Carmel Market - Turer och aktiviteter

Carmel Market: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Tel Aviv: Höjdpunkter och Jaffa Walking Tour

Tel Aviv: Höjdpunkter och Jaffa Walking Tour

Lär dig mer om Tel Avivs historia, kultur och konst på en rundvandring med en lokal guide. Promenera genom Old Jaffas loppmarknad, se fantastisk gatukonst i Florentin-distriktet och prova de lokala maträtterna på Carmel Market. Promenera genom Old Jaffa med sin loppmarknad, sina konstgallerier och ikoniska gränder. Fortsätt till den berömda stadsdelen Neve Tzedek och beundra de olika byggnaderna och arkitekturen i Tel Aviv. Lär dig om både Tel Avivs stadsbilds förflutna och framtid medan du utforskar områdena. Därefter utforskar du Carmel Market, ett cornucopia av smaker, dofter, ljud och sevärdheter fyllda av färska, lokala ingredienser. Förundras över färgerna hos färska frukter och grönsaker som staplas på hög, levande kryddor, hantverksmässiga bakverk, lokala kött- och ostprodukter, oliver och sötsaker. Marknaden är stadens hjärta och är fylld av energi. Njut av flera matprover längs vägen, bland annat Dolmas - ett ris i druzisk stil som är insvept i vinblad, Ghat och etrogjuice - en lokal ingrediens med en historia, Garinim - en blandning av rostade frön, ett populärt israeliskt mellanmål, Zaatar med Lahuh - en örtblandning från Mellanöstern med ett mjukt jäst bröd från Yemei, Halva - ett sött godis av sesamfrön, och ett säsongsbetonat marknadsobjekt. (Varorna kan ändras beroende på tillgänglighet/säsong). Sedan fortsätter du till Florentin, en stadsdel i södra Tel Aviv, ett graffiti- och gatukonstparadis fyllt av många konstverk, både stora och små. Konstverken berättar en historia, ofta med historisk och kulturell relevans. Få en djupare insikt och medvetenhet om subkulturen i Tel Aviv och vikten av gatukonstscenen. När det är möjligt har vi samarbetat direkt med de lokala gatukonstnärerna för att främja korrekt information och stödja deras arbete. Efter turnén kommer vi att ge information om de konstnärer vars verk har setts på turnén och tillhandahålla information om sociala medier och, om möjligt, möjligheter att köpa verk direkt från konstnärerna.

Tel Aviv: matvisning på Carmel Market

Tel Aviv: matvisning på Carmel Market

Upptäck den livliga marknaden i Carmel, fylld av färgglada frukter och grönsaker, några av de färskaste råvarorna och ingredienserna i Israel samt en kryddmarknad, färska hantverksmässiga bakverk och så mycket mer. Ge dig ut på en 2 timmars guidad tur genom detta kulinariska paradis, fyllt av internationella ingredienser och många små lokala matställen och kaféer. Njut av att lära dig om ingredienserna, recepten och historien bakom marknaden medan du provsmakar några autentiska smaker och föremål från marknaden med en kunnig guide. Bland de framhävda proverna finns: ghat och etrogjuice - en historisk jemenitisk ingrediens, garinim - en blandning av rostade frön, ett populärt israeliskt mellanmål, zaatar med lahuh - en örtblandning från Mellanöstern med ett mjukt jäst bröd från Yememi, halva - ett sött godis gjort av sesamfrön, eller dolmas - ris i druzisk stil inlindat i vinblad.

Tel Aviv: Matprovningstur på Carmelmarknaden

Tel Aviv: Matprovningstur på Carmelmarknaden

Denna matprovningstur tar dig till hjärtat av Israels modernaste stad, Tel Aviv, och utforskar de livliga stånden på dess största utomhusmarknad som heter Carmelmarknaden (även känd som Shuk HaCarmel på hebreiska). Maten här är starkt influerad av det judiska folket som kom från Jemen. Vandra genom marknadens smala gator och lär dig mer om det historiska jemenitiska kvarteret.Upptäck hur det israeliska köket har utvecklats under landets historia. Turen stannar till vid försäljare som har funnits på marknaderna i generationer. Vissa av dessa försäljare har funnits i över 100 år, innan Israel bildades. Under rundturen får du möjlighet att smaka på smakrika jemenitiska rätter som en traditionell malawach-smörgås (hummus, sallad, ägg, tahini och malawach) samt strimlad biff i pita; smaka på några av de färskaste falaflarna; och njuta av några läckra desserter i Mellanöstern-stil. Eftersom marknaden ständigt utvecklas kommer turen också att besöka de nya trendiga butikerna som hjälper till att modernisera grannskapet.

