Chania
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Chania

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Chania? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Chania

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 343 omdömen

Väldigt trevlig och ganska lätt vandring. Kan med fördel väljas om man tvekar inför Samariaravinen. Vår guide Ingrid var väldigt tydlig och professionell och hon ordnade sjukvård till en resenär som skadade sig under vandringen medan övriga badade eller åt lunch i den fina byn Sfakia. En väldigt trevlig utflykt som jag rekommenderar varmt.

Missade upphämtningsstället inne i Chania, och därmed resan, men företaget ordnade så att vi fick en ny resa några dagar senar - kostnadsfritt! Fantastisk service! Vi hade en toppenguide som satt inne med mycket kunskap som hon delade med oss. Santorini var minst lika vackert i verkligheten som på de tjusigaste vykorten!

Härlig resa genom vackert landskap men ingenting för höjdrädda! Stranden var paradisiskt vacker! Vattnet var kristallklart - som att simma i en flaska Imsdal! Några parasoller fanns inte kvar att hyra så om man vill ha lite skugga kan det vara bra att ta med sig ett eget parasoll.

Härlig dag , vacker fantastisk strand. Härligt klart vatten. Duktig guide som berättade intressanta saker om Kreta efter vägen. Hisnande vägar dit men med en säker chaufför.

This is absolutely lovely and I recommend anyone going to Crete to do this hike.