Lägg till datum

Canyamel

Canyamel: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

1. Från Cala Millor: Båtresa med glasbottenbåt till östkusten

Utforska Mallorcas fantastiska marina landskap på en tur med glasbottenbåt som avgår från Cala Millor. Upptäck de vackra stränderna, vikarna och grottorna på Mallorcas östra kustlinje med ett urval av 7 olika turer att välja mellan. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 1,5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kan du njuta av utsikten över Cala Bona, Font de Sa Cala och Canyamel. Om du väljer avgången kl. 09.40 kommer det inte att finnas något badstopp. Turen med avgång kl. 14.00 inkluderar dock ett bad- och snorklingsstopp. Sea Adventure - Från Cala Millor: 2 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Piratgrottan. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten kommer att stanna i Cala Morlanda för bad och snorkling. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 2.5-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna Font de Sa Cala och Canyamel där båten stannar för att snorkla och upptäcka havsbotten. Du kommer också att se hamnen i Cala Bona och Cala Ratjada. Sea Adventure - Från Cala Millor: 3 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Cala Romantica. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma, Porto Cristo och Cala Romantica samt Piratgrottan, Cala Varques och dess fantastiska naturliga bro. Båten stannar i Cala Morlanda för att snorkla och titta på havsbotten. Sea Odyssey - Från Cala Millor: 4-timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Porto Cristo och hela vägen upp till Cala Ratjada. På vägen kommer du att se de vackra stränderna i Sa Coma och Porto Cristo, hamnen i Cala Bona, Font de Sa Cala Beach och Canyamel där båten stannar för bad och snorkling. Sea Paradize - Från Cala Millor: 4 timmars båttur Tur och retur från Cala Millor till Calas de Mallorca. På vägen ser du de vackra stränderna Sa Coma, Cala Morlanda, Porto Cristo, Cala Varques och Cala Romantica. Denna båttur inkluderar också 2 badstopp, ett i Cala Morlanda och det andra i Cala Varques. I Porto Cristo byter du båt.

Cala Millor: Jetski-tur till Sea Lion Cave eller Artàs grottor

2. Cala Millor: Jetski-tur till Sea Lion Cave eller Artàs grottor

Känn adrenalinet när du åker jetski genom Mallorcas fantastiska skönhet och dess hemliga hörn. Upptäck vilken del av kusten som helst genom att välja ett av alternativen. Vi erbjuder följande utbud av utflykter fulla av skoj och adrenalin: JetSki-tur till Sea Lion Cave: Njut av denna underbara och kompletta tur i sjölejonens grotta, där du besöker stranden Canyamel med sitt kristallklara vatten och flera grottor som bara är tillgängliga från havet. Hitta en bra plats för ett uppfriskande bad (om havsförhållandena tillåter det) och återvänd till Cala Millor. JetSki-tur till Artàs grottor: Njut av en spännande tur med jetski när du åker längs kusten för att besöka stranden, diverse grottor och utsiktsplatsen Costa de los Pinos. Åk mot Canyamel och passera genom platser där stora båtar inte kan ta sig fram tills du når den vackra Cap Vermell och den imponerande ingången till Artas grottor. Leta efter en bra plats för ett uppfriskande bad (om havsförhållandena tillåter det) och återvänd till Cala Millor. JetSki Sunset Tour: Njut av den vackra solnedgången i Cala Millor under denna exklusiva nattur. När du kör din vattenskoter i slutet av dagen kan du njuta av ett lugnt hav och en himmel som spricker av färg när solen går ner över horisonten. Åk från Cala Bona och följ kusten för att beundra några av de vackraste hörnen av kusten på ett unikt sätt vid en magisk tidpunkt. JetSki Circuit: Njut av en otrolig upplevelse när du kör den nya Seadoo 130GTX fritt på vår stora, avgränsade bana. Den perfekta aktiviteten för alla, även om vi rekommenderar att dela den med de små. Komplettera din semester och njut av Mallorca på ett annorlunda och spännande sätt, rent adrenalin!

Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

3. Mallorca: Biljett till grottorna i Drach med upphämtning

På detta natursköna äventyr tar du dig ner under marken för att utforska Drach-grottorna. Koppla av med bekvämligheten av en bussupphämtning i kombination med din inträdesbiljett. I grottorna kan du förundras över de naturliga stenstrukturerna och njuta av en kort konsert med levande musik. Din tur till Drach-grottorna börjar med en upphämtning med buss från närmaste mötesplats på Mallorca. Hur lång tid upphämtningen tar beror på var du befinner dig. Anländer till Porto Cristo och går nedför de 121 trappstegen för att komma in i Drach-grottorna. Fortsätt din rundtur i Drach-grottorna enligt en fastställd resplan. Turen är inte guidad, utan du upptäcker den själv med hjälp av en broschyr som du kan ta med dig med en QR-kod. När du anländer till auditoriet kommer du att kunna njuta av ett kort recital. Konserten varar i 10 minuter. När det sista ackordet har spelats ut över vattnet och kalkstenen kan du ta en kort båttur över sjön för att titta närmare på detaljerna i grottformationerna, eller gå till fots över bron. När du har utforskat rummen med stalaktiter och stalagmiter går du mot utgången. Innan du återvänder till din önskade avhämtningsplats kan du ta en promenad runt hamnen i Porto Cristo. Om du vill kan du titta in i butiken Pearls of Mallorca för att minnas din upplevelse med en pärla eller någon annan souvenir. Slutligen återvänder du med bussen till din ursprungliga mötesplats för att avsluta din rundtur.

Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

4. Från Cala Ratjada: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Utforska Mallorcas östkust på en kryssning från Cala Ratjada. Se Mallorcas undervattensvärld genom båtens glasgolv och upptäck öns stränder, vikar och grottor medan du seglar. Välj mellan olika turnélängder, destinationer och tider som passar dina semesterönskningar och behov. Gå på den 2-timmars Sea Odyssey-turen för en resa genom Font de sa Cala och ett bad- och snorklingsstopp vid Canyamel. Fortsätt segla till Cala Millor och byt till Sea Adventure-båten innan du återvänder till Cala Ratjada. För en längre Sea Odyssey-kryssning, välj 2,5-timmarsturen. Segla genom Font de sa Cala, Cala Bona och Cala Millor. Stanna för att simma, snorkla och utforska havsbotten i Canyamel innan du återvänder till Cala Ratjada. Välj den 3-timmars Sea Odyssey-kryssningen för att inkludera Sa Coma. Kryssning till Font de sa Cala och fortsätt till Canyamel, där du kan snorkla och se havsbotten. Därefter seglar du till Sa Coma, Cala Millor, Cala Bona och Font de Sa Cala innan du går tillbaka till Cala Ratjada. Njut av den 5-timmars Sea Adventure-kryssningen. Segla förbi Font de sa Cala, Cala Bona, Cala Millor och Sa Coma. Stanna för en snorkelpaus i Cala Morlanda innan du fortsätter till Porto Cristo. Besök Piratgrottan och se Cala Romantica. I Cala Millor byter du till båten Sea Odyssey och återvänder. Välj ett av de 2 alternativen för pendelbåt för att njuta av lite ledig tid på stranden. Shuttle Boat till Porto Cristo Kryssning till Porto Cristo och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna, Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma och Cala Morlanda. Stanna för att simma längs vägen. När du anländer kan du njuta av 3,5 timmar att koppla av på stranden, shoppa, besöka Drach-grottorna och på torsdagar och söndagar besöka den lokala marknaden. Shuttle Boat till Cala Millor Kryssning till Cala Millor och se Font de Sa Cala, Canyamel, havsgrottorna och Cala Bona-hamnen. I Cala Millor tillbringar du 3 timmar med att njuta av dess strand, restauranger och lokala butiker. På måndagar kan du utforska den lokala marknaden.

Från Cala Rajada: Motorbåtsresa till Cala Millor och Cala Bona

5. Från Cala Rajada: Motorbåtsresa till Cala Millor och Cala Bona

Utforska underverken på Mallorcas östkust på denna speedbåtskryssning som besöker pittoreska platser som Canyamel, Font de Sa Cala och Costa de los Pinos. Stanna till för att utforska stranden och shoppingområdet i Cala Millor eller den traditionella hamnen i Cala Bona. Njut av strömlinjeformad ombordstigning. Avresa från hamnen i Cala Ratjada, sedan bosätta dig ombord innan du tar fart på ditt äventyr runt kusten. Kryssning längs kusten i 35 till 40 minuter tills du når Cala Millor-piren. Du kan ha lite ledig tid i Cala Millor (returtider är kl. 12:45 eller 16:00 från Cala Millor till Cala Ratjada hamn). Släpp ankaret och få tid att besöka stranden och ta ett dopp i det kristallklara vattnet. Cala Millor har en strandpromenad framför havet där du kan ta en kaffe och njuta av oslagbar utsikt över bukten. Efter mycket kul i solen och frisk havsluft, återvänd längs kusten och gör en kort ingång i en naturlig grotta innan du återvänder till Cala Ratjada tidigt på eftermiddagen.