Privat rundtur i Tel Aviv

Privat rundtur i Tel Aviv

En erkänd guide möter dig i hotellets lobby och du får följa med på en spännande rundtur. Under denna tur kommer du att se nästan alla sevärdheter i Tel Aviv. På vägen kommer guiden att berätta en kortfattad historia om staden. Din 3-timmars privata rundtur i Tel Aviv börjar med en promenad till Sarona-området, där amerikanska kolonister kom till Israel i slutet av 1800-talet. De flesta av dessa bosättare återvände snabbt till USA inom några år, men tyska bosättare återinflyttade nästan omedelbart i sina vackra hem. Idag har detta underbara område restaurerats och renoverats. Sedan promenerar ni längs den berömda Rothschild Boulevard, där ni kommer att upptäcka Tel Avivs Vita stad, en av världens största samlingar av Bauhaus-arkitektur. Idag är den vita staden ett världskulturarv. Människor från hela världen kommer för att se denna imponerande samling, som utvecklades av tysk-judiska arkitekter som flydde till Tel Aviv efter nazisternas framfart på 1930-talet. Nästa anhalt är stadsdelen Neve Tzedek med sina avantgardebutiker, jazzbarer och bondemarknader. Besök några områden i stadsdelen som ännu inte har blivit gentrifierade och se gatukonst i Florentin-området, livliga marknader och viktiga landmärken. Besök också Carmel Market. Nära Neve Tzedek-området kommer din privata utflykt att avslutas, och du kan fortsätta din promenad runt Tel Aviv.

Tel Aviv: Guidad tur till Carmelmarknaden och kulturupplevelser

Tel Aviv: Guidad tur till Carmelmarknaden och kulturupplevelser

Denna Carmel Markel-tur tar dig till hjärtat av Israels modernaste stad, Tel Aviv, och utforskar de livliga stånden på dess största utomhusmarknad som kallas Carmelmarknaden (även känd som Shuk HaCarmel på hebreiska). Maten här är starkt influerad av den judiska befolkningen som kom från Jemen. Vandra genom marknadens smala gator och lär dig mer om det historiska jemenitiska kvarteret.Upptäck hur det israeliska köket har utvecklats under landets historia. Turen stannar till vid försäljare som har funnits på marknaderna i generationer. Vissa av dessa försäljare har funnits i över 100 år, innan Israel bildades. Under rundturen får du möjlighet att se: smaka på smakrika jemenitiska rätter som en traditionell malawach-smörgås (hummus, sallad, ägg, tahini och malawach) samt strimlad biff i pita; smaka på några av de färskaste falaflarna. Vi inbjuder dig att köpa smakprov från marknaden när vi reser genom de smala gatorna. Eftersom marknaden ständigt utvecklas kommer vi också att besöka de nya trendiga butikerna som hjälper till att modernisera grannskapet.

