Lägg till datum

Capernaum Synagogue

Capernaum Synagogue: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Jerusalem: Nasaret och Genesarets sjö på rundtur

1. Från Jerusalem: Nasaret och Genesarets sjö på rundtur

Ha nöje av en dag med att utforska några av de mest betydelsefulla heliga platserna i Israel under en utflykt med buss från Jerusalem. Den guidade rundturen börjar tidigt på morgonen och går längs den natursköna kusten via Tel Aviv och Armageddon-slätten till Nasaret. Anländ till Nasaret och besök du St Josef-kyrkan och Bebådelsekyrkan. Den största romersk-katolska kyrkan i hela Mellanöstern, Bebådelsekyrkan var, enligt traditionen, där ängeln Gabriel uppenbarade sig för jungfru Maria. Fortsätt via Kafr Kannā för att se Saligprisningarnas berg och Kyrkan för multiplicering av bröd och fisk i Tabgha. Stanna för att beundra utsikten över Genesarets sjö och fortsätt därefter till de närliggande ruinerna av Kapernaums gamla synagoga. Besök Tiberias, som ligger på Genesarets sjös västra strand, och som tillsammans med Jerusalem, Hebron och Safed anses vara en av de fyra heliga städerna inom judendomen. Åk till Jordan-floden och vid Yardenit där resenärerna inbjuds till en valfri dopgudstjänst. Återvänd till Jerusalem via en naturskön väg med utsikt över Tabor-berget, platsen för Kristi förklaring.

Från Jerusalem: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

2. Från Jerusalem: Jordanfloden, Nasaret och Galileiska sjön

Upptäck religiösa sevärdheter från Nya testamentet på denna guidade dagsutflykt från Jerusalem. Res med luftkonditionerad buss till sevärdheter som tillkännagivningskyrkan, St Joseph-kyrkan, byn Kafer Kana och Yardenit-dopet. Du lämnar ditt hotell i centrala Jerusalem och reser till Nasaret med luftkonditionerad buss. Lyssna på berättelser om staden, som är känd som Marias födelseplats och Jesu barndomshem, och lär dig om dess betydelse för kristendomen. Vid ankomsten besöker du några av Nasaret viktiga religiösa platser. Upptäck Bebådelsekyrkan, där ängeln Gabriel besökte Jungfru Maria. Se Sankt Josef-kyrkan, som anses vara byggd på platsen för Josefs snickeriverkstad. Fortsätt genom byn Kafer Kana, där Jesus utförde miraklet där han förvandlade vatten till vin, och kom fram till Galileiska sjön. Passera multiplikationskyrkan och utforska Kapernaum innan du fortsätter till den förstörda synagogan där Jesus undervisade. Se den moderna kyrkan som är byggd över Peters hus, och passera genom Tiberias för att komma fram till Yardenit-dopplatsen vid Jordanfloden. På återresan kan du njuta av den vackra utsikten över berget Tabor, innan resan avslutas på ditt hotell.

Från Nazareth: Galileen dagstur

3. Från Nazareth: Galileen dagstur

Följ med på en fängslande resa genom Galiléen på denna exklusiva dagstur från Nazareth. Fördjupa dig i regionens rika väv av historia, andlighet och naturlig skönhet. Denna unika upplevelse tar dig till ikoniska platser som Nasaret, Saligprisningarnas berg, Kapernaum och den fridfulla Galileiska sjön. Du kommer också att utforska en ekologisk olivlund och pressa nära Tsipori, ansluta till landet på ett autentiskt och meningsfullt sätt. Vi börjar i hjärtat av Nasaret, en plats som är genomsyrad av betydelse. Utforska Bebådelsebasilikan, ett testamente för tro, och vandra genom den lokala marknaden, där livlig kultur utvecklas. Stig upp till Saligprisningarnas berg, där tidlösa läror ekar. Ta in den fridfulla omgivningen och reflektera över de ord som har inspirerat generationer. Res till den gamla staden Kafarnaum och vandra i historiens fotspår. Förundras över arkeologiska underverk som förflyttar dig till biblisk tid. Stanna till vid Galileiska sjöns stränder, en fristad för lugn och kontemplation. Fånga panoramautsikten som inspirerar till introspektion. Fördjupa dig i den naturliga skönheten i en ekologisk olivlund och press nära Tsipori. Bevittna den urgamla processen med olivoljeproduktion, ett bevis på hållbara metoder. Avsluta din dagstur med ett hjärta som berikats av utforskandet och en djupare koppling till Galileens väsen. När du återvänder till Nasaret kan du bära med dig minnen av heliga platser, hisnande landskap och omfamningen av ett land som har berört din själ.

