Cimetiere du Pere-Lachaise

Cimetiere du Pere-Lachaise

Cimetiere du Pere-Lachaise: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Guidad tur till den hemsökta kyrkogården Père Lachaise

1. Paris: Guidad tur till den hemsökta kyrkogården Père Lachaise

Upptäck Père-Lachaise-kyrkogården, Paris största och mest populära kyrkogård och en plats för fantastiska paranormala fenomen. Hör berättelser om de kändisar som ligger begravda här, lär dig mer om kyrkogårdens långa historia och upptäck fascinerande berättelser om spöken som vandrar omkring på området. Promenera bland gravarna med din guide och upptäck de platser där berömda personer som Frédéric Chopin, Edith Piaf, Marcel Proust, Oscar Wilde och Jim Morrison vilar. Lär dig mer om livet för de kändisar och många parisare som vilar på Père-Lachaise-kyrkogården. Med över en miljon människor begravda på kyrkogården är det ingen överraskning att den är en av de mest hemsökta platserna i Paris. Lär dig mer om kyrkogårdens långa historia, de märkliga kulter som är förknippade med den och fördjupa dig i de spöken som rapporterats genom åren. Medan du utforskar kyrkogården berättar din guide historier om spiritismens grundare Allan Kardec, fantasier som hittats vid Jim Morisons grav, Marcel Prousts spöke som vandrar runt på kyrkogården för att leta efter sin älskare och många mindre kända fenomen som finns på Père-Lachaise-kyrkogården.

Paris: Utforska Pere Lachaise-kyrkogården Utforska Pere Lachaise-kyrkogården med en guide

2. Paris: Utforska Pere Lachaise-kyrkogården Utforska Pere Lachaise-kyrkogården med en guide

Följ med på en guidad tur till den legendariska kyrkogården Pere Lachaise i Paris. Upptäck en labyrint som är världsberömd för sin begravningskonst och den sista viloplatsen för många stora män och kvinnor från konstens, musikens, litteraturens och politikens värld. Möt din guide vid ingången till Pere Lachaise-kyrkogården och upptäck ett friluftsmuseum i Paris med 70 000 gravar, 5 300 träd och 44 hektar vackert anlagda landskap. Promenera längs kyrkogårdens kullerstensbelagda stigar för att se utsmyckade gravstenar. Njut av en resa genom historien där de stora kändisarna från förr kommer till liv. Se Oscar Wildes, Edith Piafs och Jim Morrisons gravar. Upptäck Molières och Chopins sista viloplats. Ta farväl av Isadora Duncan och Gertrude Stein och förundras över Héloise och Abélards gravar. Din guide kommer att berätta med energi och passion och balansera humor med historisk noggrannhet för att dela hemligheter och anekdoter om legenderna från förr och nu.

