgårdar. Njut av te, kaffe och tårta vid ankomsten till katamaranen Wind Dancer. Avgår sedan från Grand Baie Public Beach efter kaptenens genomgång. Du kan kryssa lätt i ungefär en timme på väg till den magiska Flat Island. Besök ön innan du återvänder till katamaranen för en överdådig grilllunch och drinkar. Efter lunch kan du utforska Gabriel Islands skönhet. Snorkla i den härliga lagunen, eller bara slappna av i solen på den vackra sandbanken som Gabriel Island är mest känd för. På återresan till Grand Bay kan du stanna till vid det naturliga akvariet Coin de Mire och simma och snorkla bland en mängd färgglada revfiskar. Katamaranen kommer tillbaka till bukten på eftermiddagen. Det finns både delade och privata alternativ för den här turen.

GrandBay: 3 North Islands katamarankryssning och lunch på ön

GrandBay: 3 North Islands katamarankryssning och lunch på ön

Detta är en upplevelse som måste göras. Full av känslor och vibbar. Fantastiskt och fantastiskt redan från början. Kryssningen i sig är ett stort nöje. Njut av havets olika färger. Se det du inte kan se från marken. Spektakulär havsutsikt och utsikt över öarna redan innan vi landar på öarna Ile Plate och Ilot Gabriel. Vår katamaran släpper ankaret nära öarna upp till där det kan gå enligt vattendjupet. Vi kommer sedan att transportera dig i en jolle till Ilot Gabriel i mer eller mindre 45-60 minuter. Kommer sedan att plocka upp dig och ta dig till Ile Plate där vi tar hand om dig och serverar dig mat och lunch. Detta är fantastiskt. Vi erbjuder chansen att inte bara landa på ön, utan också äta på ön. Var i full rytm och stämd mot naturen och den gröna miljön. Drycker tillhandahålls också. Efter det är du välkommen att snorkla enligt din önskan och enligt dina förmågor och förutsättningar. Koppla av och njut. Ta en siesta på ön innan du går ombord på katamaranen igen för att segla till Coin de Mire, den tredje ön. Katamaranen kommer att passera i närheten, så nära som möjligt. Att sätta sin fot på ön är inte gjort. Sedan fortsätter vi vår färd. Njutningen till havs kommer att fortsätta och vid ankomsten till land kommer du att vara mer än glad för att ha tillbringat en dag, unik och minnesvärd.

Grand Baie: Heldagskryssning med katamaran till Nordöarna

Grand Baie: Heldagskryssning med katamaran till Nordöarna

Utforska orörda öar med fridfulla stränder på denna katamarankryssning från Grand Baie. Ni landar på de paradisiska öarna Ile Plate och Ilot Gabriel och passerar den hisnande ön Coin de Mire. Håll dig uppfriskad längs vägen med obegränsade drycker som öl, juice, vatten och cocktails. Hoppa ombord på en bekväm båt på stranden i Grand Baie och börja ditt äventyr. Ta del av den spektakulära havsutsikten på vägen till ön Ilot Gabriel. Kasta ankar och ta en gummibåt till öarna. Ni har ca 1 timmes fritid för att njuta av solen eller ta en simtur, snorkla eller promenera på den jungfruliga stranden på både Ile Plate och Ilot Gabriel. Vi vill att du helt enkelt kopplar av på vilket sätt du vill eftersom det här är din efterlängtade och välförtjänta semester. Strand med mjuk och pudrig sand. Ha lite tid att njuta av stranden och den omgivande grönskan. Möt oss ombord för en grillad lunch som inkluderar grillad fisk, kyckling, korv, pasta, ris, bröd och en grön sallad. Snorkla och simma runt katamaranen. Koppla av med en siesta på ön innan vi går ombord på katamaranen igen till ön Coin de Mire, som är vår 3:e ö. Detta är som ett nyfiket berg mitt i havet. Vi sätter inte vår fot på ön. Att segla nära och beundra den spektakulära utsikten utgör förresten redan ett underverk. Kryssa nära denna ö för några fascinerande vyer innan du tar dig tillbaka till Grand Baie. En underbar dag. En dröm som blir sann på paradisön.