Best of Tel Aviv en självguidad ljudtur på engelska

Best of Tel Aviv en självguidad ljudtur på engelska

Detta är en självguidad tur på engelska som finns tillgänglig i SmartGuide-appen som använder GPS för automatisk ljuduppspelning, även offline. - Installera SmartGuide-appen som finns tillgänglig på Android och iOS. - Använd TOUR LINK som tillhandahålls i e-postmeddelandet efter att du har slutfört bokningen. - Turlänken låser upp alla engelska turer i Israel eller 1 månad. Vad kommer du att uppleva? ─── Utforska Tel Aviv i din egen takt med en självstyrd guidad promenad på engelska via SmartGuide-appen. Navigera med hjälp av GPS och kartor, stanna när du vill eller spela upp ljudet igen. Promenera genom historiska gator, besök betydelsefulla byggnader och njut av livliga marknader. Din resa slutar på den mjuka vita sanden på Tel Avivs populära stränder. Denna 4-timmars tur låter dig fördjupa dig i den livliga kulturen och historien i denna kuststad. Resplan för turen: ─── - Börja vid Sankt Peterskyrkan, som visar upp ny spansk barockarkitektur. - Utforska Jaffa's Flea Market, en bohemisk marknad med unika souvenirer. - Besök Jaffas klocktorn, en ikonisk kalkstensstruktur. - Vandra genom Neve Tzedek, ett trendigt och konstnärligt område. - Stora synagogan i Tel Aviv: Beundra den stora synagogan med sin enorma kupol och glasmålningar. - Dyk ner i Carmel Market, den största marknaden i Tel Aviv. - Promenera längs Rothschild Boulevard, känd för sin Bauhaus-arkitektur. - Njut av Habima Square, ett kulturellt och konstnärligt nav. - Besök det historiska Dizengoff-torget med sin vackra fontän. - Avsluta vid Frishman Beach, perfekt för solbad och simning. Inträde och öppettider ─── - Kom ihåg att vissa attraktioner kan kräva valfria inträdesavgifter för djupgående utforskning, som inte ingår i turnébokningen. - Innan du påbörjar turen, kontrollera öppettiderna för de sevärdheter som ingår. Vi föreslår att du tar turen mellan kl. 10.00 och 16.00.

Den perfekta stadsvandringen i Tel Aviv

Den perfekta stadsvandringen i Tel Aviv

Ge dig ut på en fängslande resa i Gamla Jaffa, där livliga gränder och gamla berättelser utspelar sig. Din guide tar dig till den historiska hamnen i Jaffa, ett landmärke som präglat Tel Aviv och Israel genom tiderna. Utforska Peterskyrkan, korsa Wishing Bridge och fånga pittoreska ögonblick vid Zodiac Sign Fountain. Beundra det ikoniska Jaffa Clock Tower, Andromeda Rock och den hisnande utsikten från Garden of Pinnacle. Därefter kan du fördjupa dig i den livliga Carmelmarknaden, Tel Avivs hjärta. Njut av utsökta lokala rätter - bakverk, ost, medelhavsläckerheter - mitt i den livliga marknadskulturen. Lär dig mer om marknadens utveckling och hur den lockar kockar som söker inspiration. Fortsätt till Nakhlat Binyamin, en hundra år gammal bohemisk enklav som skapats av konstnärer. Njut av den unika arkitekturen med charmiga balkonger och art deco-element. Fördjupa dig i gatukonstens magi, där otaliga graffitimålningar skildrar en rebellisk kulturs strävan efter uttryck och skönhet. Din guide kommer att avslöja konstnärernas berättelser, stilar och sociala kommentarer, vilket ger en fascinerande inblick i den israeliska kulturen. Avsluta denna berikande vandringstur med bestående minnen och otaliga fototillfällen. Ska du följa med eller inte?