Font de Sa Cala: Båttur runt östkusten i katamaran

6. Font de Sa Cala: Båttur runt östkusten i katamaran

Utforska Mallorcas östra kust och dess vackra natur på en unik segeltur. Beundra klippformationerna som kantar stranden och beundra det turkosa vattnet från den glasbottnade katamaranen. Välj ditt eget äventyr med olika ruttalternativ för att besöka kuststäder. Börja din tur från Font de Sa Cala. Efter att du har träffat din kapten och gjort dig hemmastadd ombord på katamaranen, är det dags att kosta loss för att utforska Mallorcas natursköna kust. Kryssa förbi orörda stränder, vikar och grottor under båtturen. Om du har valt tvåtimmarsalternativet ombord på båten Sea Odyssey, ser du Sa Coma, Cala Bona och Cala Millor från däck. Njut av möjligheten att dyka i vattnet vid Canyamel och utforska havsbotten innan du återvänder till Font de Sa Cala. Med den 4,5 timmar långa rundturen på Sea Adventure reser du från Font de Sa Cala till Cala Romántica. Under båtturen kan du se sevärdheterna i Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma och Porto Cristo, såväl som havsgrottorna, den naturliga bron i Cala Varques och piratgrottan. Pausa för ett dopp i Cala Morlanda. Om du vill stanna till vid en av de charmiga kusthamnarna, kan du välja mellan Cala Millor, Porto Cristo eller Sa Coma. På väg till Cala Millor passerar båten Canyamel och Cala Bona. Sedan får du ett par timmars egen tid då du kan utforska Cala Millor. På måndagar får du chansen att strosa runt på Cala Millor-marknaden. Resan till Porto Cristo inkluderar sevärdheterna Canyamel, Cala Bona och Cala Millor, samt Sa Coma och Cala Morlanda. Upptäck havsgrottorna och pausa för ett dopp och utforska Porto Cristo i 3,5 timmar. Här kan du besöka marknaden som är öppen varje torsdag och söndag. Om du har valt att besöka Sa Coma, kan du njuta av utsikten över havets grottor, Canyamel och hamnarna i Cala Bona och Cala Millor. Vandra längs Sa Comas gator, besök butikerna eller koppla av på stranden i cirka 2,5 timmar innan du återvänder till Font de Sa Cala.

Från Cala Bona: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

7. Från Cala Bona: Utflykt med glasbottnad båt på östkusten

Utforska Mallorcas bildsköna kust och dess undervattensvärld på en kryssning från Cala Bona. Förundras över färgglada fiskar som simmar under din glasbottnade båt, välj den bästa turnélängden för dig och, beroende på ditt alternativ, stanna för att simma och snorkla vid vackra stränder. Välj mellan 7 olika alternativ som passar din semesterstil med 3 olika båtar. Avresa från Cala Bona och upptäck vackra stränder, klart vatten och fantastiskt kustlandskap. Välj den 2-timmars Sea Odyssey-kryssningen för att njuta av en morgontur till Porto Cristo. Kryssa förbi de orörda stränderna i Cala Millor och Sa Coma innan du återvänder till Cala Bona. För en kryssning på eftermiddagen väljer du 2,5-timmars Sea Odyssey-alternativet till Cala Ratjada och Sa Coma. När du seglar, se de vackra stränderna Font de Sa Cala, Cala Millor och Sa Coma. Stanna till för att snorkla och koppla av i Canyamel. På lördagar kan du åka på den 1,5 timmar långa Sea Odyssey-kryssningen till Cala Ratjada. När du seglar kan du förundras över landskapet och se Font de Sa Cala, Canyamel och Cap Vermell. För ett längre äventyr, välj den 4,5 timmars Sea Odyssey-turen till Porto Cristo och Cala Ratjada. Segla förbi stränderna i Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo och Font de Sa Cala. Stanna för en avkopplande simning och snorkla i Canyamel. Om du föredrar en eftermiddagstur, välj den 2,5-timmars Sea Adventure Cruise till Sa Coma. Segla till Cala Morlanda och stanna för att simma, snorkla och njuta av havsbotten. Fortsätt sedan segla till Porto Cristo och besök piratgrottan. Återvänd till Cala Bona via Porto Cristo, Sa Coma och Cala Millor. För en morgontur till Cala Romantica, välj den 3,5-timmars Sea Adventure-kryssningen. Ta in sevärdheterna på de fantastiska stränderna i Cala Millor, Sa Coma och Porto Cristo. Njut av ett badstopp för att snorkla och koppla av i Cala Morlanda innan du återvänder till Cala Bona. Välj den 5-timmars New Sea Paradise-turen för ett halvdagsäventyr till Calas de Mallorca. Passera stränderna Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo, Cala Varques och Cala Romantica och stanna till för att snorkla och koppla av i Cala Magraner. På vägen tillbaka byter du båt i Porto Cristo till Sea Adventure.

