Church Of Annunciation, Nazareth

Church Of Annunciation, Nazareth: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Tel Aviv: Guidad dagstur till Nasaret & Gennesaretsjön

1. Från Tel Aviv: Guidad dagstur till Nasaret & Gennesaretsjön

Se de berömda platserna i Israel på en dagstur från Tel Aviv. Besök Nasaret, Kafarnaum, Gennesaretsjön och mycket mer. Ha fördel av hämtning och lämning vid hotellet i en luftkonditionerad buss. Delta i en dopgudstjänst vid Jordanfloden och se kyrkan St Josefs snickeri.  Din resa börjar med en färd längs Israels vackra kustslätt via Armageddon-slätten till Nasaret. I Nasaret kan du besöka Försoningskyrkan och St Josefs snickerikyrka. När du reser vidare kan du se Saligprisernas berg och Kyrkan för bespisningsundret i Tabgha. Låt dig imponeras av det berömda Gennesaretsjön och ruinerna av den gamla synagogan i Kafarnaum och Kristi stad. Slutligen, med utsikt över Tiberias, besöker du dopplatsen vid Jordanfloden, där du kan delta i en dopgudstjänst. Återvänd till Tel Aviv med utsikt över Taborberget, platsen för förvandlingen.

Från Jerusalem: Nasaret och Genesarets sjö på rundtur

2. Från Jerusalem: Nasaret och Genesarets sjö på rundtur

Ha nöje av en dag med att utforska några av de mest betydelsefulla heliga platserna i Israel under en utflykt med buss från Jerusalem. Den guidade rundturen börjar tidigt på morgonen och går längs den natursköna kusten via Tel Aviv och Armageddon-slätten till Nasaret. Anländ till Nasaret och besök du St Josef-kyrkan och Bebådelsekyrkan. Den största romersk-katolska kyrkan i hela Mellanöstern, Bebådelsekyrkan var, enligt traditionen, där ängeln Gabriel uppenbarade sig för jungfru Maria. Fortsätt via Kafr Kannā för att se Saligprisningarnas berg och Kyrkan för multiplicering av bröd och fisk i Tabgha. Stanna för att beundra utsikten över Genesarets sjö och fortsätt därefter till de närliggande ruinerna av Kapernaums gamla synagoga. Besök Tiberias, som ligger på Genesarets sjös västra strand, och som tillsammans med Jerusalem, Hebron och Safed anses vara en av de fyra heliga städerna inom judendomen. Åk till Jordan-floden och vid Yardenit där resenärerna inbjuds till en valfri dopgudstjänst. Återvänd till Jerusalem via en naturskön väg med utsikt över Tabor-berget, platsen för Kristi förklaring.

Från Haifa: Guidad dagsutflykt till Nasaret och Galileiska sjön: från Haifa till Nazareth och Galileiska sjön

3. Från Haifa: Guidad dagsutflykt till Nasaret och Galileiska sjön: från Haifa till Nazareth och Galileiska sjön

Efter att ha blivit mött av din guide i Haifas kryssningshamn tar du en trevlig bilresa norrut till Galileen. Resan tar dig förbi Jisreeldalen, känd som bibliska Armageddon. Vårt första stopp är i Nasaret där Jesus tillbringade de första åren av sitt liv. Besök den magnifika bebådelsekyrkan som markerar platsen där Mary först fick veta om sin framtida son. Utforska sedan 1:a-talets grotta som bor under Saint Joseph's Church. Enligt traditionen kan Maria, Josef och deras son Jesus en gång ha bott här. När turen lämnar Nasaret ser vi Mary's Well och fortsätter sedan förbi Kfar Kana, den bibliska staden Kana. Här bytte Jesus vatten till vin. Turen tar dig till kanten av Galileiska sjön och Saligprisningarnas berg. Här kan du föreställa dig hur Jesus predikar för sina efterföljare. Besök Saligprisningarnas kyrka som har utsikt över Genesaret sjö. Turen fortsätter till Tabgha, en liten by vid vattnet. Här turnerar vi i multiplikationskyrkan där Jesus mirakulöst delade fem bröd och två fiskar mellan tusentals anhängare. Nästa stopp är i Kfar Nachum (Capernaum). Det var här Jesus tillbringade större delen av sin tjänst. Efter en lunchrast på en Galilee-restaurang stannar vi vid Jordanflodens strand, vid Yardenit. Om det finns tillräckligt med tid kan du bli döpt på denna traditionella dopplats. Turen tar sig söderut och passerar tvillingtopparna på Hattins horn, där Saladin berömt besegrade korsfararna 1187. I slutet av turen kommer du att återvända till hamnen i Haifa i tid för att gå ombord på kryssningsfartyget och fortsätt ditt äventyr.