Tel Aviv: Självguidad audiotur

Tel Aviv: Självguidad audiotur

Välkommen till Tel Aviv Self-Guided Audio Tour, en unik upplevelse utformad för att tillgodose dina önskemål och samtidigt erbjuda frihet och flexibilitet att utforska den pulserande staden i din egen takt. På den här turen får du följa med på en resa genom Tel Avivs förtrollande gator, där historia, kultur, myter och arkitektur flätas samman för att skapa ett oförglömligt äventyr. En av de främsta fördelarna med denna självguidade rundtur är den frihet den ger dig. Säg adjö till stela scheman och strikta resplaner - med audioguiden i handen har du flexibiliteten att vandra som du vill, dröja kvar vid intressanta platser som fångar din fantasi och gå vidare när du är redo att utforska vidare. När du navigerar på Tel Avivs livliga gator får du möjlighet att fördjupa dig i varje sevärdhets rika historia och få värdefulla insikter om dess betydelse och relevans för stadens kulturella väv. Från forntida landmärken som är genomsyrade av mytologi till moderna arkitektoniska underverk, varje stopp på turen erbjuder ett fönster in i Tel Avivs förflutna, nutid och framtid. Fördjupa dig i den livfulla kulturen i Tel Aviv när du lär dig om dess olika samhällen, traditioner och seder. Oavsett om du promenerar genom de färgglada marknaderna i Jaffa, utforskar de livliga boulevarderna på Rothschild Boulevard eller beundrar Bauhaus-arkitekturen i Vita staden, kommer du att upptäcka den unika charm som gör Tel Aviv till en destination som verkligen är unik i sitt slag. Men den här turen handlar inte bara om sightseeing - det är också ett tillfälle att ta del av de berättelser och legender som har format Tel Avivs identitet genom århundradena. Från det mytiska ursprunget till Jaffas gamla hamn till den innovativa anda som driver stadens blomstrande startup-scen - varje berättelse ger djup och dimension till din utforskning, så att du kan knyta an till Tel Aviv på en djupare nivå. Oavsett om du är historieintresserad, kulturentusiast eller bara en nyfiken resenär som är ivrig att avslöja Tel Avivs hemligheter, lovar denna självguidade audiotur en berikande och fördjupande upplevelse som ingen annan. Lär dig mer om de 10 främsta turistattraktionerna i Tel Aviv . Stadens historia, kultur, myter, arkitektur och andra viktiga fakta finns i denna ljudkommentar som börjar från stadens centrala läge och sedan rör sig resplanen gradvis en efter en. 1. Gamla stan i Jaffa 2. Gågatan Nachalat Binyamin 3. Carmel-marknaden 4. Tayelet 5. Tel Avivs konstmuseum 6. Dizengoff-gatan 7. Gamla Tel Avivs hamnområde 8. Yitzhak Rabin-centret 9. Palmach-museet 10. Eretz Israel Museum Så ta på dig hörlurarna, ladda ner guiden och ge dig ut på en upptäcktsresa genom hjärtat och själen i en av världens mest dynamiska städer.

12 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Tel Aviv

206 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Toppsevärdheter nära Carmel Market

Carmel Market: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Tel Aviv: Höjdpunkter och Jaffa Walking Tour

Tel Aviv: Höjdpunkter och Jaffa Walking Tour

Lär dig mer om Tel Avivs historia, kultur och konst på en rundvandring med en lokal guide. Promenera genom Old Jaffas loppmarknad, se fantastisk gatukonst i Florentin-distriktet och prova de lokala maträtterna på Carmel Market. Promenera genom Old Jaffa med sin loppmarknad, sina konstgallerier och ikoniska gränder. Fortsätt till den berömda stadsdelen Neve Tzedek och beundra de olika byggnaderna och arkitekturen i Tel Aviv. Lär dig om både Tel Avivs stadsbilds förflutna och framtid medan du utforskar områdena. Därefter utforskar du Carmel Market, ett cornucopia av smaker, dofter, ljud och sevärdheter fyllda av färska, lokala ingredienser. Förundras över färgerna hos färska frukter och grönsaker som staplas på hög, levande kryddor, hantverksmässiga bakverk, lokala kött- och ostprodukter, oliver och sötsaker. Marknaden är stadens hjärta och är fylld av energi. Njut av flera matprover längs vägen, bland annat Dolmas - ett ris i druzisk stil som är insvept i vinblad, Ghat och etrogjuice - en lokal ingrediens med en historia, Garinim - en blandning av rostade frön, ett populärt israeliskt mellanmål, Zaatar med Lahuh - en örtblandning från Mellanöstern med ett mjukt jäst bröd från Yemei, Halva - ett sött godis av sesamfrön, och ett säsongsbetonat marknadsobjekt. (Varorna kan ändras beroende på tillgänglighet/säsong). Sedan fortsätter du till Florentin, en stadsdel i södra Tel Aviv, ett graffiti- och gatukonstparadis fyllt av många konstverk, både stora och små. Konstverken berättar en historia, ofta med historisk och kulturell relevans. Få en djupare insikt och medvetenhet om subkulturen i Tel Aviv och vikten av gatukonstscenen. När det är möjligt har vi samarbetat direkt med de lokala gatukonstnärerna för att främja korrekt information och stödja deras arbete. Efter turnén kommer vi att ge information om de konstnärer vars verk har setts på turnén och tillhandahålla information om sociala medier och, om möjligt, möjligheter att köpa verk direkt från konstnärerna.

