Castel Gandolfo
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Castel Gandolfo

Suveränt omhändertagande av familjer med småbarn, rekommenderas varmt!

Bra omhändertagande vid samlingsplatsen och fram till den kö som även vi med förköpta biljetter fick stå i. När en av guiderna (Alessia) såg att vi hade litet barn med oss fick vi även gå förbi denna kö och in i biljetthallen innan entrén till museet. Fantastiskt (trots stor trängsel därinne) att kunna vänta ut resterande gruppen i en kall och skön biljetthall när solen gassar från en klarblå himmel utanför! Stor eloge för detta (det tog ca 40 minuter för gruppen att komma in till biljetthallen trots förköpta biljetter, under denna tid hann barnen både få lite fika och gå på toaletten...). Alla trappor upp och ned i museet där vi var tvungna att bära barnvagnen drar ned betyget, annars jättebra!

Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet: Köföreträde Omdöme från: Anonym, 2018-07-15

Ett minne för livet och absolut värt pengarna

Det var skönt att slippa de oändliga köerna och mottagningen var välorganiserad. Jag saknade inte guide men de aktiva guiderna inte var särskilt diskreta utom de som använde sig av mikrofon och hörlurar till grupper. Folk är förresten fullständigt hänsynslösa och odisciplinerade. Men det är som det är.

Det var väldigt mycket man fick tillgång till och kunde se under denna tur. Vi hade tyvärr inte så mycket tid på oss den här dagen, två timmar räckte inte så om ni ska hit räkna med 4 timmar om ni vill kunna se allt i lugn och ro.

Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet: Köföreträde Omdöme från: Cristian, 2019-09-05

Det var kaotiskt. Inte lätt att förstå hur man skulle gå till väga. Fördelen var att slippa stå i den långa kön. Vi fattade det som att det skulle ingå guid också, men det gjorde det inte. Kanske skulle vara lite mer tydlighet där

Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet: Köföreträde Omdöme från: Marisa, 2019-04-08

Mycket att gå, långa korridorer, med vackra målningar och statyer, men inget för trötta ben och fötter. Inte många platser att sätta sig på för att vila, förutom vid caféerna och restaurangerna, men gott om toaletter.

Försättsbild: Berthold Werner, CC0 1.0