Saker att göra Chochołów

Toppsevärdheter i Chochołów

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Chochołów

Chochołów: Fler aktiviteter och sevärdheter

Chochołów: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Chochołów

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 824 omdömen

Vi är glada över all omsorg och uppmärksamhet som Dominika och Marcel hade med oss under hela resan. Meddelandet var otvetydigt och de var tillgängliga hela tiden för att svara på alla frågor och justera nödvändiga detaljer. Utmärkt proffs förmedlade lugn och trygghet. Vi hade en underbar rundtur. Jag rekommenderar det starkt eftersom jag vill att alla ska ha en underbar tid i Polen som vi hade.

Min son, 17, njöt verkligen av vår tid vid termalbaden - han gillade särskilt rutschbanorna. För mig var det utsikten över de snötoppade bergen från den yttre termiska poolen. Det var nästan 2 timmars bilresa från vårt hotell (Hilton Doubletree) i Krakow, men värt det. Definitivt en för familjen.

Vår sjåfør Krystian møtte presis ved avreise. Kjørte oss trygt fram till Zakopane, där vi gick några timer på egen hand. Fikk god information om vad vi bör göra, och om det var Krystian ga god service, och vi var körde tillbaka när vi ville ha det (litt för avtalt tidpunkt). En fin tur

Trädtoppsvandringen var jättespännande och häftig. Linbaneturen i Zakopane var inte så intressant i jämförelse. Hade hellre tillbringat mer tid i de termiska baden. Alldeles underbar avslutning på en fantastisk dag. Glöm inte swim up-baren längst ner. Rekommenderar verkligen denna tur!

fantastisk dagtripp chauffören berättade om sevärdheter och historia om diverse platsee