Tel Aviv: matvisning på Carmel Market

Tel Aviv: matvisning på Carmel Market

Upptäck den livliga marknaden i Carmel, fylld av färgglada frukter och grönsaker, några av de färskaste råvarorna och ingredienserna i Israel samt en kryddmarknad, färska hantverksmässiga bakverk och så mycket mer. Ge dig ut på en 2 timmars guidad tur genom detta kulinariska paradis, fyllt av internationella ingredienser och många små lokala matställen och kaféer. Njut av att lära dig om ingredienserna, recepten och historien bakom marknaden medan du provsmakar några autentiska smaker och föremål från marknaden med en kunnig guide. Bland de framhävda proverna finns: ghat och etrogjuice - en historisk jemenitisk ingrediens, garinim - en blandning av rostade frön, ett populärt israeliskt mellanmål, zaatar med lahuh - en örtblandning från Mellanöstern med ett mjukt jäst bröd från Yememi, halva - ett sött godis gjort av sesamfrön, eller dolmas - ris i druzisk stil inlindat i vinblad.

Tel Aviv: Matprovningstur på Carmelmarknaden

Tel Aviv: Matprovningstur på Carmelmarknaden

Denna matprovningstur tar dig till hjärtat av Israels modernaste stad, Tel Aviv, och utforskar de livliga stånden på dess största utomhusmarknad som heter Carmelmarknaden (även känd som Shuk HaCarmel på hebreiska). Maten här är starkt influerad av det judiska folket som kom från Jemen. Vandra genom marknadens smala gator och lär dig mer om det historiska jemenitiska kvarteret.Upptäck hur det israeliska köket har utvecklats under landets historia. Turen stannar till vid försäljare som har funnits på marknaderna i generationer. Vissa av dessa försäljare har funnits i över 100 år, innan Israel bildades. Under rundturen får du möjlighet att smaka på smakrika jemenitiska rätter som en traditionell malawach-smörgås (hummus, sallad, ägg, tahini och malawach) samt strimlad biff i pita; smaka på några av de färskaste falaflarna; och njuta av några läckra desserter i Mellanöstern-stil. Eftersom marknaden ständigt utvecklas kommer turen också att besöka de nya trendiga butikerna som hjälper till att modernisera grannskapet.

Privat rundtur i Tel Aviv

Privat rundtur i Tel Aviv

En erkänd guide möter dig i hotellets lobby och du får följa med på en spännande rundtur. Under denna tur kommer du att se nästan alla sevärdheter i Tel Aviv. På vägen kommer guiden att berätta en kortfattad historia om staden. Din 3-timmars privata rundtur i Tel Aviv börjar med en promenad till Sarona-området, där amerikanska kolonister kom till Israel i slutet av 1800-talet. De flesta av dessa bosättare återvände snabbt till USA inom några år, men tyska bosättare återinflyttade nästan omedelbart i sina vackra hem. Idag har detta underbara område restaurerats och renoverats. Sedan promenerar ni längs den berömda Rothschild Boulevard, där ni kommer att upptäcka Tel Avivs Vita stad, en av världens största samlingar av Bauhaus-arkitektur. Idag är den vita staden ett världskulturarv. Människor från hela världen kommer för att se denna imponerande samling, som utvecklades av tysk-judiska arkitekter som flydde till Tel Aviv efter nazisternas framfart på 1930-talet. Nästa anhalt är stadsdelen Neve Tzedek med sina avantgardebutiker, jazzbarer och bondemarknader. Besök några områden i stadsdelen som ännu inte har blivit gentrifierade och se gatukonst i Florentin-området, livliga marknader och viktiga landmärken. Besök också Carmel Market. Nära Neve Tzedek-området kommer din privata utflykt att avslutas, och du kan fortsätta din promenad runt Tel Aviv.