Ilot Gabriel: Katamarankryssning med snorkling och BBQ-lunch

Ilot Gabriel: Katamarankryssning med snorkling och BBQ-lunch

En gummibåt tar dig från stranden i Grand Bay till katamaranen som ligger förankrad 150 meter från stranden. Ta din önskade plats och gör dig redo för den underbara upplevelsen. Resan till ön tar ca 2 timmar. Segla på havets olika färger och njut av en mycket vacker havsutsikt. Nå ilot Gabriel, naturreservatet som bland annat har bon av Paille en Queue. Snorkla eftersom du har en underbar strand runt ön och simning är ett underverk. spendera god tid och koppla av på ön tills en jolle kommer för att ta dig tillbaka till katamaranen, vilket innebär att lunch är redo vänner. bbq, sallad, drycker etc allt tillhandahålls. Dessert också. Sedan börjar du din väg tillbaka till din paradisö Mauritius igen. Under återresan kommer du att segla mycket nära Coin de Mire, som är som ett stort berg i havet. Om vädret tillåter det kommer vi att snorkla mycket nära berget eller till och med dyka ibland. På vägen tillbaka kan du se delfiner eller havssköldpaddor, men det är ganska sällsynt. Seglingen på den höga oceanen är spännande men säker. En oförglömlig upplevelse. Våra guider och personal på katamaranen är underbara.

Mauritius: Port Louis och norra höjdpunkterna heldagsutflykt

Mauritius: Port Louis och norra höjdpunkterna heldagsutflykt

Upptäck det bästa av Mauritius på en heldagstur till öns huvudstad Port Louis och den vackra botaniska trädgården Pamplemousses. Besök Fort Adelaide, den centrala marknaden och Caudan Waterfront. Utforska Pamplemousses botaniska trädgård och sockerfabriksmuseet L'Aventure Du Sucre. Börja din resa med bekväm upphämtning från ditt boende på Mauritius och koppla av i en bekväm bil på resan till Port Louis. Besök Fort Adelaide, en brittisk militärfästning från 1800-talet med en muromgärdad innergård och panoramautsikt över staden. Gå till den centrala marknaden i Port Louis där du kan botanisera bland stånden med ett brett utbud av kläder, souvenirer, lokala grönsaker och exotiska kryddor. Du kan välja att köpa en välsmakande "Dholl Puri", ett tunnbröd fyllt med lätt kryddade gula ärtor/gula gram tillsammans med grönsakscurry. Köp ett uppfriskande och mjölkigt glas av den speciella drycken "Alouda". Fortsätt er utflykt till det fantastiska Caudan Waterfront, en idealisk plats för shopping och den enda hamnen i Mauritius. Efter Port Louis besöker ni den vackra botaniska trädgården Pamplemousses (på egen bekostnad), med en otrolig mångfald av både inhemska och utländska tropiska växter. Njut av lugnet i denna frodiga miljö. Ta dig till "L'Aventure Du Sucre", ett sockerfabriksmuseum (på egen bekostnad), där du kan upptäcka sockerproduktionens historia i Mauritius och smaka på några lokala produkter. Resa längs nordöstra kusten via Grand Baie. Stanna till vid Cap Malheureux, en by i distriktet Rivière du Rempart, och se Röda kyrkan, en romersk-katolsk kyrka som är känd för sitt klarröda tak som lyser mot det turkost färgade havet. Se utsikten över ön Coin de mire innan du återvänder till ditt boende tidigt på kvällen.

Grand Bay: BBQ-middag på katamaran och kort solnedgångstur

Grand Bay: BBQ-middag på katamaran och kort solnedgångstur

Sätt segel över Mauritius turkosa vatten på en katamarankryssning i solnedgången från Grand Bay. Se de lysande röda och orange nyanserna ta över himlen när du glider över det lugna vattnet i bukten, innan du njuter av en grillmiddag och drinkar när natten rullar in. Segla bort från stranden i Grand Baie och passera genom La Cuvette, Pereybere, Fort Malarctic tills du når öns norra spets, Cap Malheureux. Styr mot Coin de Mire, ett spektakulärt berg som sticker upp ur havet. Tillbringa den första delen av kryssningen med att luta dig tillbaka ombord och se solen gå ner och ge plats för en formidabel uppvisning av ljusa orange, guld och röda streck som tar över himlen. Ta bilder medan du äter läckra tropiska snacks och uppfriskande drycker. Förankra sedan katamaranen och gör dig redo för en utsökt grillmiddag med traditionell grillkol för att verkligen få fram smakerna. Ha kul när ni äter och dricker och njuter av nattens svalka medan ni lyssnar på det lugna vattnet som kluckar mot båtens skrov.