Caesarea, Haifa och Akko: heldagsutflykt

4. Caesarea, Haifa och Akko: heldagsutflykt

Utforska fyra av Israels mest imponerande platser på bara en dag på denna resa till Caesarea, Haifa och Akko. Upptäck mångfalden och skönheten i Israels norra kustlinje och förundras över Caesarea's romerska akvedukter som skapades av kung Herodes. Ta in underverket i kung Herodes antika kuststad Caesarea, utforska de livliga marknaderna i Akko, ett av UNESCO:s världsarv, och besök slutligen Haifa, hemvist för de "hängande" Bahai-trädgårdarna. Denna heldagstur, som leds av handplockade israeliska reseledare, avgår från Tel Aviv eller Jerusalem fyra gånger i veckan och är det bästa sättet att bekvämt utforska norra Israel på bara en dag. Den här turen visar dig höjdpunkterna i norr och avslutas med returtransfer till din upphämtningsplats i Tel Aviv eller Jerusalem. Avsluta med erfarenhet med underbara minnen och bestående intryck. Turen är tillgänglig fyra gånger i veckan med garanterade avgångar.

Från Tel Aviv: Biblisk rundtur i norra Israel

5. Från Tel Aviv: Biblisk rundtur i norra Israel

När landskapet öppnar sig framför dig kan du känna den historiska betydelsen av detta land. Du är i den religiösa civilisationens vagga, och här i norra Israel går du i historiska religiösa figurers fotspår och solar dig i deras härlighet. När du lämnar Tel Aviv norrut kommer du att passera genom Galileens landskap till Nasaret, där Jesus tillbringade sin barndom. Här kommer du att besöka bebådelsekyrkan och kyrkan St. Joseph. Efter att ha hyllat här fortsätter du till Kana och den härliga semesterorten Tiberias. Längs vägen passerar du ruinerna av den gamla synagogan där Jesus undervisade. Vi kommer sedan fram till Tabgha, där Jesus hade sitt mirakel av fisk och kärlek, beläget precis vid foten av Golanhöjderna. Från fisk till dop, vi åker till Yardenit, den berömda dopplatsen där Jordanfloden lämnar Galileiska sjön mot Döda havet. Allt som allt kommer du verkligen att ha gått i storhetens fotspår innan du återvänder tillbaka till Tel Aviv på kvällen.

Från Jerusalem: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

6. Från Jerusalem: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

Upptäck religiösa sevärdheter från Nya testamentet på denna guidade dagsutflykt från Jerusalem. Res med luftkonditionerad buss till sevärdheter som tillkännagivningskyrkan, St Joseph-kyrkan, byn Kafer Kana och Yardenit-dopet. Du lämnar ditt hotell i centrala Jerusalem och reser till Nasaret med luftkonditionerad buss. Lyssna på berättelser om staden, som är känd som Marias födelseplats och Jesu barndomshem, och lär dig om dess betydelse för kristendomen. Vid ankomsten besöker du några av Nasaret viktiga religiösa platser. Upptäck Bebådelsekyrkan, där ängeln Gabriel besökte Jungfru Maria. Se Sankt Josef-kyrkan, som anses vara byggd på platsen för Josefs snickeriverkstad. Fortsätt genom byn Kafer Kana, där Jesus utförde miraklet där han förvandlade vatten till vin, och kom fram till Galileiska sjön. Passera multiplikationskyrkan och utforska Kapernaum innan du fortsätter till den förstörda synagogan där Jesus undervisade. Se den moderna kyrkan som är byggd över Peters hus, och passera genom Tiberias för att komma fram till Yardenit-dopplatsen vid Jordanfloden. På återresan kan du njuta av den vackra utsikten över berget Tabor, innan resan avslutas på ditt hotell.

