Välj datum

Saker att göra Chicago

Mellanvästerns huvudstad är känd för sin arkitektoniska skönhet, livliga kultur och färgrika förflutna.

Tillgängliga aktiviteter

  • Lake Michigan och båttur på floden
  • Arkitektur i "Windy City"
  • Gangstrar och spökrundturer
  • Museer och mer i Chicago
  • Mat och bryggerier i Chicago
109 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Chicago

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Chicago?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Chicago:

Chicago: Fler aktiviteter och sevärdheter

Chicago: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Chicago

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 15 543 omdömen

Jag är rädd för höjder, att gå till den här attraktionen var inte i min smak, men jag var tvungen att göra det. Det mest imponerande är att hissen går upp 90 våningar på 1 minut. det känns inte heller när du väl öppnar dörrarna öppnar sig på 95:e våningen en utsikt över det spektakulära Chicago. Jag kunde se staden på långt håll, aldrig nära fönstren, jag kände mig yr och nervös och jag njöt av upplevelsen. Jag rekommenderar det starkt för andra som är höjdrädda att behandla sin fobi för att bli utsatt för det. Jag har aldrig haft det så mycket som när jag lämnade den sidan.

Vi reste en grupp på 8 vuxna och en flicka till Chicago, en av oss talar flytande engelska, resten är grundläggande (detta var ett problem), GO CHICAGO-passet fungerar perfekt, jag rekommenderar det, jag rekommenderar att gå till akvariet exempel distraktion och lämnar bilen i akvariet parkering hela dagen 35 usd eftersom resten av attraktionerna ligger väldigt nära, totalt anger du bara pdf:en med koden som de skickar dig till posten och människorna i orange eller grönt hjälper dig lätt. Sedan går du till bilen och du ska inte gå mycket. HELT REKOMMENDERAD GO CHICAGO!

Flickan som besökte oss i agenturbutiken var mycket vänlig och talade också spanska. Turen på båten var väldigt lugn och med solnedgången var det vackert. Eftersom det inte var så mycket folk kunde vi byta plats för att ta bilder av Skyline. Ljudguiden på engelska var mycket väl förstådd. Mycket nöjd med denna upplevelse.

Detta var en av de bästa upplevelserna jag har haft i staden! Berättelserna och historien som Connor berättade på denna turné gav mig en djupare kärlek till stadens underverk! Det var som att lära sig bakom kulisserna hur Chicago verkligen var ur en gangstersynpunkt. 10/10 skulle göra igen.

Fint o fräscht Vi hade absolut ingen kö när vi var där! Mycket skönt! Inte heller ngt folk upp på skydeck - men ändå fick vi bara våra 60sek ute i glaskuben lite snålt kanske! Hutlösa priser för fotona som tas på stället! Absolut något man ska se!!