Lägg till datum

Cappella Colleoni

Cappella Colleoni: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Bergamo och Brescia: Italiens kulturhuvudstäder

1. Bergamo och Brescia: Italiens kulturhuvudstäder

Låt oss börja från Milano för att upptäcka Brescia, den näst största staden i regionen. Den ligger vid foten av Alperna, några kilometer från Gardasjön och Iseosjön. Brescia är en gammal stad vars ursprung går tillbaka till över 3 200 år sedan och har ett iögonfallande konstnärligt och arkitektoniskt arv: dess monument från romartiden och longobardtiden har förklarats som världsarv av Unesco. Staden är aktiv inom tillverknings-, verkstads-, textil-, kemikalie- och livsmedelsindustrin och är ett av Italiens viktigaste ekonomiska centra och är känd för den berömda veteranbilstävlingen Mille Miglia och för produktionen av Franciacorta. Tidigt på eftermiddagen kommer vi att upptäcka Bergamo, en gammal stad där kelter, longobarder och romare har styrt kullen under århundradena, men den mest betydelsefulla perioden är den venetianska republikens dominans som varade i fyra århundraden. Vid den tiden var Venedig och Bergamo starkt sammankopplade både ur historisk och kulturell synvinkel. Den guidade rundturen börjar på Piazza Vecchia, hjärtat av den gamla staden, och fortsätter bland historiska och religiösa monument som Palazzo del Comune, Palazzo della Ragione, katedralen, Santa Maria Maggiore, Colleoni-kapellet och Baptisteriet.

Från Milano: Iseosjön, Monte Isola och Bergamo dagstur från Milano

2. Från Milano: Iseosjön, Monte Isola och Bergamo dagstur från Milano

Upptäck de pittoreska städerna Peschiera Maraglio, Iseo och Bergamo på en heldagsutflykt från Milano. Ta en sightseeingkryssning på sjön till Peschiera Maraglio, avslöja lokal historia på två guidade turer och njut av fritid i Peschiera Maraglio. Ankomst till mötesplatsen och ombordstigning på bussen. Luta dig tillbaka och slappna av på en naturskön resa till Iseo. Beundra den historiska byn Iseo med sina medeltida gränder och tornhus. Vad gör du i kajen och går ombord på en 30 minuter lång sightseeingkryssning till Peschiera Maraglio i Monte Isola. Slappna av ombord och känn den fridfulla atmosfären på sjön. Ta in utsikten över Monte Isolas smala gränder, stenbyar, branta trappor och färgglada båtar. Släpp ankaret i fiskehamnen i Peschiera Maraglio och gå ombord på en guidad rundvandring följt av fri tid för lunch. Därefter tar du båten tillbaka till Iseo och beger dig till Bergamo. När du anländer följer du med din guide på en rundvandring i Bergamos historiska övre stadskärna. Lyssna på insiktsfulla kommentarer från din guide medan du förundras över höjdpunkterna, bland annat basilikan Santa Maria Maggiore och Cappella Colleoni. Följ din guide till Piazza Vecchia och beundra denna eleganta friluftsbyggnad som inrymmer det antika Palazzo della Ragione. I slutet av din rundtur får du en bekväm transfer tillbaka till avreseplatsen i Milano.

från Milano: Privat utflykt till Bergamo

3. från Milano: Privat utflykt till Bergamo

Njut av en privat Bergamo-tur från Milano i sex timmar med en privat guide och en privat lyxbil med chaufför som hämtar och lämnar dig på ditt hotell i Milano eller på en annan plats i staden. När du väl är i Milano tillsammans med din privata guide åker du vidare till din destination. Under den här turen får du möjlighet att upptäcka Bergamo, en stad i norra Italien som ligger i regionen Lombardiet och är känd som de tusen stadsdelarna. Tack vare din privata guide kommer du att upptäcka Bergamos turistattraktioner som Piazza Vecchia som är känd för att vara ett medeltida torg omgivet av andra viktiga platser som Palazzo Nuovo och Palazzo Della Ragione, den äldsta kommunala platsen i Italien, Cappella Colleoni som ligger bredvid basilikan Santa Maria Maggiore, slottet San Virgilio där du kan se de schweiziska alperna, katedralen i Bergamo. Som avslutning på rundturen har du tid att strosa runt på gatorna och ta en bit av den italienska gastronomin innan din privata chaufför släpper av dig på ditt hotell i Milano eller på en annan plats i staden.

Tillgängliga aktiviteter

3 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Cappella Colleoni

Cappella Colleoni: Fler aktiviteter och sevärdheter

Cappella Colleoni: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.