Paris Museum, Tours, and Experiences Pass: 2, 4 eller 6 dagar

3. Paris Museum, Tours, and Experiences Pass: 2, 4 eller 6 dagar

Välj mellan ett 2, 3, 4 eller 6 dagars Paris All-Inclusive Pass, bläddra bland de aktiviteter som ingår, gör bokningar där det behövs, och på dagen för ditt besök visar du bara ditt digitala pass på din mobiltelefon för inträde. Så enkelt är det! Du får ett gratis Paris Museum Pass när du köper ett All-Inclusive Pass från Go City. Detta extra extra ger dig gratis inträde till över 50 toppmuseer och monument inklusive Louvren, d'Orsay Museum och Versailles. Du måste se till att du laddar ner det före din resa. Beundra sevärdheterna från floden på en Bateaux Parisiens River Cruise, klättra upp i Eiffeltornet på en guidad tur, prova ett fräckt glas franskt vin, hoppa på hoppa av med en Big Bus Paris Tour i staden och så mycket mer. Ditt pass är giltigt i 2 år från inköpsdatumet och aktiveras först när du besöker din första attraktion - vilket ger dig gott om flexibilitet under din resa. Du har sedan 2, 3, 4 eller 6 dagar i följd på dig att fortsätta använda ditt pass var du vill. Ingår i ditt Paris All-Inclusive Pass - (R) bokningar krävs: Populära aktiviteter - Guidad klättring i Eiffeltornet (2:a våningen) (R) - 1-dagars Big Bus Paris Hop-on Hop-off-tur - Bateaux Parisiens - kryssning på floden Seine - Fransk vinprovning på Les Caves du Louvre (R) - Notre Dame och den arkeologiska kryptupplevelsen (R) Toppmuseer och monument (ingår i Paris Museum Pass) - Louvren (R) - Triumfbågen - Slottet i Versailles (R) - Museet d'Orsay - Orangerie-museet (R) - Saint-Chapelle (R) - Panthéon - Centre Pompidou (R) - Armémuseum - Picasso-museet och mycket mer! Andra rundturer och upplevelser - Tour Montparnasse - Parc Astérix - Montmartre & Sacré Coeur - Rundvandring (R) - Ostprovning på O Chateau - Söta franska crêpes på Bistro Marbeuf - Akvariet i Paris - Fransk apéro i Saint-Germains-des-Prés - FlyOver Paris - upplevelse i virtual reality - Ballon de Paris Generali - Parisisk frukost på Café Louise - Modevisning på Galleries Lafayette (R) - Gourmetchokladmuseet Choco-Story - Paris dolda pärlor i Le Marais - vandringstur (R) - Grévin Paris - Vaxmuseum - PanoraMagique på Disney Village - Dali Paris - Skandaler och kärleksaffärer på Pere Lachaise - Rundvandring (R) - Stadsdelen Montparnasse - Rundvandring (R) - Rundvandring i täckta passager (R) - Rex Studios och eftermiddags Pop Corn - Stade de France rundtur - Emily i Paris: Den inofficiella rundturen av ExperienceFirst - Hur man blir parisare på en timme - Rundvandring i Saint-Germain-Des-Prés - Macaron-paus på morgonen i Montmartre - Paradox Museum Paris - Rundvandring på floden Seine och broarna - Escargot eller löksoppa med ett glas vin och mycket mer! *Besparingar baserade på resplaner på Go Citys webbplats.

Paris: De berömda gravarna i Père Lachaise - liten grupptur

4. Paris: De berömda gravarna i Père Lachaise - liten grupptur

Den historiska och natursköna kyrkogården Père-Lachaise ståtar med några av de dyraste och mest eftertraktade gravplatserna i världen. Det är den sista viloplatsen för många berömda konstnärer, författare och musiker, från Yves Montand och Simone Signoret till Chopin och Oscar Wilde. På denna 2-timmars tur promenerar du genom denna labyrint av gravstenar, träd och gångar medan din guide pekar ut de berömda gravar och egenheter som gör denna plats så speciell. Oscar Wildes grav står ut, då den är täckt med klarrött läppstift från kyssar lämnade av besökande beundrare. När du passerar Chopins grav är det nästan som att du nästan kan höra hans välkända begravningsmarsch. Se den sista viloplatsen för den berömde franske dramatikern Molière. Molière (som var känd för ironi och satir) var en sjuk man vars läkare trodde att han var en hypokondriker, och dog på scenen spelandes en frisk man med hypokondri medan publiken jublade. Den mest besökta graven är den som tillhör den amerikanska rockstjärnan Jim Morrison. Hans och de som omger hans gravar är täckta med graffiti från de horder av fans som kommer hit. Njut av en promenad genom en extraordinär kyrkogård och återupplev några av världens storheters liv.

Père-Lachaise kyrkogård: 2 timmars guidad tur i liten grupp

5. Père-Lachaise kyrkogård: 2 timmars guidad tur i liten grupp

Kyrkogården Père-Lachaise öppnades först i Paris 1804. Idag är det den största kyrkogården i Paris och är hem till många gravar som tillhör berömda artister, författare och politiker, inklusive Chopin, Jim Morisson, Oscar Wilde, Edith Piaf och Delacroix.    På detta guidade besök vandrar du igenom kyrkogården för att upptäcka olika typer av arkitektur och skulpturer längs gravarna, kompletterat med fascinerande anekdoter och historiska förklaringar från din guide. Bland annat får du höra om Père Lachaise-kyrkogårdens skapande och namn, samt upptäckten av några vackra gravar och legender, såsom den om det tragiska kärleksparet Heloise och Abelard.

