Upplevelser i
Chicago

The Mecca of the Midwest is famous for its architectural beauty, vibrant culture, and colorful past.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Chicago

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Chicago?

De tio bästa sakerna att se och göra i Chicago

Chicago skämmer bort både lokalbor och besökare med sitt överflöd av kulturella sevärdheter, shopping, restauranger och nöjen. Detta är staden som aldrig gör dig besviken, konstaterade Frank Sinatra: "It's one town that won't let you down." Och det gäller än idag.

 • Wrigley Building

  1. Wrigley Building

  De båda tornen på Michigan Avenue byggdes under 1920-talet för tuggummimagnaten William Wrigley Jr, och har med åren blivit ett – eller snarare två – av Chicagos mest älskade landmärken.

 • Michigan Avenue

  2. Michigan Avenue

  Chicagos vattentorn på North Michigan Avenue var en av få byggnader som överlevde den förödande stadsbranden 1871. Idag inhyser tornet ett galleri som ställer ut lokala konstnärer och fotografer.

 • The Magnificent Mile

  3. The Magnificent Mile

  The Magnificent Mile på North Michigans Avenues utgörs av tretton kvarter historiska byggnader fullpackade med småaffärer, modebutiker och restauranger med internationell mat.

 • The Loop

  4. The Loop

  Detta är affärsdistriktet som mixar nytta med nöje och ett myller av människor. Ät middag på någon av de mysiga restaurangerna, promenera längs floden och ge dig hän i det sprudlande nattlivet.

 • Chicago Picasso

  5. Chicago Picasso

  Den över 15 meter höga statyn på Daley Plaza väckte stort rabalder när den avtäcktes 1967. Många tyckte att det kubistiska verket signerat Picasso mest av allt liknade en babian eller en gigantisk äcklig insekt.

 • 6. Chicago Pedway

  När vädret är uselt och trafiken hopplös har Chicagos innerstad ett ess att dra ur rockärmen: ett 40 kvarter långt system av täckta broar, gångtunnlar och underjordiska korridorer.

 • Chicago Cultural Center

  7. Chicago Cultural Center

  Stadens kulturcenter har sin hemvist i en vacker byggnad med kupoler i färgat glas från 1897. Från början inhyste lokalerna ett bibliotek och ett minnesmärke över inbördeskriget. Nu är det en knytpunkt för konserter och utställningar som alla är gratis.

 • Chicago Children's Museum

  8. Chicago Children's Museum

  Gräv efter dinosaurieben, ta reda på hur stadens högsta strukturer funkar och lär dig kontrollera vattenkraft – Children's Museum är roligt för stora såväl som små, och en upplevelse att dela och minnas.

 • 9. Chicago History Museum

  I utställningen "Chicago: Crossroads of America" får du lära dig om stadens historia, från pälshandlareran och ända fram till idag.

 • Science and Industry Museum

  10. Science and Industry Museum

  Det största vetenskapsmuseet på västra halvklotet är en riktig dröm för alla som är nyfikna på hur världen fungerar. Omnimaxbiografen visar fantastiskt välgjorda filmer året runt.

Planera ditt besök

 • Children's Museum – biljetter och öppettider

  Inträde: 14 USD
  Öppettider: Måndag till onsdag kl. 10.00-17.00, torsdag kl. 10.00-20.00, fredag kl. 10.00-18.00. Lördag, söndag kl. 10.00-19.00. På torsdagar är inträdet gratis från kl. 17.00.
  Adress: Navy Pier

 • Chicago History Museum – biljetter och öppettider

  Inträde: 14 USD, två audioguider ingår. Barn under 12 år går in gratis.
  Öppettider: Varje dag kl. 09.30-16.30.
  Adress: Lincoln Park

 • Science and Industry Museum – biljetter och öppettider

  "Inträde: 18 USD (vuxna), 11 USD (barn i åldern 3-11 år). Det finns även tre olika sorters biljettpaket för 27, 32 respektive 36 USD. De ger dig tillträde till delar av museet som inte ingår i den vanliga biljetten, såsom Omnimaxbion.

  Öppettider: Varje dag kl. 09.30-17.30.
  Adress: 5700 Lake Shore Drive"

 • När ska jag resa till Chicago?

  April och maj samt september och oktober är underbara månader i Chicago, med vackert väder, vettiga priser och många festivaler. Dessutom är trängseln mindre än under högsäsong.

Praktisk information

 • Språk
  Engelska
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszon
  UTC (-06:00)
 • Landskod
  +1
 • Bäst tid att åka
  Senvår och tidig höst erbjuder Chicago milda temperaturer, få turister och mycket att göra.

Alla saker att se i Chicago

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Chicago? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Chicago

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 11 972 omdömen

Vi reste en grupp på 8 vuxna och en flicka till Chicago, en av oss talar flytande engelska, resten är grundläggande (detta var ett problem), GO CHICAGO-passet fungerar perfekt, jag rekommenderar det, jag rekommenderar att gå till akvariet exempel distraktion och lämnar bilen i akvariet parkering hela dagen 35 usd eftersom resten av attraktionerna ligger väldigt nära, totalt anger du bara pdf:en med koden som de skickar dig till posten och människorna i orange eller grönt hjälper dig lätt. Sedan går du till bilen och du ska inte gå mycket. HELT REKOMMENDERAD GO CHICAGO!

Fantastisk presentatör .... Jag gillade det!

Vår docent var mycket begåvad i hennes presentation och kunnig om Chicagos korrupta förflutna. Hon berättade för oss allt, började med Streeterville och flyttade in i Northside och Southside Gangs och skapandet av FBI. Vi fick stå i områden där John Dillinger gick och dog och besöker byggnader där Southside Gang (under ledning av Frank Nitti) planerade sin kriminella verksamhet i hela staden. Det var en fascinerande presentation ... Jag skulle verkligen ta den här turnén igen.

Köp ett 3-sits pass. Vi besökte Willis-tornet och det är bäst att gå klockan 9 på morgonen för att undvika att vänta i rader. Det underbara Art Institute of Chicago! Och den vackra arkitektoniska kryssningen på turnén. Vi hade väldigt tur eftersom vädret i december var spektakulärt med 13 grader soligt! Tack!

Det var fantastiskt. Vår tour guide kevin var så rolig och informativ. Min make har mild ADD med de flesta saker och även han var intresserad och uppmärksam eftersom turnén var så intressant och gjorde att det var kul för vuxna och barn. Det var en bar ombord. Verkligen en underbar upplevelse!

Turnén var fantastisk men priset var 5 dollar billigare vid biljettboden och det fanns så många biljettbås att du aldrig skulle vänta i en rad. Webbplatsen garanterar att det är det billigaste priset och om du beställde online skulle du hoppa över alla långa rader. Ganska sleazy rörelse