Upplevelser i
Chamonix-Mont-Blanc

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter


Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Chamonix-Mont-Blanc

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Chamonix-Mont-Blanc?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Chamonix-Mont-Blanc:

Vilka aktiviteter i Chamonix-Mont-Blanc har infört ytterligare covid-19-åtgärder?

Alla saker att se i Chamonix-Mont-Blanc

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Chamonix-Mont-Blanc? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Chamonix-Mont-Blanc

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 507 omdömen

Neil är en fantastisk guide, så rolig och han delar så mycket information om vad du kan göra under denna resa, i Genève och utanför Genève. Jag tyckte det var bra att gå själv i din egen takt och ta dig tid att se de platser du är mest intresserad av snarare än att behöva följa en grupp. Gondolen och tåget är väl värt det och caféet från L'Aiguille du Midi har den mest fantastiska utsikten och maten är ganska trevlig.

Tåg inställd (även båda linbanor) på grund av kraftig vind, så turen fick revideras! Du kan inte kontrollera naturen men turen försökte sitt bästa att behaga genom att ta oss till Annecy och återbetalning var lämpligt. Jag skulle, och kommer, att använda detta företag igen för ytterligare resor trots problemen på det här eftersom de gör sitt bästa för att behaga under villkoren.

Allt var fantastiskt! Hela resan var som beskrivs, mycket vänlig och kunnig guide .. den enda nackdelen är att vi bara kom halvvägs till mon blanc bcz det var stängt för underhåll. Men byrån förklarade det mycket bra och vi fick valet att ta det eller få återbetalning. Högt rekommenderad

Det var en fantastisk upplevelse, perfekt väder för en perfekt dag i Alperna. Bussresan var fantastisk vår, föraren Tom var mycket hjälpsam.Det fanns ingen guide men vi hade inga problem att hitta runt.