Paris: Pere Lachaise-kyrkogården Guidad tur på franska

6. Paris: Pere Lachaise-kyrkogården Guidad tur på franska

Père Lachaise är Paris mest överraskande friluftsmuseum, platsen för 70 000 gravar och 5 300 träd på över 44 hektar med vackra trädgårdslandskap. Under denna rundtur upptäcker du en förtrollande kulle i hjärtat av Paris och får innehållsrika kommentarer i denna labyrintiska kyrkogård, som är känd över hela världen för gravarnas konstnärliga utsmyckningar och som sista viloplats för extraordinära kvinnor och män som präglat historia, konst, musik och litteratur. Utflykten, som kan betecknas som "döds-romantisk", är certifierad av Paris officiella turistkontor och tar dig med på en historisk resa som gör det förflutnas stora kändisar levande. Se gravplatserna för Marcel Proust, Honoré de Balzac, Edith Piaf, Delacroix, Gericault, Jim Morisson, Chopin, Oscar Wilde och många fler. Upptäck Molières och La Fontaines sista viloplatser. Din energiske och passionerade guide balanserar humor med historisk noggrannhet och delar med sig av hemligheter och anekdoter om dåtidens och nutidens legender.

Paris: Père-Lachaise kyrkogård audioguide tur

7. Paris: Père-Lachaise kyrkogård audioguide tur

Upptäck Paris magnifika forntida fristad - kyrkogården Père-Lachaise. TouringBees Père-Lachaise audioguide presenterar en självstyrd expedition genom gravarna för dess mest berömda invånare. Med appen i fingertopparna kan du ladda ner information om turen, vilket eliminerar behovet av en internetanslutning. Appens karta visar på ett genialt sätt en naturskön väg genom de förtrollande gångarna till de mest berömda gravarna. Under ditt besök kommer du garanterat att stöta på: - Edith Piaf - Frédéric Chopin - Jim Morrison - Amedeo Modigliani - Honoré de Balzac - Marcel Proust - Oscar Wilde - Molière - den äldsta graven i Père Lachaise. - Héloïse och Abbélard, kända som den franska Romeo och Julia. Samt andra fängslande begravningar. Med tanke på den fridfulla och högtidliga atmosfären på en kyrkogård är det bara passande att utforska den i lugn takt och avstå från högljudda konversationer. Därför är en självguidad tur med en audioguide det bästa tillvägagångssättet. Fördjupa dig i lugnet och elegansen på denna utsökta plats.

Kyrkogården Père Lachaise guidad av den stora Sibylle

8. Kyrkogården Père Lachaise guidad av den stora Sibylle

Utforska den gåtfulla kyrkogården Père Lachaise och dyk ner i en värld där liv och död möts, tiden står stilla och hemligheterna hos de själar som hemsöker denna historiska plats avslöjas. Vi inbjuder dig till en unik mystisk rundtur, guidad av en passionerad talare i historiska kläder. Möt Marie-Anne Lenormand, en historisk person från tiden för den franska revolutionen, känd för sina spådomstalanger. Denna stora sibyllan, som ofta glöms bort trots sin betydelse, tar dig med på en spännande och minnesvärd resa genom Père Lachaise-kyrkogården. I sällskap med Miss Lenormand får ni utforska de två sidorna av denna plats - dess romantiska sida och dess moderna del. Upptäck krematoriet, kolumbariet, federaternas mur, den muslimska avdelningen, den judiska avdelningen samt gravarna efter berömda personligheter som Oscar Wilde, Edith Piaf, Victor Noir, Frédéric Chopin, Théodore Géricault, Jim Morrison, Eloise och Abelard. Den här turen är inte bara en vandring genom historien utan en djupdykning i livet efter döden, där berättelserna om själarna som befolkar kyrkogården samexisterar med historien. Turen är idealisk för vuxna och barn över 8 år, och du kommer att fascineras av Miss Lenormands personlighet och hennes berättelser som är fyllda av mystik och nyfikenhet. Ta på dig bekväma skor och gör dig redo för ett möte med historien, mysterierna och de förlorade själarna på Père Lachaise, allt väglett av den livliga och färgstarka andan hos den grandiosa Marie-Anne Lenormand.

Paris: Père-Lachaise Cemetery audioguide på franska

9. Paris: Père-Lachaise Cemetery audioguide på franska

Upptäck Paris magnifika forntida fristad - kyrkogården Père-Lachaise. TouringBees Père-Lachaise audioguide presenterar en självstyrd expedition genom gravarna för dess mest berömda invånare. Med appen i fingertopparna kan du ladda ner information om turen, vilket eliminerar behovet av en internetanslutning. Appens karta visar på ett genialt sätt en naturskön väg genom de förtrollande gångarna till de mest berömda gravarna. Under ditt besök kommer du garanterat att stöta på: - Edith Piaf - Frédéric Chopin - Jim Morrison - Amedeo Modigliani - Honoré de Balzac - Marcel Proust - Oscar Wilde - Molière - den äldsta graven i Père Lachaise. - Héloïse och Abbélard, kända som den franska Romeo och Julia. Samt andra fängslande begravningar. Med tanke på den fridfulla och högtidliga atmosfären på en kyrkogård är det bara passande att utforska den i lugn takt och avstå från högljudda konversationer. Därför är en självguidad tur med en audioguide det bästa tillvägagångssättet. Fördjupa dig i lugnet och elegansen på denna utsökta plats.