Tel Aviv: Guidad tur till Carmelmarknaden och kulturupplevelser

Tel Aviv: Guidad tur till Carmelmarknaden och kulturupplevelser

Denna Carmel Markel-tur tar dig till hjärtat av Israels modernaste stad, Tel Aviv, och utforskar de livliga stånden på dess största utomhusmarknad som kallas Carmelmarknaden (även känd som Shuk HaCarmel på hebreiska). Maten här är starkt influerad av den judiska befolkningen som kom från Jemen. Vandra genom marknadens smala gator och lär dig mer om det historiska jemenitiska kvarteret.Upptäck hur det israeliska köket har utvecklats under landets historia. Turen stannar till vid försäljare som har funnits på marknaderna i generationer. Vissa av dessa försäljare har funnits i över 100 år, innan Israel bildades. Under rundturen får du möjlighet att se: smaka på smakrika jemenitiska rätter som en traditionell malawach-smörgås (hummus, sallad, ägg, tahini och malawach) samt strimlad biff i pita; smaka på några av de färskaste falaflarna. Vi inbjuder dig att köpa smakprov från marknaden när vi reser genom de smala gatorna. Eftersom marknaden ständigt utvecklas kommer vi också att besöka de nya trendiga butikerna som hjälper till att modernisera grannskapet.

Best of Tel Aviv en självguidad ljudtur på engelska

Best of Tel Aviv en självguidad ljudtur på engelska

Detta är en självguidad tur på engelska som finns tillgänglig i SmartGuide-appen som använder GPS för automatisk ljuduppspelning, även offline. - Installera SmartGuide-appen som finns tillgänglig på Android och iOS. - Använd TOUR LINK som tillhandahålls i e-postmeddelandet efter att du har slutfört bokningen. - Turlänken låser upp alla engelska turer i Israel eller 1 månad. Vad kommer du att uppleva? ─── Utforska Tel Aviv i din egen takt med en självstyrd guidad promenad på engelska via SmartGuide-appen. Navigera med hjälp av GPS och kartor, stanna när du vill eller spela upp ljudet igen. Promenera genom historiska gator, besök betydelsefulla byggnader och njut av livliga marknader. Din resa slutar på den mjuka vita sanden på Tel Avivs populära stränder. Denna 4-timmars tur låter dig fördjupa dig i den livliga kulturen och historien i denna kuststad. Resplan för turen: ─── - Börja vid Sankt Peterskyrkan, som visar upp ny spansk barockarkitektur. - Utforska Jaffa's Flea Market, en bohemisk marknad med unika souvenirer. - Besök Jaffas klocktorn, en ikonisk kalkstensstruktur. - Vandra genom Neve Tzedek, ett trendigt och konstnärligt område. - Stora synagogan i Tel Aviv: Beundra den stora synagogan med sin enorma kupol och glasmålningar. - Dyk ner i Carmel Market, den största marknaden i Tel Aviv. - Promenera längs Rothschild Boulevard, känd för sin Bauhaus-arkitektur. - Njut av Habima Square, ett kulturellt och konstnärligt nav. - Besök det historiska Dizengoff-torget med sin vackra fontän. - Avsluta vid Frishman Beach, perfekt för solbad och simning. Inträde och öppettider ─── - Kom ihåg att vissa attraktioner kan kräva valfria inträdesavgifter för djupgående utforskning, som inte ingår i turnébokningen. - Innan du påbörjar turen, kontrollera öppettiderna för de sevärdheter som ingår. Vi föreslår att du tar turen mellan kl. 10.00 och 16.00.

