Centre Pompidou

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Centre Pompidou

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Centre Pompidou? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Centre Pompidou

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 526 omdömen

Tidigare kö-kön var ibland ganska lång, flera viktiga saker informerades inte om - som att inte kasta en metronom när den är förbrukad. Vi hade svårigheter eftersom vi använde en dagsbil först och inte kom igenom en femdagars bil nästa dag. Vi lyckades äntligen argumentera för en uppgraderad femdagarsbiljett.

Det är väldigt praktiskt, men det är synd att tiden är begränsad. Som om jag bokat ett två dagars pass kan jag faktiskt gå till sex eller sju platser. Jag hatar mig verkligen. Dessutom kommer alla ihåg att gå till besökscentret för att byt biljetter, annars kan du inte komma in på museet.

Snabb och enkel åtkomst, fördelaktigt om du vill åka till minst 4 attraktioner. Jag tyckte att det var dåligt att jag köpte det på internet och bara kunde hämta passet i en av butikerna och inte på attraktionerna. Jag slutade inte använda två dagar på grund av denna svårighet

Mycket bra då det finns olika konstismer för alla undet ett tak.

Fantastiskt

Spännande arkitektur, fin utsikt och blandade konstupplevelser