Paris: Privat rundtur med lokal guide

10. Paris: Privat rundtur med lokal guide

Din lokala expertguide kommer att visa dig stadens bästa delar, inklusive många dolda hemligheter som du inte lätt kan hitta på egen hand. På denna vandringstur kommer du att kunna se många sevärdheter inom en kort tidsram. Förutom att förklara sightseeingpunkterna kan din guide ge inblick i stadens och landets historia och kultur i allmänhet. Fokus för denna tur är att se staden som en lokalinvånare. Denna privata tur kan dock anpassas efter dina önskemål. Vilka sevärdheter som ska besökas kan avtalas i förväg eller diskuteras vid mötet. STANDARD-sightseeingplatser som vi enkelt kan besöka under turen är: - Montmartre: Berömt för sitt konstnärliga arv, har en distinkt byatmosfär som kännetecknas av branta slingrande kullerstensgator. Det är det mest berömda distriktet i Paris. - Le Marais: Ett historiskt distrikt som har magnifik arkitektur och rik historia. - Katedralen Notre Dame: En allmänt erkänd symbol för Paris och den franska nationen. Här finns många viktiga religiösa artefakter som t.ex. "Törnekronan" som tros ha burits av Jesus Kristus. - Eiffeltornet: Ett av de mest ikoniska monumenten inte bara i Paris utan i hela världen. - Champs-Élysées: Den vackraste och mest välkända avenyn i Paris. Förbinder Triumfbågen med Place de la Concorde. - Triumfbågen: Ett av de mest kända monumenten i Paris. Här hedras de som kämpade och dog för Frankrike under den franska revolutionen och Napoleonkrigen. - Louvren-museet: Ett nationellt konstmuseum som är hem för några av de mest kanoniska verken i västerländsk konst, till exempel Mona Lisa. - Galeries Lafayette: Ett av de mest historiska köpcentrumen i Paris med nisch- och lyxmärken. - Luxembourgträdgården: Trädgårdarna är fyllda med historia och vackra fontäner. Det är den näst största parken i Paris. - Slottet i Versailles: De franska kungarnas främsta residens. Det är en av de mest populära turistattraktionerna i världen. Denna attraktion ligger utanför staden och behöver minst en halv dag för att besöka. Några exempel på HIDDEN SECRETS som vi kan besöka: - Canal Saint-Martin: Ta en kryssning med passagerarbåtar på denna kanal. Det finns också många populära barer och restauranger längs kanalen. - Galerie Vivienne: En av de mest ikoniska shoppinggalleriorna i Paris. - Ménagerie du Jardin des Plantes: Den näst äldsta zoologiska trädgården i världen. Hem för sällsynta små och medelstora däggdjur. - Louis Vuitton-stiftelsen: Konstmuseum och kulturcenter - Parc des Buttes Chaumont: Femte största parken i Paris, med en konstgjord sjö, ett tempel och intressant fauna. - Montparnasse Tower: Det är den högsta byggnaden i Paris med magnifik utsikt över staden. Observera att det inte är garanterat att du hinner besöka alla de sevärdheter som listas här. Hur många platser du kan besöka beror på längden på den bokade turen och hur mycket tid du tillbringar på varje plats. Efter bokningen kan du diskutera den detaljerade resplanen med din guide.