Grand Bay: Katamarankryssning till 3 öar med lunch

Grand Bay: Katamarankryssning till 3 öar med lunch

Gör dig redo för denna underbara upplevelse. Den är unik idag. Håll med om att du inte alltid får denna sällsynta möjlighet att vara med din familj och dina vänner. Segla på havets olika färger och njut av mycket vacker havsutsikt. Besök Ile Plate med sin fantastiska strand. Simma i den kristallklara lagunen. Besök också ilot Gabriel, naturreservatet med bland annat bon av Paille en Queue. Snorkla eftersom du har en underbar strand runt ön och simning är ett underverk. spendera god tid och koppla av på ön tills en jolle kommer för att ta dig tillbaka till katamaranen, vilket innebär att lunch är redo vänner. bbq, sallad, drycker etc allt tillhandahålls. (Vänligen notera: I vissa sällsynta fall kan lunch också serveras på ön) Koppla av och njut.idag är det en dag för njutning. Spendera tid för att leva ett liv utan stress! På vägen tillbaka kommer du att segla mycket nära Coin de Mire, den tredje ön, som är som ett stort berg i havet. Observera att vi inte stannar och sätter foten på ön. Vi seglar dock så nära ön som möjligt. Om vädret tillåter det kommer vi att snorkla mycket nära den tredje ön (ta med din egen utrustning, tack). Vissa säger att det är bland de bästa platserna på ön. Seglingen på det höga havet är en fråga om spänning men säker. En oförglömlig upplevelse, särskilt när du är med dina nära och kära. Våra guider och personal på katamaranen är underbara. Observera också att vi uppenbarligen inte har någon kontroll över vädret så att det ibland händer att vi på grund av väderförhållanden till sjöss inte kan göra snorklingsdelen.säkerhet betyder mest. Vi tackar

Sätt din fot på 2 öar, ät på en och passera nära CoindeMire

Sätt din fot på 2 öar, ät på en och passera nära CoindeMire

Utforska orörda öar med lugna stränder på denna katamarankryssning från Grand Baie. Landa på de paradisiska öarna Ile Plate och Ilot Gabriel och passera den hisnande ön Coin de Mire. Håll dig uppdaterad längs vägen med obegränsade drycker som öl, juice, vatten och cocktails. Hoppa ombord på en bekväm båt på stranden i Grand Baie och börja ditt äventyr. Ta del av den spektakulära havsutsikten på väg till ön Ilot Gabriel. Kasta ankar och ta en jolle till öarna. Ni har ca 1 timme på er att njuta av solen eller ta en simtur, snorkla eller ta en promenad på den jungfruliga stranden på både Ile Plate och Ilot Gabriel. Vi vill att du helt enkelt kopplar av på det sätt du önskar eftersom det här är din efterlängtade och välförtjänta semester. Strand med mjuk och pudrig sand. Ha lite tid att njuta av stranden och den omgivande grönskan. Det är dags för Bbq-lunch. Grillad fisk, kyckling, korv, pasta, ris, bröd och en grön sallad. Varva ner med en siesta på ön innan vi går ombord igen på katamaranen till ön Coin de Mire, som är vår tredje ö. Det här är som ett märkligt berg mitt i havet. Observera att ingen katamaran stannar kunderna för att sätta sin fot på ön. Att segla nära och beundra den spektakulära utsikten är förresten redan ett underverk. Kryssa nära denna ö för några fascinerande vyer innan du tar dig tillbaka till Grand Baie. En underbar dag. En dröm som går i uppfyllelse på paradisön.

Tre öar i norr: Privat båtresa och grillning på stranden

Tre öar i norr: Privat båtresa och grillning på stranden

Var redo att upptäcka de tre öarna i norra Mauritius. Hoppa ombord på en motorbåt för en oförglömlig och unik privat båttur. Lämna kusten i Grand Bay, kom fram till Flat Island efter 30 minuters segling och upptäck vita sandstränder omgivna av turkosblått vatten. Njut av en avkopplande tid på ön innan ankomsten av grupper av turister. Få morgondrinkar och förfriskningar serverade och smaka på en utsökt grill som besättningen förberett på stranden vid middagstid för att uppleva en riktig semesterupplevelse på en tropisk ö. Upptäck ön Gabriel, den andra ön i norr som erbjuder en fantastisk utsikt över Coin de Mire. Stanna vid Coin de Mire för att uppleva öns vackraste snorklingsplats och beundra Mauritius färgstarka marina fauna och flora.