Cala Millor: båttur havsgrottor och snorkling

8. Cala Millor: båttur havsgrottor och snorkling

En privat båttur med start från CALA BONA. Vår båt kommer att ta en tur med MAXIMUM 10 PERSONER. Du kommer att se Mallorcas östkust och dess vackra stränder: Cala Millor, Canyamel, Cala Ratjada, Cala Nou, Costa de los Pinos. Havsgrottor och snorkling (masker ingår i turen). En professionell skeppare tar dig runt på det mest bekväma och roliga sättet! Turen är perfekt för alla: grupper av vänner, familjer par och även om du är singel kan du få nya vänner! Båten stannar på några strategiska platser för att visa dig de bästa dolda hörnen på ön. Vi kommer att ta massor av bilder!

Mallorca: Rundtur på stranden inuti grottan

9. Mallorca: Rundtur på stranden inuti grottan

Ta del av ett otroligt äventyr i underjorden och utforska en unik grotta som innehåller en speciell gömd skatt. Efter att ha träffat din guide tar du stigen till grottans ingång i ca 45 minuter. Väl där tar du på dig selen och lyssnar på förklaringen om hur du använder grottutrustningen för att ta dig ner för den lilla rappell/abseiling som leder dig till ena änden av huvudrummet. Utrustad med lämplig utrustning och en känsla av spänning ger du dig in i mörkret, redo att upptäcka den fängslande skönhet som ligger framför dig. Väl inne i grottan kommer du att utforska denna ovanliga värld som kännetecknas av enorma formationer. Lär dig av din guide om grottans många hemligheter och kuriosa. Bege er sedan till den dolda skatten, en underjordisk vacker strand. En solstråle lyser gradvis upp vägen och avslöjar en hisnande syn. Framför dig ligger en fantastisk strand, avskilt inom grottans gränser. Det azurblå vattnet, som försiktigt kluckar mot stranden, skapar ett lugnande soundtrack som ekar i hela grottan. Ta dig tid att koppla av, ta in det hisnande landskapet, förundras över ljusspelet, äta lite snacks och, om du vill, simma i det kristallklara vattnet omgiven av denna otroliga miljö. Missa inte en upplevelse som kommer att få dig att häpna över de märkliga underverk som finns i djupet av vår planet.

Privat båttur Cala Millor, Canyamel: havsgrotta och snorkling

10. Privat båttur Cala Millor, Canyamel: havsgrotta och snorkling

En privat båttur med start från CALA BONA. Vår båt kommer att ta en tur med MAXIMUM 5 PERSONER. Du kommer att se Mallorcas östkust och dess vackra stränder. Du kommer att ha möjlighet att se otroliga havsgrottor och stanna för lite snorkling (masker ingår i turen). En professionell skeppare kommer att ta dig runt på det mest bekväma och roliga sättet! Turen är perfekt för alla: grupper av vänner, familjer par och även om du är singel kan du få nya vänner! Båten stannar på några strategiska platser för att visa dig de bästa dolda hörnen på ön. Vi kommer att ta massor av bilder!

12 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Canyamel: Fler aktiviteter och sevärdheter

Canyamel: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Canyamel

Samlat omdöme

3.8
(325 recensioner)

Vår reseguide Hogo var mycket trevlig. Han hälsade alla passagerare personligen och chattade med dem. Under resan berättade han mycket om ön och platserna vi passerade. Perlen Fabrik borde inte falla mig i smaken, för där kan man bara dricka. Men vi hade 1 timme på fritiden som man kunde använda för att titta närmare på platsen. Själva grottan var hisnande. Det enda som inte var bra var de extrema massorna av människor som knuffades genom grottan. Jag njöt också verkligen av konserten vid sjön och överfarten med båt. Jag kan bara rekommendera utflykten.

Vi deltog i en tre timmar lång kusttur. Vi var mycket nöjda. Du kan köpa dryck och glass ombord och det finns plats för alla. Fartyget fungerade också som färja och lade till vid olika platser och lät andra människor gå ombord eller landstigning. Du kan inte förvänta dig personligt stöd eller detaljerat resestöd för 30 EUR. Då måste du boka en personlig båttur med en liten turgrupp till ett högre pris. Pris/prestanda förhållande topp!

Fantastisk resa och väl värt pengarna. Vi hade tydliga instruktioner om upphämtningspunkter och tidpunkter. Vår guide förklarade allt om resan tydligt med tider för att vara tillbaka på buss, bussnummer och var den skulle parkeras. Grottorna är fantastiska och skulle besöka igen. Du kan få glass, dryck och lättare förfriskningar efter grottturen på platsen.

Vi hade riktigt bra väder, att se vikarna från havet var verkligen unikt. När båten stannade för badtid slet de flesta av passagerarna av sig kläderna och gick ut i öppet hav för att svalka sig, iförda baddräkter såklart. Det fanns bilder till höger och vänster det var fantastiskt. Tack till teamet

Tyvärr var kylningen defekt, det blev ingen glass och ingen pizza... Men det kan hända ;o)