Välj datum

Cite des sciences et de l’industrie

  • Entrébiljetter
  • Stadskort
2 upplevelser hittades
Sortera efter:

Cite des sciences et de l’industrie: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cite des sciences et de l’industrie: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cite des sciences et de l’industrie

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 1 973 omdömen

Jag rekommenderar starkt Museum Pass. det sparade oss mycket tid i köer (på vissa ställen måste man stå i en mindre kö till röntgen, men det går inte ens att jämföra med den långa kön för att köpa biljetter). Det är väldigt praktiskt. Jag gjorde ingen detaljerad redovisning, men på grund av antalet ställen vi gick tror jag att det ekonomiskt också var värt det.

Jag köpte fyra dagars passet ($70) och besökte 8 av platserna på passet. Det är absolut värt pengarna, men se till att ta hänsyn till "museumsutbrändhet"; om du tror att du kommer att bränna ut snabbt kan ett tvådagarskort vara bättre för dig, men om du är fast besluten att gå upp varje dag och ta dig ut så köp ett längre :)

Det är väldigt praktiskt, men det är synd att tiden är begränsad. Som om jag bokat ett två dagars pass kan jag faktiskt gå till sex eller sju platser. Jag hatar mig verkligen. Dessutom kommer alla ihåg att gå till besökscentret för att byt biljetter, annars kan du inte komma in på museet.

Det låter dig spara tid genom att hoppa över praktiskt taget alla saker och pengar med ett schablonbelopp som i slutändan är mindre än vad du skulle spendera på att köpa varje biljett även online. Och med möjlighet att besöka platser som man inte förutsåg i början.

En mycket giltig guide som följer med besökaren för att upptäcka stadens stora skönheter. Eiffeltornet är praktiskt taget den enda upplevelsen som inte ingår, men trots allt missas den inte alls. Rekommenderas absolut. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️