Välj datum

Saker att göra Cesky Krumlov

Tillgängliga aktiviteter

  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Transport
  • Vattenaktiviteter
30 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Toppsevärdheter i Cesky Krumlov

Cesky Krumlov: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cesky Krumlov: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Cesky Krumlov

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 983 omdömen

Det är lite långt från Prag, men har du en dag så rekommenderas det starkt att åka. Det är två vackra och mycket pittoreska torg. I vårt fall har vi träffat väldigt få människor så det har varit väldigt trevligt att gå genom en pittoresk stad utan folk, tvärtom är de allra flesta restauranger stängda. Guiden mycket uppmärksam, eftersom få var tvungen att vara på engelska, men han var perfekt förstått. Jag gillade inte maten som ingår, för det pris du betalar serverar de bara en maträtt och en drink.

Upphämtningen var mycket effektiv och vår guide Viktor var utmärkt, han gav mycket bra information om staden Prag, landsbygden vi reste genom och gav en kort rundtur i det yttre exteriören av slottet och trädgårdarna, tillsammans med att visa oss några extra utsiktspunkter i cresky Krumlov inklusive katedralen.

Vi åkte på en dagsutflykt från Prag till den magnifika staden Cesky Krumlov. Viktor Dvorak från citytours.cz var vår guide och vi tyckte att han var professionell, snäll, informativ och en mycket trevlig och trevlig man. Vi rekommenderar honom varmt.

Utmärkt aktivitet. Guiden och chauffören Viktor, mycket väl förberedd och alltid villig att samarbeta för att göra denna aktivitet till en första klass

Vi fick mycket och information om resan. Guiden var mycket omtänksam och gav en bra service hela dagen.