Champs-Élysées

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Champs-Élysées

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Champs-Élysées? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Champs-Élysées

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 11 506 omdömen

Serien var en show förutom att jag arbetade med det, jag blev förvånad. Det enda som generade mig lite i början var bristen på tålamod hos en receptionist som såg irriterad ut, suckade djupt och mumlade, eftersom jag inte talade engelska bra och i några sekunder kunde vi inte kommunicera. Jag tror att det var enklare vad hon förväntade sig för att berätta för mig eftersom hon hade bett att tala långsamt så att jag kunde förstå, då dök en exceptionell kille upp och tog över situationen tills han såg att hon inte var bekväm med mig. Allt var underbart. Hur som helst är det underbart oförglömligt.

Utmärkt & mycket underhållande show! Definitivt en höjdpunkt på vår Paris weekend weekend. Parkeringshuset tvärs över var bekvämt, särskilt under en regnig natt för showen kl. 23. Vi var glada över att vi stod upp klockan 10:20, dörrarna öppnade inte förrän efter 23.00 och gästerna var under regndusch mot baksidan av linjen. Den enda nackdelen förutom den långa väntan var sittplatserna. Det var liten höjd och huvuden blockerade vår åsikt. Platserna tilldelas vid ankomst men var inte baserade på först till kvarn.

Eny var vår fotograf och hon var så trevlig att arbeta med. Hon tog många bilder på ett antal olika platser nära Eiffeltornet. Vi hade en fantastisk tid och bilderna var fantastiska och så mycket variation! Helt ovärderligt sätt att minnas vår resa till Paris !!! Rekommenderas starkt!

Jag bokade 11:00 champagneshow. Medan jag försökte flytta den till 21.00 kunde de inte rymma mig. Ändå. Jag blev sprängd av showen. Det var värt att vänta och det omgivande området var vackert. Handla bort eftersom de håller dina väskor tills du gör anspråk på dem i slutet av showen.

Snabb att gå förbi första kön under tunneln men på mark plan men där var det lika lång kö så lite lurad blev man