Chania

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Chania

Other Sightseeing Options in Chania

Want to discover all there is to do in Chania? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Chania

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 3 835 omdömen

Besöket vid Elafonissi var magiskt, men ett tips är att gå ganska långt ut mot klipporna och grottorna (om man orkar) då det ökar chanserna att få en egen liten strandremsa. Det tar typ 20 min i rask takt men så värt! Hela resan var jättefint ordnad av Markidis travel, med proffsig och lagom pratig guide, bekväm buss (såvida man inte är väldigt bredaxlad eller bred i allmänhet) med AC vilket var välbehövligt. Chauffören körde bra, vilket kändes trevligt då stora delar av färden gick på slingriga bergsvägar. Om du lätt drabbas av svindel - sitt långt ifrån fönstret och titta rakt fram! Allt som allt är resan värd 5 stjärnor. Den överträffade mina förväntningar ganska rejält.

Spännande resa på vägen dit över berget, bra guide som berättade om byarna vi passerade på vägen. Skicklig chaufför!! Fyra timmar på stranden, som var fantastiskt vacker. Men med otroligt mycket folk! Vi hyrde solstolar, tyvärr fanns inga parasoller kvar att hyra när vi kom dit. På hemvägen stannade vi på en taverna högt upp i bergen med otrolig utsikt. Här erbjöds en sen lunch. En kanondag den början till slut!

Mycket fin, MEN det förutsätter fint väder med sol - vilket jag fick. Ifall man inte vill bada och promenera i fyra timmar kan man som jag besöka restaurangen Panorama. Panorama bjuder på en underbar utsikt och har mycket god mat till ett rimligt pris.

Toppen guide som berättade en massa intressanta fakta om ön, säker bussresa, god mat, svalkande vatten att bada i, rosa strand, stekande sol och blåsigt.

För den som gillar natur o vandring samtidigt vill uppleva blåturkos lagun på en och samma gång ska åka på detta!