Mauritius: Katamarankryssning till 3 nordliga öar med lunch

Mauritius: Katamarankryssning till 3 nordliga öar med lunch

Följ med på ett exklusivt heldagsäventyr med katamaran och upptäck Mauritius tre norra öars skatter. Här väntar Gabriel Island, Flat Island och Gunners Coin, som är en fristad med vita sandstränder, kristallklart vatten och förtrollande korallträdgårdar. Dessa öar, som av regeringen förklarats som naturreservat, har oförstörda landskap och är ett bevis på Mauritius engagemang för att bevara sitt naturarv. Denna uppslukande resa utlovar en sömlös blandning av avkoppling, utforskning och kulinariska läckerheter, allt i omfamningen av Mauritius oöverträffade naturliga skönhet. Känn den milda havsbrisen när vi navigerar mot Gabriel och Flat Island, som var och en erbjuder en unik lockelse. När vi närmar oss kan du förundras över kustens panoramiska skönhet, ett preludium till de underverk som väntar. Gå i land vid den orörda stranden på Gabriel Island, där det azurblå vattnet lockar till en uppfriskande simtur. Dyk ner i undervattensvärlden med snorkling, en surrealistisk upplevelse bland livfulla korallträdgårdar och marint liv. Observera att snorklingsutrustning inte ingår, så vi uppmuntrar dig att ta med din egen utrustning för en personlig upplevelse. Katamaranen förvandlas till en flytande festmåltid där ni bjuds på en öppen lunchbuffé som är en kulinarisk fest. Njut av smakerna av grillad fisk, saftig kyckling och smakrika korvar. Komplettera din måltid med en mängd sallader, ris, potatis och pasta - skapa en symfoni av smaker. Färska crudites och varmt bröd kompletterar helheten. Släck törsten med ett urval av gratisdrycker, inklusive vatten, vin, öl, lokal punch och rom. Till dessert kan du njuta av sötma från ananas eller någon annan säsongsbetonad frukt, vilket ger en tropisk final på din kulinariska resa. Vårt äventyr fortsätter med ett stopp vid Gunners Coin på vägen tillbaka, en destination som utvecklas som ett naturligt akvarium. Här kan du fördjupa dig i undervattenslivet och snorkla bland ett kalejdoskop av färgglada revfiskar. Det livfulla marina livet under ytan skapar en fascinerande vattenbalett, ett visuellt skådespel som du sent kommer att glömma. Under dagen kan du ta vara på varje ögonblick och njuta av skönheten som omger dig. Oavsett om du slappar på katamaranens däck, deltar i vattenaktiviteter eller njuter av de utsökta rätterna, är din dag utformad för en uppslukande upplevelse. Vårt team arbetar för att du ska känna dig bekväm och nöjd, så att resan inte bara blir en rundtur utan en samling outplånliga minnen som etsas fast mot bakgrund av Mauritius hisnande landskap. Återkomst till bryggan ca 16.00.

Coin de Mire: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mauritius - en dag Heldags katamarankryssning till de norra öarna

Mauritius - en dag Heldags katamarankryssning till de norra öarna

Utforska Mauritius tre norra öar på bara en dag på denna heldagskatamarankryssning. Förundras över Mauritius alldeles egna öar, som är statligt förklarade naturreservat med orörda vita sandstränder, kristallklart vatten och vackra korallträdgårdar. Njut av te, kaffe och tårta vid ankomsten till katamaranen Wind Dancer. Avgår sedan från Grand Baie Public Beach efter kaptenens genomgång. Du kan kryssa lätt i ungefär en timme på väg till den magiska Flat Island. Besök ön innan du återvänder till katamaranen för en överdådig grilllunch och drinkar. Efter lunch kan du utforska Gabriel Islands skönhet. Snorkla i den härliga lagunen, eller bara slappna av i solen på den vackra sandbanken som Gabriel Island är mest känd för. På återresan till Grand Bay kan du stanna till vid det naturliga akvariet Coin de Mire och simma och snorkla bland en mängd färgglada revfiskar. Katamaranen kommer tillbaka till bukten på eftermiddagen. Det finns både delade och privata alternativ för den här turen.