23 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Cimetiere du Pere-Lachaise

Cimetiere du Pere-Lachaise: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Guidad tur till den hemsökta kyrkogården Père Lachaise

Paris: Guidad tur till den hemsökta kyrkogården Père Lachaise

Upptäck Père-Lachaise-kyrkogården, Paris största och mest populära kyrkogård och en plats för fantastiska paranormala fenomen. Hör berättelser om de kändisar som ligger begravda här, lär dig mer om kyrkogårdens långa historia och upptäck fascinerande berättelser om spöken som vandrar omkring på området. Promenera bland gravarna med din guide och upptäck de platser där berömda personer som Frédéric Chopin, Edith Piaf, Marcel Proust, Oscar Wilde och Jim Morrison vilar. Lär dig mer om livet för de kändisar och många parisare som vilar på Père-Lachaise-kyrkogården. Med över en miljon människor begravda på kyrkogården är det ingen överraskning att den är en av de mest hemsökta platserna i Paris. Lär dig mer om kyrkogårdens långa historia, de märkliga kulter som är förknippade med den och fördjupa dig i de spöken som rapporterats genom åren. Medan du utforskar kyrkogården berättar din guide historier om spiritismens grundare Allan Kardec, fantasier som hittats vid Jim Morisons grav, Marcel Prousts spöke som vandrar runt på kyrkogården för att leta efter sin älskare och många mindre kända fenomen som finns på Père-Lachaise-kyrkogården.

Paris: Utforska Pere Lachaise-kyrkogården Utforska Pere Lachaise-kyrkogården med en guide

Paris: Utforska Pere Lachaise-kyrkogården Utforska Pere Lachaise-kyrkogården med en guide

Följ med på en guidad tur till den legendariska kyrkogården Pere Lachaise i Paris. Upptäck en labyrint som är världsberömd för sin begravningskonst och den sista viloplatsen för många stora män och kvinnor från konstens, musikens, litteraturens och politikens värld. Möt din guide vid ingången till Pere Lachaise-kyrkogården och upptäck ett friluftsmuseum i Paris med 70 000 gravar, 5 300 träd och 44 hektar vackert anlagda landskap. Promenera längs kyrkogårdens kullerstensbelagda stigar för att se utsmyckade gravstenar. Njut av en resa genom historien där de stora kändisarna från förr kommer till liv. Se Oscar Wildes, Edith Piafs och Jim Morrisons gravar. Upptäck Molières och Chopins sista viloplats. Ta farväl av Isadora Duncan och Gertrude Stein och förundras över Héloise och Abélards gravar. Din guide kommer att berätta med energi och passion och balansera humor med historisk noggrannhet för att dela hemligheter och anekdoter om legenderna från förr och nu.

Paris Museum, Tours, and Experiences Pass: 2, 4 eller 6 dagar

Paris Museum, Tours, and Experiences Pass: 2, 4 eller 6 dagar

Välj mellan ett 2, 3, 4 eller 6 dagars Paris All-Inclusive Pass, bläddra bland de aktiviteter som ingår, gör bokningar där det behövs, och på dagen för ditt besök visar du bara ditt digitala pass på din mobiltelefon för inträde. Så enkelt är det! Du får ett gratis Paris Museum Pass när du köper ett All-Inclusive Pass från Go City. Detta extra extra ger dig gratis inträde till över 50 toppmuseer och monument inklusive Louvren, d'Orsay Museum och Versailles. Du måste se till att du laddar ner det före din resa. Beundra sevärdheterna från floden på en Bateaux Parisiens River Cruise, klättra upp i Eiffeltornet på en guidad tur, prova ett fräckt glas franskt vin, hoppa på hoppa av med en Big Bus Paris Tour i staden och så mycket mer. Ditt pass är giltigt i 2 år från inköpsdatumet och aktiveras först när du besöker din första attraktion - vilket ger dig gott om flexibilitet under din resa. Du har sedan 2, 3, 4 eller 6 dagar i följd på dig att fortsätta använda ditt pass var du vill. Ingår i ditt Paris All-Inclusive Pass - (R) bokningar krävs: Populära aktiviteter - Guidad klättring i Eiffeltornet (2:a våningen) (R) - 1-dagars Big Bus Paris Hop-on Hop-off-tur - Bateaux Parisiens - kryssning på floden Seine - Fransk vinprovning på Les Caves du Louvre (R) - Notre Dame och den arkeologiska kryptupplevelsen (R) Toppmuseer och monument (ingår i Paris Museum Pass) - Louvren (R) - Triumfbågen - Slottet i Versailles (R) - Museet d'Orsay - Orangerie-museet (R) - Saint-Chapelle (R) - Panthéon - Centre Pompidou (R) - Armémuseum - Picasso-museet och mycket mer! Andra rundturer och upplevelser - Tour Montparnasse - Parc Astérix - Montmartre & Sacré Coeur - Rundvandring (R) - Ostprovning på O Chateau - Söta franska crêpes på Bistro Marbeuf - Akvariet i Paris - Fransk apéro i Saint-Germains-des-Prés - FlyOver Paris - upplevelse i virtual reality - Ballon de Paris Generali - Parisisk frukost på Café Louise - Modevisning på Galleries Lafayette (R) - Gourmetchokladmuseet Choco-Story - Paris dolda pärlor i Le Marais - vandringstur (R) - Grévin Paris - Vaxmuseum - PanoraMagique på Disney Village - Dali Paris - Skandaler och kärleksaffärer på Pere Lachaise - Rundvandring (R) - Stadsdelen Montparnasse - Rundvandring (R) - Rundvandring i täckta passager (R) - Rex Studios och eftermiddags Pop Corn - Stade de France rundtur - Emily i Paris: Den inofficiella rundturen av ExperienceFirst - Hur man blir parisare på en timme - Rundvandring i Saint-Germain-Des-Prés - Macaron-paus på morgonen i Montmartre - Paradox Museum Paris - Rundvandring på floden Seine och broarna - Escargot eller löksoppa med ett glas vin och mycket mer! *Besparingar baserade på resplaner på Go Citys webbplats.

