Lägg till datum

Chateau de Vincennes

Chateau de Vincennes

Chateau de Vincennes: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris Museum Pass: 2, 4 eller 6 dagar

1. Paris Museum Pass: 2, 4 eller 6 dagar

Med Paris museum-pass med köföreträde får du tillgång till över 60 museer och monument i och omkring Paris, inklusive Louvren, Orsay och Centre Pompidou. Välj mellan 2, 4 eller 6 dagars alternativ med upphämtningsplatsen bekvämt belägen endast 10 minuters promenad från Louvren. Passets förmåner inkluderar gratis inträde till massor av museer, attraktioner och sevärdheter. I Paris: Triumfbågen Armémuseet (Musée de l’Armée) Napoleons grav (Tombeau de Napoléon 1er) Centre Pompidou Musée national d’Art modern Musée national des Arts asiatiques Musée Guimet Musée des Arts Décoratifs Metiers Art Museum Musée de l’Assistance Publique, Hôpitaux de Paris Musée du quai Branly Musée Picasso Chapelle expiatoire La Cinémathèque française Musée du Cinéma Cité des Sciences et de l’Industrie Conciergerie Musée national Eugène Delacroix Musée des Égouts de Paris (Paris kloaker) Musée du Louvre – Musée national de la Marine Musée de la Monnaie Cité de l'Architecture et du Patrimoine Musée national des Monuments français Musée Gustave Moreau Musée de Cluny Cité de la Musique, Musée de la Musique Crypte archéologique de Notre-Dame Rundtur av Notre Dame Musée National de l'Orangerie Musée de l'Ordre de la Libération Musée d’Orsay Panthéon Musée des Plans-reliefs Musée de la Poste Musée Rodin Sainte-Chapelle Utanför Paris: Musée de l'Air et de l'Espace Musée d'Archeologie nationale de Saint-Germain-en-Laye Musée National de Céramique de Sèvres Abbaye royale de Chaalis Musée et domaine nationaux du Château de Compiègne Condé-museet, Slottet i Chantilly Musée Départemental Maurice Denis Château de Fontainebleau Château de Maisons-Laffitte Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau Château de Pierrefonds Musée national de Port-Royal des Champs Château de Rambouillet Musée national de la Renaissance Château d’Ecouen Maison d’Auguste Rodin à Meudon Basilique cathedrale de Saint-Denis Villa Savoye Musée national des Châteaux de Versailles et de Trianon Château de Vincennes

Paris: Biljett till Château de Vincennes

2. Paris: Biljett till Château de Vincennes

Få en kort resa till förorterna i östra Paris och kom fram till det imponerande Château de Vincennes, en sann symbol för den moderna franska staten. Upptäck hur detta historiska Château byggdes på 1300-talet för att bekräfta monarkins makt, bevaka huvudstaden och skydda kungarna mot uppror. Slottet var hjärtat av den franska monarkin fram till 1682, då Ludvig XIV valde att bosätta sig i Versailles. Klättra uppför trapporna till slottet, ett 52 meter högt befäst torn som är det högsta i sitt slag i Europa. Fästningen användes som fängelse från 1500-talet och fram till 1800-talet. Se rummen där Fouquet, markis de Sade och Mirabeau hölls fängslade och där kung Henrik V dog. Ta reda på hur byggnaden under Napoleon I förvandlades till kasern och arsenal och hur fästningen skyddade Paris under invasioner på 1800-talet. Nu anses byggnaden vara en nationell minnesplats, som restaurerades efter att ha drabbats av omfattande skador under andra världskriget. Château de Vincennes rymmer nu de historiska tjänsterna för de tre franska väpnade styrkorna.