GrandBay: 3 North Islands katamarankryssning och lunch på ön

GrandBay: 3 North Islands katamarankryssning och lunch på ön

Detta är en upplevelse som måste göras. Full av känslor och vibbar. Fantastiskt och fantastiskt redan från början. Kryssningen i sig är ett stort nöje. Njut av havets olika färger. Se det du inte kan se från marken. Spektakulär havsutsikt och utsikt över öarna redan innan vi landar på öarna Ile Plate och Ilot Gabriel. Vår katamaran släpper ankaret nära öarna upp till där det kan gå enligt vattendjupet. Vi kommer sedan att transportera dig i en jolle till Ilot Gabriel i mer eller mindre 45-60 minuter. Kommer sedan att plocka upp dig och ta dig till Ile Plate där vi tar hand om dig och serverar dig mat och lunch. Detta är fantastiskt. Vi erbjuder chansen att inte bara landa på ön, utan också äta på ön. Var i full rytm och stämd mot naturen och den gröna miljön. Drycker tillhandahålls också. Efter det är du välkommen att snorkla enligt din önskan och enligt dina förmågor och förutsättningar. Koppla av och njut. Ta en siesta på ön innan du går ombord på katamaranen igen för att segla till Coin de Mire, den tredje ön. Katamaranen kommer att passera i närheten, så nära som möjligt. Att sätta sin fot på ön är inte gjort. Sedan fortsätter vi vår färd. Njutningen till havs kommer att fortsätta och vid ankomsten till land kommer du att vara mer än glad för att ha tillbringat en dag, unik och minnesvärd.

Grand Baie: Heldagskryssning med katamaran till Nordöarna

Grand Baie: Heldagskryssning med katamaran till Nordöarna

Utforska orörda öar med fridfulla stränder på denna katamarankryssning från Grand Baie. Ni landar på de paradisiska öarna Ile Plate och Ilot Gabriel och passerar den hisnande ön Coin de Mire. Håll dig uppfriskad längs vägen med obegränsade drycker som öl, juice, vatten och cocktails. Hoppa ombord på en bekväm båt på stranden i Grand Baie och börja ditt äventyr. Ta del av den spektakulära havsutsikten på vägen till ön Ilot Gabriel. Kasta ankar och ta en gummibåt till öarna. Ni har ca 1 timmes fritid för att njuta av solen eller ta en simtur, snorkla eller promenera på den jungfruliga stranden på både Ile Plate och Ilot Gabriel. Vi vill att du helt enkelt kopplar av på vilket sätt du vill eftersom det här är din efterlängtade och välförtjänta semester. Strand med mjuk och pudrig sand. Ha lite tid att njuta av stranden och den omgivande grönskan. Möt oss ombord för en grillad lunch som inkluderar grillad fisk, kyckling, korv, pasta, ris, bröd och en grön sallad. Snorkla och simma runt katamaranen. Koppla av med en siesta på ön innan vi går ombord på katamaranen igen till ön Coin de Mire, som är vår 3:e ö. Detta är som ett nyfiket berg mitt i havet. Vi sätter inte vår fot på ön. Att segla nära och beundra den spektakulära utsikten utgör förresten redan ett underverk. Kryssa nära denna ö för några fascinerande vyer innan du tar dig tillbaka till Grand Baie. En underbar dag. En dröm som blir sann på paradisön.

Ilot Gabriel: Katamarankryssning med snorkling och BBQ-lunch

Ilot Gabriel: Katamarankryssning med snorkling och BBQ-lunch

En gummibåt tar dig från stranden i Grand Bay till katamaranen som ligger förankrad 150 meter från stranden. Ta din önskade plats och gör dig redo för den underbara upplevelsen. Resan till ön tar ca 2 timmar. Segla på havets olika färger och njut av en mycket vacker havsutsikt. Nå ilot Gabriel, naturreservatet som bland annat har bon av Paille en Queue. Snorkla eftersom du har en underbar strand runt ön och simning är ett underverk. spendera god tid och koppla av på ön tills en jolle kommer för att ta dig tillbaka till katamaranen, vilket innebär att lunch är redo vänner. bbq, sallad, drycker etc allt tillhandahålls. Dessert också. Sedan börjar du din väg tillbaka till din paradisö Mauritius igen. Under återresan kommer du att segla mycket nära Coin de Mire, som är som ett stort berg i havet. Om vädret tillåter det kommer vi att snorkla mycket nära berget eller till och med dyka ibland. På vägen tillbaka kan du se delfiner eller havssköldpaddor, men det är ganska sällsynt. Seglingen på den höga oceanen är spännande men säker. En oförglömlig upplevelse. Våra guider och personal på katamaranen är underbara.