Tur i Jesu fotspår: Bibliska höjdpunkter från Jerusalem

7. Tur i Jesu fotspår: Bibliska höjdpunkter från Jerusalem

Israel har varit hemvist för några av de mest inflytelserika tänkarna i mänsklighetens historia. Idag kan du utforska Jesu hemland på en spännande och avslöjande dagsutflykt från Jerusalem. Du åker från Jerusalem på kustvägen genom nedre Galiléen. När du kommer fram till Nasaret kommer du att gå på samma gator som Jesus gjorde som barn och ung vuxen och där han formade sina idéer om livet och mänskligheten. Din guide öppnar världen för dig när du utforskar Annunciationskyrkan och Sankt Josefs kyrka. Båda är pilgrimsplatser som du kommer att bli ödmjuk inför. Härifrån åker vi vidare till Kana och den vackra semesterstaden Tiberias. Längs vägen kan du hålla ögonen öppna för vackra landskap, bland annat Kapernaum - en gammal synagoga där Jesus undervisade. Vi fortsätter sedan till Tabgha, platsen för miraklet med fisk och bröd, precis vid foten av Golanhöjderna. Detta område leder till dopplatsen där Joranfloden och Galileiska sjön möts för att rinna ut i Döda havet.

Från Tel Aviv: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

8. Från Tel Aviv: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

Efter upphämtning från hotell i Tel Aviv börjar din tur med en luftkonditionerad bilresa till Nasaret. Hör berättelser om staden, som är känd som Jesu barndomshem, och dess viktiga roll i den kristna tron. Se Bebådelsekyrkan, där ängeln Gabriel besökte Jungfru Maria enligt bibeln samt kyrkan tillägnad Josef som står på platsen där hans snickeri sägs ha legat. Fortsätt genom byn Kafer Kana, som sägs vara platsen där Jesus förvandlade vatten till vin och anländ slutligen till Gennesaretsjön, Israels största sötvattensjö. Passera Multiplikationskyrkan och utforska Kafarnaum på sjöns strand. Se ruinerna av synagogan där Jesus föreläste och titta på den moderna kyrkan som är byggd ovanpå Petrus hus, där Jesus sägs ha bott.  Åk längs stranden i staden Tiberias och anländ till Yardenit, en helig dopplats vid Jordanfloden. Beundra denna idylliska plats och njut av den vackra utsikten över Taborberget, som för kristna är känt som förvandlingsberget, innan din tur slutar i Tel Aviv.

Från Jerusalem: Bibliska höjdpunkter på hel dags rundtur

9. Från Jerusalem: Bibliska höjdpunkter på hel dags rundtur

** Turerna genomförs på två språk Upplev det Heliga Landets fantastiska naturskönhet och rika historia. Oavsett om du läser Bibeln andligt eller bara historiskt, kommer denna tur att ge den liv genom att besöka många av de viktigaste platserna som nämns på dess sidor. Den här turen förvandlar gamla ord till verklighet. Turen utgår från Jerusalem via kustvägen och fortsätter genom landskapet i Nedre Galiléen till Nasaret, den lilla staden där Jesus tillbringade sin barndom. Besök Annunciationskyrkan där Maria fick veta att hon skulle bli gravid med Guds son, och Sankt Josefs kyrka. Fortsätt via Kana till den vackra nuvarande kurorten Tiberias. Kör längs den vackra Kineret-sjön för att besöka Kapernaum och se ruinerna av den gamla synagogan där Jesus undervisade. Fortsätt till Tabgha, platsen för miraklet med fisk och bröd, som ligger vid foten av Golanhöjderna. Därefter fortsätter turen till Yardenit, den berömda dopplatsen där Jordanfloden lämnar Galileiska sjön mot Döda havet.

