Cascais

Populära upplevelser i Cascais

Sitemap Cascais

Wil je alle activiteiten in Cascais ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Vad besökare tycker om Cascais

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 12 645 omdömen

Toppen tur! Vi blev upphämtade klockan 8, 5 minuters promenad från vårt hotellet. Vi var 7 st i den 8-sitsiga bilen. Vi hade turen att få sitta fram bredvid guiden vilket var toppen. Han förklarade turen, som går kors och tvärs, beror på att han försöker komma till de olika målen när där är som minst turister. Tror han lyckades bra med det, det var bara på Pena plalace som vi "kände" av turisterna och de var inte många. Bilresandet var inte negativt. Kul att se och få det längs vägarna guidat. Dessutom blev det en välbehövlig vila för de flesta. I Casscais blev det fri lunch i en och en halv timme. Guiden berättade på vägen dit om staden och när vi hade anlänt om var de olika restaurangerna låg och ungefärliga priser. Mycket nöjda med allt och vi kommer att åka tillbaka. Om vi besöker Pena Palace igen så beror det på att vi vill se trädgården, slottet var inget att ha. Vi åkte i mitten av februari, lite kyligt (Sintra ligger högt upp) och någon enstaka regnskur men mest soligt!

The excursion was great overall. The guide was really good, he explained everything very well and was nice and polite. The only negative thing about the day was the extremly bad restaurant we had lunch at. It's called Toca do Julio, the service was horrible. The staff was rude and showed a lot of anger due to the fact that some of us just ate starters/sides. While they delivered exceptional service towards the others. So to sum up the day, the excursion and sites was great. As well as the guide. However the restaurant experience destroyed what otherwise would have been a 10/10 day.

En toppendag tillsammans med en kunnig och engagerad guide!

Guiden Agnes och chauffören Paolo gjorde allt för att vi skulle få ut mesta möjliga av turen till Sintra. De såg till att vi var vid Pena Palace i god tid före köerna vilket gjorde att vi kunde upptäcka palatset i lugn och ro. Även resten av turen var en höjdare, till Sintra, västligaste udden och Cascais. Agnes var också mycket hjälpsam med fotografering och tips på saker att uppleva i Lissabon. Både Agnes och Paolo pratade mycket bra engelska. Perfekt att bli upphämtad på hotellet.

Det var det bästa under hela min och pojkvännens resa i Lissabon. Jag kommer inte ihåg namnet på den kvinnliga guiden vi hade, men hon var super trevlig och gjorde hela upplevelsen intressant! Jag kan verkligen rekommendera att göra denna turen. Det enda som var lite jobbigt var att man var tvungen att gå upp för branta uppförsbackar i ca 20 minuter till Pena palatset.

En mycket bra tur med våra fantastiska guide (Rita)

Turen till Sintra mycket bra, då vi slapp långa köer. Vi kom dit tidigt på morgonen. Vinprovning var inte som vi förväntade oss, men vi fick prova både ett vitt och ett rött glas vin. Trevlig tur till Europas västerliga utsiktsplats. På vägen tillbaka blev vi avsläppta en liten bit från hotellet, vilket vi uppskattade.