Paris: De berömda gravarna i Père Lachaise - liten grupptur

Paris: De berömda gravarna i Père Lachaise - liten grupptur

Den historiska och natursköna kyrkogården Père-Lachaise ståtar med några av de dyraste och mest eftertraktade gravplatserna i världen. Det är den sista viloplatsen för många berömda konstnärer, författare och musiker, från Yves Montand och Simone Signoret till Chopin och Oscar Wilde. På denna 2-timmars tur promenerar du genom denna labyrint av gravstenar, träd och gångar medan din guide pekar ut de berömda gravar och egenheter som gör denna plats så speciell. Oscar Wildes grav står ut, då den är täckt med klarrött läppstift från kyssar lämnade av besökande beundrare. När du passerar Chopins grav är det nästan som att du nästan kan höra hans välkända begravningsmarsch. Se den sista viloplatsen för den berömde franske dramatikern Molière. Molière (som var känd för ironi och satir) var en sjuk man vars läkare trodde att han var en hypokondriker, och dog på scenen spelandes en frisk man med hypokondri medan publiken jublade. Den mest besökta graven är den som tillhör den amerikanska rockstjärnan Jim Morrison. Hans och de som omger hans gravar är täckta med graffiti från de horder av fans som kommer hit. Njut av en promenad genom en extraordinär kyrkogård och återupplev några av världens storheters liv.

Père-Lachaise kyrkogård: 2 timmars guidad tur i liten grupp

Père-Lachaise kyrkogård: 2 timmars guidad tur i liten grupp

Kyrkogården Père-Lachaise öppnades först i Paris 1804. Idag är det den största kyrkogården i Paris och är hem till många gravar som tillhör berömda artister, författare och politiker, inklusive Chopin, Jim Morisson, Oscar Wilde, Edith Piaf och Delacroix.    På detta guidade besök vandrar du igenom kyrkogården för att upptäcka olika typer av arkitektur och skulpturer längs gravarna, kompletterat med fascinerande anekdoter och historiska förklaringar från din guide. Bland annat får du höra om Père Lachaise-kyrkogårdens skapande och namn, samt upptäckten av några vackra gravar och legender, såsom den om det tragiska kärleksparet Heloise och Abelard.

Paris: Pere Lachaise-kyrkogården Guidad tur på franska

Paris: Pere Lachaise-kyrkogården Guidad tur på franska

Père Lachaise är Paris mest överraskande friluftsmuseum, platsen för 70 000 gravar och 5 300 träd på över 44 hektar med vackra trädgårdslandskap. Under denna rundtur upptäcker du en förtrollande kulle i hjärtat av Paris och får innehållsrika kommentarer i denna labyrintiska kyrkogård, som är känd över hela världen för gravarnas konstnärliga utsmyckningar och som sista viloplats för extraordinära kvinnor och män som präglat historia, konst, musik och litteratur. Utflykten, som kan betecknas som "döds-romantisk", är certifierad av Paris officiella turistkontor och tar dig med på en historisk resa som gör det förflutnas stora kändisar levande. Se gravplatserna för Marcel Proust, Honoré de Balzac, Edith Piaf, Delacroix, Gericault, Jim Morisson, Chopin, Oscar Wilde och många fler. Upptäck Molières och La Fontaines sista viloplatser. Din energiske och passionerade guide balanserar humor med historisk noggrannhet och delar med sig av hemligheter och anekdoter om dåtidens och nutidens legender.