Mauritius: Port Louis och norra höjdpunkterna heldagsutflykt

Mauritius: Port Louis och norra höjdpunkterna heldagsutflykt

Upptäck det bästa av Mauritius på en heldagstur till öns huvudstad Port Louis och den vackra botaniska trädgården Pamplemousses. Besök Fort Adelaide, den centrala marknaden och Caudan Waterfront. Utforska Pamplemousses botaniska trädgård och sockerfabriksmuseet L'Aventure Du Sucre. Börja din resa med bekväm upphämtning från ditt boende på Mauritius och koppla av i en bekväm bil på resan till Port Louis. Besök Fort Adelaide, en brittisk militärfästning från 1800-talet med en muromgärdad innergård och panoramautsikt över staden. Gå till den centrala marknaden i Port Louis där du kan botanisera bland stånden med ett brett utbud av kläder, souvenirer, lokala grönsaker och exotiska kryddor. Du kan välja att köpa en välsmakande "Dholl Puri", ett tunnbröd fyllt med lätt kryddade gula ärtor/gula gram tillsammans med grönsakscurry. Köp ett uppfriskande och mjölkigt glas av den speciella drycken "Alouda". Fortsätt er utflykt till det fantastiska Caudan Waterfront, en idealisk plats för shopping och den enda hamnen i Mauritius. Efter Port Louis besöker ni den vackra botaniska trädgården Pamplemousses (på egen bekostnad), med en otrolig mångfald av både inhemska och utländska tropiska växter. Njut av lugnet i denna frodiga miljö. Ta dig till "L'Aventure Du Sucre", ett sockerfabriksmuseum (på egen bekostnad), där du kan upptäcka sockerproduktionens historia i Mauritius och smaka på några lokala produkter. Resa längs nordöstra kusten via Grand Baie. Stanna till vid Cap Malheureux, en by i distriktet Rivière du Rempart, och se Röda kyrkan, en romersk-katolsk kyrka som är känd för sitt klarröda tak som lyser mot det turkost färgade havet. Se utsikten över ön Coin de mire innan du återvänder till ditt boende tidigt på kvällen.

Grand Bay: BBQ-middag på katamaran och kort solnedgångstur

Grand Bay: BBQ-middag på katamaran och kort solnedgångstur

Sätt segel över Mauritius turkosa vatten på en katamarankryssning i solnedgången från Grand Bay. Se de lysande röda och orange nyanserna ta över himlen när du glider över det lugna vattnet i bukten, innan du njuter av en grillmiddag och drinkar när natten rullar in. Segla bort från stranden i Grand Baie och passera genom La Cuvette, Pereybere, Fort Malarctic tills du når öns norra spets, Cap Malheureux. Styr mot Coin de Mire, ett spektakulärt berg som sticker upp ur havet. Tillbringa den första delen av kryssningen med att luta dig tillbaka ombord och se solen gå ner och ge plats för en formidabel uppvisning av ljusa orange, guld och röda streck som tar över himlen. Ta bilder medan du äter läckra tropiska snacks och uppfriskande drycker. Förankra sedan katamaranen och gör dig redo för en utsökt grillmiddag med traditionell grillkol för att verkligen få fram smakerna. Ha kul när ni äter och dricker och njuter av nattens svalka medan ni lyssnar på det lugna vattnet som kluckar mot båtens skrov.