Den perfekta stadsvandringen i Tel Aviv

Den perfekta stadsvandringen i Tel Aviv

Ge dig ut på en fängslande resa i Gamla Jaffa, där livliga gränder och gamla berättelser utspelar sig. Din guide tar dig till den historiska hamnen i Jaffa, ett landmärke som präglat Tel Aviv och Israel genom tiderna. Utforska Peterskyrkan, korsa Wishing Bridge och fånga pittoreska ögonblick vid Zodiac Sign Fountain. Beundra det ikoniska Jaffa Clock Tower, Andromeda Rock och den hisnande utsikten från Garden of Pinnacle. Därefter kan du fördjupa dig i den livliga Carmelmarknaden, Tel Avivs hjärta. Njut av utsökta lokala rätter - bakverk, ost, medelhavsläckerheter - mitt i den livliga marknadskulturen. Lär dig mer om marknadens utveckling och hur den lockar kockar som söker inspiration. Fortsätt till Nakhlat Binyamin, en hundra år gammal bohemisk enklav som skapats av konstnärer. Njut av den unika arkitekturen med charmiga balkonger och art deco-element. Fördjupa dig i gatukonstens magi, där otaliga graffitimålningar skildrar en rebellisk kulturs strävan efter uttryck och skönhet. Din guide kommer att avslöja konstnärernas berättelser, stilar och sociala kommentarer, vilket ger en fascinerande inblick i den israeliska kulturen. Avsluta denna berikande vandringstur med bestående minnen och otaliga fototillfällen. Ska du följa med eller inte?

Tel Aviv: Självguidad audiotur

Tel Aviv: Självguidad audiotur

Välkommen till Tel Aviv Self-Guided Audio Tour, en unik upplevelse utformad för att tillgodose dina önskemål och samtidigt erbjuda frihet och flexibilitet att utforska den pulserande staden i din egen takt. På den här turen får du följa med på en resa genom Tel Avivs förtrollande gator, där historia, kultur, myter och arkitektur flätas samman för att skapa ett oförglömligt äventyr. En av de främsta fördelarna med denna självguidade rundtur är den frihet den ger dig. Säg adjö till stela scheman och strikta resplaner - med audioguiden i handen har du flexibiliteten att vandra som du vill, dröja kvar vid intressanta platser som fångar din fantasi och gå vidare när du är redo att utforska vidare. När du navigerar på Tel Avivs livliga gator får du möjlighet att fördjupa dig i varje sevärdhets rika historia och få värdefulla insikter om dess betydelse och relevans för stadens kulturella väv. Från forntida landmärken som är genomsyrade av mytologi till moderna arkitektoniska underverk, varje stopp på turen erbjuder ett fönster in i Tel Avivs förflutna, nutid och framtid. Fördjupa dig i den livfulla kulturen i Tel Aviv när du lär dig om dess olika samhällen, traditioner och seder. Oavsett om du promenerar genom de färgglada marknaderna i Jaffa, utforskar de livliga boulevarderna på Rothschild Boulevard eller beundrar Bauhaus-arkitekturen i Vita staden, kommer du att upptäcka den unika charm som gör Tel Aviv till en destination som verkligen är unik i sitt slag. Men den här turen handlar inte bara om sightseeing - det är också ett tillfälle att ta del av de berättelser och legender som har format Tel Avivs identitet genom århundradena. Från det mytiska ursprunget till Jaffas gamla hamn till den innovativa anda som driver stadens blomstrande startup-scen - varje berättelse ger djup och dimension till din utforskning, så att du kan knyta an till Tel Aviv på en djupare nivå. Oavsett om du är historieintresserad, kulturentusiast eller bara en nyfiken resenär som är ivrig att avslöja Tel Avivs hemligheter, lovar denna självguidade audiotur en berikande och fördjupande upplevelse som ingen annan. Lär dig mer om de 10 främsta turistattraktionerna i Tel Aviv . Stadens historia, kultur, myter, arkitektur och andra viktiga fakta finns i denna ljudkommentar som börjar från stadens centrala läge och sedan rör sig resplanen gradvis en efter en. 1. Gamla stan i Jaffa 2. Gågatan Nachalat Binyamin 3. Carmel-marknaden 4. Tayelet 5. Tel Avivs konstmuseum 6. Dizengoff-gatan 7. Gamla Tel Avivs hamnområde 8. Yitzhak Rabin-centret 9. Palmach-museet 10. Eretz Israel Museum Så ta på dig hörlurarna, ladda ner guiden och ge dig ut på en upptäcktsresa genom hjärtat och själen i en av världens mest dynamiska städer.

De mest populära sevärdheterna i Tel Aviv

Att göra i Carmel Market

Städer i Israel

Carmel Market: Fler aktiviteter och sevärdheter

Carmel Market: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Carmel Market

Samlat omdöme

4.5
(54 recensioner)