Saker att göra i
Castelldefels

Våra mest rekommenderade saker att göra i Castelldefels

Privat transfer från/till kryssningshamnen på Barcelonas (BCN) flygplats

1. Privat transfer från/till kryssningshamnen på Barcelonas (BCN) flygplats

Ta bort stressen när din kryssning till Barcelona börjar eller slutar, och förboka en privat transfer från kryssningsterminalen i Barcelonas hamn till Barcelonas flygplats eller från Barcelonas flygplats till Barcelonas hamn. När ditt fartyg anländer väntar din chaufför redo att eskortera dig till ditt fordon och köra dig till din destination. Tjänsten är tillgänglig 24 timmar om dygnet och inkluderar även babysitsar och stötdämpare utan extra kostnad om det behövs. Luta dig tillbaka och slappna av när du reser med ett fordon i executive class. Kom fram till din slutdestination som en Vip. Allt du behöver bestämma är vilken tid du vill ha upphämtning.

Barcelona: Castelldefels slott biljett med audioguide

2. Barcelona: Castelldefels slott biljett med audioguide

Besök Castelldefels slott i Barcelona med den här biljetten och lär dig mer om den turbulenta historien om detta 10-talsfäste. Få tillgång till utställningen Piratia som utforskar piratverksamhetens historia med din audioguide. Visa din kupong för att komma in i Castelldefels slott på kullen som byggdes för att hjälpa till att skydda det karolingiska riket på en plats som innehåller romerska och antika iberiska ruiner. Beundra utsikten från slottet och de frodiga omgivande trädgårdarna. Få reda på den rika historien om detta slott med hjälp av din familjevänliga audioguide. Fördjupa dig i den audiovisuella och interaktiva utställningen Piratia. Dyk ner i piratverksamhetens värld när du deltar i alla de tidsfördriv som hör till ett laglöst liv till sjöss, som att plundra, plundra och jämföra papegojor.

2 vingårdar: Sitges vinresa med upphämtning på hotellet

3. 2 vingårdar: Sitges vinresa med upphämtning på hotellet

Besök 2 vingårdar utanför Sitges i en bekväm och luftkonditionerad skåpbil. Prova några av de lokala vinerna och cavorna, upptäck processen för cavatillverkning och beundra landskapen i Penedes-regionen. Du hämtas från ditt hotell på morgonen och åker till vingården som producerar några av områdets bästa viner och cava. Du får insiderkunskap om vingårdarna av din guide och lär dig om de viner och den cava som produceras. Resa genom det frodiga landskapet i Penedes-regionen och smaka på några av de lokala prisbelönta produkterna. Det finns inget bättre sätt att njuta av majestätet i Barcelonas omgivande vinregion. Denna vinprovningstur i Sitges är perfekt för små grupper som firar något tillfälle. Den här turen är perfekt för vinentusiaster och de som vill lära sig mer om regionens vinframställningstraditioner och kultur. På varje vingård kommer en professionell sommelier att guida dig genom en vinprovning och förklara varje vins historia, terroir och vinframställningsteknik. Du får också chansen att se vingårdarna och källarna på nära håll och lära dig mer om produktionsprocessen. Vi börjar vår vinprovningstur i Sitges, Barcelona genom att hämta dig på ditt boende eller på en anvisad plats i Sitges klockan 3.30. Vega De Ribes och Villadelops är två vingårdar som ligger i vinregionen Penedès i Katalonien, Spanien. Båda vingårdarna är kända för sin produktion av högkvalitativa viner. Vega De Ribes är en familjeägd vingård som har producerat vin sedan 1954. Deras cava tillverkas av de lokala druvsorterna Macabeu, Xarel-lo och Parellada och lagras i minst 18 månader. Vega De Ribes producerar även röda och vita stilla viner, som också är av hög kvalitet. Villadelops är en annan familjeägd vingård som har producerat vin sedan 1300-talet. Deras viner lagras på ekfat och har en unik karaktär tack vare användningen av vildjäst under jäsningen. Villadelops producerar även ett dessertvin, som tillverkas av övermogna druvor som har drabbats av ädelröta. Vega De Ribes och Villadelops är utmärkta exempel på kvaliteten och mångfalden av viner som produceras i Penedès-regionen i Katalonien. Observera att vi ibland, beroende på tillgänglighet, kan behöva besöka andra vingårdar. Men oroa dig inte, de är lika bra...

Castelldefels: Fler aktiviteter och sevärdheter

Castelldefels: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.