Paris: Père-Lachaise kyrkogård audioguide tur

Paris: Père-Lachaise kyrkogård audioguide tur

Upptäck Paris magnifika forntida fristad - kyrkogården Père-Lachaise. TouringBees Père-Lachaise audioguide presenterar en självstyrd expedition genom gravarna för dess mest berömda invånare. Med appen i fingertopparna kan du ladda ner information om turen, vilket eliminerar behovet av en internetanslutning. Appens karta visar på ett genialt sätt en naturskön väg genom de förtrollande gångarna till de mest berömda gravarna. Under ditt besök kommer du garanterat att stöta på: - Edith Piaf - Frédéric Chopin - Jim Morrison - Amedeo Modigliani - Honoré de Balzac - Marcel Proust - Oscar Wilde - Molière - den äldsta graven i Père Lachaise. - Héloïse och Abbélard, kända som den franska Romeo och Julia. Samt andra fängslande begravningar. Med tanke på den fridfulla och högtidliga atmosfären på en kyrkogård är det bara passande att utforska den i lugn takt och avstå från högljudda konversationer. Därför är en självguidad tur med en audioguide det bästa tillvägagångssättet. Fördjupa dig i lugnet och elegansen på denna utsökta plats.

Kyrkogården Père Lachaise guidad av den stora Sibylle

Kyrkogården Père Lachaise guidad av den stora Sibylle

Utforska den gåtfulla kyrkogården Père Lachaise och dyk ner i en värld där liv och död möts, tiden står stilla och hemligheterna hos de själar som hemsöker denna historiska plats avslöjas. Vi inbjuder dig till en unik mystisk rundtur, guidad av en passionerad talare i historiska kläder. Möt Marie-Anne Lenormand, en historisk person från tiden för den franska revolutionen, känd för sina spådomstalanger. Denna stora sibyllan, som ofta glöms bort trots sin betydelse, tar dig med på en spännande och minnesvärd resa genom Père Lachaise-kyrkogården. I sällskap med Miss Lenormand får ni utforska de två sidorna av denna plats - dess romantiska sida och dess moderna del. Upptäck krematoriet, kolumbariet, federaternas mur, den muslimska avdelningen, den judiska avdelningen samt gravarna efter berömda personligheter som Oscar Wilde, Edith Piaf, Victor Noir, Frédéric Chopin, Théodore Géricault, Jim Morrison, Eloise och Abelard. Den här turen är inte bara en vandring genom historien utan en djupdykning i livet efter döden, där berättelserna om själarna som befolkar kyrkogården samexisterar med historien. Turen är idealisk för vuxna och barn över 8 år, och du kommer att fascineras av Miss Lenormands personlighet och hennes berättelser som är fyllda av mystik och nyfikenhet. Ta på dig bekväma skor och gör dig redo för ett möte med historien, mysterierna och de förlorade själarna på Père Lachaise, allt väglett av den livliga och färgstarka andan hos den grandiosa Marie-Anne Lenormand.

Paris: Père-Lachaise Cemetery audioguide på franska

Paris: Père-Lachaise Cemetery audioguide på franska

Upptäck Paris magnifika forntida fristad - kyrkogården Père-Lachaise. TouringBees Père-Lachaise audioguide presenterar en självstyrd expedition genom gravarna för dess mest berömda invånare. Med appen i fingertopparna kan du ladda ner information om turen, vilket eliminerar behovet av en internetanslutning. Appens karta visar på ett genialt sätt en naturskön väg genom de förtrollande gångarna till de mest berömda gravarna. Under ditt besök kommer du garanterat att stöta på: - Edith Piaf - Frédéric Chopin - Jim Morrison - Amedeo Modigliani - Honoré de Balzac - Marcel Proust - Oscar Wilde - Molière - den äldsta graven i Père Lachaise. - Héloïse och Abbélard, kända som den franska Romeo och Julia. Samt andra fängslande begravningar. Med tanke på den fridfulla och högtidliga atmosfären på en kyrkogård är det bara passande att utforska den i lugn takt och avstå från högljudda konversationer. Därför är en självguidad tur med en audioguide det bästa tillvägagångssättet. Fördjupa dig i lugnet och elegansen på denna utsökta plats.