Från Nazareth: Galileen dagstur

10. Från Nazareth: Galileen dagstur

Följ med på en fängslande resa genom Galiléen på denna exklusiva dagstur från Nazareth. Fördjupa dig i regionens rika väv av historia, andlighet och naturlig skönhet. Denna unika upplevelse tar dig till ikoniska platser som Nasaret, Saligprisningarnas berg, Kapernaum och den fridfulla Galileiska sjön. Du kommer också att utforska en ekologisk olivlund och pressa nära Tsipori, ansluta till landet på ett autentiskt och meningsfullt sätt. Vi börjar i hjärtat av Nasaret, en plats som är genomsyrad av betydelse. Utforska Bebådelsebasilikan, ett testamente för tro, och vandra genom den lokala marknaden, där livlig kultur utvecklas. Stig upp till Saligprisningarnas berg, där tidlösa läror ekar. Ta in den fridfulla omgivningen och reflektera över de ord som har inspirerat generationer. Res till den gamla staden Kafarnaum och vandra i historiens fotspår. Förundras över arkeologiska underverk som förflyttar dig till biblisk tid. Stanna till vid Galileiska sjöns stränder, en fristad för lugn och kontemplation. Fånga panoramautsikten som inspirerar till introspektion. Fördjupa dig i den naturliga skönheten i en ekologisk olivlund och press nära Tsipori. Bevittna den urgamla processen med olivoljeproduktion, ett bevis på hållbara metoder. Avsluta din dagstur med ett hjärta som berikats av utforskandet och en djupare koppling till Galileens väsen. När du återvänder till Nasaret kan du bära med dig minnen av heliga platser, hisnande landskap och omfamningen av ett land som har berört din själ.

18 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Church Of Annunciation, Nazareth: Fler aktiviteter och sevärdheter

Church Of Annunciation, Nazareth: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Church Of Annunciation, Nazareth

Samlat omdöme

4.2
(994 recensioner)

Dorit visade sig vara en exceptionellt kunnig reseledare under vårt besök. Hennes förståelse för området och dess historia var tydlig redan från början. Det som gjorde vår turné särskilt trevlig var de intressanta anekdoterna som hon sömlöst integrerade i sina förklaringar. Dessa berättelser gav en personlig touch och gav djup och sammanhang till platserna vi utforskade. Det var tydligt att Dorit hade en genuin passion för sitt arbete. Hon var uppmärksam på vår grupps frågor och erbjöd detaljerade svar som ofta kom med en antydan till en historia, vilket gjorde informationen mer relaterbar. Blandningen av faktakunskap med dessa berättelser säkerställde att vi förblev engagerade hela tiden. När turnén var slut kändes det som om vi inte bara hade besökt en rad platser, utan hade rest genom en rik berättelse av händelser och berättelser, allt tack vare Dorits unika tillvägagångssätt. För alla som letar efter en heltäckande och njutbar turnéupplevelse, Dorit kommer starkt recomm

Du ser några intressanta platser. Guiden Avi bygger också in ytterligare ortodoxa kyrkor på begäran. Man kan bli döpt i Jordan när det finns en präst, vilket tyvärr inte var fallet hos oss. Helst ska du ta med dig din baddräkt, vilket sparar en del pengar. Jag hade bokat turnén på tyska, men i slutändan var bara engelska möjlig, men det var inga problem för mig.

Det var en sådan upplevelse som du inte alls förväntar dig att få av den här typen av turné och överraska dig på ett mycket bra sätt! Allt var perfekt, från förare till de utmärkta presentationerna av vår guide Orion som har ett trevligt sätt att transportera dig i Jesu tid. Mycket användbar och intressant information! Tack så mycket.

Lång! Det stod 10 timmar i upplägget men vi var tillbaka ca 13 timmar senare! Vi hade annat bokat efteråt och det fick skjutas på. Kanske bra att man istället uppger "mer än 10 tim" så man vet att man kanske inte ska boka annat den dagen! Guiden påläst och kunnig, berättade mycket och gav tillfälle till skratt.

Denna turné är en av de bästa jag varit på. Reseguiden Dan Porges är utmärkt i att ge turnén och mycket kunnig och kan ge korrekt information. Busschauffören är väldigt försiktig, bussen är ren. Vi fick gott om tid att njuta av varje plats vi gick.