Från Tel Aviv: Dagstur till Galiléen

4. Från Tel Aviv: Dagstur till Galiléen

Följ med på en förtrollande dagstur till Galileen, en resa som kommer att förflytta dig genom tid och kultur. Upptäck regionens skatter när du besöker Nasaret, Saligprisningarnas berg, Kapernaum, den fridfulla Galileiska sjön och en ekologisk olivlund. - Vandra på de historiska gatorna i Nasaret och fördjupa dig i den rika kulturella tapeten och det livliga lokala livet. - Hitta tröst på Saligprisningarnas berg, där lugn och andlig reflektion förenas. - Gå tillbaka i tiden i Kapernaum och utforska anmärkningsvärt välbevarade ruiner som berättar om en svunnen tid. - Föryngra dig med en simtur i Galileiska sjön, omgiven av hisnande landskap. - Få insikt i hållbar olivoljeproduktion vid en ekologisk lund och press, ett bevis på naturens frikostighet. När dagen närmar sig sitt slut lovar denna exceptionella resa att skapa bestående minnen. Från stunder av andlig reflektion till glädjen i att fördjupa sig i den lugnande omfamningen av Galileiska sjön.

6 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Capernaum Synagogue: Fler aktiviteter och sevärdheter

Capernaum Synagogue: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Capernaum Synagogue

Samlat omdöme

4.2
(395 recensioner)

Dorit visade sig vara en exceptionellt kunnig reseledare under vårt besök. Hennes förståelse för området och dess historia var tydlig redan från början. Det som gjorde vår turné särskilt trevlig var de intressanta anekdoterna som hon sömlöst integrerade i sina förklaringar. Dessa berättelser gav en personlig touch och gav djup och sammanhang till platserna vi utforskade. Det var tydligt att Dorit hade en genuin passion för sitt arbete. Hon var uppmärksam på vår grupps frågor och erbjöd detaljerade svar som ofta kom med en antydan till en historia, vilket gjorde informationen mer relaterbar. Blandningen av faktakunskap med dessa berättelser säkerställde att vi förblev engagerade hela tiden. När turnén var slut kändes det som om vi inte bara hade besökt en rad platser, utan hade rest genom en rik berättelse av händelser och berättelser, allt tack vare Dorits unika tillvägagångssätt. För alla som letar efter en heltäckande och njutbar turnéupplevelse, Dorit kommer starkt recomm

Om du verkligen är intresserad av att se kyrkor och/eller bli döpt i Jordanfloden är det här en fantastisk tur för dig. Personligen kändes det lite bråttom för mig (delvis för att bussen var sen, dels för att folk hela tiden försvann från turnégruppen). Dessutom var kibbutzen vi stannade vid för lunch ganska dyr för cafeteriamat (86 siklar).

Det var en sådan upplevelse som du inte alls förväntar dig att få av den här typen av turné och överraska dig på ett mycket bra sätt! Allt var perfekt, från förare till de utmärkta presentationerna av vår guide Orion som har ett trevligt sätt att transportera dig i Jesu tid. Mycket användbar och intressant information! Tack så mycket.