Paris: Passlib Officiellt Paris City Pass

3. Paris: Passlib Officiellt Paris City Pass

Paris Passlib' CITY Köp ditt Paris Passlib' City och välj dina 5 favoritupplevelser bland de 53 attraktioner som erbjuds. Välj 3 attraktioner i kategori A och 2 i kategori B. Efter köpet online finns Passlib' City tillgänglig i en app som du kan ladda ner från din smartphone eller surfplatta. Det ger dig fri tillgång till de 5 upplevelser du väljer. Det är giltigt i ett år från den dag det används första gången. För tidsbestämda upplevelser (som kräver bokning av en tid), kom ihåg att planera i förväg eftersom passet inte garanterar dig prioriterad tillgång. Välj 3 aktiviteter från följande 34: Croisière-promenad med de parisiska båtarna Croisière-promenad med Paris stadsvyer Croisière-promenad med Bateaux-Mouches® Croisière-promenad och champagnekupa med Vedettes de Paris Croisière-promenade option " pause gourmande " avec les Vedettes de Paris Panthéon Conciergeriet Triumfbågen Sainte-Chapelle Katolska basilikan i Saint-Denis Château de Rambouillet Château de Vincennes Monnaie de Paris Musée Rodin - Paris Musée du quai Branly - Jacques Chirac Centre Pompidou Grande Galerie de l'Évolution - Muséum d'histoire naturelle Musée de l'Homme Dalí Paris Arméns museum - Invaliderna Musée de l'Orangerie Musée de la Magie et des Automates Musée de Montmartre Museet över Montparnasse Choco-Story Paris - Chokladens museum Entrée Toit de la Grande Arche Grévin Paris Musée d'Orsay Audioguidat besök bland 9 tillgängliga Rex Studios: i kulisserna på Grand Rex En guidad rundtur i Paris stora kvarter La Ménagerie, djurparken i Jardin des plantes Paris zoologiska park Plats för cykeltur i staden (demi-journée) Välj dessutom 2 av följande 20 aktiviteter: Croisière-promenad och champagne med Bateaux-Mouches® Tour Eiffel (2e våningen) Louvrens museum 3 audioguidade besök att välja bland 9 besök Balade royale aux Tuileries par Selftourism Imperiebal i Jardin des Tuileries av Selftourism Balade immersive des pendus par Selftourism Kunglig tebjudning par Selftourism Survol de Paris en Réalité Virtuelle (au choix parmi 3 avec FlyView) Atelier de création de parfum (en anglais uniquement) chez Fragonard Virtuella spel och besök i verkligheten (40 i urval) med Virtual Time Expérience " Défilé de mode " aux Galeries LafayetteDécouverte de Paris en bus panoramique hop-on hop-off 1 jour avec Tootbus Paris Upptäck Paris med panoramabuss, hopp-på-hopp-av 1 dag med Big Bus Plats för elcykel (demi-journée) med Paris Bike Tour Plats för stadscykel (dag) med Paris Bike Tour Location de vélo de ville (journée) avec Paris à vélo Spektakel " Hur blir man parisare på en timme? " Spektakel " Oh my god she's Parisian! "

4 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Chateau de Vincennes

Chateau de Vincennes: Fler aktiviteter och sevärdheter

Chateau de Vincennes: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Chateau de Vincennes

Samlat omdöme

4.3
(2 177 recensioner)

Det fungerade för oss, bröt noll, eftersom vi planerade att besöka många konst- och museer. Samlingen var ok och vi hittade platsen lätt. Du behöver en 5-dagarsversion eftersom vi var tvungna att ändra planer på grund av dåligt väder och sedan den 5:e dagen vägrades vårt 4-dagarskort. Naturligtvis är det fortfarande viktigt att boka bokningstider och det är inte lätt eftersom varje plats verkar använda olika system. Boka inte ljudguider förrän du kontrollerar vilka språk de använder. Ingen turkiska och därmed ett slöseri med pengar. Våra toppattraktioner täcktes inte av passet, eh catacoombers vilket är synd så dyrt för vissa i min familj den bästa aktiviteten. 4 dagar räcker inte. Vi släppte versailles och shopping. Strålande och kom ihåg att barn under 18 år är gratis på de flesta platser

Detta är ett fantastiskt verktyg för att njuta av sightseeing i Paris. Vi täckte cirka 60 000 steg under två dagar och såg några av de bästa museerna och attraktionerna som Louvren, D'Orsay, Orangerie, Rodin och många fler. Det är det bästa du kan få i Paris om du gillar konst och kultur. lätt att plocka upp, lätt att använda. KOM IHÅG att förboka dina tider för Louvren, Saint Chappelle och Orangerie. det är enkelt att göra online och du behöver det för att komma åt dessa tre (förbokningstider är gratis online)

Vi älskade att använda Museum Pass, det gjorde det lättare att komma in på platser och vi kunde hoppa över några förmånliga köer. Tyvärr använde vi den på nyårsafton så vi kunde inte komma in på vissa museer och/eller vi såg några som kräver förbokning, som Louvren. Jag rekommenderar att du bokar museer i förväg för minnesdatum.

Det var lätt att hitta upphämtningsplatsen för biljetten. Lätt att använda och är värt pengar om du besöker många museer. Rekommenderar att besöka Versailles, musee d'Orsay, George Pompidou centrum, Louvren och Triumfbågen. Jag skulle ha önskat en enklare lista över museer som ingår.

Det var fantastiskt. Detta är så värt det eftersom det betyder att jag inte behöver boka tid och plats på varje museum individuellt, och det har även en biljett till Triumfbågen, som förmodligen var min favorit!