Grand Bay: Katamarankryssning till 3 öar med lunch

Grand Bay: Katamarankryssning till 3 öar med lunch

Gör dig redo för denna underbara upplevelse. Den är unik idag. Håll med om att du inte alltid får denna sällsynta möjlighet att vara med din familj och dina vänner. Segla på havets olika färger och njut av mycket vacker havsutsikt. Besök Ile Plate med sin fantastiska strand. Simma i den kristallklara lagunen. Besök också ilot Gabriel, naturreservatet med bland annat bon av Paille en Queue. Snorkla eftersom du har en underbar strand runt ön och simning är ett underverk. spendera god tid och koppla av på ön tills en jolle kommer för att ta dig tillbaka till katamaranen, vilket innebär att lunch är redo vänner. bbq, sallad, drycker etc allt tillhandahålls. (Vänligen notera: I vissa sällsynta fall kan lunch också serveras på ön) Koppla av och njut.idag är det en dag för njutning. Spendera tid för att leva ett liv utan stress! På vägen tillbaka kommer du att segla mycket nära Coin de Mire, den tredje ön, som är som ett stort berg i havet. Observera att vi inte stannar och sätter foten på ön. Vi seglar dock så nära ön som möjligt. Om vädret tillåter det kommer vi att snorkla mycket nära den tredje ön (ta med din egen utrustning, tack). Vissa säger att det är bland de bästa platserna på ön. Seglingen på det höga havet är en fråga om spänning men säker. En oförglömlig upplevelse, särskilt när du är med dina nära och kära. Våra guider och personal på katamaranen är underbara. Observera också att vi uppenbarligen inte har någon kontroll över vädret så att det ibland händer att vi på grund av väderförhållanden till sjöss inte kan göra snorklingsdelen.säkerhet betyder mest. Vi tackar

Sätt din fot på 2 öar, ät på en och passera nära CoindeMire

Sätt din fot på 2 öar, ät på en och passera nära CoindeMire

Utforska orörda öar med lugna stränder på denna katamarankryssning från Grand Baie. Landa på de paradisiska öarna Ile Plate och Ilot Gabriel och passera den hisnande ön Coin de Mire. Håll dig uppdaterad längs vägen med obegränsade drycker som öl, juice, vatten och cocktails. Hoppa ombord på en bekväm båt på stranden i Grand Baie och börja ditt äventyr. Ta del av den spektakulära havsutsikten på väg till ön Ilot Gabriel. Kasta ankar och ta en jolle till öarna. Ni har ca 1 timme på er att njuta av solen eller ta en simtur, snorkla eller ta en promenad på den jungfruliga stranden på både Ile Plate och Ilot Gabriel. Vi vill att du helt enkelt kopplar av på det sätt du önskar eftersom det här är din efterlängtade och välförtjänta semester. Strand med mjuk och pudrig sand. Ha lite tid att njuta av stranden och den omgivande grönskan. Det är dags för Bbq-lunch. Grillad fisk, kyckling, korv, pasta, ris, bröd och en grön sallad. Varva ner med en siesta på ön innan vi går ombord igen på katamaranen till ön Coin de Mire, som är vår tredje ö. Det här är som ett märkligt berg mitt i havet. Observera att ingen katamaran stannar kunderna för att sätta sin fot på ön. Att segla nära och beundra den spektakulära utsikten är förresten redan ett underverk. Kryssa nära denna ö för några fascinerande vyer innan du tar dig tillbaka till Grand Baie. En underbar dag. En dröm som går i uppfyllelse på paradisön.

Tre öar i norr: Privat båtresa och grillning på stranden

Tre öar i norr: Privat båtresa och grillning på stranden

Var redo att upptäcka de tre öarna i norra Mauritius. Hoppa ombord på en motorbåt för en oförglömlig och unik privat båttur. Lämna kusten i Grand Bay, kom fram till Flat Island efter 30 minuters segling och upptäck vita sandstränder omgivna av turkosblått vatten. Njut av en avkopplande tid på ön innan ankomsten av grupper av turister. Få morgondrinkar och förfriskningar serverade och smaka på en utsökt grill som besättningen förberett på stranden vid middagstid för att uppleva en riktig semesterupplevelse på en tropisk ö. Upptäck ön Gabriel, den andra ön i norr som erbjuder en fantastisk utsikt över Coin de Mire. Stanna vid Coin de Mire för att uppleva öns vackraste snorklingsplats och beundra Mauritius färgstarka marina fauna och flora.

