Våra mest rekommenderade saker att göra i Cincinnati

Cincinnati: Kryssning på Ohio River med buffémiddag

1. Cincinnati: Kryssning på Ohio River med buffémiddag

Ta in silhuetten, se floden gå förbi och njut av en fantastisk måltid ombord på Belle of Cincinnati på denna rundresa från Newport. Välj från ett brett utbud av middagskryssningar, som alla inkluderar en välfylld kontantbar och en utsökt 3-rätters buffémiddag. Planera en dejtkväll med din älskade, antingen på Captain's Dinner Cruise eller Admiral Dinner Cruise. Letar du efter kul med hela familjen? Ta med barnen och ha lite familjekul och gemenskap på söndagens familjemiddagskryssning. Det finns ingen klädkod, så njut gärna av floden i vardags- eller högtidskläder.

Ohio-floden: Sunset Sightseeing Cruise

2. Ohio-floden: Sunset Sightseeing Cruise

Upplev Cincinnati och Ohio River på en kvällskryssning ombord på en av BB Riverboats. Turen utgår från Newport, Kentucky, och är planerad vid den perfekta tidpunkten för att ta del av Cincinnatis vackra skyline när solen går ner. Njut av särskild underhållning som musik medan du åker. Underhållningen tillhandahålls av en DJ under lågsäsong och under säsongen på måndag - torsdag och ett liveband under säsongen (juni - september) på fredagar och lördagar. Få ut det mesta av baren ombord medan båten driver nerför floden och landskapet drar förbi. Luta dig tillbaka och koppla av med en drink när solen går ner på Ohiofloden. Beundra utsikten över Cincinnatis skyline medan båten gör sin resa.

Cincinnati: Riverboat Cruise med lunch och underhållning

3. Cincinnati: Riverboat Cruise med lunch och underhållning

Klättra ombord på en gammal flodbåt och gör dig redo för en naturskön kryssning längs Ohiofloden. Njut av en expertberedd trerätters lunchbuffé vid ditt bord och gå sedan runt på däck medan du njuter av utsikten över floden. Njut av spel, musik och underhållning. Njut av musik och ha kul på denna klassiska och minnesvärda upplevelse. Delta i lekar och njut av underhållningen medan båten rör sig nedför floden. Kryssningen avslutas vid avgångsplatsen. Lunchmenyn: Blandad sallad toppad med gurkor, tomater och rödlök som serveras med hemlagad ranch och glutenfri balsamisk vinägrettdressing. Kyckling med ben Bräserade oxfiléspetsar och grönsaker i en fyllig brun sås Vispad potatis Färska säsongsväxter Färska bröd och smör från bageriet Kockens val av efterrätt

Cincinnati: Historisk sightseeing-kryssning

4. Cincinnati: Historisk sightseeing-kryssning

Luta dig tillbaka, slappna av och njut av den spektakulära utsikten över staden längs Ohiofloden ombord på en BB Riverboat på en sightseeingkryssning. Ta in sevärdheterna och ljuden från Queen City och norra Kentucky med panoramautsikter som tar andan ur dig. Se staden utvecklas framför dina ögon när du långsamt kryssar längs Ohiofloden. Njut av att se alla landmärken från en unik utsiktspunkt. Lyssna när kaptenen guidar ditt äventyr med historiska och fascinerande kommentarer om den vackra flodstaden. En bar med snacks kommer att finnas tillgänglig för dig att köpa under denna underbara eftermiddagskryssning.

Cincinnati: 1-timmes Escape Room Adventure

5. Cincinnati: 1-timmes Escape Room Adventure

Konceptet är enkelt, men spelet är allt annat än - gå in i en serie utsökt designade rum, du och din grupp måste arbeta tillsammans för att hitta ledtrådar och knäcka koder för att slutföra ditt uppdrag. Med 5 spännande äventyr att välja mellan kan du hitta dig själv som en prospektör, på jakt efter en förlorad guldkista, en speciell opsagent som undersöker en misstänkt basar, en spion som skickas för att återställa en stulen målning eller en falskt anklagad fånge, fast besluten att bryta sig ut ur fängelset. Oavsett ditt val, håll ditt vett om dig och fokusera; du har en timme på dig att fly. När du och din grupp har gått ut som segrare, kommer du att vara bekvämt beläget i hjärtat av Cincinnati, så att du kan fira med en bit mat eller en öl.