Paris: Privat rundtur med lokal guide

Paris: Privat rundtur med lokal guide

Din lokala expertguide kommer att visa dig stadens bästa delar, inklusive många dolda hemligheter som du inte lätt kan hitta på egen hand. På denna vandringstur kommer du att kunna se många sevärdheter inom en kort tidsram. Förutom att förklara sightseeingpunkterna kan din guide ge inblick i stadens och landets historia och kultur i allmänhet. Fokus för denna tur är att se staden som en lokalinvånare. Denna privata tur kan dock anpassas efter dina önskemål. Vilka sevärdheter som ska besökas kan avtalas i förväg eller diskuteras vid mötet. STANDARD-sightseeingplatser som vi enkelt kan besöka under turen är: - Montmartre: Berömt för sitt konstnärliga arv, har en distinkt byatmosfär som kännetecknas av branta slingrande kullerstensgator. Det är det mest berömda distriktet i Paris. - Le Marais: Ett historiskt distrikt som har magnifik arkitektur och rik historia. - Katedralen Notre Dame: En allmänt erkänd symbol för Paris och den franska nationen. Här finns många viktiga religiösa artefakter som t.ex. "Törnekronan" som tros ha burits av Jesus Kristus. - Eiffeltornet: Ett av de mest ikoniska monumenten inte bara i Paris utan i hela världen. - Champs-Élysées: Den vackraste och mest välkända avenyn i Paris. Förbinder Triumfbågen med Place de la Concorde. - Triumfbågen: Ett av de mest kända monumenten i Paris. Här hedras de som kämpade och dog för Frankrike under den franska revolutionen och Napoleonkrigen. - Louvren-museet: Ett nationellt konstmuseum som är hem för några av de mest kanoniska verken i västerländsk konst, till exempel Mona Lisa. - Galeries Lafayette: Ett av de mest historiska köpcentrumen i Paris med nisch- och lyxmärken. - Luxembourgträdgården: Trädgårdarna är fyllda med historia och vackra fontäner. Det är den näst största parken i Paris. - Slottet i Versailles: De franska kungarnas främsta residens. Det är en av de mest populära turistattraktionerna i världen. Denna attraktion ligger utanför staden och behöver minst en halv dag för att besöka. Några exempel på HIDDEN SECRETS som vi kan besöka: - Canal Saint-Martin: Ta en kryssning med passagerarbåtar på denna kanal. Det finns också många populära barer och restauranger längs kanalen. - Galerie Vivienne: En av de mest ikoniska shoppinggalleriorna i Paris. - Ménagerie du Jardin des Plantes: Den näst äldsta zoologiska trädgården i världen. Hem för sällsynta små och medelstora däggdjur. - Louis Vuitton-stiftelsen: Konstmuseum och kulturcenter - Parc des Buttes Chaumont: Femte största parken i Paris, med en konstgjord sjö, ett tempel och intressant fauna. - Montparnasse Tower: Det är den högsta byggnaden i Paris med magnifik utsikt över staden. Observera att det inte är garanterat att du hinner besöka alla de sevärdheter som listas här. Hur många platser du kan besöka beror på längden på den bokade turen och hur mycket tid du tillbringar på varje plats. Efter bokningen kan du diskutera den detaljerade resplanen med din guide.

De mest populära sevärdheterna i Paris

Att göra i Cimetiere du Pere-Lachaise

Städer i Frankrike

Cimetiere du Pere-Lachaise: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cimetiere du Pere-Lachaise: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cimetiere du Pere-Lachaise

Samlat omdöme

4.7
(2 321 recensioner)

Vår guide Jean-François kan sitt ämne mycket väl, frågar utan att tyckas göra det om deltagarnas intressen och verkar anpassa kretsen och berättelserna till sin publik. Jag hade en fantastisk tid och lärde mig mycket. Jag rekomenderar.

Jean-Francois är en extraordinär guide!!! Han tog oss genom epoker, atmosfärerna. Vi skrattade, sjöng och blev också väldigt rörda. Ett väldigt, väldigt stort grattis från den lilla bretonska familjen!

Jade var en utmärkt guide som berättade den "lilla" historien om några fantastiska män/kvinnor, utan att glömma de fina detaljerna som gjorde detta besök så charmigt.

Extraordinärt besök tack vare de historiska och humoristiska kommentarerna från guiden som lyckades upprätthålla en utmärkt atmosfär under hela vår promenad. Grymt bra

Guiden visade oss kyrkogården på ett originellt sätt och hans oväntade humor på en sådan plats gjorde resan mycket trevlig. Ett utmärkt minne!