Mauritius: Katamarankryssning till 3 nordliga öar med lunch

Mauritius: Katamarankryssning till 3 nordliga öar med lunch

Följ med på ett exklusivt heldagsäventyr med katamaran och upptäck Mauritius tre norra öars skatter. Här väntar Gabriel Island, Flat Island och Gunners Coin, som är en fristad med vita sandstränder, kristallklart vatten och förtrollande korallträdgårdar. Dessa öar, som av regeringen förklarats som naturreservat, har oförstörda landskap och är ett bevis på Mauritius engagemang för att bevara sitt naturarv. Denna uppslukande resa utlovar en sömlös blandning av avkoppling, utforskning och kulinariska läckerheter, allt i omfamningen av Mauritius oöverträffade naturliga skönhet. Känn den milda havsbrisen när vi navigerar mot Gabriel och Flat Island, som var och en erbjuder en unik lockelse. När vi närmar oss kan du förundras över kustens panoramiska skönhet, ett preludium till de underverk som väntar. Gå i land vid den orörda stranden på Gabriel Island, där det azurblå vattnet lockar till en uppfriskande simtur. Dyk ner i undervattensvärlden med snorkling, en surrealistisk upplevelse bland livfulla korallträdgårdar och marint liv. Observera att snorklingsutrustning inte ingår, så vi uppmuntrar dig att ta med din egen utrustning för en personlig upplevelse. Katamaranen förvandlas till en flytande festmåltid där ni bjuds på en öppen lunchbuffé som är en kulinarisk fest. Njut av smakerna av grillad fisk, saftig kyckling och smakrika korvar. Komplettera din måltid med en mängd sallader, ris, potatis och pasta - skapa en symfoni av smaker. Färska crudites och varmt bröd kompletterar helheten. Släck törsten med ett urval av gratisdrycker, inklusive vatten, vin, öl, lokal punch och rom. Till dessert kan du njuta av sötma från ananas eller någon annan säsongsbetonad frukt, vilket ger en tropisk final på din kulinariska resa. Vårt äventyr fortsätter med ett stopp vid Gunners Coin på vägen tillbaka, en destination som utvecklas som ett naturligt akvarium. Här kan du fördjupa dig i undervattenslivet och snorkla bland ett kalejdoskop av färgglada revfiskar. Det livfulla marina livet under ytan skapar en fascinerande vattenbalett, ett visuellt skådespel som du sent kommer att glömma. Under dagen kan du ta vara på varje ögonblick och njuta av skönheten som omger dig. Oavsett om du slappar på katamaranens däck, deltar i vattenaktiviteter eller njuter av de utsökta rätterna, är din dag utformad för en uppslukande upplevelse. Vårt team arbetar för att du ska känna dig bekväm och nöjd, så att resan inte bara blir en rundtur utan en samling outplånliga minnen som etsas fast mot bakgrund av Mauritius hisnande landskap. Återkomst till bryggan ca 16.00.

De mest populära sevärdheterna i Mauritius

Att göra i Coin de Mire

Städer i Mauritius

Coin de Mire: Fler aktiviteter och sevärdheter

Coin de Mire: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Coin de Mire

Samlat omdöme

4.7
(260 recensioner)

Perfekt, vi hade en bra dag. utmärkt dykning, stopp på de andra 2 öarna, utmärkt strand och simning, måltid ombord på katamaranen mycket bra. stämningen på katamaranen på vägen tillbaka, musik, dans, kul 👍👍. De 3 skepparna är supervänliga och trevliga. vi rekommenderar verkligen denna utflykt. Tack till er alla tre. 👍👍😉😉

Vi hade en riktigt trevlig dag, men det blåste ganska mycket och det var stora vågor vilket vi hade väldigt roligt med. Besättningen är mycket vänlig, charmig och hjälpsam. Maten var utmärkt och drycker är tillgängliga när som helst. Vi kan varmt rekommendera det. Om de inte blir sjösjuka!

Jättebra, dagen var bra, bra musik, god mat, bra aktiviteter. Otrolig snorklingsplats. Vi kunde se tusentals fiskar och sköldpaddor i sin naturliga miljö. Turkost vatten. Animatörerna var också supercoola. Grymt bra.

Aktiviteten var stor. Allt var mycket vackert och måltiden mycket bra. Den enda negativa punkten är antalet personer på båten. Vi var många jämfört med storleken på katamaranen. Annars allt annat bra.

Utmärkt, i efterhand skulle jag ha gjort det en andra gång eftersom det var den vackraste upplevelsen i Mauritius