Cincinnati: Self-Guided Haunted Walking Audio Tour

6. Cincinnati: Self-Guided Haunted Walking Audio Tour

Släpp turnégruppen och upptäck det historiska OTR-kvarteret i Cincinnati med hjälp av en fullständigt berättad ljudturné per app. Gå i din egen takt och hör kusliga berättelser om hemsökelser och sprit. Börja ditt kusliga äventyr genom att gå till startpunkten och trycka på play i appen. Lyssna på kusliga historier berättade av professionella skräckberättare från Storbritannien, allt till tonerna av läskig skräckmusik för extra atmosfär. Besök berömda spöklika attraktioner, lura i parken på jakt efter Witch of Washington Park och hör historien om Charlie Mansons barndom. Gå nerför Elm Street som inspirerade Freddy Kruger, lär dig Music Halls hemsökta historia, se var damen i rött bor och mer. Du får instruktioner om hur du laddar ner appen efter bokning. Gör dig sedan redo att utforska den kusliga sidan av Over-the-Rhen. Pausa rundturen för en snabb matbit eller ta en drink och fortsätt sedan där du slutade.

Cincinnati: Ghost Walking Tour

7. Cincinnati: Ghost Walking Tour

Följ med din expertguide på en vandringstur genom några av de mest hemsökta platserna i Cincinnati och lyssna på de kusliga historier som de har att berätta. Besök Washington Park, platsen för minst två kända mord och hem för en kvarstående mörk ande. Därefter möter du spöket av ett barn som spökar i Memorial Hall och får sedan en skymt av Peter Moelhnanns spöke, den tidigare pastorn i St Paul's Evangelical Church, som nu inrymmer en pub. I slutet av rundturen kommer du att ha sett en ny sida av Cincinnati och ha några kusliga historier att ta med dig hem.

Mt Adams Historiska, Cincinnati, App/GPS Audio Walking Tour

8. Mt Adams Historiska, Cincinnati, App/GPS Audio Walking Tour

På vårt guidade äventyr med smarta telefoner guidas du genom de historiska gatorna i Mt. Adams och får se de historiska byggnaderna, trapporna, en gammal talande lätt, många av stadens bästa utsikter, historiska kyrkor och en väggmålning lika storslagen som staden själv. Och jag kommer att dela med mig av berättelserna om den folkliga figuren Ida Martin, president John Adams, grundarna av Mt. Adams, flasköppnare från förbudstiden, invandrarberättelser, vingårdar, konst och den historia som formade Cincinnati och Amerika. Gå i din egen takt, när som helst. Försök att göra det med en gruppresa! Det är dags att ge sig ut och utforska Cincinnati.

iFLY Cincinnati First Time Flyer Experience

9. iFLY Cincinnati First Time Flyer Experience

Trotsa gravitationen med skicklighet, stil och mod på iFLY Cincinnati. Gör verklighet av dina barndomsdrömmar om flygning med en fallskärmshoppningssimulator med toppmodern teknik. Att flyga har aldrig varit så lätt. Känn adrenalinkicken av fallskärmshoppning vid iFLY vindtunnel. Innan din upplevelse, lär dig hur du gör olika kroppspositioner och styr din flygning inne i tunneln med hjälp av professionella flyginstruktörer. Njut av gratis hyra av fallskärmshoppsutrustning och en flygupplevelse till en bråkdel av kostnaden för ett tandemhopp, men med mycket längre frifallstid. Varje vindtunnel har flera stora fläktar som kan blåsa en vind på upp till 185 mph (300 km/h) och ett trycksatt uppställningsområde som rymmer upp till 12 flygblad samtidigt. Säker för barn, utmanande för vuxna, spännande för tonåringar och realistisk för fallskärmshoppare, iFLY-upplevelsen kommer att få dig att le från kind till kind.

Cincinnati: Skattjakt efter smartphone-foton

10. Cincinnati: Skattjakt efter smartphone-foton

Letar du efter en familjevänlig aktivitet? Vi kan hjälpa dig att utforska staden med vår roliga fotoscavengerjakt. Med hjälp av din smartphone får du en lista med föremål som du ska hitta i form av gåtor och utmaningar som du ska lösa i vår skattjaktsapp. Du letar efter föremålet som beskrivs i gåtan, slutför den medföljande utmaningen och skickar in ett foto för att få poäng. Dina poäng visas på appens ledartavla så att du kan se hur du ligger till jämfört med lag över hela landet! Operation City Quest kan spelas i vilken stad som helst, oavsett hur stor eller liten den är! Oroa dig inte, du kommer inte att vara ensam. Du har en fjärrvärd som kommer att kommunicera med dig under ditt spel via en chattfunktion i appen om du behöver hjälp eller har en fråga. De kan också ge dig ledtrådar och ytterligare *mystery* utmaningar! Målet med denna interaktiva skattjakt är att hitta alla föremål, ta dig till toppen av topplistan och, ännu viktigare, att ha kul med familj och vänner! Våra spel tar vanligtvis cirka 2 timmar och de flesta lag går runt 2 miles under sin skattjakt.

Lägg till datum

Saker att göra i
Cincinnati

Cincinnati

Utforska i närheten av Cincinnati

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Cincinnati

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Cincinnati?

Cincinnati: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cincinnati: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.